2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende yağ olarak üzüm çekirdeği yağı ve buğday yağı kullanıyordum. Damarları beslermiş ve c vitamini varmış içinde. Ama geçen hafta karnımda felaket kaşınma başladı. Alerji olmuş gibi benek benek kızardı. Pullanma oldu birde. Yağdanmı oldu acaba diye yağı bıraktım hemen duş falan aldım. Bir haftadır hiç bir şey kullanmıyorum ama hala çok kaşınıyor ve pullanma var. Kızarıklık çok olmuyor ama kaşıyınca benek benek yine belirgin oluyor. Doktora gitmeyi bekliyorum.

B arada yeni avatarım nası? Bol bol bakayım kızımın gözleri de böyle olsun diye koydum :)) Annesine çekerse renkli gözlü olur miniğim. Gerçi baba da ela gözlü.

ayy yerim ben onu:)))) yaa kız bebeklerdeki taç olayına hastayım zaten:)))
kızım olunca inşallah renk renk alıcam ona:)))
ooooo siz ailecek renkli gözlü olursunuz maşallah:)))

Bende yağ olarak üzüm çekirdeği yağı ve buğday yağı kullanıyordum. Damarları beslermiş ve c vitamini varmış içinde. Ama geçen hafta karnımda felaket kaşınma başladı. Alerji olmuş gibi benek benek kızardı. Pullanma oldu birde. Yağdanmı oldu acaba diye yağı bıraktım hemen duş falan aldım. Bir haftadır hiç bir şey kullanmıyorum ama hala çok kaşınıyor ve pullanma var. Kızarıklık çok olmuyor ama kaşıyınca benek benek yine belirgin oluyor. Doktora gitmeyi bekliyorum.

B arada yeni avatarım nası? Bol bol bakayım kızımın gözleri de böyle olsun diye koydum :)) Annesine çekerse renkli gözlü olur miniğim. Gerçi baba da ela gözlü.

çok güzelmiş yeni avatarın:21:
eee sizinki kesin renkli gözlü olur canım
senin göz rengin ne
bakalım hanginizin geni baskın gelecek:1:

Biraz araştırma yaptım
İbrahim Sözen- 260 lira muayehane ücreti
Normal- 4.250
Sezeryan-3.750

Bayındır Hastanesi
Normal-5.000
Sezeryan- 6.000

Sema Hastanesi
Normal-2.500
Sezeryan-3.300

Central Hospital
Normal-900
Zorunlu Sezeryan 1.600
İsteğe bağlı sezeryan-3.000

Yine benim şuan devam ettiğim doktor Centralda Docent.Narter Yeşildağlar(Perinatoloji uzmanı)
Normal-2.000
Sezeryan-3.000

Echormar
Normal-2.500
Sezeryan-2.800

Hospitalium Çamlıca
Normal-750
Sezeryan-1.250

Kızlar iki saattir geçmişi okuyorum herkes şimdiden doğum araşırması yapmaya başlamış :): ben Kurtköy Emsey Hastanesine gidiyorum geçen yaz açıldı çok güzel, temiz ve yepyeni bir hastane ve doktor kadrosu çalışan kadrosu özenle seçilmiş bi hastane , geçen Ağustosta bi arkadaşım orada normal doğum yaptı çok da memnun kaldı ziyaretine gittiğimizde tek kişilik konforlu bir odadaydı bebek doğumdan sonra odanın camekanlı bölümünde yıkanıp muayene edilip gerekli işlemler yapıldıktan sonra hemen annenin yanına veriliyormuş ve ailenle birlikte bebeğine neler yapıldığını da görebiliyormuşsun benim bu özellikleri ,en çok temizliği ve çalışanların sevecen olması çok dikkatimi çekmişti şimdide gönül rahatlığıyla oraya gidiyorum, KADIN DOĞUMCULARIN HEPSİ DE AYRI AYRI tavsiye ediliyo benim doktorum Şükran AKALIN çok iyi bir doktor çok samimi anlatıyo herşeyi açıklıyo ve hiç paragöz değil çok keresinde bana tahlillerimi istersem devlette yaptırıp gelebileceğimi de söylemişti uygun olsun diye :16: veee yukarıdaki uçuk fiyatlara göre hastanede ücretler çok uygun hemde belkide birçoğundan çok daha iyi özelliklere sahip gelip görmenizi tavsiye ederim. SGK lılara muayene 42 tl normal doğum 450 zounlu sezeryan 750 tl bence çok uygun buraya gelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. birde hastanenin duvarlarında suda doğumda yapıldığını anlatan reklamlar vardı birdahakine gittiğimde doktoruma suda doğumun ücretini de sorucam....

