2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaşlar bugün dörtlü test için doktora gittim ve rahim ağzının 2,6 cm e (normalde 4,5 cmdi) indiğini ve serklaj yapılması gerektiğini söyledi. Serklaj işlemi bazı riskleri giderirken bazı riskleri de arttırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım aranızda bu işlemi yaptıran var mı?

bakcam bu modele ama bugaboo bee icime cok sindi aklimi karistirmakta istemiorum. bu arada ben de bogazici mezunuyum 2003 lisans 2007 master. ayni donemde mi okuduk acaba???

Kesinlikle bugaboo bee diyorum..Çeşitli mağazalarda modellerin hepsine de baktım. 2 yönlü kullanım, ağırlık, pratiklik, dizayn olarak alternatifi yok..Biz bu hafta alacağız..:34:

Arkadaşlar bugün dörtlü test için doktora gittim ve rahim ağzının 2,6 cm e (normalde 4,5 cmdi) indiğini ve serklaj yapılması gerektiğini söyledi. Serklaj işlemi bazı riskleri giderirken bazı riskleri de arttırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım aranızda bu işlemi yaptıran var mı?

merhaba bu konuda bende kendımı sık takıp ettırıyorum rahım agzı konusunda.burda bır arkadas var.gurbetcııı o rahım agzına dıkıs attırdı sanırım ama bızım topıge fazla gırmıyor aslında ona sorabılırdın.benım bıldıgım 16.haftaya kadar atılıyor yaanı 12,haftada falan kı olcumlere bakarak degerlendırılıyor galıba.senın neden bu kadr kısalmıs bu kadar surede baska bır doktora daha olctur.rahım agzı yetmezlıgı erken doguma sebeb oluyor.dıkıs bu konuda onemlı.fazla ayakta kalmamaya calıs yanı dınlen yatarak.bu sekılde dıkıssız son ana gelen ınsanlar var.panık yapma.bendede rahım problemı oldugu ıcın rahım agzı yetmezlıgım olabılır su ana kadar olcum normal gıbı ama daha cok kısalırsa ne yaparım bende bılmıyorum.sen" rahım agzı yuzunden erken dogum yapanlar topıgıne" gır gurbetcı arkadasımız o topıkte oluyor genelde.oradakı annelerın bılgılerınden faydalanabılırsın cunku oradakı annelerde cogu dıkıslı hamılleıgını surduruyor.umarım azda olsa katkıda bulunmusumdur sana.umarım saglıkla gununde bebegını kucagına alırsın.telas yapma sadece dınlen ayakta fazla kalma bol su ıc.

Kızlar merhaba herkese? ben 2 gündür çok kötü hastayım,öksürük,faranjit,halsizlik,bulantı herşey üst safhada...dün doktora gittik,mecburen antibiyotik verdi :50: boğaz ağrısı için bol bol bal-tarçın,ıhalmur,ılık su,ılık süt tüketimi yapıyorum... aklınızda bulunsun ballı ılık süt inanılmaz bir balgam söktürücü...boğaz kuruluğum ve alerjim olduğu için şu buhar makinalarından alıcam..çoğu kişi faydası olduğunu söylüyor..zaten bebek içinde gerekliymiş,kuru hava bebeğe iyi gelmiyormuş...ortamın nemli olması gerekliymiş...

bu aralar bende yine çok feci uyku var, kafamı kaldıramıyorum.
sizlerdede oluyor mu acaba?

canım bende tam tersi neyazıkki :( geceleri uyuyamıyorum,sürekli bi huzursuzluk hali var.tuvalete kalkıp duruyorum :(((

[sıze=2]
selam kızlarrr burnum boğazım fenalardayım havada çok soğuk :43: [/sıze]

çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.bol bol meyve ye,sıcak şeyler iç.

canım bende tam tersi neyazıkki :( geceleri uyuyamıyorum,sürekli bi huzursuzluk hali var.tuvalete kalkıp duruyorum :(((

çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.bol bol meyve ye,sıcak şeyler iç.

ben de son iki haftadır rahat uyuyamıyorm ya maalesef :( huzursuzlk var, tam kelime ifadesi bu evet.

ben 26 yaşındayım 1 kızım var 7 yaşında bu hamileligim erkek allah isteyen herkeze nasip etsin

kızlar beslenme günlüğüne neden yazmıyorsunuz, biraz fikir ediniriz yazarsanız, birbirimze yorumlar yaparız eksikler neler, fazlalıklar neler şeklinde....

