normalin ustunde kiloluysan +6ya kadar normal diyolar. +2 ile doguma giren duydum ama 99 kiloymus 101 girmis.
70 kg ile hamile kaldim, 71,5 ile doguma girdim. Kizim 3,100 gr dogdu. Dogumdan 5 gun sonra tartildigimda 66 kg'ydum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalin ustunde kiloluysan +6ya kadar normal diyolar. +2 ile doguma giren duydum ama 99 kiloymus 101 girmis.
normalin ustunde kiloluysan +6ya kadar normal diyolar. +2 ile doguma giren duydum ama 99 kiloymus 101 girmis.
merhaba kızlar......... uzun zamandır yazamıyorum halsızlık hastalık..
benım cinsiyetlerde belli oldu ikizdi.iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız
Ay senin bide görümcen mi var allah kolaylık versin
ee o karışıyormu peki.sorma benden kilometrelerce uzaktalar ama
bi telefon ediyo evimin ve benim huzurumu fazlasıyla kaçırmayı beceriyor
bebek kıyafeti gördüğünde bana ne derdi biliyomusun
ahanda bunlar doğuramadığın şeyine girsin derdii
ne terbiyesiz ya.bende sessiz kalırdım salak gibi
şimdi yine eleştirebiliyorum hamile olduğum için seslenmiyor![]()
kızlar dayanamadım ben randevu aldım
aksama dogru bebegın cınsıyetını ogrenmeye gıdıcem
bütün teyzelerımız burdayken bızde cınsıyetımızı soleyım madem
kızlar allahın ıznıyle oglum oluomus..mınnacık pipisi vardı![]()
kızlar benim cinsiyet belli oldu. tahmini olan var mı :)
70 kg ile hamile kaldim, 71,5 ile doguma girdim. Kizim 3,100 gr dogdu. Dogumdan 5 gun sonra tartildigimda 66 kg'ydum.
kızlar benim cinsiyet belli oldu. tahmini olan var mı :)
Evet bencede şuan hastaneye karar verilmeli ama narkoz konusunda, bebeğe ulaşmadan almıyorlar mı?Ben ona hiçbir zarar gelmeden alıyorlar diye biliyorum.
Normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum o an gelince herkes vazgeçebiliyor, normal doğumu çok istiyorum, çünkü;
annenin tüm vücudu yenileniyor
rahim, rahim kanserine karşı korunuyor
bebek rahimden geçerken aldığı mikropla bağışıklık sistemi güçleniyor
doğumdan sonra vücudu uyardığı için süt bezlerinizden, süt akışı hemen sağlanabiliyor
doğum öncesi sancı çekilsede sonrasında çok rahat ediyorsunuz
Vücut daha çabuk toparlanıyor, göbek kalma ihtimali daha az oluyor :)
Bu arada doğum sancısı kısmınıda epidural ile azaltma yöntemi olduğu için birazda normal doğuma cesaret edebiliyorum
Yoksa sezeryandaki narkoz anneyi sersem ediyor ve dikiş ağrıları biraz sıkıntılı yoksa bebeğe ulaştığını sanmıyorum
Birde sezeryan ve epidural seçeneğide var onda narkoz alınmıyor
tebrikleeeeerselamlar kızlllaaarr.çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..doktorum bebeğimin erkek olacağını söylemişti yaklaşık 1 ay önce,,ama bu kontrol de %100 kız bu bebek dedi...çok şaşırdık ve çok sevindik..bir oğlum var birde kız bebek çok istiyordum allah gönlüme göre verdi.![]()
kayın annenmiii:
ayy ne güldüm yaa seninki daha fenaymış
sen arıza değilsin cicim karşıdakiler arıza benimde eltim yapıyo milletin içinde hoşgeldin hoşbulduk demeden
direk karnıma sarılıyo yengesinin bi tanesi falandiyo çok yapmacık ya sinir oluyorum benimde göbek falan yok ortada
''ayy nasılda çıkmış kocaman olmuş falaan...'':100::100: abartma ya o kadarda değil ben zaten göbekliyim diyorum
evet ben de hiç hoşlanmam öyle şeyden, neyse ki daha yeltenen çıkmadı. Ben göbeği belli edecek şeyler giymiyorum hiç, hep bol bol ya da kapatan şeyler giyiyorum üste ama içimden bi ses ileri ki aylarda olur diyor öyle şeyler:83:neyse en azından çocuk sevgi görüyor diye avutup katlanmaya çalışırız artık ne yapalımKarnimi kocamdan baskasi sevdiginde rahatsiz oluyorum, daha karnimin k si ortaya cikmadan kayinvalidem opuyor yani tamam hevesleniyor ama rahatsiz oluyorum.Suan bebek seyimin az ustunde ayrica karnimda bile degil daha.Birde insanlar soruyor hani ciktimi karnin diye cok hafif belli oluyor ama ne rahatsiz edici birseymis ay bende arkadasima yapiyordum insanin basina gelmeyince anlamiyormus.Bende mi ariza var siz rahatsiz oluyor musunuz?
