2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben evlenmeden önce hep bi kızım olursa nisa koycam diyodum nasip olursa öyle de koyucaz şimdiden herkes nisamız diyo rabbim esirgesin bebeklerimizi :nazar:

Amin canım sağlık sıhaatle gelsin bebişlerimiz Allahın izniyle, çok güzel isim düşünmüşsünüz sevdiğim isimlerden bnmde

selam güzel anneler ve onların şirin yumurcakları :))

oğlum ve ben bir konuda teyzoşların fikrini alalım istiyoruz. bir arkadaşım yakın zamanda yurt dışına gidecek ve seve seve bebek arabası getirebileceğini söyledi bize. almanya-belçika civarındaki online bebek sitelerine baktığımda gördüğüm fiyatlar, türkiyedekinden çok da farklı değildi. daha uygun fiyata bulabileceğim site önerisi olan var mı? littledumblonde sanırım yurt dışından getirtiyordu. başka arkadaşlardan da daha ucuza gördüklerini duymuştum sanki... acilen yardımlarınızı bekliyoruz...

güzel günler sizinle olsun...

Sabah cikmaya calistim bizim sokak dik karla kapli kesin kayarim esim arabayi yokustan cikarip beni alip servise birakacakti kar lastigi olmasina ragmen araba kaydi cikamadi bende gelemiyorum diye haber verdim.Esimde gece aciklanmis hamileler idari izinliymis dedi ben İstanbuldayim ama ankarada kar daha kotudur izin olmasi gerekr.i

yok be canım nerdeee.... yalandan yağıyo işte buralara, doya doya kar görmeyi özledim desem yeridir. ne zaman meteorolojiden böyle haber çıksa o gecenin sabahında umutla bakıyorum dışarıya ama hüsran :27:

selam güzel anneler ve onların şirin yumurcakları :))

oğlum ve ben bir konuda teyzoşların fikrini alalım istiyoruz. bir arkadaşım yakın zamanda yurt dışına gidecek ve seve seve bebek arabası getirebileceğini söyledi bize. almanya-belçika civarındaki online bebek sitelerine baktığımda gördüğüm fiyatlar, türkiyedekinden çok da farklı değildi. daha uygun fiyata bulabileceğim site önerisi olan var mı? littledumblonde sanırım yurt dışından getirtiyordu. başka arkadaşlardan da daha ucuza gördüklerini duymuştum sanki... acilen yardımlarınızı bekliyoruz...

güzel günler sizinle olsun...

canım amazon var bi bakabilrsin istersen.

afedersin..
canım.. yok görmemişimdir.. iş başındayım ya, ara ara bakıyorum..kaçırıyorum demekki haliyle, aktif takip edemiyorum:31:..
kısmet olursa bi oğlumuz olacak.. sizinde belli olmuştur..dimi?
Allahım cümlemizin sağlıkla kucağına aldırsın canımm:16:

sola yatmak gebelikte tavsiye edilen pozisyon..
sağa yattığında zaten bebek karaciğere bası yaptığından ağrı olur ve rahatsız olursun, yatamazsın zaten:34:
yani sola yatarak hem karaciğere basıyı önlemiş oluyorsun, hemde bebeğe maksimum kan akışı oluyor ..en önemlisi bu ..bebişimizin oksijeni bol olsun:49:

aşında erken değil, zamanlı olmuş canım..
atlatmışsın hadi onuda..geçmiş olsun.. kendinize çok iyi bakın annesiii:nazar::nazar:

anladım zaten görmediğini. geçmişi okumak zor olabilior. benimde erkek. senn bir oğlun vardı dimi.

istanbul/avrupa yak. canım ben

hm ankarada olsaydın bildiğim bikaç yer vardı ama istanbulda da çok olmalı ya , çok kilo almadıysan normal bi kumaş pantolunun beline lastik takabilirsin, bana bi arkadaşım demişti bikaç pantolonuna takıp kullanmış o. hani bi akşam için yapılablr bence.

