Hamile kalmadan once karnim ciktikca depresyona girerim saniyordum ama insan tam tersi ciktikca seviniyormusuz.Bizim ailenin ic karni genis iri yapili oldugum icinde daha gec cikmasi ihtimali bu yuzden oluyor.
Cok az bir yukselme var :) hatta normalde yan donerek uyurdum ama hafif yuzustune dogruda donerdim dungece resmen ordaki siskinligi iyice hissettim ve sadece yan donebildim biraz daha donmeye cesaret edemedim.:) ve en dert ettigim yuzustu uyuyamamaktan bile rahatsiz olmadim sanirim yavas yavas annelige hazirlaniyorum.Suan varligini hissetmek icin sabirsizlaniyorum :) hem karnim buyusun hemde hareketlerini hissediyim, am kivama geldim.
Doktorum "altı üstü hamilesin" der gibi bakıyor olaya..
Ben: Doktor başım ağrıyor
Dt: Normaldir hanımefendi parol yazıyorum
Ben:Bacaklarım ağrıyor
Dt: Magnezyum yazıyorum onu için
Ben: E ben balık yemiyorum yorgunluk halsizlik var tansiyonum hiç düzelmiyor..
Dt: Hanımefendi hamilesiniz çok normal.. Balıktan birşey olmaz.Haftaya görüşürüz..
Ben:
Dt:
yok canım aslında kesin okumuşumdur ama unutmuşum sanırımcanım,artık ben hiç bişeye kesin gözüyle bakamıyorum.çok değişiyor cinsiyetler ileri haftalarda bile:44 kuyorum burdan,etraftan duyuyorum falan,kısmet artık hepimiz için hayırlısı olsun,sağlıcakla gelsin bebişlerimiz.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin sağlıcakla inşallah.belki üçlersin canım belli mi olurbelki ozaman gelir
Yeminle ayni benim esim. Sanki onlarca hamile gordu de nasil birsey oldugunu biliyormus gibi suram agriyor desem hemen cevap hazir "hamilesin olur o kadar, normaldir"Allahım ya ne güldüm ne güldüm Allah da seni güldürsün tatlın ya ne rahat bı doktorun var benim esım gibi esime diyorum midem bulanıyor normal hamilesin diyor ama bı taraftanda iyi hep olumlu bakıyor seni telaşa vermiyor
Hamile kalmadan once karnim ciktikca depresyona girerim saniyordum ama insan tam tersi ciktikca seviniyormusuz.Bizim ailenin ic karni genis iri yapili oldugum icinde daha gec cikmasi ihtimali bu yuzden oluyor.
Cok az bir yukselme var :) hatta normalde yan donerek uyurdum ama hafif yuzustune dogruda donerdim dungece resmen ordaki siskinligi iyice hissettim ve sadece yan donebildim biraz daha donmeye cesaret edemedim.:) ve en dert ettigim yuzustu uyuyamamaktan bile rahatsiz olmadim sanirim yavas yavas annelige hazirlaniyorum.Suan varligini hissetmek icin sabirsizlaniyorum :) hem karnim buyusun hemde hareketlerini hissediyim, am kivama geldim.
kızlar günaydın,sonunda bebek arabamızı aldık:118:
üstümden bi yük kalktı sanki
travel sistem aldık,kırmızı,bebeconfort markası loola modelini aldık.
hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah
:119:
Yeminle ayni benim esim. Sanki onlarca hamile gordu de nasil birsey oldugunu biliyormus gibi suram agriyor desem hemen cevap hazir "hamilesin olur o kadar, normaldir"
Günaydın güzel bebişlerin güzel annişleri:))) Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah:))))
gule gule kullanin canim.ne kadara aldiniz vede pusetide arabaya dahil mi.onu ayri mi aldiniz
Ben de merak ediyorum o filmi.Kızlaaar eşimle birlikte şimdi sinemadan geliyoruz...Cem yılmazın filmine gittik,Allahım bu kadar güldüğümü hiiç hatırlamıyorum...bir filmin her saniyesimi komik oluur...karnım ağrıdı resmeen...çocuğum mutluluk hormonundan tavan yaptı bugün ama karın kaslarımın fazla çalışmasından da rahatsız olmuş olabiliiir, neye gülüyor bu annem demiştir kesin
saol canım,daha güzelleri sizin olsun inşallah.puseti dahil fiyatı 900 tl, indirime girmiş yılbaşı nedeniyle normalde 1200 tl idijoker maxi toys mağazasından aldım,normalden biraz pahalı oldu ama oda yapamıcam evim müsait olmadığı için bunu bari gönlümüze göre alalım dedik [/QU
amin canim insallah.evet masraflar ustuste konuldugu zaman isin icinden cikilmayacak gibi oluyor.bebegimize en iyisini layik goruyoruz anne babalar olarak.biz buyuk birsey almadik daha,henuz zibinlardi tulumlardi onlardayiz
Pipicani gordunse hiç korkma değişmezCinsiyeti belli olanlari tebrik ederim. Cinsiyeti degisenler de olmus. Pipiyi gordum ama tedirgin oluyorum bunlari okudukca
Ben de merak ediyorum o filmi.
Gobegim kendini belli etse de cok cikmadi. 5.aydan sonra ataga geciyormus, birden buyuyormusHer gun sut icmeye, yogurt yemeye gayret ediyorum. Ceviz, badem, incir, her gun mutlaka meyve, bir cesit sebze ve et yiyorum. Sutu tek basina hic icemezdim ama bebegim icin iciyorum artik
Hamileyken her turlu besinden yemek gerekirmis. Hem vitaminden faydalanmak icin hem de hamilelik doneminde hic yenmeyen yiyecekleri bebek de garisiyormus ve yemiyormus, bunu onlemek icin. Mesela hic pirsa yemezse anne, bebek buyuyunce pirasa sevmiyormus.
Pipicani gordunse hiç korkma değişmez
Bende bu konuda hem fikirim benim ablam neyi cok severek yediyse cocukta onu seviyor yemek fazla yemezsin meyve ve çay cok yer içerdi şimdi yeğenim çay tiryakisi sanki ama suan ben herseyden tiksindim yiyemiyorum bulantilardan benim bebegin de bı ayva yer elması ve kabak tatlısından başka birsey yemeyecek sanırım
sana da günaydın kaderdaşim sen nasılsın kazılmaların nasıl gecti mı ?
Benim de ilk canımın çektiği şey yer elması olmuştu ne alakaysa artık biz de tatlı sevmiyoruz, kızım tatlıya karşı:)
Günaydın canım bugün daha iyiyim çok şükür prenses ve sen nasılsın:)))
kızlar günaydın,sonunda bebek arabamızı aldık:118:
üstümden bi yük kalktı sanki
travel sistem aldık,kırmızı,bebeconfort markası loola modelini aldık.
hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah
:119:
Eki Görüntüle 596756 buda resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?