2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
normalin ustunde kiloluysan +6ya kadar normal diyolar. +2 ile doguma giren duydum ama 99 kiloymus 101 girmis.

merhaba kızlar......... uzun zamandır yazamıyorum halsızlık hastalık..
benım cinsiyetlerde belli oldu ikizdi.iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız

Kizlarin saglik sihhatle gelsinler insallah.
diyen olmaz mi? Uzulme, kizi doguran erkegi de dogurur. E artik 3.'yu de yaparsiniz vs vs. Sanki kiz doguruna 2. sinif anne oluyorsun da 1. sinifa terfi etmek icin daha cabalaman lazim. :)

Ay senin bide görümcen mi var allah kolaylık versin :P
ee o karışıyormu peki.sorma benden kilometrelerce uzaktalar ama
bi telefon ediyo evimin ve benim huzurumu fazlasıyla kaçırmayı beceriyor
bebek kıyafeti gördüğünde bana ne derdi biliyomusun
ahanda bunlar doğuramadığın şeyine girsin derdii:52::52:
ne terbiyesiz ya.bende sessiz kalırdım salak gibi
şimdi yine eleştirebiliyorum hamile olduğum için seslenmiyor:27:

kız o ne yaa yuh diyorum :20: hatun baya kırıkmış :60:

kızlar dayanamadım ben randevu aldım
aksama dogru bebegın cınsıyetını ogrenmeye gıdıcem

bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı :52::52::52::52:

yaaa hayırlı olsun canım tebrik ederim :46::46: bak gördün mü ben kaldım yaaa :14:

kızlar benim cinsiyet belli oldu. tahmini olan var mı :)

bence kız :34:

kızlar benim cinsiyet belli oldu. tahmini olan var mı :)

Ultrason fotografini koysan tahmin ederim ama hic oyle hissi bir durumum yok napicaz simdi :) ya birde topigin sahibi arkadasimizin msj kutusu doluydu silse bari hepimizi eklese artik cinsiyeti belli olmayan arkadas cok az kaldi,birde ricam eger olursa tahmini dogum tarihimize gore listeyi duzeltebilir mi?Cok sey mi istedim cok opuyorum yanaklarindan en azindan cinsiyetleri eklersede yeter tabi.

Evet bencede şuan hastaneye karar verilmeli ama narkoz konusunda, bebeğe ulaşmadan almıyorlar mı?Ben ona hiçbir zarar gelmeden alıyorlar diye biliyorum.
Normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum o an gelince herkes vazgeçebiliyor, normal doğumu çok istiyorum, çünkü;
annenin tüm vücudu yenileniyor
rahim, rahim kanserine karşı korunuyor
bebek rahimden geçerken aldığı mikropla bağışıklık sistemi güçleniyor
doğumdan sonra vücudu uyardığı için süt bezlerinizden, süt akışı hemen sağlanabiliyor
doğum öncesi sancı çekilsede sonrasında çok rahat ediyorsunuz
Vücut daha çabuk toparlanıyor, göbek kalma ihtimali daha az oluyor :)
Bu arada doğum sancısı kısmınıda epidural ile azaltma yöntemi olduğu için birazda normal doğuma cesaret edebiliyorum
Yoksa sezeryandaki narkoz anneyi sersem ediyor ve dikiş ağrıları biraz sıkıntılı yoksa bebeğe ulaştığını sanmıyorum
Birde sezeryan ve epidural seçeneğide var onda narkoz alınmıyor

Benim ilk dogumum epidural sezaryan oldu. Hersey gozumun onunde ve hic acisiz oldu. 4 saat sonra ilk defa ayaga kalktim. 24 saat sonra gelen giden ziyaretcileri kucagimda bebegimle karsiladim, agirladim. Sancim, sizim, agrim olmadi. Ameliyathanede sutum gelmisti. Ben normal icin doktoruma cok israr ettim, o da hakkini vermek icin mi normal doguracaksin? Bebek icin en konforlu dogum sekli sezaryan. En garantilisi dedi. Dogum sirasindaki komplikasyonlar (omuz, kalca cikiklari, koprucuk kemigi kirilmalari, nefessiz kalma, kordon dolanmasi vs hepsi) normal dogumda olur dedi. Zaten yapacagin 2 cocuk, niye riske atiyorsun dedi ve zaten ikna oldum.