Karnimi kocamdan baskasi sevdiginde rahatsiz oluyorum, daha karnimin k si ortaya cikmadan kayinvalidem opuyor yani tamam hevesleniyor ama rahatsiz oluyorum.Suan bebek seyimin az ustunde ayrica karnimda bile degil daha.Birde insanlar soruyor hani ciktimi karnin diye cok hafif belli oluyor ama ne rahatsiz edici birseymis ay bende arkadasima yapiyordum insanin basina gelmeyince anlamiyormus.Bende mi ariza var siz rahatsiz oluyor musunuz?
Nasıl besleniyordun peki? mide bulantısı falan oldu da yiyemedin mi yoksa senin tercihindi de dikkat mi ettin? bebek sağlıklıysa sonuçta gerisi boş :)
yeşimciğim muhakkak etmişlerdir...süper bir fiziğin var maaşallahhhh...sen boşver kaynananıSimarik gibi olmuyor dimi valla benimde suratim degisiyor sikiliyorum of ya hic sevmem ole vicik vicik surekli elimi tutup seviyor aynen banada yapmacik geliyor.
Dugun zamaninda gittigim gelinlikcilerde modellik teklif etmislerdi fizigimi begenmislerdi bende degil esim, annemde varken oturuyorduk bunu kayinvalideme soyledi o da nedesin tabi kurda yavrusu ceylan gibi gelirmis ay o laf nasildi iste oyle birsey dedi, sonrada oglunuda lisedeyken vakkodan mankenlik icin istemisler bir magazada gorup yanina gelmisler onu anlatiyor.Bende dedim suanki haliyle mumkun degil o gobekle dedim.
Annem hemen evlatlarimizin ikiside guzel dedi, benim annem hayatda kiyaslama yapmaz, esimide ayri sever.Kaynanami seviyorum yinede iyi insan bircok kayinvalideyi dinliyorumda neler var iste bazen arizali oluyorlar, laf sokabiliyorlar duymamazliktan geliyorum bukadari mutlaka oluyor galiba.
off gene arzu dan atmışım.ben sosyologyeşimciğim muhakkak etmişlerdir...süper bir fiziğin var maaşallahhhh...sen boşver kaynananı![]()
ayy ne güzel, rezene demişti "ultrasonlu kontrol günü insan kuaföre gitmiş, spaya masaja gitmiş gibi rahatlıyor" diyeyarin gunlerden kontrol gunu
geridonusumkutusu bir oglun mu oluyor?....
merhaba kızlar......... uzun zamandır yazamıyorum halsızlık hastalık..
benım cinsiyetlerde belli oldu ikizdi.iki kızım olacak ınsaallah ama üzülme hayırlısı dıyenler var.. erkek coocuk için cok üzülüyorum sizede dıyen oluyormu boyle ..ilk bebeğimde kız