Kızlar mail geldi şimdi Unado Da avent in kampanyası başlamış..
Biberon vs alıcaksanız bir bakın isterseniz..............

zaten insanı kahreden o canım. yoksa kaynana oyle demiş görümce boyle demş ciddiye bile almıyorum ama kocan gelipte boşver canım duymamazlktan gel idare ediceksin napalım dese koymaz o kadar. avukatları gibi konuşunca daha da bir nefret ediyorum :s maalesef benim kocamda o tiplerden :s Evlenmeden once kendi bile anlaşamazdı ailesi ile sonradan çok kıymetli oldular :s

aynı duyguları hisseiyormuşuz seninle
bizimde beklediğimiz bir çift tatlı söz zaten
sanki yasak koymuş evde onlar hakkında konuşmak yasak
cıss yaniiii:19: pehh
kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur hesabı bu bizim eşlerimizdeki:1:

ay canım maşallah diyorum ya nasıl hoşuma gitti
benim k.valide o kadar cimriki:( gelir bi iğne almaz bize
almasında istemem ama diğer evlatlarına milyarlar harcarken
sanki bizi enayi yerine koyuyor.bize gelir mesela giderkende
dolabıma bakar işine yarayan ne var ne yok alır benden habersiz
güyaa oralarda yokmuş anneciğimin kendi elleriyle yaptığı salçamı aldı bigünde ben şok oldum
asla minnet etmem habersiz birinin bişeysini almam:20:
hiiii canımmmm bende gelmek istiyorummm:52:
dün optımuma gittik anam bir katı zor gezdim inanırmısın
nasıl yoruldum eve geldim saatlerce uyudum bide millet leş gibi sıkınmış parfümleri:27:
kokudan mahvoldum.evet çekmeköydeyiz:1:
canım buraya gelince yaz lütfenn neler aldığını merak ediyorum bakalım beğenecekmisin ıkeadaki bebek mobilyalarını

benim birkaç arkadasımında kayınvalideleri seninkinin modelinden :1: hatta gelinleriyle yarışanlar var... :44: çok gülüyorum onlara...
allah akıl fikir versin ne diyim...sen boşver hiç üzülmeye degmez.
yarın akşam girer yazarımmm :17: :52:

Kızlar iki saattir geçmişi okuyorum herkes şimdiden doğum araşırması yapmaya başlamış :): ben Kurtköy Emsey Hastanesine gidiyorum geçen yaz açıldı çok güzel, temiz ve yepyeni bir hastane ve doktor kadrosu çalışan kadrosu özenle seçilmiş bi hastane , geçen Ağustosta bi arkadaşım orada normal doğum yaptı çok da memnun kaldı ziyaretine gittiğimizde tek kişilik konforlu bir odadaydı bebek doğumdan sonra odanın camekanlı bölümünde yıkanıp muayene edilip gerekli işlemler yapıldıktan sonra hemen annenin yanına veriliyormuş ve ailenle birlikte bebeğine neler yapıldığını da görebiliyormuşsun benim bu özellikleri ,en çok temizliği ve çalışanların sevecen olması çok dikkatimi çekmişti şimdide gönül rahatlığıyla oraya gidiyorum, KADIN DOĞUMCULARIN HEPSİ DE AYRI AYRI tavsiye ediliyo benim doktorum Şükran AKALIN çok iyi bir doktor çok samimi anlatıyo herşeyi açıklıyo ve hiç paragöz değil çok keresinde bana tahlillerimi istersem devlette yaptırıp gelebileceğimi de söylemişti uygun olsun diye :16: veee yukarıdaki uçuk fiyatlara göre hastanede ücretler çok uygun hemde belkide birçoğundan çok daha iyi özelliklere sahip gelip görmenizi tavsiye ederim. SGK lılara muayene 42 tl normal doğum 450 zounlu sezeryan 750 tl bence çok uygun buraya gelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. birde hastanenin duvarlarında suda doğumda yapıldığını anlatan reklamlar vardı birdahakine gittiğimde doktoruma suda doğumun ücretini de sorucam....

