2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm çok geçmiş olsun , zehirlenme olsa ateş dışında da belirtiler olurdu bence , bana sorarsan sen üşüttün , bugun hafif biseyler ye mideni yormasın , mümkünse de yatıp dinlenmeye bak derim .umarım cabucak iyileişirsin tatlım:23:

saol canım,şimdi patates haşladım onu yiyorum:50:

Bence doktorunu bir haberdar et mail ile falan peki şimdi nasılsın iyi misin?
Bol bol su iç mutlaka..

mail atıcam şimdi,biraz daha iyi gibiyim ama midem hala geçmedi sanki:50:

canım geçmiş olsun....bence en iyisi yakında bi doktor varsa ona görünmen...
ateş olduğu için işin içinde insan biraz korkuyor

saol canım,ateşim az biraz düştü sanki.bende çok korkuyorum eğer zehirlendiysem bebeğime zarar gelmiş midir diye:18:

çıkarman iyi olmuş bence rahatlamışsındır biraz da olsa.. belirtilerinden ikiside olabilir gibi geldi bana sen yinede doktorunu arayıp bir sor istersen...:44:

Canım gebelikte ateş ihmal edilmemesi gereken bir şey. O yüzden bir doktora görün derim ben

ne bilim işte,bunun için mi geldin derse?bunlar normal derse diye çekiniyorum:44:herşeyden nem kapar oldum hamilelikte:50:

Kızlar 3-4 hafta gerideyim sizden ve herkez cinsiyetini öğrendi.burda öğrenemeyen az kişi kaldık sizin tecrübelerinizden kıyaslama yapmak istiyorum.13+5 de yani dün gittim 2doktora birden kesin olmaz dediler ama bir çıkıntı var birdahaki ay daha kesin olur dediler.bunu yaşayan varmı erkek te oek değişmez diyorlar sizce?yaşadıklarınızı söylermisiniz.tecrübelerinizden faydalanalım:-))cevap veren herkeze şimdiden teşekkürler.ben pek cevap alamıyorumda:-)))

Ben yasadım tatlım 11. Hafta ve ikili testimi yapan başka bı doktor 13. Haftada bı çıkıntı var erkek olabilir dedi ve bir hafta sonra ikili test sonuclarimi almaya gittiğimde 14. Haftalikti kukusu var kızın oluyor dedi kendini fazla kaptırma canim her ikiside olabilir kizdada cikinti olabiliyormus hakkınızda hayırlısı olsun

SLM KIZLAAR:(
dr.dan geliyoruuum bizim kuzu göstermedi ya totoşunu dönmüş bide bi dünya tatlı yedim taklalar açsın diye ,:27::27: çocuk caaz tatlıdan bayıldımı ne:1::1:
artık 1 ay sonraya kaldık nasıl bekleyecem yaa çatlatacak bu bebiş beni
anası çok nazlı babasıda inatçı heralde ikimizin özelliği birleşince bebişte ters tepki etti galiba
neyse yavruşum ii olsundaa anası çatlasın dursun

GÜNAYDIN KIZLAR

Ya bende hala öğrenemedim bizimkinin cinsiyeti henüz ya ocağın 19 unu bekliyorum sabırsızlıkla renklı doplerı cekılecek bakalım içimden bir ses kız diyor ama sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda başka birşey istemiyorum

ayyy benden ilerde olupta daha öğrnmeyende varmış :24::24::24:
ne yalan söyleyim kusura bakma ama sewindimm(biraz bencilmiyim nee:27::27:)

marissa'cım senin cinsiyet neydi? doktor bana da son iki randevuda erkeğe benziyor dedi ama %99 değil, %51 :) bir türlü emin olamıyorum ama içgüdüsel olarak artık o cici kız kıyafetlerine bakmayı bıraktım, küçük adam kıyafetleri düşünüyorum, gözüm mavi ve yeşillere kayıyor :)

bu arada aramızda kilolu hamile kalan var mı benim gibi? ben şu ana kadar 1,5 kg almıştım, son ölçümlere göre 1 kg daha gitmiş, 05 ile devam ediyorum. acaba +5'le falan doğuma giren var mıdır? ben zaten kiloluyum, bir de 15-20 kg alırsam kapılardan sığmam mazallah :))

normalin ustunde kiloluysan +6ya kadar normal diyolar. +2 ile doguma giren duydum ama 99 kiloymus 101 girmis.