Bugun doktora gittik afp icin kan alindi, bebek uzun boylu olacak dedi ayak olcusu genelde geri olur ama sizin haftasiyla ayni ve bacak boyuda uzun dedi.Ve kesin kiz, cok bariz gorunuyor dedi.178 grammis uyanikti bagdas kurmus oynuyordu , cisinide yeni yapmis mesanesi bos dedi. Hareketlerini ne zaman hissederim dedim 2 hafta sonra hissetmeye baslarsin merak etme dedi, cok sukur mutluyuz biz.Miniskusun da iyi haberlerini duyarsam daha mutlu olucam.

Benden AFP icin kan alınmadı? ne ici gerekli doktorum hic birsey soylemedi?

Biryerde okumustum balik yagi hapinin hiperaktiviteye sebep oldugunu, bugun doktor yazarkken bir kutu yaziyorum doguma kadar araliklarla ic yeterli hergun icme yine ayni sekilde hiperaktiviteye sebep oldufu soylenitor dedi.Siz tabi doktorunuz nediyorsa onu yapin ama ben 3 gunde 1 tane icmeyi dusunuyorum doktorada sordum ideal dedi.

Kimde hiperaktivite yaratıyor cocukta mı annede mi?

tebrik ediyorum tatlım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::nazar:

hanımlar birşey sormak istiyorum, hiç hamile elbisesi aldınız mı? aldıysanız nerden? hep bakıyorum ne biliyim bana çok eski modellermiş gibi geliyor daha modern şık birşeyler bakıyorum ama bulamadım:44:

ben toplamda 7 kilo almış görünüyorum ama bana herkes maşallahın var hiç kilo almadın diyor şaşırıp kalıyorum :27::49: ben henüz hiç bişi almadım pantolonlar dısında herşeyi çok rahat giyebiliyorum ama genel olarak 2 tane kısa siyah elbisem vardı hamile kalmadan önce giydigim onlarla götürüyorum bu işi :44: kısa elbisenin altına uzun bot çok güzel duruyor zaten, üstünede kalın degişik renklerde hırka giyerek bu kışı böyle geçirmeyi ve iç çamaşırı dısında hamile kıyafeti almayı pek düşünmüyorum :34: dedegin gibi piyasadaki hamile kıyafetlerini de pek begenmedim zaten.. evdede aynı şekilde eşimin eşofmanlarını giyip göbişimin üstüne kadar çekiyorum çok rahat oluyor :44: haftasonu dışarı çıkarken de (hafta içi işdeyim zaten) yine tayt, uzun bot uzun palto yuvarlanıp gidiyoruz :27: eger son zamanlarda çok sıkışırsam belki o zaman almam gerekebilir diye düşünüyorum.

hm ankarada olsaydın bildiğim bikaç yer vardı ama istanbulda da çok olmalı ya , çok kilo almadıysan normal bi kumaş pantolunun beline lastik takabilirsin, bana bi arkadaşım demişti bikaç pantolonuna takıp kullanmış o. hani bi akşam için yapılablr bence.

güzel fikir canım teşekkürler pantolanlar olur çok şükür deneyebilirim ama önden birşey pırtlıyor:1: evet burda daha fazla olması gerekiyor ama sanırım ben rastlamadım hatta internettede baya araştırma içine girdim ama yinede istediğim gibi birşey yoktu, arayınca bulunmaz zaten dimi:9:

kızlar bişey sormak istiyorum..

siz de bu annelik içgüdüsü denen olay hiç oluştu, yani böyle duyguları gerçekten hissediyor musunuz?

teşekkür ederim cok düşündüm isim olayı ciddi bı is bütün hayatında kullanacak dalga geçecekleri isimleri eledim Betül e birsey uyduramazlar en fazla berüz derler o da ayrı bı guzel şirinlik veriyor babasida cok beğendi hatta dün itibarıyla betüşüm diye seviyor değişik guzel bir isim canim seçenekler de varsa paylas oylama yapalım insan ilk duydugu zaman tuhaf geliyor ama alışıncada guzel oluyor :39::39::39:
Betul cok eski bir isim değil mi? Benim buyuk halamın adı oldugu icin hic bebege konuldugunu hayal edemiyorum ama burdan gordugum kadarıyla 2013 de betul isim sayisi artacak:)

kızlar cinsiyetimiz bellioldu erkek:))
eşimin istediği oldu:))) ben kız diodum o erkek:)))

