2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam annişler! babiş 10 gündür yurtdışındaydı yarın gelicek diye sevinmiştik ama vizesinde sıkıntı çıkmış pazar günü geliyor yalnız kalıcaz bebişimle .. normalde olsa çok tepki gösterirdim eşime ama hamilelik olgunluk mu getiriyor ne şaştım kendime. sağlık olsun dedim sonuçta çalışıyor bizim için orda ve o da çok sevindi ben teselli edince:) bebişim için Allah'a bir kez daha şükrediyorum :49: insanın içi de güzelleşiyor,ne mutlu bize:nazar::49:

Canım bu bendede oldu ya olgunluk mu desem ne bileyim
yada şöyle mi acaba sanki bebeğim eşimin önüne geçti gibi oldu
acaba doğuncada mı böyle olacak ikisini dengeleyemezsem diye korkuyorum:31:

kizlar slm bizler haziran 2012 anneleriyiz. bu gece nostalji yapalim dedik :) gecen sene bu zamanlar ben daha cinsiyetini bile ogrenmemistim. benim sipa 20. haftaya kadar gostermemisti.

suan en buyuk heyecanlarinizdan biri bu olsa gerek. hepinize simdiden bebislerinizi hayirlisi ile kucaginiza almanizi diliyorum. bu arada sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplariz.

merhaba kızlar bugün hastaneye gittim 3 test için umarım ii cıkar... bide benim bebişim yine kendini göstermedi bizi merakta bırakıyo ama saglıgı yerindeymiş benim içinde önemli olan o haftaya yine gidicem umarım göstericek çok meraktayım:)

kizlar slm bizler haziran 2012 anneleriyiz. bu gece nostalji yapalim dedik :) gecen sene bu zamanlar ben daha cinsiyetini bile ogrenmemistim. benim sipa 20. haftaya kadar gostermemisti.

suan en buyuk heyecanlarinizdan biri bu olsa gerek. hepinize simdiden bebislerinizi hayirlisi ile kucaginiza almanizi diliyorum. bu arada sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplariz.

ne güzel:))inşallah bizde seneye nostalji yaparız burda:)
bebeğinin cinsiyeti ne?geç gösteren kızdır derler:26:

kızlar bol bol dinlenin eşinizle zaman geçirin
gezin tozun uyuyun
imza:2012 haziran annesi :)

öncelikle ince ziyaretiniz için teşekkürler tecrübeli anneler :))

gezin tozun derken, doğumdan sonra gezme tozma sıfırlandığı için mi?

bebişleriniz artık büyüdü, 5-6 aylık oldular, şimdiye kadarki en zorlu süreç hangisiydi?

Allah bebeklerinizle birlikte size mutlu mesut uzun yıllar nasip etsin ve tabii ki darısı da bizim başımıza :))

günaydın kızlaarrr
haziran anneleri nasıllar bakalım

kızlar benim bebişim 17+2 idi cumartesi bugün ise 17+7 yani 18. haftada olması lazım gelişimi açısından veeee sırt üstü yattığımda karnıma elle hafif hafif dokununca bebeğimin nerde olduğunu sertliğinden anlamaya başladım herzaman olmuyo doktorun ultrasyonla baktığı yere tutuyorum çok hafif bastırıyorum elimle araya araya buluyorum :16:
gerçekten kızlar sertlik hissedilmeyecek gibi değil ama hemende kaybolabiliyo çok tuhaf bi duygu ablamın karnında 8 aylık bebeğinin hareketlerini elimle anladığımdaaa ayyy bune bölee içinde bişey varmış gibi demiştim korkmuştum :1: bi dahada tutmamıştım karnına aynı tuhaflığı kendimde hissetmem dimi ?

''İÇİNDE BİŞEY VARMIŞ GİBİ'' :27: hiç gülesim yoktu zaten içinde bişi var ama insann korkar ya bende öyle düşünenlerdenim:9:

ohh afiyet olsun hem sana hem paşana:emir_bebek:
insan alışıyor artık dimi:1: yanlız hala arada kuvvetleşen tepkilere korkuyorum noluyoruz bi dk oluyorum, bizimkinin de göbişi önde çıktı hemen eşimde aynı babası, babasının kızı olcak baksana şu göbeğe diyip durdu:27:

foton çok güzel yaa bayıldım:3: :3:

bebişleriniz artık büyüdü, 5-6 aylık oldular, şimdiye kadarki en zorlu süreç hangisiydi?

Allah bebeklerinizle birlikte size mutlu mesut uzun yıllar nasip etsin ve tabii ki darısı da bizim başımıza :))

canim her donem ayri bir sikinti yasiyorsun. doguyor sut geldi gelmedi, gazi cikti cikmadi, sonra uyudu uyumadi, emdi emmedi.... boyle gidiyor :)

su siralar hepimiz ek gidaya gectik ve en buyuk sorun yedi-yemedi ve ek gidaya gecmek kabiz yapiyor cogu bebegi onunla ugrasiyoruz.
gezme tozmaya gelince bu bebeginizin yapisina gore degisir. kimi bebek huysuz oluyor herseyi burnunuzdan getiriyor. kimi bebek de eve girmek istemiyor. bunun disinda bebek olduktan sonra en yakin yere bile ha deyince gidemeyeceksiniz. o yuzden gezin diyoruz. misal evde yalnizsin ekmek almaya gidicen. bebegi tek basina evde birakmazsin, kis vakti sarip sarmalamadan cikamazsin vs vs :27: yani suan size cok basit gelen isler zorlasacak. o yuzden karninizda rahat rahat dururken keyfini cikarin.