arkadslar hayırlı cumalar.pek gıremesemde cepten sızı takıp etmeye devam edıyorum.oncelıkle mınıkuss arkadasım ıkılı testını en once yaptıranlardandın ve sukur kı temız cıkmıstı.ben aklımı karıstırmamak ıcın ucluyu yaptırmayacaktım cunku yanlıs cıktıgını soylemıslerdı.doktorumda yaptırmaya gerek gormedı.bazı doktorlar var kı sankı ıslerını tam yapıyormus gorunumune burunmek ıcın her testı ıstıyor.eskıden ıkılı testmı vardı kaldıkı bunlar bır ıhtımal bu ıhtımallerle bebegını aldıran cok ınsanlar oldu yazık gunah.allah bıze ne nasıp ettıyse onu kabul gorup bu yola cıkmadıkkı.hem emınımkı saglıklı senının pıtırcıgın.ultason olculerınde ılerı oldugunu soylemıssın belkıde bu yanlıs olcumler sonrasında bu testte boyle bırsey cıktı.soyle dusun senınle aynı haftadayız benım boyum 1,70 kılom 68 yasım 33 benımle aynı krıtere sahıp ınsanlar olabılır ama benım genlerımle onun genlerı aynı degılkı onu gec eslerımızle bızım kromozonlarımız bırlesıp bu bebegı olusturdu herkesın kromozomları aynımı bır dusunursen bı ıkılı uclu test sacmalıktan baska bırsey degıl.sımdı sana deselerkı amınosentez yaptır yaptırırmısın hayır bende durup dururken yaptırmam.ama bu ıkılı test yada uclu testte sorun cıkarsa ınsanlar korkup mecbur yaptırıyorlar.bu bır nevı deney sende bende deneyıp amınosentez hakkında kendılerını gelıstırıyorlar bence cunku kesın sonuc onda cıkıyor kımsede dırek amınosentez yaptırmayacagına gore senın benım gıbı kısılerden bırıne denk gelıyor malsesef bu kotu sonuclar.bu testlerde kotu cıkanlar amınosentesde sorun cıkmıyor ve sapasaglam cocuklar doguyor buda en buyuk kanıt ıste.sıkma canını allaha emanet bebeklerımız daha otesı varmı. baska neler konusulmustu bakayım sıgara konusu benım esımde sıgara ıcen yok ama benım ablam abım falan ıcıyor bende yıl once bıraktım.ve sunu soyleyebılırımkı sıgara ıcenler sıgara ıcmeyenlere o kadar kotu kokuyormuskı sımdı utanıyorum demek bende ınsanlara boyle kokuyordum dıyorum.ben bıraktıysam emınım herkes bırakır cunku cok ıcıyordum.sıgara ıcen anneler sız sıgarayı cektıgınızde bebegınızı ıcerde tepınmeye rahımden kacmaya calısıyor.gecen doktor soyledı bunu vıcdanınız elverıyormu.hem sıgara kokusu ıkı ay bır evden cıkmıyormus yanı koltuktan tulden uzmanlar dıyor yanı.agrı ceken arkadaslar benımde sol bacagımdan kalcama ınen agrılarım oldu bır hafta once ben magnezyum verdı doktor sımdı cok rahatım.en sonda bebek besıgı olarak bende park yataklar cok basıt gelıyor bana adeta cadır gıbı bısey.bende baybıhope nın sallanan yada buyuyen ahsap tamamen kansorejen ıcermeyen besılerınde alacagım ınternetten bakalbılırsınız.bırde bu hastane ucretlerı.ben bulundugum sehırde ozel kent hastanesıne gıdıyorum. muayene ucretı sezeryan 250 epıdural 1000 baskada ozel bır tane hastane daha var o da aynı fıyatı.devlet te kalabalık oluyor dıye gıtmıyorum.yoksa hastanenın bashekımı benım alt komsum her sekılde yardımcı olabılır ustelık profosorler var devlette bı dusunurseniz. gıttıgım normal bı doktor benım.sonucta hepsı aynı dersı goruyor sen ben nıye doktor degılız.aynı yılı okuup aynı sınavlardan gecıyorlar.o yuzden dıgerlerı para tuzagı.ama bende ıstanbulda olsam mecbur bende o parayı verırdım.herkese mutlu hafta sonları bebeklerınızı uzmeyın herseyı kafanıza takıpta..

selam kızlar.. ben daha ikili testimiz sonucunu yeni aldım.. yaş hariç iyi çıktı sonuçlarım ne zamandır kafamı kurcalayıp duruyordu

kacıncı hafta ogrendın
acaba ben de ogrenebılırmıyım artık kesın

Bana 12. hafta erkek bulgusuna rastlamadım ama çok erken söylemek için dedi
Tekrar 14. haftada baktı kız dedi ama yinede 18. hafta kesin söyleyebilirim dedi
Ben yurt dışına çıkacağım için ordan hatıra birşeyler alırım belki çok beğendiğim birşey olur diye 15. haftanın sonunda semt polikliniğinde başka bir doktora baktırdım o da kız bebeğiniz dedi.
Yani ne zaman öğrendiğim biraz karışık :)
Yalnız sen şuan kesin öğrenirsin bence, hadi gidin ya ben merak ettim şimdi

Ben yasadım tatlım 11. Hafta ve ikili testimi yapan başka bı doktor 13. Haftada bı çıkıntı var erkek olabilir dedi ve bir hafta sonra ikili test sonuclarimi almaya gittiğimde 14. Haftalikti kukusu var kızın oluyor dedi kendini fazla kaptırma canim her ikiside olabilir kizdada cikinti olabiliyormus hakkınızda hayırlısı olsun

Canım benim çok teşekkür ederim benim içine hep kız doğuyordu rüyamda bile gördüm o yüzden afalladım bi ana bakalım tam 4 hafta sonra gidicem nerdeyse 18 haftalık olacak.sağlıklı bebişler nasip etsin Allahım hepimize pamuk pamuk.

