çok çok pardon. Kimseyi korkutmayayım. Söyledim sandım birden. Belirtmemişim. Ben epilepsi hastasıyım yani sara. Doğum sırasında fazla ıkınmak beyinde problem yaratıp sara nöbeti geçirmeme sebep olabilirmiş bu sebeple. Yani sizlerde olabilecek bir durum değil :)))) içini ferah tut
çok geçmiş olsun canım
Canım ben 100 tl ye aldım. Emzirme yastığı da hediyeydi yanında. Şu tek taraflı bacağını üstüne attıklarından değil ama. Bunun kelebek desenlisi müthiş rahatım onunla.
Eki Görüntüle 597431
Bu arada evet teyzesi bizimki ben iki büklüm oturduğumda, sırt üstü yattığımda ve de acıktığımda çok vuruyor.Asabi bir çocuk olacak sanırım. Onun beni tepikleyen minnak ayaklarını yirim ben.
M.nimoyda 9 parça uyku seti 59.90
But.k bebede de indirimli güzel ürünler var. Unn.do'nun sayfasını açamadım malesef
slm kızlar
uzun zamandır girmedim
2li testim çok şükür temiz çıktı
size sormak istediğim bişey var
ben birkaç kere seyirti gibi hissettim bebeği ama sonra hiçbirşey olmadı
sizler hissediyormusunuz
birde ara sıra çok küçük sızı hissediyorum
merhaba hanımlar, geçmişi okumadan yazıyorum kusura bakmayın fazla vaktim yok umarım hepiniz ve bebişleri iyidir.. Bir haftadır taşınma işleriyle uğraşıyorum yeni evimde net yok malesef şimdilik..
bezmialemde 3 lü test yaptırmıştım geçen hafta sonuçları çıkmış ama referans aralıkları yok raporda, birde değerler sizinkinden farklı sanki özel hastanedeki doktoruma göstersem anlar mı acaba ? yada sizden böyle sonuç alan var mı ? ne ki şimdi bunlar..
2.Trimester Down 3 .
2 AFP (Down S.T.T. 3'lü Test) 42,9 ng/ml
3 AFP, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,96
4 Estriol (E3), free (Down S.T.T. 3'lü Test) 1,28
5 Estriol (E3),free, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 1,12
6 hCG (Down S.T.T. 3'lü Test) 12,9
7 hCG, MoM (Down S.T.T. 3'lü Test) 0,48
Canim cok kullanışlı birşeye benziyor güle güle kullan internetten mı aldın yoksa mağazalarda var mı ben böyle birsey daha önce hiç görmedim
Dün gece bende sırt üstü yattım öyle bı tepin geldiki heyecandan çığlık attım esın diyor ne oldu karnın mı ağriyo yok dedim bizimki tepik attı diyorki tepik atarken bana niye haber vermiyorsun bende dedim ki ne bileyim ne zaman atacağını elini karnıma koydu biraz bekledi ama yok tekrarı gelmeyince dondü yattı bizim kiz sevmiyor benim sırt üstü yatmamı
En sagliklisi kesinlikle masiften yapilmis mobilya.
arkadaslar merhaba umarım guzel haberler alacagımız bır hafta olur.sevgılı mınıkkus arkadasım umarım sen ve bebısın ıyısındır ve ıyı haberlerlede donecesın ınsallh.detaylı ultrasona gırecek arkadsalarımızdanda ayrıntılı bılgı ıstıyorum.umarım hepımızın bebeklerı saglıklıdır.bende 10 gun sonra detaylıya gırecegım ama ınternetten baktıgım kadarıyla 18 ve 22 hafta bazı yerde 18 ve 24,hafta arasında denılıyor.ben gıttıgımde 20 artı 3 falan olacagım umarım uygun bır zamandır.bırde henuz tetenoz asımı yaptırmadım yaptıran yada saglık ocagından aranan arkdaslar varmı.sanırım kolda kotu bır agrı yapıyormus.yanı olmasak olmazmı dıye de dusunmeye basladım acıkcası.aranızda kalsıyum hapı kullanan varmı bu arada su aralar sut urunlerınden bıkmak uzereyım zaten sutle pek aram yoktur yogurt ayran falan ıcmeye calısıyorum ama artık kokusundan bıkmaya basladım.bebıslerınızle mutlu bır hafta gecırmenızı dılerım.
