2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar benim oğlum olacak bugun gittim doktora. hep ekşi acı yedim, çook sevdigim tatlıdan tiksindim. herkeste kesim kızın olur dıyodu ama tutmadı, demekki ilgisi yokmus onlarla. Rabbim oğluma saglık sıhhat versin napalım:)

napalım derken canım 3. yada 4. oğlan buherhalde :44:

ya aksam 8 de uyudum sabah 8 de uyandım hala uykum var benım
bıraksalar hep uyumak ıstıorm
ne zaman gececek bu uyku problemı ya:52::52::52:

Benim gibi olursan bu 17. haftada bile geçmeyecek canım, akşam 23:30 gibi yattım, gündüz(artık sabah diyemiyorum:17:)13:00 civarı kalktım.

yakamıza karanfil takarızz :21::21::16::16:

Bende gitmeyi düşünüyorum, cuma kontrolüm var cinsiyetini öğrenicez gösterirse bebiş, annemde gelmiş olacak ertesi gün gideriz diye düşünmüştük ama kayınvalidem ve birkaç misafir cumartesi ben de olabilir o yüzden gelemeyebilirim. Yine de ben karanfilimi hazır edeyim:)

kızlar dünden beri içime bir endişe canavarı girdi çıkmıyor:50: bebeğimin iyi olup olmadığından endişe duymaya başladım yine:14:bugün itibariyle 15+5 im.bazı arkadaşlarımız hissediyor ama ben hala hissedemedim bebişimi.en son geçen 10 gün önce görmüştüm.diğer randevum haftaya.nasıl sabredicem bilmiyorum:43:uzun zamandır sağ kasığım acırdı,ağrırdı.şimdilerde oda yok.belirti melirti hak getire:53:gece yatmalarımda düzgün değil.uykuda bilmeden karnımın üstüne yatıyorda olabilirim:26:acaba ona zarar mı verdim?bişey oldumu?kafayı yicem sanırım:14:Allah korusun bişey olduysa belirti verirmi acaba:14:
biliyorum kızıcaksınız bana ama içine düştüğüm durum bu:59:

Merak etme canım alacak nefesi varsa hiç birşey olmaz istersen tepin. Benim de 4 hafta oldu bebeğimi görmedim ama aksi giden birşey yok o yüzden içim rahat. Üstelik bir de haftanın birkaç günü dans ediyorum felan sakınmadım kendimi çoğu şeyden. Belirtilerinin yok olması normal bu haftalarda zaten 2. trimester için hamileliğin balayı diyorlar. Gerçi insan 1.de sıkıntıya o kadar alışıyor ki rahata da alışması gerekiyor. Ben 17.haftadayım henüz ben de hissetmedim ya da hiç anlamadım üzme kendini boşuna

kızlar ya hala mide bulantısı çeken var mı aranızda?.. ben tam azaldı diyorum yine başlıyor hele ki akşamları yatmaya gidene kadar kıvrandırıyor beni. o yetmezmiş gibi cayır cayır yanıyor resmen midem. çok afedersiniz ağzıma acı acı su geliyor deli olucam. talcid alıyorum günde bir kaç defa umarım zararı yoktur..

günaydın sevgili anneler :)

kokularla aranız nasıl? kötü kokuları kast etmiyorum. deodorant, roll-on, parfüm, oda spreyi vs. hiçbirini kullanmıyor musunuz? ben vücut spreyi ve oda spreyi kullanmadan yapamıyorum. inşallah bebişime çok zarar vermiyorumdur.

Güzel kokularla ilgili hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar, sadece bazı yemek kokuları kötü geliyordu ama geçti, ben parfüm roll-on vs kullanıyorum. Hatta banyo köpüğü, duş jeli aklına ne gelirse sadece direk kokuyu içime çekmiyorum. parfümü felan zaten uzaktan kullanıyorum

Arkadaşlar üç gündür kasıklarımda korkunç bir ağrı oluyor. Gece bir yandan diğer yana dönerken acıdan uykudan uyanıyorum. Hapşırınca ve öksürünce de oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Var canım olmaz mı burada her çeşit belirtiyi yaşayan var, senin aradığında benim :)) benim uzun zamandır bu ağrılarım var doktor normal dedi. Kemikler esniyor, rahim büyüyor vs vs.
Özellikle de biraz yorulduysam gece yatarken eşim yardım ediyor sağa sola dönmeme acıdan dönemiyorum.
Hapşırık öksürük gibi hallerde kramp tarzı acıyı daha çok yaşıyorum.

