2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
topikteki deneyimli annelere bir sorum olacak; buhar üfleyici aldınız mı? lazım bir şey midir? öyleyse nelere dikkat ediliyor hangi marka daha iyi?:49::49::49:

ben henuz almadim ama biraz arastirdim.topigin birinde bir bayan dandik bir marka almis hem buhar ufleme gucu dusukmus hemde bozulunca servis problemi yasamis birde plastik gibi bir koku veriyormus.o markayi hatirlayamadim simdi.alirken buhar gucune birde plastik kokmamasina dikkat edin diyorlar.

merhaba herkes inşallah bebişlerini sağ salim kucaklarına alırlar Rabbim bu duyguyu size yaşatır inşallah ben hem 2011 hemde 2012 haziran annesiyim sizleri görünce merhaba dyim dedim :)

ben henuz almadim ama biraz arastirdim.topigin birinde bir bayan dandik bir marka almis hem buhar ufleme gucu dusukmus hemde bozulunca servis problemi yasamis birde plastik gibi bir koku veriyormus.o markayi hatirlayamadim simdi.alirken buhar gucune birde plastik kokmamasina dikkat edin diyorlar.

bebeğim 8. ayına girdi daha buhar mak. kullanma ihtiyacı duymadık zaten yokta bu kaar ayrıntılara takılmayın bence 40nız çıkmadan gezmelere çıkarsınız zaten bebeğinizle gezerekte bi çok şeyi rahatça alabilirisinz

günaydın güzel annişler:49::49::49:

benim ağrılar geçmiyor bir türlü kasık üstü sürekli ağrıyor yürürken umarım normaldir.bebişim kıpırdayınca rahatlıyorum ama:52::52::52:

gunaydin herkese ben de bugun ise gitmedim, riske girmeyim dedim. her hamile gibi ben de dun ruyamda bebegimi gordum acik tenli ela gozlu cok guzel bir erkekti :)

gunaydın
sımdı bende bunu yazacaktım dun yavrumu gordum emıodu ama cok az
bı gogsumden sut gelmıodu

kızlar herkese günaydınnn :49: dün bir bayan geldi bizim şirkete finans bölümünde ödeme ile alakalı görüşüyorlardı.. hemen arkadaslarım haber verdi meger kadın dogum uzmanıymışşş :52: :52: tabi ben koşa koşa gittimmm hemen sorular sormaya falan başladım allahtan sıcakkanlı bir kadındı :124:
bebek hareketleriyle ilgili gün içerisinde hissediyorum dedim. bana bebekler en çok anneler uykudayken hareket ederler dedi :52: ben çok şaşırdım tabi.
neyse akşam eve gittim 23.30 gibi uykum geldi saatimi gece 3 e kurdumm belki uyanınca hissederim diye :124:
sonra uyandım baktım ses seda yok.. kendime kızdım niye her duyduguna inanıyorsun diye :4: tam tekrar uyumaya çalışırken benim bebiş içerde bir coştuuuuu neye uğradıgımı şaşırdımm :55: :52: şmdiye kadar zaten nerdeyse hergün hissediyordum ama gece olan hareketler o kadar net ve keskindi kii anlatamam.. hiç sabah olsun istemedimm :62: iyi uyanmışım diyorum şimdide :))
özellikle dogumu bana yakın olan kızlar bir deneyin isterseniz, bakalım sizde yaşayabilecekmisiniz :46:

bebişim KIZ mış 2.kızım geliyor. Kızlar üçlendik babamız tek kaldı. 2'ye 2 olacağız diye çok hevesliydi tek kaldı napalım hayırlısı olur inşallah :21:

topikteki deneyimli annelere bir sorum olacak; buhar üfleyici aldınız mı? lazım bir şey midir? öyleyse nelere dikkat ediliyor hangi marka daha iyi?:49::49::49:

merhaba arkadasim benim allerjik faranjitim var her yil tekrarlar bu yil da tekrarladi ve ilac ta kullanamadigim icin cok zorlandim soguk buhar makinesinin faydasi olur diye almak istedim gercektende faydasini gordum 2aydir kullaniyorum cokta memnunum bende almadan once epey arastirdim fiyatlar gercekten cok farkli araliklardaydi fakat islevlere bakilirsa hepsinin yaptigi is ayni bence cok fazla para odemeye gerek yok ben simbo marka aldim fiyati 55tl gayet basarili buldum tavsiye ederim arastirmalarim sirasinda o pahali markalarda su akitma sorunu oldugunu okumustum benim aldigim urunde boyle bir sorun yok su haznesi buyuk gece lambasi ozelligi var ben cok para vermeyin derim..

Geçmişi okumadan önce yeni haberler vereyim. Tetanoz aşımı oldum bugün. Şu an acımıyor ama acısı sonradan çıkacakmış, arkadaş öyle söyledi.

Bugün bebeğimin kalp sesini de dinledim. Cızır cızırdı makine ama olsun az da olsa duydum. Sağ tarafıma yerleşmiş miniğim ve kasıklarıma yakın, ben daha yukarıdadır diye düşünüyordum. Gaz sandığım bir çok şey hareketti demek ki :49: Kalp atım hızımız da 148, yani normal. Görmedim ama varlığını hissettim ya yine heyecan yaptım ben :52::52:

kızlar herkese günaydınnn :49: dün bir bayan geldi bizim şirkete finans bölümünde ödeme ile alakalı görüşüyorlardı.. hemen arkadaslarım haber verdi meger kadın dogum uzmanıymışşş :52: :52: tabi ben koşa koşa gittimmm hemen sorular sormaya falan başladım allahtan sıcakkanlı bir kadındı :124:
bebek hareketleriyle ilgili gün içerisinde hissediyorum dedim. bana bebekler en çok anneler uykudayken hareket ederler dedi :52: ben çok şaşırdım tabi.
neyse akşam eve gittim 23.30 gibi uykum geldi saatimi gece 3 e kurdumm belki uyanınca hissederim diye :124:
sonra uyandım baktım ses seda yok.. kendime kızdım niye her duyduguna inanıyorsun diye :4: tam tekrar uyumaya çalışırken benim bebiş içerde bir coştuuuuu neye uğradıgımı şaşırdımm :55: :52: şmdiye kadar zaten nerdeyse hergün hissediyordum ama gece olan hareketler o kadar net ve keskindi kii anlatamam.. hiç sabah olsun istemedimm :62: iyi uyanmışım diyorum şimdide :))
özellikle dogumu bana yakın olan kızlar bir deneyin isterseniz, bakalım sizde yaşayabilecekmisiniz :46:

ne güzel şeyler bunlar zman ilerledikçe sizi uykudan uyandurucak hatta karnınız eşinize degdiği zaman eşinizi bile uyanduıracak benim minik çok kez babasına vururdu :)

Tatlım 12+2 de erkek gibi denmişti. 15+1de kordon bacak arasındaydı doktor çok zorladı çıksın diye ama benimki inatçı çıktı :) Kordondan dolayı emin olamıyorum ama kız gibi dedi bu seferde. Yarın doktor kontrolüm var 18+1 olucaz artık kesinleşir herhalde. Yani önce erkek denen kız olabiliyor bazen :)))

Sağol canım bilgilerin için:-) inşallah gönlüne göre olur.neyse sen öğrenirsin artık benim randevum 25 ocakta.haberlerini bekiyorum.

Gunaydin, biz yine gitmedik evde dun babise surekli yemek yaptik bugunde oyle olacak sanirim midemiz bayram etti.

herkese selamlarrrrr:16::16::16:
uzun zamandır forumu ne okuyabildim ne yazabildim bütün hamişlerin keyfi yerindedir inşallah:34:

Bizde Asya koymaya karar verdik, ben oyle istedim suanda cok fazla konuldugu icin istemiyorum ama icime sinen baska birseyde yok.Bence Aslida guzel bir isim, acikcasi benim icin onemli olan bebek ve cocukken isim cok agir gelmesin yaslandikcada igreti durmasin istedim birde dalga gecmesinler.Bazen oyle cici isimler duyuyorumki o ismi 50 yasinda bir insana bagdastiramiyorum sonucta hep bebek kalmayacak.
Mesela Asya ismi benim uzerimde guzel kadin ismi yaratiyor, birde A harfi gibi harflerin guclu karakter gibi bir etkisi oldugunu okumustum Asli da buna yakin ama sen yine icine sinmediyse biraz dusun alternatif isimlere bak oyle karar ver.

aslı hoşuma gitti aslında ama kardeşim içime kurt düşürdü. aslı burdaysa fotokopisi nerde derler :) çocuğa diye. halbuki ben aslı ile kerem hikayesinden dolayı pozitiftim. bakalım düşünüyorum. bu arada asya çok hoş bence de. ben öğretmenim 7 yıllık ve asya adında öğrencim olmadı. çevremde de yok bence sandığın kadar çok yok. ayrıca o da güzel bir aşk filminin kahramanı. hem kısa hem dolu dolu bir isim. kulağda hoş geliyor. bence de hiç değiştirme.

günaydın . hayırlı bir gün olsun hepimize . biz bugünde işe geldik

kızlar eşim kızımıza aslı ismini koymayı çok istiyor ben biraz araştırmak istiyordum. iki isim koyalım diyorum iki isim kafa karıştırır die istemiyor. sizce nasıl bu isim. ASLI ismi sizce kulağa hoş geliyor mu? kafam karıştı. eşimi kırmak istemiyorum emin de olamıyorum.
Aslı bence çok güzel bir isim ve ne kadaar düşündüysem yanına bir isim yakıştıramadım. Tek başına daha güzel
kızlaaaar, bugün ilk defa oğluşumun hareketlerini hissettim ve onca haftanın acısını çıkarttı resmen, sabahtan beri kaç defa oldu:52::52::52::52:

böyle bazen kayma gibi oluyor bazen de sanki büyükçe bir fındık büyüklüğünde bir tekme hissediyorum :49::49::49::49::49:
:nazar::nazar::nazar:
Beni kimse aramadi

beni de aramadılar ama ben vakti geldi diye gittim, dün vuruldum bugün biraz ağrım var, iki güne geçermiş. İki doz şeklinde vuruluyormuş, bi sonraki doz 7 şubatta yani.... 5 yıl içinde 2. doğumunu yapanlar tekrar vurulmuyormuş. Yapıması için 17-18-19-20. haftalar ideal dedi aşıyı yapan görevli hemşire, önemli olan bebeğin kıpırdamaya başlaması dedi....[/QUOTE]
Bana da bugün bebek hareket ediyor mu diye sormuştu, bu yüzden demek ki
Deneyimli değilim ama özellikle kış bebekleri için ve özellikle kaloriferli evler için gerekli. Kalorifer havayı kurutup nemi azaltıyor. Soğuk buhar üfleyenini tavsiye ediyorlar. Benim bildiğim Weevel gibi bir marka hem uygun hem de gayet iyi.

Ama benim bebeğim yaz bebeği olacağı için sonradan alacağım ben.

Dün beni ağlatan din görevlisini şikayet etmiştim. Bugün müftülükten daire başkanı arayıp özür diledi. O kişiyi de uyaracaklarını söyledi. Müftülüğe davet etti hatta, buyrun gelin tanışalım diye. Demek ki hemen ilgilenmişler. İçim soğudu biraz :1::1::1:

Back
X