2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bendede sivilce çıkıyor rn çokda çene bölgesinde kizlar birde iki gündür kasıklarım cok ağrıyor ve karnımın icinde sanki yara varmış gibi acıyor sizlerde de böyle birşey oldumu

tokoyay nasıl yani canım bebişlerimiz su mu içiyor içerde hani şu içinde oldukları sıvıdan mı içiyorlar anlamadım ben:44:

Bende doktorum o gün söyleyince öğrendim canım. Evet içiyorlarmış.:17:
Benim minnoşumda ultrasona girmeden içmiş öyle dedi daktırımız. :1:

Bak böyle bir yazı buldum sana. :17:

Bebek, amniyon sıvısı ile bir anlamda dış dünyaya alışmak için egzersiz yapar ve düzenli olarak bu sıvıyı içer. Bu sayede dili acı, tatlı, tuzlu ve ekşiyi algılamaya başlar. Bir süre sonra tükürük bezleri de harekete geçer. Ayrıca fetüsün içtiği amniyon sıvısı hem bağırsakları emilim işine hazırlamakta, hem de böbreklerin aynı sıvıyı devamlı olarak kandan süzmesine olanak sağlayıp böbrekleri çalıştırmaktadır.

Bende doktorum o gün söyleyince öğrendim canım. Evet içiyorlarmış.:17:
Benim minnoşumda ultrasona girmeden içmiş öyle dedi daktırımız. :1:

Bak böyle bir yazı buldum sana. :17:

Bebek, amniyon sıvısı ile bir anlamda dış dünyaya alışmak için egzersiz yapar ve düzenli olarak bu sıvıyı içer. Bu sayede dili acı, tatlı, tuzlu ve ekşiyi algılamaya başlar. Bir süre sonra tükürük bezleri de harekete geçer. Ayrıca fetüsün içtiği amniyon sıvısı hem bağırsakları emilim işine hazırlamakta, hem de böbreklerin aynı sıvıyı devamlı olarak kandan süzmesine olanak sağlayıp böbrekleri çalıştırmaktadır.

anaaaaaaaa bende eşime kızımın göbişi kocaman sana çekmiş diye takılıyodum meğer bizimkide su içmişş çünkü kocamandı göbişi :16::16::16: oyyy annemmmm yerim ben onun su içen ağzınııııı ayyy ağlıycam şimdi kızlar bizim bebişler olmuşta su bile içiyolar görüyomusunuz :5::5:

Bendede sivilce çıkıyor rn çokda çene bölgesinde kizlar birde iki gündür kasıklarım cok ağrıyor ve karnımın icinde sanki yara varmış gibi acıyor sizlerde de böyle birşey oldumu

senin bebiş erkekti sanırım canım sivilce çıkıyor evet ablam oğluşuna hamile iken anlı reesmen sivilce deposu gibiydi resimlerine bakmak bile istemiyor
öle bi acı bende olmadı canım devam ederse doktorunu ara derim

senin bebiş erkekti sanırım canım sivilce çıkıyor evet ablam oğluşuna hamile iken anlı reesmen sivilce deposu gibiydi resimlerine bakmak bile istemiyor

Hafzak şimdi beni çok mutlu ettin :)))) hayırlısı tabi ama bende hep oğluşum olsun istiyorum. Benim sivilcelerde bunun habericisimi acaba???? :))) eskilere göre bütün belirtilerim erkek. Ekşiyi ağzıma süremiyorum, yediğim meyveler bile tatlı meyve olacak. Karnım sivrildi, sivilcelerim çoğaldı ama herkes farklı bir güzellik gelmiş yüzüne diyorlar. En son gitmemde göstermedi ama kıza benzetti doktor teyzemiz. 13.haftalarda da erkeğe benziyor demişti.

Bu pazar cinsiyet için tekrar gideceğim, inşallah bu sefer net gösterir miniğim. İnşallah Allah gönlüme göre verir.