canım sana özelden mesaj atmıştım ben gördün mü?
tamda bunları sormuştum bizde eşimle bu hastaneye gitmeye karar verdik
Şükran hanımda karar kıldık ama bide emine hanım var onada arada bi gönlüm kayıyo
şükran hanımada sinirli felan deniliyo doğrumu
benim için temiz olması çok çok önemli şimdi erdeme gidiyorum
çok kalabalık yaa kokusunu bile sevmiyorum o hastanenin:50:

benim birkaç arkadasımında kayınvalideleri seninkinin modelinden :1: hatta gelinleriyle yarışanlar var... :44: çok gülüyorum onlara...
allah akıl fikir versin ne diyim...sen boşver hiç üzülmeye degmez.
yarın akşam girer yazarımmm :17: :52:

tamam canım merakla bekliyorumm:23:
evet evet benimkide öyle
bebeği bile kıskandı
sana baktıydım benimde doğurasım geldi bitane diyo bana
yaşı olmuş 50:27:

Dur dur seni dahada mutlu edeyim:-)25 ocakta öğenicem bende:-)
çatlatın bakalım beni sizinkide kuşunu saklasında görürsünn:34:
kesin kız o kız bu kadar nazlandığına göre:1:
çevremden hep aynı yorumu aldım baakalım süpriz bebe ne çıkacak:27:

4 5 gündür sol kasığımda karnımın altında yanii böle sürtülme sızma gibi değişik bişey hissediyorum bugünde oluyor her zaman olmuyor ara ara oluyor ve aynı yerde bugünde ağrı olmaya başladı buda sürekli bir ağrı değil vurup geçiyor noluyo kızlar ben bişey anlamadım o sürtünme gibi olan şey ne size oluyomu sanki böle su sızıyomuş gibi nasıl tarif edicem bende bilemiyorum bugünde ağrı eklendi doktora gidiyim mi :43::43:

bendede oluyo ama hareketlerini hissetmeye başladığım zman sıklaştı acaba nazikçe tepiyolarmı göbüşleri:26:

Son düzenleme:
Merhaba Merveciğim nasılsın ?inşallh dediğin gibi kız-erkek olursa süpper olur.Tabbi sağlıklı olsun inşallh önemli olan o bnm için.Sen de nasıl geçiyor hala yiyip içemiyormusun şekerim?Burdaki arkadaşlar hastane arayışına girmiş sen napıcaksın bn daha bunun erken olduğunu düşünüyorum ?

çok güzelmiş yeni avatarın:21:
eee sizinki kesin renkli gözlü olur canım
senin göz rengin ne
bakalım hanginizin geni baskın gelecek:1:

Benim gözlerimi tarif etmek gerçekten zor :9: Bulunduğum ortama ve ışığa göre değişiyor. Mesela güneşli hava da açık hava da mavi. Ama daha loş, daha karanlık ortamlarda yeşil gibi. Bir öğretmenim bana çakır gözlüsün sen derdi:1: Eşiminde normalde açık kahve gibi, bal rengi gibi ama açık havalarda çok net olmasa da yeşil gibi oluyor. Yani ela sanırım. Bakalım hangimize benzeyecek. Benim ailemde hiç renkli gözlü yok tek benim. Anneannem renkli gözlü, bir de babannem renkli gözlüymüş ( hiç göremedim kendisini ölmüş) Eşimin tarafında da hiç renkli gözlü yok.

Merhaba Merveciğim nasılsın ?inşallh dediğin gibi kız-erkek olursa süpper olur.Tabbi sağlıklı olsun inşallh önemli olan o bnm için.Sen de nasıl geçiyor hala yiyip içemiyormusun şekerim?Burdaki arkadaşlar hastane arayışına girmiş sen napıcaksın bn daha bunun erken olduğunu düşünüyorum ?

çok şükür bugün iyiyim yemek yemeye başladım canım maşallah
kilo bile almışım hatta:17: 1kilocuk:)
canım ne erkeni geç bile hatta
yani bende şimdi değiştireceğim doktorumu ve hastanemi
çünkü ben doktorum beni tanısın bilsin istiyorum şimdi 20. haftada hastanemi değiştirmiş olacağım inşallah
öyle 38. haftada gidipte başka bi hastaneye direk doğuma girmek istemem:50:

canım sana özelden mesaj atmıştım ben gördün mü?
tamda bunları sormuştum bizde eşimle bu hastaneye gitmeye karar verdik
Şükran hanımda karar kıldık ama bide emine hanım var onada arada bi gönlüm kayıyo
şükran hanımada sinirli felan deniliyo doğrumu
benim için temiz olması çok çok önemli şimdi erdeme gidiyorum
çok kalabalık yaa kokusunu bile sevmiyorum o hastanenin:50:

Cnm mesajını görmedim ama şimdi bi bakıcam hemen :) ben Şükran hanımı hiç sinirli görmedim sürekli gülümseyen bi kadın belki başkasından bahsetmişlerdir, yani ben bütün kontrollerime bugüne kadar ona gittim çok anlayışlı her sorduğum şeye sıkılmadan cevap veriyo ben tavsiye ederim cnm hatta adımı da unutmuyo geçen gittiğimde hemen Mehtap hanım hoşgeldiniz dedi buda hoşuma gitmişti :1:

Canım benim çok teşekkür ederim benim içine hep kız doğuyordu rüyamda bile gördüm o yüzden afalladım bi ana bakalım tam 4 hafta sonra gidicem nerdeyse 18 haftalık olacak.sağlıklı bebişler nasip etsin Allahım hepimize pamuk pamuk.

canım ben de benzer durumdayım, zaten günlerimiz de yakın. 11ve 13te bana da erkeğe benziyo dendi fakat rüyamda kız görmüştüm. hala tam emin değilim ama artık "oğluşum" diye seviyorum, Rabbim hayırla kucağımıza gelmelerini nasip etsin de, cinsiyet ne farkeder...

Benim gözlerimi tarif etmek gerçekten zor :9: Bulunduğum ortama ve ışığa göre değişiyor. Mesela güneşli hava da açık hava da mavi. Ama daha loş, daha karanlık ortamlarda yeşil gibi. Bir öğretmenim bana çakır gözlüsün sen derdi:1: Eşiminde normalde açık kahve gibi, bal rengi gibi ama açık havalarda çok net olmasa da yeşil gibi oluyor. Yani ela sanırım. Bakalım hangimize benzeyecek. Benim ailemde hiç renkli gözlü yok tek benim. Anneannem renkli gözlü, bir de babannem renkli gözlüymüş ( hiç göremedim kendisini ölmüş) Eşimin tarafında da hiç renkli gözlü yok.

ya bazıları vardır hani mesela giydiği kıyafete göre bile gözleri renk değiştirir
seninkide öyle olsa gerek
ama sizin kuzucuğun renkli gözlü olacağı kesin anlattıklarına göree:1:

Cnm mesajını görmedim ama şimdi bi bakıcam hemen :) ben Şükran hanımı hiç sinirli görmedim sürekli gülümseyen bi kadın belki başkasından bahsetmişlerdir, yani ben bütün kontrollerime bugüne kadar ona gittim çok anlayışlı her sorduğum şeye sıkılmadan cevap veriyo ben tavsiye ederim cnm hatta adımı da unutmuyo geçen gittiğimde hemen Mehtap hanım hoşgeldiniz dedi buda hoşuma gitmişti :1:

canım çok sevindim bunları okuduğuma:1:
teşekkür ederim sorularımı yanıtladığın için
son bir soru daha sorabilirmiyim:17:
şimdi ayrıntılı usgye gireceğiz ya iç organlarına bakılması için
ben erdemden randevu aldım prof yapacak bi tane 325 tl
emseyi aradık 80 tl dedi yani neden bu kadar fark var arada:26:
şükran hanım sana bu konu hakkında bilgi verdimi

Günaydınnnnn hanımlarrrr nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir?

Başına gelen varmı kızlar bilmiyorum ama geçen gün minibüste ayakta duruyordum birden bir ateş bastı 2 dakikaın içinde elim ayağım boşaldı midem ağzıma geldi oyle panik oldum ki acaba bişey mi oldu diye bu kar kışta şıpır şıpır terlemeye başladım. ha kustum kusucam derken oturan bi beyi kaldırdım oturdum 5 dk sonra kendime geldim :(( ilk kez oldu bi r daha da olmadı . evham yapmak istemedim bişey mi oldu diye üzerine gitmedim doktora da sormadım .. oluyor mu boyle hamileliğimde hiç mide bulantısı da geçirmediğim içn korkuyorum açıkçası

Selam Papatya Bu yazını geç gördüm, cevap almışsındır ama yine de yazayım dedim. Aynısı geçen gün bana da oldu. Gebelik hormonu nedeniyle tansiyon düşmesi vakası. Eczaneye gittim hemen çikolata ve su verdiler. Bir süre sonra düzeldim. Dikkatli olmak lazımmış ama yapacak birşey yok dedi doktor. Yani normalmiş.

Back
X