A sormayı unuttum kaç haftalık olduğunu göremiyorum telden girdiğimden sonuç ne peki kaç haftalıksın ve bellimi artık.

ay bende kayınpederimin kredi kartını kaptım yarın oda takımı falan bakmaya gidicem :49: çok heyecanlıydım siz böle alışverişden bahsedince daha da heyecanlandımmmm :52:

Oh ohh iyi yapmışsın kız nasıl verdi kayınbaban
bizimki günahını bile vermez valla:27:

dr.dan geliyoruuum bizim kuzu göstermedi ya totoşunu dönmüş bide bi dünya tatlı yedim taklalar açsın diye ,:27::27: çocuk caaz tatlıdan bayıldımı ne:1::1:
anası çok nazlı babasıda inatçı heralde ikimizin özelliği birleşince bebişte ters tepki etti galiba

Dur dur seni dahada mutlu edeyim:-)25 ocakta öğenicem bende:-)

saol canım,şimdi patates haşladım onu yiyorum:50:

mail atıcam şimdi,biraz daha iyi gibiyim ama midem hala geçmedi sanki:50:

saol canım,ateşim az biraz düştü sanki.bende çok korkuyorum eğer zehirlendiysem bebeğime zarar gelmiş midir diye:18:

ne bilim işte,bunun için mi geldin derse?bunlar normal derse diye çekiniyorum:44:herşeyden nem kapar oldum hamilelikte:50:
canım çok geçmiş olsun valla kusman iyi olmuş doktoruna muhakkak söyle ihmal etmee
mideni yoracak şeyler yeme çorba felan iç.dinlen bol bol

kesin kız o kız bu kadar nazlandığına göre:1:

Oh ohh iyi yapmışsın kız nasıl verdi kayınbaban
bizimki günahını bile vermez valla:27:

Ayy merve çok güldüm :D aynen walla benimkilerde oyle günahını bile vermez. hatta kaynanam ben hamile kalmadan bile bizde kızın annesi ilk çocuğun tkaımın alır diye mesaj veriyordu :D hala heves edip bir çorap bile almış değil torununa ama onlar daha kıymetli oluyolar canım benim kocam hayatta laf söyletmez cinsleri böyle

Ayy merve çok güldüm :D aynen walla benimkilerde oyle günahını bile vermez. hatta kaynanam ben hamile kalmadan bile bizde kızın annesi ilk çocuğun tkaımın alır diye mesaj veriyordu :D hala heves edip bir çorap bile almış değil torununa ama onlar daha kıymetli oluyolar canım benim kocam hayatta laf söyletmez cinsleri böyle

ay canım aynıymış seninkiyle bizimkiler
kör olmayasıcalar bana neler ettiler bebeğimiz olmuyor diye
allahım ne hakaretler işittim.şimdide kız diye beğenmiyorlar nasıl üzüldüm nasıl
benim eşimde öyle laf söyletmez hiç hep onlar haklı ben haksız:(
kız bide yurt dışındalar eşimin ailesi durumlarıda iyi yani
bişeylerini istemem.şimdi kayganam gider sepet malı iki tulum alır
onu öve öve bitiremez eşime yalakalık yapar eşimde yutar ayy dellendimm geneee:52:

4 5 gündür sol kasığımda karnımın altında yanii böle sürtülme sızma gibi değişik bişey hissediyorum bugünde oluyor her zaman olmuyor ara ara oluyor ve aynı yerde bugünde ağrı olmaya başladı buda sürekli bir ağrı değil vurup geçiyor noluyo kızlar ben bişey anlamadım o sürtünme gibi olan şey ne size oluyomu sanki böle su sızıyomuş gibi nasıl tarif edicem bende bilemiyorum bugünde ağrı eklendi doktora gidiyim mi :43::43:

ay canım aynıymış seninkiyle bizimkiler
kör olmayasıcalar bana neler ettiler bebeğimiz olmuyor diye
allahım ne hakaretler işittim.şimdide kız diye beğenmiyorlar nasıl üzüldüm nasıl
benim eşimde öyle laf söyletmez hiç hep onlar haklı ben haksız:(
kız bide yurt dışındalar eşimin ailesi durumlarıda iyi yani
bişeylerini istemem.şimdi kayganam gider sepet malı iki tulum alır
onu öve öve bitiremez eşime yalakalık yapar eşimde yutar ayy dellendimm geneee:52:

:D:D:D:D gene şükret benimkiler alt katta oturuyor :D::D:D:D ayy hiç gülceem yoktu bi an kendimi gördüm yani :D
bu kocaları Allah bildiği gibi yapsın :D bizim köyde bi laf var koca iyi bişey olsa adını güzel bişey koyarlardı diye adı üstünde koca kocatır :D benim kaygana kendi kızını yeri göğe sığdıramaz bana geldi mi nankörsün der :D:D:D Allah görüyor ne diyim kocam yaşlanınca anası gelip bakacak sanıyor akılları başına gelecek ama dur bakalım o zamana kadar patlamayız inşallah sinirden :D:D:D::D:D

Back
X