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla :emir_bebek: Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş :nazar: Prensimiz geliyor :emir_bebek:

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun :nazar: Tahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs görünüyor

Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah

gözün aydın canım hadi hayırlı bi ewlat olur inşallah :34:bide ben öğrensem yaaa:31: :31:

İste bu supersiniz ya :) puseti kullanabildiniz mi?Yada tasima icin ne daha kullanisli gerci ben alicam zaten cunku bebek arabasina koyulabilen pusetleri kullanirim gibi geliyor.
Bebek ne zamana kadar tulum gibi birsey giyiyor ne kadar sure sonra kol ve bacak acikta kalacak seyler giyiyor?
0-6 aylik mi 0-3 aylik mi tulum almaliyim gerci 0-3 ay zaten aliyorumda biraz daha buyuk tulum almaya gerek var mi?
Bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Dogumunuz normal mi oldu? Cok soru sordum :) cevaplayabildikleriniz benim kabulumdur :34:

doğumdan sonra geziyorsun fakat bu zamanlardaki gibi rahat olmayacak
öncelik bebeğin olacak insan gezdiğinden anlamıyor şuanda 6 aylık olmasına 3 gün var
ilk zamanlar süt yetti yetmedi uyudu uyumadı gaz sıkıntısı vs...
her sürecin ayrı bir zorluğu var canım tam rahatladım diyorsun başka bişey çıkıyor
şuan da sıkıntımız ek gıda hala uykusuz geceler geçiriyorum arkasından diş
çıkacak bunun ardı arkası yok canım hepsi çok güzel ama bi o kadar da zorlayıcı süreçler :)

seneye inşallah sizlerde yaşayarak göreceksiniz
Allah az sancılı sağ salim doğum yapmayı nasip etsin .

Kendimizden memnun olup derinlemesine uykuya dalarsak,
Uyandır bizi Rabbim!

Sahip olduklarımızın çokluğuyla avunup
Sana muhtaçlığımızı unutursak,
Uyandır bizi Rabbim!

Senden ötürü sevmeyi unutup da
nefsimiz için sevmeye başlarsak,
Uyandır bizi Rabbim!

Cuma'mız mübârek, duâlarımız kabul olsun inşaAllah...

İste bu supersiniz ya :) puseti kullanabildiniz mi?Yada tasima icin ne daha kullanisli gerci ben alicam zaten cunku bebek arabasina koyulabilen pusetleri kullanirim gibi geliyor.
Bebek ne zamana kadar tulum gibi birsey giyiyor ne kadar sure sonra kol ve bacak acikta kalacak seyler giyiyor?
0-6 aylik mi 0-3 aylik mi tulum almaliyim gerci 0-3 ay zaten aliyorumda biraz daha buyuk tulum almaya gerek var mi?
Bebegin hareketlerini ne zaman hissettiniz?
Dogumunuz normal mi oldu? Cok soru sordum :) cevaplayabildikleriniz benim kabulumdur :34:

gökçenin yerine ben kendi adıma cevap vereyim :)

bizim ki puseti 2.5 aya kadar kullandı sonra kendini kaydırmaya başladı
ayrı bi bebek arabası almıştım memnunum hala kullanıyorum şimdi oto koltuğuna geçtik sana tavsiyem pusete çok para verme
ben ilk 2.5 3 ay tulum giydirdim bi oğlum var doğumum 24 haziran çok sıcaktı fakat bebek ortama alışık olmadığı için
ilk zamanlar ben kollu ince tulum giydirdim içine kısa kollu çıtçıtlı
40 ı çıktıktan sonra içine ince atlat aldım üzerine de çıtçıtlı badi giydirdim
çünkü çok gazlıydı bacaklar çıplaktı :)
ileriye dönük çok kıyafet alma benim elimde kaldı 0-3 3-6 al gerisini alma derim
ilk 2 ay 56 cm ler oldu oğlum 52 cm doğmuştu iri bebekti bi anda büyüverdi :)
ilk başlarda giymesi için uzun kollu tulum al sonrakileri kısa alabilirsin çünkü hava sıcak olacak
penye battaniye çok kullanılıyor en az 2 nevresim takımı al ben çok kullandım hava sıcak olduğu için üzerine onu örtüyordum
banyo filesi mutlaka köpük file al çok kullanışlı oluyor şapka eldivene para verme 2 tane olsa yeter ellerini keşfetsin diye çıkarıyorsun hava sıcak olduğu için şapka da giydirmiyorsun :)

oğlumun ilk tekmesini dışarıdan tam 17 haftalıkken hissettim normal doğum yaptım
darısı sizlere olsun sağlıkla kucağınıza alın

kızlar şubat,mart,nisan,mayıs annelerine baktım, kız erkek oranı birbirine çok yakın, her ikisi de %50'lerde. yani bence -benim oğlan da dahil olmak üzere- erkek bebeklerin çoğu zaman içinde değişebilir. sanırım bugün bir arkadaşın bebeğinin cinsiyeti değişmiş zaten, biz de hazırlıklı olalımm ;)))

merhaba kızlar bugün hastaneye gittim 3 test için umarım ii cıkar... bide benim bebişim yine kendini göstermedi bizi merakta bırakıyo ama saglıgı yerindeymiş benim içinde önemli olan o haftaya yine gidicem umarım göstericek çok meraktayım:)

canımcım takvim yap kendine kaç haftalık bebişin görsün teyzeleri dimi ama

Back
X