Selam kizlar nasilsiniz benim basın cok ağrıyor ne zaman gecer bu bas ağrıları bilen var mı ya cok kötu ağrıyor :14:[/QUOTE]

cnm kalbin normalden daha fazla kan pompaladıgı için baş agrısı bu haftalarda çok olur bendede oluyo bol bol dinlen yapacak bişey yok geçmiş olsun bebek için katlancaz artık :(

kargüneşi Rabbim yardımcın olsun inşallah bir problem yaşamadan atlatırsın operasyonunu ben bir kaç kişide okumuştum dikiş atıldıktan sonra herşeyin daha güvenli ve yolunda devam ettiğini doğumdan hemen önce yda bir hafta öncesinde de minik bir operasyonla dikişlerin alındığını duydum...

eğer özel olmaz ise bir şey sormak isterim... rahim ağzındaki bu durumun herhangi bir belirtisi var mıydı? sadece ultrason ile bakıldığında anlaşılabilen bir durum mu? benim belli aralıklarla oluşan ve bir türlü sebep bulunamayan minik lekelenmelerim oluyor bir ara rahim ağzı yetmezliği olabileceğini söylemişlerdi ama doktorum bu durumu çok önemsemedi benimde aklımın hep bir köşesinde takılı kaldı o nedenle belirtilerini ve teşhis şeklini öğrenmek istedim...

Selam kizlar nasilsiniz benim basın cok ağrıyor ne zaman gecer bu bas ağrıları bilen var mı ya cok kötu ağrıyor :14:

cnm kalbin normalden daha fazla kan pompaladıgı için baş agrısı bu haftalarda çok olur bendede oluyo bol bol dinlen yapacak bişey yok geçmiş olsun bebek için katlancaz artık :([/QUOTE]

ben eşime ovduruyorum sonrada sıkı bir şalla, fluarla elime ne geçerse bağlıyorum biraz rahatlıyor.

cnm kalbin normalden daha fazla kan pompaladıgı için baş agrısı bu haftalarda çok olur bendede oluyo bol bol dinlen yapacak bişey yok geçmiş olsun bebek için katlancaz artık :(

ben eşime ovduruyorum sonrada sıkı bir şalla, fluarla elime ne geçerse bağlıyorum biraz rahatlıyor.[/QUOTE]

bende gece agrıdıgı için aşrpla sıkıca baglıyorum hemen uyumaya açlışıorum

ben eşime ovduruyorum sonrada sıkı bir şalla, fluarla elime ne geçerse bağlıyorum biraz rahatlıyor.[/QUOTE]

Esım evde yok ki :18: ikinci işlemi yapayım bir çember bağlayayım bari sagol arkadasım :46:

ben de son iki haftadır rahat uyuyamıyorm ya maalesef :( huzursuzlk var, tam kelime ifadesi bu evet.

sadece bende bu durumun olduğunu düşünüyordum. benim bildiğim insanlar son aylarda uyuyamazlar ama ben bir kaç haftadır gece uykularımda hep huzursuzum sabaha kadar lavabo için bile uyanmayan ben sağdan sola dönerken dahi uyanıyorum ve çok sık uykum kaçıyor artık 1,5 - 2 saatim cin gibi uyanık geçiyor..

kendimi teselli ederek bebeğimin beni hazirandan sonraki uykusuz gecelere sık uyanmalara alıştırmaya çalıştığını düşünüyorum :(

kızlar selülitiniz var mı, benm zaten normalde de vardı da birden inanılmaz arttı, baktığınzda çok rahat belli oluyor, neler yapmalı ki, hamilelikte yeşil çay iyi değil biliyorum da içsek mi iki güne bir fincan?

bugün doktor kontrolümüz vardı hala erkek dedi doktorumuz artık değişmez heralde çünkü pipisiininde fotoğrafını çekti doktorumuz pazartesi tetenoz olucam olan arkadaşlar ağrıdığını falan yazmışlar bakalım görücez bizde benden kan ve idrar istedi doktorum bu arada elevit kullanıyorum hala tahlil sonuçlarına göre ilaca ek verebilirmiş şimdiki gelişmeler böyle bizden bu arada hiç kilo almadım halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

Selam kizlar nasilsiniz benim basın cok ağrıyor ne zaman gecer bu bas ağrıları bilen var mı ya cok kötu ağrıyor :14:

canım bıkac gundur benımde ole gecen aglaya aglaya eve gıttım baktım gecmıo bı parol ıctım bıde uyudum
bıraz ıyıyım sımdı

Back
X