2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Benim de en büyük sıkıntım yüz üstü yatamamak canım. İnternetten hamile yastığı aldım ve inanılmaz rahat ettim sonunda. Uyuyamıyordum yoksa. Çok mutluyuz kendisiyle.
Epey büyük bir şey ama. Eşim ilk gördüğünde 3 ümüz nasıl sığacağız yatağa diye sitem etse de şimdi beraber kullanalım mı diye tekliflerle gelmeye başladı bana.

Benim karnım baya büyüdü. Bende göbeğimin çıkmasına bu kadar sevineceğimi tahmin etmezdim. Bizim bugün 19. haftamız bitti. Yarın 20. haftamızın ilk günü. Kıpırdanmalarımız tekmelerimiz çok bariz artık. Bugün sınavda biraz iki büklüm durdum rahatsız oldu sanırım sürekli vurdu.

senin sansınada benim doktorum gibi birisi denk gelmiş benimki üstüne birde surarsız...........

allah biliyor geçen haftaya kadar azıcık kırıntı kadarda olsa acabamı diyordum ama şüphem kalmadı artık 5 ay bitecek allah hayırlısını versin.bakalım 2 çocuklu hayat nasıl oluyor bir göreyim ondan sonra bir ihtimal ama onunda garantisi yokki oda erkek olabilir sonuçta

kızlar günaydın,sonunda bebek arabamızı aldık:118:
üstümden bi yük kalktı sanki
travel sistem aldık,kırmızı,bebeconfort markası loola modelini aldık.
hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah
:119:
buda resmi

Son düzenleme:
Yeminle ayni benim esim. Sanki onlarca hamile gordu de nasil birsey oldugunu biliyormus gibi suram agriyor desem hemen cevap hazir "hamilesin olur o kadar, normaldir"

Aynan canim bende bugunn kendi kendime düşünüyorum görünüş olarak hiç hamile hissetmiyordum kendimi hafif bı çıkıntı oldu insanın icini bı mutluluk sarıyor daha bı sevindim yağınca farkediliyorcartik birde ilk kez bu kadar net bir sekilde hissettim bazı arkadaslarımız hareketlendigi zaman korkarız fiyordu aksine cok mutlu oluyor ve tekrar hareket etmesi için bekliyo artık yavaş yavaş daha da cok bebislerimizi hissediyor ve annelik duygularımız yogunlasiyor

gule gule kullanin canim.ne kadara aldiniz vede pusetide arabaya dahil mi.onu ayri mi aldiniz

Yeminle ayni benim esim. Sanki onlarca hamile gordu de nasil birsey oldugunu biliyormus gibi suram agriyor desem hemen cevap hazir "hamilesin olur o kadar, normaldir"

Merhaba canim demekki bu konuda yanmız değilim sanki eşimde bı kac kez hamile kalmış biliyor da diyorum midem bulanıyor sancım var ne derden e normal hayatım hamilesin diyor birde artık katlanacaksin anne olmak kolay değil diyor bende ama baba olmak cok kolay diyorum

gule gule kullanin canim.ne kadara aldiniz vede pusetide arabaya dahil mi.onu ayri mi aldiniz

saol canım,daha güzelleri sizin olsun inşallah.puseti dahil fiyatı 900 tl, indirime girmiş yılbaşı nedeniyle normalde 1200 tl idi joker maxi toys mağazasından aldım,normalden biraz pahalı oldu ama oda yapamıcam evim müsait olmadığı için bunu bari gönlümüze göre alalım dedik

Cinsiyeti belli olanlari tebrik ederim. Cinsiyeti degisenler de olmus. Pipiyi gordum ama tedirgin oluyorum bunlari okudukca

Ben de merak ediyorum o filmi.

Gobegim kendini belli etse de cok cikmadi. 5.aydan sonra ataga geciyormus, birden buyuyormus Her gun sut icmeye, yogurt yemeye gayret ediyorum. Ceviz, badem, incir, her gun mutlaka meyve, bir cesit sebze ve et yiyorum. Sutu tek basina hic icemezdim ama bebegim icin iciyorum artik

Hamileyken her turlu besinden yemek gerekirmis. Hem vitaminden faydalanmak icin hem de hamilelik doneminde hic yenmeyen yiyecekleri bebek de garisiyormus ve yemiyormus, bunu onlemek icin. Mesela hic pirsa yemezse anne, bebek buyuyunce pirasa sevmiyormus.

Pipicani gordunse hiç korkma değişmez

Bende bu konuda hem fikirim benim ablam neyi cok severek yediyse cocukta onu seviyor yemek fazla yemezsin meyve ve çay cok yer içerdi şimdi yeğenim çay tiryakisi sanki ama suan ben herseyden tiksindim yiyemiyorum bulantilardan benim bebegin de bı ayva yer elması ve kabak tatlısından başka birsey yemeyecek sanırım

Kızlar gaz sancısı problemi yaşayan var mı benim gibi, kan ilacı arttırdı iyice ama içmesem olmayacak kanım 10 civarında tahlillerde, bi de ben süt içemediğim için suda eritilen kalsiyum kullanıyorum size de verdiler mi ondan

Benim de ilk canımın çektiği şey yer elması olmuştu ne alakaysa artık biz de tatlı sevmiyoruz, kızım tatlıya karşı:)

Benim de ilk canımın çektiği şey yer elması olmuştu ne alakaysa artık biz de tatlı sevmiyoruz, kızım tatlıya karşı:)

Yer elması cok faydalı tavsiye ederim birde ilerleyen dönemlerde kabizlik sorunu çıkacak kabizliga bire bir ilac bana fayda etmedi yer elması hayatını kolaylaştırdı valla
Ben tatlıyı sevmiyorum ama bizim kiz cok seviyor babası gibi kabak tatlısını cok seviyorum tatli niyetine yiyorum bizim ki baskıyı hareket etmeye :)))

Günaydın canım bugün daha iyiyim çok şükür prenses ve sen nasılsın:)))

Ohh iyi Rabbim daini eylesin valla prensesin keyfi yerinde masallAh bütün sıkıntılar biz annelerde aman canları sagolsun ne yapalım bu sabah öyle bir hissettim ki ilk defa bu kadar net hissettim tepiğini

dun 4lu test yaptirmak istedim ikilim yas riski 1/630 cikmisti. doktorum onu yapana kdr amnio ol, ikiliden guvenilir olmayan teste gerek yok dedi. ayrinti ultrasonum 20+4 te, amnio ne zmn yapilior arkadaslar ayrintiliyi one mi alsam orda bi anomali gorulurse amnio olabilirim

çok şıkmış canım güle güle kullanın bir kere alıp iyisini almak en güseli ben ilk oğlumda aldığımı atmak zorunda kaldım kırıldı çünki çok hantaldı ve iriydi hafif pratik ve sağlam olanı almak en mantıklısı ikinciyede kalır ben şimdi yenisini almak zorundayım ne alsam diye araştırıp duruyorum. bu sefer evladiyelik birşey alıcam seninkinin özellikleri ve markası nedir aydınlatırsan sevinirim puset içinde fiyatı uygun geldi birde 7 kilo veya daha hafifse alabilirim malum arabanın bagajını kaplamasın birde ben kendim tek elle açabileyimmm...
ZATEN YAZMIŞSIN CANIM BEN BİR BAKAYIM ÖZELLİKLERİNE HAMİLELİKTE KÖRLÜK BUNAMA OKUDUĞUNU ANLAMAMA OLUYOR ARADA:))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…