selamlar kızlllaaarr.çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..doktorum bebeğimin erkek olacağını söylemişti yaklaşık 1 ay önce,,ama bu kontrol de %100 kız bu bebek dedi...çok şaşırdık ve çok sevindik..bir oğlum var birde kız bebek çok istiyordum allah gönlüme göre verdi.:16::16:
tebrikleeeeer:46::46::46::46::46: sağlıklı, mutlu,başarılı, huzurlu bir hayatı olur inşallah

geridönüşüüüm, tahmin isteyip kaçmışsın:20::1: çatlatmadan söylesene, üşenmedim öbür topiğe koştum oradan kopya alırım diye, orada da yok:9:. Peki, tahmini vereyim o vakit, bence erkek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kayın annenmiii:9:::9: ayy ne güldüm yaa seninki daha fenaymış:60::60::60:
sen arıza değilsin cicim karşıdakiler arıza benimde eltim yapıyo milletin içinde hoşgeldin hoşbulduk demeden
direk karnıma sarılıyo yengesinin bi tanesi falan
:63::63: diyo çok yapmacık ya sinir oluyorum benimde göbek falan yok ortada
''ayy nasılda çıkmış kocaman olmuş falaan...'':100::100: abartma ya o kadarda değil ben zaten göbekliyim diyorum:31::31:

Simarik gibi olmuyor dimi valla benimde suratim degisiyor sikiliyorum of ya hic sevmem ole vicik vicik surekli elimi tutup seviyor aynen banada yapmacik geliyor.
Dugun zamaninda gittigim gelinlikcilerde modellik teklif etmislerdi fizigimi begenmislerdi bende degil esim, annemde varken oturuyorduk bunu kayinvalideme soyledi o da nedesin tabi kurda yavrusu ceylan gibi gelirmis ay o laf nasildi iste oyle birsey dedi, sonrada oglunuda lisedeyken vakkodan mankenlik icin istemisler bir magazada gorup yanina gelmisler onu anlatiyor.Bende dedim suanki haliyle mumkun degil o gobekle dedim.
Annem hemen evlatlarimizin ikiside guzel dedi, benim annem hayatda kiyaslama yapmaz, esimide ayri sever.Kaynanami seviyorum yinede iyi insan bircok kayinvalideyi dinliyorumda neler var iste bazen arizali oluyorlar, laf sokabiliyorlar duymamazliktan geliyorum bukadari mutlaka oluyor galiba.

Karnimi kocamdan baskasi sevdiginde rahatsiz oluyorum, daha karnimin k si ortaya cikmadan kayinvalidem opuyor yani tamam hevesleniyor ama rahatsiz oluyorum.Suan bebek seyimin az ustunde ayrica karnimda bile degil daha.Birde insanlar soruyor hani ciktimi karnin diye cok hafif belli oluyor ama ne rahatsiz edici birseymis ay bende arkadasima yapiyordum insanin basina gelmeyince anlamiyormus.Bende mi ariza var siz rahatsiz oluyor musunuz?
evet ben de hiç hoşlanmam öyle şeyden, neyse ki daha yeltenen çıkmadı. Ben göbeği belli edecek şeyler giymiyorum hiç, hep bol bol ya da kapatan şeyler giyiyorum üste ama içimden bi ses ileri ki aylarda olur diyor öyle şeyler:83:neyse en azından çocuk sevgi görüyor diye avutup katlanmaya çalışırız artık ne yapalım:49::49::49:

Karnimi kocamdan baskasi sevdiginde rahatsiz oluyorum, daha karnimin k si ortaya cikmadan kayinvalidem opuyor yani tamam hevesleniyor ama rahatsiz oluyorum.Suan bebek seyimin az ustunde ayrica karnimda bile degil daha.Birde insanlar soruyor hani ciktimi karnin diye cok hafif belli oluyor ama ne rahatsiz edici birseymis ay bende arkadasima yapiyordum insanin basina gelmeyince anlamiyormus.Bende mi ariza var siz rahatsiz oluyor musunuz?

