2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sanırım aynı durumdayız, bende kayınvalidemle aynı şehirdeyim ve aşk aşk aşk dedim başka bişey düşünemedim evlenirken,hergün dua ediyorum bu şhirden taşınalım diye,kayınvalidem iyi has ama ilgisiyle bunaltıyor beni,kendi annemmiş gibi davranmaya çalışıyor çok sinir oluyorum benim bir tane annem var canım annem kimse onun yerini tutamaz çok dertliyim çoookkk

" " " bu yazının altına den den koymak istedim :46: ben mi yazdım diye isme bidaha baktım hatta :49:

arcucum ; umudunu yitirme cnm bnm , yarış atı gibiyiz bu yolda , bazen tokezleyeceğiz, bazen düşeceğiz ama allahın izninle hepimiz finale ulaşacağız , umut bizim ekmeğimiz , nolur kendini de bebeğini de üzme...:34:

slm kızlar çok fazla takip edemiyorum arada okuyabiliyorum umarım herkes iyidir.
benim hamileliğimin ilk 3 ayı çok sıkıntılı geçti su bile içemiyordum bulantıdan. 3 kilo verdim daha sonra verdiğim 3 kiloyu geri aldım ve üzerine sadece 2 kilo alabildim.doktorum kızdı nezaman kilo almayı düşünüyorsun dedi.sıkıntılı bir gebelik geçirdiğim için evdeyim sürekli raporluyum yatıyorum onun içinde canım hiçbişey yemek istemiyor zorluyorum resmen kendimi 2 lokma alıyorum tıkanıyorum.Burda 14 kilo,11 kilo alan arkadaşları görünce iyice panik oldum.gebeliğimin başlangıcında da normal kilodaydım zayıf bile denebili doktor en az 15-18 kilo almalısın toplamda yaklaşı 3-3,5 ay var ne arada alacaksın dedi.bebeğin gelişimiyle ilgili olumsuz bişey demedi hafatsına göre ii dedi.benim gibi az kilo alan var mı?

selam kızlar,
haftasonuna giriş yapabildik nihayet.yarın alışveriş günü.Sobe mağazalarındaki bebek arabası indirimleri devam ediyor mu??Haberi olan var mı?

tatlım ellerine sağlık, çok güzel bir liste olmuş. benim hala emin olmadıklarım var, burun aspiratörü, oyuncak gibi şeyler... ama çok makul bir liste bu, lüzumsuz birçok şeyi çıkarmış gibi geldi bana...

önemli değil tatlım işine yaradıysa ne mutlu bana burun aspiratörü ve oyuncak çok acil değil aslında ama OTRİ BURUN ASPİRATÖRÜNÜ özellikle söyledi
hastalık sonuçta bebiş doğar doğmaz bile hastalanabılır o yüzden alınması gerekebilir diye dedim
oyuncakta 2-3 aylıkken kullanmaya başlıyosun bebişle sonradan çıkma ve seçme imkanın zor olabılır diye önceden almak iyidir:34:

yok anacım ben bile elimi karnıma çok koyduğumda çek elini çocuğu rahatsız etme diyor.seninki galiba duygularını pek belli etmek istemiyor sen uyurken çaktırmadan seviyor bebeğini:)

eşim normalde bebişleri çok sewer ısırarak sewer ama bize gelince utanacağı tuttu anlayamadım:44::44:
Ben şimdiden yarınki kahvaltı menümü hazırladım bile inşallah:1:
Söyle kız utanma kilonu hadi merak ettim:26::1:
hadi söyleyim bari:1::1:
95 kilo olmuşum :53::53:86 ile başladım:17::17:
ama çok takmıyorum çünkü boyum 178 , desemde şimdiden 9 kıloyu yuttum dikkat etmeye başladım:27::27:

Benim göğüsler hepsinden önde maalesef zaten 95 bedendi şimdi 100 u geçti galiba :(

bende aynı yaaa emzirme sütyeni bulamayacam bide süt dolacak bu memişle o zaman ağzımıza girecek haliba:47::47:

arzumu canım iki doktora gittiğini söylemişsin diğeri ne diyecek bakalım.inşallah geçici bir sorun olur.daha doğrusu bu kan sulandırıcı ilaçlarla falan halledilecek bir problem olsun.

uğurum sanada çok geçmiş olsun.doktorunun bu durumu farketmesi çok büyük şans olmuş senin için.önlemini almış şimdi evinde dinleniyorsun.yatmak biraz zor ama bebişler için herşeye katlanıcaz.

yarın benimde ayrıntılı ultrasonum var.benim içinde dua edin lütfen.çokkk uzun zaman sonra bebeğimi görücem onu çok özledim.her ne kadar annesinin ciğerine oturup nefes almasını engellesede:)

Evet seni takip ediyorum ben, günlerimiz yakın oldugundan hem de her kontrolden sonra boyunu kılosunu hep yazdıgından bana referans oluyorsun..
Ben yeme içmeyi boşlamadım, aksıne artırdım ama sonuc korktugum gıbı oldu. Sorun burda belkı de..
Yine de umutvarım, elımden gelenı yapacağım..
Açtıgın topik canlansın, ilk sayfaya eklıyım ben de..
Teşekkürler ilgine.. :))

Arzumu canım üzülme ya benimde bebeğin gelişimi bir tuhaf anlamıyorum bazen 3 gün önden gidiyor
Mesela 3 günönceki kontrolümde 700 grmdı ve gelişimi 3 gün geriden geliyordu alttaki hamilelik takviminde 82o gr. yazıyo üstelik:50:
Kan sulandırıcı ve coraspin kullandığım halde.Bütün bebekler illa standart kiloda yani 3-3.5 kiloda doğacak diye bişey yok
Endişe etme canım.

önemli değil tatlım işine yaradıysa ne mutlu bana burun aspiratörü ve oyuncak çok acil değil aslında ama OTRİ BURUN ASPİRATÖRÜNÜ özellikle söyledi
hastalık sonuçta bebiş doğar doğmaz bile hastalanabılır o yüzden alınması gerekebilir diye dedim
oyuncakta 2-3 aylıkken kullanmaya başlıyosun bebişle sonradan çıkma ve seçme imkanın zor olabılır diye önceden almak iyidir:34:

eşim normalde bebişleri çok sewer ısırarak sewer ama bize gelince utanacağı tuttu anlayamadım:44::44:

hadi söyleyim bari:1::1:
95 kilo olmuşum :53::53:86 ile başladım:17::17:
ama çok takmıyorum çünkü boyum 178 , desemde şimdiden 9 kıloyu yuttum dikkat etmeye başladım:27::27:

bende aynı yaaa emzirme sütyeni bulamayacam bide süt dolacak bu memişle o zaman ağzımıza girecek haliba:47::47:

Boyun uzunmuş canım senin baya:) anaa ben 1.63 lük boyumla 71 kiloyum:1:

Sana cevap yazarken uyuya kalmışım şeker :)) Ben gece uyuyamadım, sabahta zombi gibiyim.. umarım senin iyi geçmiştir.. mışıl mışıl

Hatırlıyorum canım. geçmiş olur inşallah.. umarım iyi haberlerle dönersin..