Hissedersin tatlım henüz çok geç değil. 20. haftana kadar mutlaka hissedersin. Ben de ilk 27 aralıkta hissettim. ama senin gibi emin olamadım. Ondan sonra düzenli bişey hissetmedim ben de demiştim ki değildi galiba ben yanlış anladım. Ama son 5 gündür gayet düzenli günde birkaç kere hissediyorum. Çeşitli tarifleri oluyor. Nette okudum. İçimde kelebek kanat çırpıyor, seğiriyor, minik balık yüzüyor ya da içimde mısır patlıyor gibi :) :) :) :)
Ya evet geçen hafta 3 kere sinemaya gittim, tesadüf değilmiş 3ünde de tepki verdi. ben de dedim korkmasın elimi üstüne koydum üstüne de kocaman berem vardı onunla örttüm :) :) çok komiğim :))))
Merhaba canim benim bacaklarım ağrıyordu doktora sordum bı daha ki Ata kalsiyuma baskatiriz dedi iki hafta sonra gideceğim benim bulantilarimdan süt ürünlerini tuketemiyorum ama yer elmasında da bol miktarda kalsiyum var ondan yiyorum ben henüz yaptırmadım Perşembe gunü aşı olacam ama arkadasım vuruldu iki gün kolu ağrıdı ağrı yapıyor yani çalışan arkadaslar ya izin alsınlar yada sol kollarına yaptirabilirler
merhabaaaa nasılsınız güzel anne adaylarıııı
inşallah herkes iyidir. cinsiyette erkekler hala açık ara öndeler
benim kızımda mikser sesine tepki vermişti çok komikti
Ben sana bı kac faydasını yazayım canimsagol arkadasım cevabın ıcın.bende yazdırayım o zman doktora. yer elmasını bılmıyordum cokta severım hemen alayım o zaman.
Minikkus canım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın amniosentezi.sonuçlar 3 hafta sonra çıkacak ama inşalah güzel haberler alacağız
bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Ogluma cok eskiden beri (esimle tanismadan hatta) Deniz ismini koymayi dusunuyorum. Ama gorumcemin ismi Deniz yani halasinin ismi :) esim ve ailesi ne isterseniz koyun hic farketmez bilakis biz mutlu oluruz ayni isimde olursa diyor, ama benim ailem olmaz baska isim mi kalmadi halasiyla oglanin adi ayni olmasin diyor. Cok kararsiz kaldim, aklima daha guzel isim gelmiyor takildim maalesef. 1-2 alternatifim var ama hicbiri Deniz kadar sinmiyor. Siz olsaniz ne yaparsiniz?
vay be ben bunların hiçbirini bilmiyordum sağol arkadaşım paylaştığın bilgiler için sayende öğrenmiş oldum çok makbule geçtibence Ömer'in yanına modern birsey koy derim. Ama yazdıklarından en cok Yusuf'u begendim.
Mobilya konusunda bir arastirma yaptim paylasmak isterim.
Once, 3-5 kisiden tavsiye olarak duydugumuz Istanbul Caddebostandaki Semarta gittik. Giderken esim max 4.000 TL derse, sorgulamadan aliriz, aksi durumda bakariz dedi. Genislemeyen yatak + 2 kapili dolap + sifoniyer icin 4.950 TL dedi. Ben kursunsuz boya kullaniyorum, bu onemli dedi. Bakalim biraz daha dedik, ciktik.
Modokoya gittik, ayni takimi 2.500 TLye bulduk. Fakat nedense icimize sinmedi, girdigimiz bebek mobilyacilarinin hepsinde genizimizi yakan bir koku vardi. Sorsan, hepsi kursunsuz boya kullaniyor. Sirayla her magazaya bakalim, fiyatina gore karar verelim dedik. Son bir magazaya daha girdik, Modokodaki tek masif bebek mobilyasi yapan magazaymis. Masif mobilyanin ustune de su bazli boya kullaniyorlarmis. Aklimiza yatti ama simdi de masif mobilya fiyati karsilastiralim dedik. Megerse masif pahali bir malzeme oldugundan, islemesinin zorlugu sebebiyle mobilyacilar pek bulasmazmis, zira iskartaya cikarsa cok yuksek kayiplar olusurmus.
Ozetle, diger bebek magazalarinda kullanilan malzeme mdf: yani sikistirilmis talas ve agac tozu. Sikistirilirken de kimyasal islem + tutkal kullaniliyor. Eger bebek mobilyasi denilen nane, normal mobilyadan farkliysa ve biz de ruh hastasi gibi cocugun sagligi zart zurt diye essek olusu para odeyeceksek, bari adam gibi masif olsun dedik. Masif = bildiginiz agac. Ustune de su bazli boya kullaniyorlar, ki zaten kursun yok icinde. Yani az miktarda mi az miktarda mi vs tartismalari da olmuyor haliyle. Su bazli boyanin kursunla alakasi yok. En sagliklisi kesinlikle masiften yapilmis mobilya.
Sonuc: İkitelli Maskoya da baktik, orada StyleWood denilen bir firmadan genislemeyen yatak + 3 kapili dolap + oyuncak dolabi + sifoniyer + raf almaya karar verdik. fiyati 4.950 TL. Gunun sonunda ilk gun olmaz dedigimiz rakami odeyecegiz ama en azindan adam gibi mobilya olacak. Henuz almadik ama icimize sindi. Evimizde bir duzenleme yapip Mart gibi siparisi verecegiz 3 haftaya hazirlaniyor. Umarim kullanimi kolay ve dogru karardir zira yuksek rakamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?