Nasıl besleniyordun peki? mide bulantısı falan oldu da yiyemedin mi yoksa senin tercihindi de dikkat mi ettin? bebek sağlıklıysa sonuçta gerisi boş :)

Bbegim tedaviyle oldu. Hamile kalmadan once cok hizli bir sekilde 9 kg almistim. Ama tedavini stresi vs derken de sadece ilaclardan degil, bayagi da yiyerek aldim o kiloyu. Mutsuzken yemek yerim ben. :) Neyse hamile kaldiktan sonra ilk dort ay mide bulantisi cektim ama kusmam falan yoktu, 1-2 kg verdim.Doktorum zaten ilk 4,5 ay kilo almak yok dedi. 4,5 aylikken yarim kg bile olmuyor bebek, oyle ay basina 1 kg vs almak yok dedi. Devaminda da zaten sadece saglikli beslendim. Abur cubur yemedim. İzgara, salata, yogurt, sebze, meyve, kahvaltida da ekmek yedim. Ama hamileyim diye yemek yemeyi hic abartmadim. Ama tabii doktorum yureklendirdi hep sen 50 kg ile hamile kalmadin, senin hamilelik sirasinda da emzirme sirasinda da yetecek yag depon var, kilo almana gerek yok diye. Kilo alirsan aksine bebegini daha cok yorarsin, cunku sen orulursun vs diye.

kızlar ben sosyolog cinsiyeti öğrenenler arzu_mu ya atsın mesaj demiştim ama atılmamış galiba..benim internetim yoktu taşındıgım için.yeni geldi..sizler şimdi atın ben yazacagım:52::52:

Simarik gibi olmuyor dimi valla benimde suratim degisiyor sikiliyorum of ya hic sevmem ole vicik vicik surekli elimi tutup seviyor aynen banada yapmacik geliyor.
Dugun zamaninda gittigim gelinlikcilerde modellik teklif etmislerdi fizigimi begenmislerdi bende degil esim, annemde varken oturuyorduk bunu kayinvalideme soyledi o da nedesin tabi kurda yavrusu ceylan gibi gelirmis ay o laf nasildi iste oyle birsey dedi, sonrada oglunuda lisedeyken vakkodan mankenlik icin istemisler bir magazada gorup yanina gelmisler onu anlatiyor.Bende dedim suanki haliyle mumkun degil o gobekle dedim.
Annem hemen evlatlarimizin ikiside guzel dedi, benim annem hayatda kiyaslama yapmaz, esimide ayri sever.Kaynanami seviyorum yinede iyi insan bircok kayinvalideyi dinliyorumda neler var iste bazen arizali oluyorlar, laf sokabiliyorlar duymamazliktan geliyorum bukadari mutlaka oluyor galiba.
yeşimciğim muhakkak etmişlerdir...süper bir fiziğin var maaşallahhhh...sen boşver kaynananı:52::52:

yarin gunlerden kontrol gunu:46::46:

geridonusumkutusu bir oglun mu oluyor?....
ayy ne güzel, rezene demişti "ultrasonlu kontrol günü insan kuaföre gitmiş, spaya masaja gitmiş gibi rahatlıyor" diye:16: gerçekten de öyle, şöyle doya doya yavruna bakacaksın ne güzel:49:

geridönüşüm sen de yaz hadi seni bekliyorum, çıkacağım bak 10dan geriye sayıyorum 10-9-8-7-6....

Son düzenleme:
merhaba kızlar......... uzun zamandır yazamıyorum halsızlık hastalık..
benım cinsiyetlerde belli oldu ikizdi.iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız

canım hiç üzme kendini ne kadar şanslısın benimde ikinci oğlum yolda çok isterdim kızım olmasını ama kısmet değilmiş herkes yorum yapar konuşur bakıyor banada kızım olmadığı için acıyarak bakıyorlar yazık işin zor diye kimseyi memnun edemezsin bu dünyada kızın var
sa oğlu yok derler oğlun varsa yazık kızı yok derler allah sağlıklısını hayırlısını versin ne yapalım allahın takdiri elimizden birşey gelmez ....

ne çok yazmışsınız öle ya :)

neyse benimki de erkek ya. :) bi tane kıyafet aldım doktordan sonra. ama gözüm pembelerde kaldı ya.

Back
X