canım seninle benzer durumda hamile kaldım ve daha fazla da şişmanlamak istemiyorum. tam olarak nasıl beslendin? tatlı tükettin mi? karbonhidratları tamamen mi kestin? kilo almaya kaçıncı ayda başladın? teşekkürler :)
Tatli hic yemedim canim. Gunde 2 porsiyon meyve yedim tatli niyetine. Meyve olarak da belli meyveleri yemedim. Simdi isimlerini soylemeyeyim yaz meyveleri de var cunku aralarinda a herhangi bir kalori cetvelinden bakarsan zaten hangilerine yanasmamak gerektigi ortaya cikiyor. :) Karbonhidrat tabii ki yedim ama mesela kahaltida bir ilim cavdarli ekmek, ogle yemeginde 3 kasik kpkli makarna veya bulgur pilavi veya 1 kase corba. (corba da karbonhidrat sayiliyor) Bunlardan yemediysm yine 1 dilim cavdarli ekmek gibi. Kilo limim otalde 1,5 kilo oldugu icin su ayda almaya basladim gibi birsey yok canim. Bazen 2 haftada 500 gr aliyordum, 3 hafta ona kontrole gittigimde bu defa 750 g vermis oluyordum falan.
Bu arada bu hamileligimde de doktorum 3 kg hedef koydu. Su an -2,5'tayim, bu defa kusmam falan da olduhayirlisi bakalim. :)