Evet canim erkek eğer olması normalse sorun yok tabi birde dikkatimi çekti helde adet dönemine yakın çoğalıyor sivilceler sagol canim cevap verdigin için Cumartesi gideceğim rahmimde de bı ağrı var ani hareket ettigim zaman birşey saplanır gibi oluyor

Hafzak şimdi beni çok mutlu ettin :)))) hayırlısı tabi ama bende hep oğluşum olsun istiyorum. Benim sivilcelerde bunun habericisimi acaba???? :))) eskilere göre bütün belirtilerim erkek. Ekşiyi ağzıma süremiyorum, yediğim meyveler bile tatlı meyve olacak. Karnım sivrildi, sivilcelerim çoğaldı ama herkes farklı bir güzellik gelmiş yüzüne diyorlar. En son gitmemde göstermedi ama kıza benzetti doktor teyzemiz. 13.haftalarda da erkeğe benziyor demişti.

Bu pazar cinsiyet için tekrar gideceğim, inşallah bu sefer net gösterir miniğim. İnşallah Allah gönlüme göre verir.

Canim Rabbim inşallah gönlüne göre verir ama beslenme ile alakalı değil bence kisiden kisiye değisebiliyor bende tatlıyı ağzıma sürmedim hep ekşi seyler yedim normalde limonu giyemezsin günde iki limon yediğim olmuştu inşallah gonlundeki olur tatlim

ayyyyyyyyyyyyyyyyy rabbım ne guzel bı duygu bu dımı
hanı boyle zaman cabuk gecsın bır an once kavusalım falan ıstıorz ya yavrularımıza
aslında bırdaha hıcc bu kadar yakın olamıcaz onlara
:52::52::52::52:ama yınede bebgımle bulusacagım gun dunyanın en guzel gunu olacak benım ıcın

rabbim gönlüne göre versin canım :54:

Evet canim erkek eğer olması normalse sorun yok tabi birde dikkatimi çekti helde adet dönemine yakın çoğalıyor sivilceler sagol canim cevap verdigin için Cumartesi gideceğim rahmimde de bı ağrı var ani hareket ettigim zaman birşey saplanır gibi oluyor

ani hareketlerde oluşan sancıdan hiç korkma tamamiyle hamilelere özel rahim genişlemesinden kaynaklanan bir ağrı o ani hareket etmemeye dikkat et

Arkadaşlar ben kızımda hep tatlı yemiştim, hatta patlayıncaya kadar. Bu sefer ise tatlı deyince midem bulanıyor. Ekşi, acı, tuzlu şeyler seviyorum. Bence de beslenmeyle hiç alakası yok. Bir de kız mı erkek mi diye hiç bir hissim yok. Normal mi bilmiyorum. Ama çevremdeki herkes erkek muamelesi yapıyor. Kızdan sonra erkek olsun istiyorlar. Eşim de dahil.

hanı boyle zaman cabuk gecsın bır an once kavusalım falan ıstıorz ya yavrularımıza
:52::52::52::52:ama yınede bebgımle bulusacagım gun dunyanın en guzel gunu olacak benım ıcın

Aynen canim ya hele bı hissetsek o zaman duygular daha bı yoğunlaşacak dün aksam seker attım ağzıma bizim ki hareketlendi onu hissedebilmek icinde birşeyin yasaması gün be gün büyümesi anlatılmaz bir duygu Rabbim herkese yaşatsın bunları bizlerede sağlıklı bı sekilde kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim

kızlar benim oğlum olacak bugun gittim doktora. hep ekşi acı yedim, çook sevdigim tatlıdan tiksindim. herkeste kesim kızın olur dıyodu ama tutmadı, demekki ilgisi yokmus onlarla. Rabbim oğluma saglık sıhhat versin napalım:)

Kızlar yaa ne güzel çoğunuz bebişlerinizin hareketlerini hissediyosunuz :53: Ben de hamileyim benim de göbüşümde bebişim var :49: Ben de hissetmek istiyorum yaaaaa :113: Benim de bebişim içimde kıpraşsın :118: içim bi hoş olsun istiyorum artıkkkk :109: bazen diyorum bak oğlum milletin çocuğu kıpır kıpır sen paşa gibi yat daha içerde :97:İnsan acık anasına çeker enerjik olur biraz ama nerdeeee :111:

Ayy böyle yazınca kendimi çocuğunu sürekli komşunun oğluyla kıyaslayan anneler gibi hissettim
:53: İşin şakasındayız tabi yok kıyaslanmaktan çok çektim :43: annem hiç kıyaslamazdı ama akrabalar arkadaş anneleri sağolsun :47: onların yüzünden kıyaslandığım kişilerle aramız bozulurdu :5: Büyük konuşmayayım ama inşallah çocuğumu kimseyle kıyaslamak istemiyorum :50:

elifdem
İnşallah sonuçların da iyi çıkar canım :16: 4,2 kilo olup gayet normal doğum yapanlar da var :49: ama bu kadının çatısının genişliğiyle falan da alakalı :31:Doktorun telaş yapması çok kötü tabi :53: O yüzden doğum yapacağımız hastenedeki ebelerin ve doktorumuzun sakin hatta bizi de sakinleştirebilecek olması çok önemli :42: Ben bir çok tanıdığımın doğumunu yaptıran :29:Asiye Uzun'da doğum yapmak istiyorum Yenibosna'da Nisa Hastanesinde :49: Evime uzak olmasına rağmen sırf güvendiğim için onu istiyorum :46:

Butunduamvesenam Senin de büyük ihtimal erkek olacak demek :55: 2013 yılına kadar dünya nufusunda kadınların sayısı erkeklere oranla azdı ama bence biz bu dengeyi bozucaz :52: Bu sene hamile olanların çoğunun bebişleri erkek :55:

Minikuss Çok sevindim tatlım bak bebişin kısmetiyle geldi :emir_bebek: Doğumdan sonra işin hazır ne güzel :nazar: evine de yakın öğle aralarında gidip emzirebilirsin bile :46:

papatya 342 Çok önemli bir konuya değinmişsin canım bence de kimse doktoruna sormadan kafasına göre ilaç almasın :20: Mesela bana demir hapı vermedi kan değerlerim gayet iyiymiş ilerde tekrar tahlil yaptıracakmış gerek kalırsa o zaman kullancakmışım :45:

24111990 Canım hamile kalmak için rahatlık çok önemli :18: benim başıma seninki gibi bi durum gelmediği için bilemiyorum :31: Ama ben evliliğim ilk gübünden beri hamile kalmak istiyodum salak gibi bi de bunu anneme arkadaşlarıma falan söyledim :41: artık her ay hamile misin sorularından bunalmıştım :84: 3 ay sonra hamile kaldım ama :nazar: o 3 ayı zindan ettiler bana sorularıyla :95: Hamile kaldığım ay mantar için tedavi gördüm fitil kullandığım süre zarfında ilişkiyi yasakladı doktor :45: anneme de sürekli soran arkadaşlarıma da doktorun ilişkiyi yasakladığını o günlerin de yumurtlama günlerime denk geldiğini yani o ay bir umut olmadığını söyledim :50: Ama fitillere yumurtlama günümden sonra başladım :34: ve hamile kalmışım :52: Hesap verme telaşı olmadığı için çok rahattım :21: ve o yüzden hamile kaldığımı düşünüyorum :49: Allah nasip ederse 2. çocuğu yapmaya karar verdiğimde kimseye söylemicem anneme bile :19:

denizkızı57 Prensesin hayırlı olsun ben de bayılıyorum kız çocuk kıyafetlerineeeee :12: cinsiyeti belli olmadan eşim soruyodu niye kız istiyosun diye ben de kıyafetleri cicili bicili çok şeker oluyo ilk bebeğimde hevesimi alırım en azından dedim :8:Sırf kıyafet için mi istiyosun dedi çok şaşırdı :53: Ama şimdi doktor %80 erkek diyince biraz baktım da erkek kıyafetleri de küçük adam gibi çok sevimliii :97:

uconn Hamilelikte kan kacmi arttığı için çarpıntı olabiliyo ama yine de doktoruna danış ve gerek görürse bir kardiyaloga görün derim ben :31:
kargunesi doğru yerdesin canım aramıza hoşgeldin:71:

TALIAA Senin 3. çocuğun demek tecrübelerine ihtiyacımız olacak :81:

Acemiperi ayyy sir ağdayı nasıl temizledin yaaa çok fena ooo :105: Eşin de demek ki bi anlık tepki verdi sonra hatasını anladı :106: Ah biraz daha düşünceli haraket etseler sonradan pişman olmasalar keşke :31:

mnsrz evet kızıyoruz hem de çoooook :4: Canım artık ikinci 3 ayımızdayız hepimiz :112: Önceden yaşadığımız bir çok belirtinin kaybolması çok normal:114: Endişelenip bebeğini de huzursuz etme daha fazla :20: Bak ilerki aylarda tekmeleriyle intikam alır senden :52:

golgen, bdamlagozbebegm, hully ve tüm çalışan hamişler ay canlarım rezillik falan yok :13: ben evde internet üzerinden çalıştığım halde halsiz olduğum evin işini aksattığım zamanlar oluyo :17: siz bi de çalışıyosunuz yani walla benim gözümde süper kahramansıznız hepiniz :54:

gorumcezede Canım ben de roll-on ya da deodorant kullanıyorum ama sıklığını azlattım:107: zaten kış ben de pek terlemem küçükken tuzlamışlar beni :27: Şu anda en çok rahatsız olduğum koku şu komşumum günde 5 öğün kavurduğu soğan kokusu :120:

tbvrd, ranana Kasık ağrıları bu dönemde çok normalmiş :31: doktorum bana korkma özellikle ilk gebelikte rahim genişlediği ve yer değiştirdiği için olabilir demişti :114: Ancak dayanılmayacak derecede ve kesintisiz olursa ya da kanamayla birlikte olursa mutlaka haber ver dedi :106:

boswer Ben de çok sivilcelendim yaaa sanki 15 yaşında ergenim :37: Bi de erkek anası olacak hani güzelleşecektim ben hani gören aayyy hamilelik seni pek bi güzelleştirdi dicektiiii :27: Kocaman kocaman sivilcelerin biri iyileşmeden öteki çıkıyo :14:

sevcey önceden de kuru muydu cildin? :44: Benim cildim normaldi ama hamilelikten sonra vucudum çok kurumaya başladı :50:

kızlar benim 2. hamileliğim. bir oğlum var. hullycim hani diyorsun ya o günü heyecanla bekliyorum diye... gerçekten de çok özel bir gün o... tabii ilk doğum yaptığın anda bende garip bir psikoloji bozukluğu oluşmuştu.bebeğimi ilk gördüğümde ağlamaya başlamıştım.hemşireler beni uyandırmaya çalışıyorlar annesi hadi uyan bebeğin çok acıkmış diyorlar bir taraftan bebeğin çığlıkları bir taraftan bizimkilerin duygu sömürüleri annesi yazık falan :) o an bebeği fırlatıp atasım gelmişti. surat ifadesini hiç unutmam hemşire göğüsümü açmaya çalışıyor o da açmış ağzını meme arıyo süper bişey tabiki. şuan bile bunları size yazarken çok duygulandım :14:

günaydın kızlar... soğuk bir adana sabahı okulun bahçesi göl olmuş paçalarım ıslandı hep midem kötü...

Ayaklarına dikkat et canım, çünkü üşütebilirsin. Benim doktorum özellikle bu konuda uyardı, üşütme enfeksiyon kapma vs vs.
Gerekirse yanında yedek götür kıyafet çorap ayakkabı felan ama kendine çok dikkat et soğukta ıslanınca fena oluyor.

KIZLAR MERABA
bebişimi gördüm bugün rahatladım biraz iki haftada bir görsem ne var doktor ta bir ay sonrasına randevuna veriyo ama bugün aradan girdim baktırdım valla...çok merak ediyorum iyimi diye maşşallah kıpırdanıyodu yine kızım:49::49::49::49:

Back
X