Acılarımı sizlerle paylaşıyorum çok mutluyum :)))

merhaba arkadaşlar.bende haziran annesi olacağım kısmet olursa.yarın 16 haftam bitecek.tup bebek yoluyla hamıle kaldım.ilk gebeliğim.allah hepımızn yardımcısı olsun

mervem bende kan sulandırıcı kullanıyorum hıbor 3500 0.2 olanı benimki..faktör 5 heterezigot coraspini kesti doktor..sen ne kullanıyorsun?

canım ilk çocukta bende senin gibi hissediyordum ..tek sağlıklı olsunda diyordum..bunda cinsiyeti içime doğuyor ama bakalım doktor ne diycek 3 de kontrol var birazdan çıkıcam..gelince yazarım:34:
canım demir iacıyla alma etksini azaltıyormuş..4 saat arayla iç dedi doktorum...sabah 6 da troidi iç sen..

2013 erkek senesi olacak heralde:1:

ya arkadaşlar kendimi durduramıyorum habire yemeye başladım..birde canım hep hamur işi çekiyor..bu gidişi hiç iyi görmüyorum:20::56:
Sezencigim bende cleaxena 0.4luk kullanıyorum
Ya ben hala coraspin kullanmaya devam ediyorum
Hep burnum dış etlerim kaniyo
Bide söyle Bişey duydum kan sulandirici kullananlar mide kanaması beyin kanamasına meyilliymis
Böyle Bişey duydun mu CANIM
ewet canım claxen 0,4 lük iğne kullanıyorum günlük
mthfr c677t---mthfr a1298c bu faktörler sorunlu canım genetik benimki babadan geçme ablamdada aynı sorun vardı
neden sordun sendedemi var:26:

eee çıkssın artık bi zahmet:49: beni görende çıkmış diyor ama bildikleri için anlıyolar yoksa o kadar anlaşılır değil zaten göbüşlü bi bayaaaan olarak:9:

bende aynenn ya sürekli çıplak aynanın karşısında oturmak istiyorum:27:

aaa kayseridemisin sende ÇETİN ARIK süper ya bi kere hastası olmuştum aacayiip ilgili malesef ben yozgattayım imkanım olsa kesin ona giderdim
hastası olmadan öncede mail atmıştım hemen cewap gelmişti:16: başhekimdi o zaman hala öylemi bilmiyorum:44:

gözün aydın canım aramıza hoşgeldin:3: inşallah allahım hamişliğini tamamına erdirir kucağımıza aldığımız günleride görürüz:49: :49:

yok canım dr. veriyo kendin almıyosunvücut ihtiyacına göre bakılıyor ama kontrole gittiğinde sor istersen arkadaşın dediği gibi belki dr. unutmuştur
kan çok önemli çünkü:34:ben onun kokusunada tadına dayanamıyorum iğrenç henüz benim dr. da vermedi
ama bi kitapta okudum günlük 21 adet kuru üzüm yemek bebişin kan ihtiyacını karşılıyormuş
:51:
CANIM bende translokasyon olduğu için aynen 0.4 cleaxena kullanıyorum
Sen nerene vuruyorsun ben bacağıma büründüm dün ilk defa Mosmor oldu
Korktum felç geçireceğim diye
Nereye vurundugunu soracaktım bise kaçıncı haftaya kadar devam senin iğne

Selam kızlar bugun kötüyum gene bulantılar beni mahvediyor
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi :nazar:
Bir prenses geliyor :emir_bebek:
Öğrendik sonunda
Yavrum ayakta duruyordu otobüs bekliyo galiba :)
Darısı ogrenemeyenlerin basına inşallah

ben de kullanıyorum gerektiğinde doktorumun verdiği şurubu ve hatta kabılık ilacını ve mide bulantı ilacını canım. kullanmasam zaten mide rahatsızlığından duramam böyle bile fazla işe yaramıyor, geçirmiyor ama rahatlatıyor sadece biraz. gerektiğinde kullanıyorum ama sadece sevmiyorum ilaç almayı hiç.

Öğrendik sonunda

öncelikle Maşşallah bebişine canım:nazar::nazar:

Oleyyyy kızıma bir kardeş daha geliyor demekkii:21:
Allah sağlık sıhaatle kucağına almayı nasip etsin canım

Öğrendik sonunda
sendemi prenses annesi oluyorsun canım gözün aydın..aynen benimkide oturmuş el sallıyordu:1:

Sezencigim bende cleaxena 0.4luk kullanıyorum
Ya ben hala coraspin kullanmaya devam ediyorum
Hep burnum dış etlerim kaniyo
Bide söyle Bişey duydum kan sulandirici kullananlar mide kanaması beyin kanamasına meyilliymis
Böyle Bişey duydun mu CANIM

canım tam aksine kullanmadığımızda kanama riski var biliyorum..pıhtı atıp kanama yapabiliyor..hatta doğumdan sonra bile 1 ay kullandırıyor çoğu doktor..tabiki aşırı sulanmasıda iyi değildir..bunun içinde testler var aptt idi sanırım..ölçtür istersen..bende o tür kanamalar olmuyor..hematoloji bakıyor sanırsam..

Son düzenleme:
Back
X