çok mutluyum bebğim 185 gram olmuş yavrum benim görseni öyle hareketliydiki sığamıyodu gibi geldi karnıma tepiyodu bay baya boyu uzamış görmeyeli ne kadrda özlemişim görmeyi

kızlar cinsiyetimiz bellioldu erkek:))
eşimin istediği oldu:))) ben kız diodum o erkek:)))

çok mutluyum bebğim 185 gram olmuş yavrum benim görseni öyle hareketliydiki sığamıyodu gibi geldi karnıma tepiyodu bay baya boyu uzamış görmeyeli ne kadrda özlemişim görmeyi

maşallah tatlım oğluşuna:nazar:
gözünüz aydın hadi geliyor bir küçük adam daha:emir_bebek:

Tiroidlerle ilgili bilgisi olanlardan yardım istiyorum. :17: Doktorda randevum çarşamba günü.:17:

1 aydır 25 mg ilaç kullanıyordum ama düşürmeye yetmemiş 4,4 olan değerim 4,2 ye düşmüş yalnızca. t4 ümde hala sorun yok. Kardiyoloğumun istediği testlerde farkettik. Bugün endokrin uzmanımın istediği testleri yaptırdım. (bu arada telefonda konuştum endokrin uzmanımla ilacın dozunu 50 mg a çıkardı) 50 mg ilacı 3 kere içtim henüz ve bugün yaptırdığım testte şöyle çıktı. (bu sabah tahlile ilacımı içmeden gittim)

Serbest t4: 1,04 Referans aralığı: 0,80-1,80
TSH: 3,75 Referans aralığı:0,27-4,20

Tiroid Peroksidaz antikoru: 8 Referans aralığı: <35
Anti tiroglobulin antikoru: 10 Referans aralığı:<115

Açlık şekerim 71 tokluk şekerim de 72 çıkmış. Referans değerleri 70-105 diyor. Düşük sanırım biraz.

Hemoglobin A1c: %5,1 Referans aralığı: %4.0-6.0

:44:
canım benim de yarın randevum var benimki de 1 ay düşmedi sonraki 10 gün hızla düşüp 0 a yaklaştı bu aralar sık gitmeye dikkat et benim bir yükselip bir düşüyo bi türlü ayarlayamadık 150 mg kullanıyorum ben inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :49:

deprem oldu :( pc açıktı. ne yapcağımı bilemedim. alelacele pc yi kapadım. teli bile almadan sadece montu aldım aşağı koştum. ayaklarımda çorap bile yoktu. büyük istanbul depremi başladı sandım çok korktum.

inş. bebeğe bişi olmaz, yada etkilenmez.

birde bi aşağı inen benim ya o kötü.

birde 5-10 dk öncesinde kayınvalideye sinir oldum. hafif atıştık gibi oldu. sonrasında ona muhtaç oldum :) hemen ona koştum ya :) oda ayrı bi rezillik oldu. :) bana laf söledi bak deprem oldu diye düşünüodur eminim :)

canım ankara da bildiğin yerlerden ben yararlanayım öyleyse :34:
nereler

tokoyay
benimde troidim var haşimoto benimki de sürekli takipte şükür oynamadı değerlerim en son 1 çıkmıştı ben 50 mg kullanıyorum

anladım zaten görmediğini. geçmişi okumak zor olabilior. benimde erkek. senn bir oğlun vardı dimi.

bi delikanlı geliyor demekk.. maşaallah oğluşunaa:nazar: eşine bu sebepten takılıyordun demek:D Takıl takıll :)
evet canım .. bi oğlumuz var 6 yaşında..:55:
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizin..kucağımıza aldığımız günleride görelim inşş:34::16:

Back
X