Tatil bitti galiba :)) İyi gelmiştir umarım..
Biz de doğar doğmaz sünnet düşünüyoruz aslında biraz mecbur böbrek sorunu olan bebeklerde mutlaka hemen yapılıyormuş..
Yaşadığın yerde bu işler gerçekten çok pahalı insan çocuk yapmaya korkar.. Senin imkanın var karşılayabiliyorsun ya olmayanlar ne yapıyor??
Burada devlet pek çok şeyi karşılıyor ona rağmen savurgan davranmamaya çalışıyoruz..
Ben de senin gibi sayılırım bebeğimin yüzünü hiç görmedim aylardır gidip geliyorum.. kontrol amaçlı ultrasona girdiğimden en iyi bildiğim yeri böbrekleri :S

Uyuya mı kaldın Allah seni ne etmesin:9::9: yok ben uyudum dediğin gibi mışıl mışıl öğlen 1'e kadar:31:

kızlar 25 haftayı doldurunca bacakta kramplar başlıyo magnezyum kalsiyum desteği almayanlar doktoruna sorsun da başlasın uyurken oluyo çok kötü bişey yaa :emir_bebek: ben magnezyum kullanmıyodum 2 güne bir içiyorum artık :49:

Canlarım benim 2 gündür yazamadım geçmiş çok fazla okuyamadım şöyle bir göz attım. Ben hamile kalmadan bebe aspirinine başlamıştım bir problemim olduğundan değil internetten özelliklede burdan hamile kalmak isteyenlerin paylaşımlarından faydalarını gördüümden kendi kendime başladım o ay Allahın izniyle hamile kaldım sonrasında 6 haftalıkken doktora gittiğimde bebe aspirini kullandığımı söyledim o da devam et dedi hala da devam ediyorum. 32. hafta da keseceğimi söyledi. Bebeğim çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor bazen öne çıkıyor bazen geri düşüyor çok takılmayalım bence duruş pozisyonlarına göre değişiyor sonuçta enine boyuna bir ölçüm yapılmıyor makine kafasına göre takılıyor içiniz rahat olsun Bebişlerimizde bizde Allah a emanetiz. Sık sık elinizi karnınıza koyup ''EL VAARİS'' ''YA MÜBDİ'' ''YA ŞAFİ'' VE ''EŞ ŞEKUR'' isimlerini tesbih olarak çekin. Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz bebişleree:))) öpüldünüz kocaman muck muck muck.....:nazar::emir_bebek::49::21:

Canım bak hepsiburada.com'da ateş ölçerler indirime girmiş..
Ben bu aşağıdaki ürünü inceledim 159 yorum yapılmış hepside çok memnun, bunu bir değerlendir istersen ama internetten alışveriş yapman gerekecek..
Bende eşime gösterip almayı düşünüyorum..

Medifine Kızıl Ötesi Alından ve Kulaktan Oda Isısı Saat Göstergeli Ateş Ölçer
39.90 TL

tşk ederim. elektronik şeyler alabiliorum netten. onlara dokunmam gerekmior çünkü. ama dokunmam gereken şeyleri alamıorum netten .:)

kızlar 25 haftayı doldurunca bacakta kramplar başlıyo magnezyum kalsiyum desteği almayanlar doktoruna sorsun da başlasın uyurken oluyo çok kötü bişey yaa :emir_bebek: ben magnezyum kullanmıyodum 2 güne bir içiyorum artık :49:

uyurken bende de oldu 1 kaç kez hatta uykumdan uyandım.gerçekten çok can yakıcı :26:başlamak lazım o zaman biran önce

Kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sol yanıma yatmaktan her tarafım tutuluyor sağıma yatınca çok rahat ediyorum ama o zaman da vicdan azabı duyuyorum. Sırtüstü yatamıyorum yüzüstü zaten mümkün değil sağa ve sola yatmaktan her tarafım tutuk uyu yaa mı yooo yummmm:((Siz hala solunuza mı yatıyorsunuz?

Kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum sol yanıma yatmaktan her tarafım tutuluyor sağıma yatınca çok rahat ediyorum ama o zaman da vicdan azabı duyuyorum. Sırtüstü yatamıyorum yüzüstü zaten mümkün değil sağa ve sola yatmaktan her tarafım tutuk uyu yaa mı yooo yummmm:((Siz hala solunuza mı yatıyorsunuz?

bende aynı sola donerek uyumaya çalışıyorum.uyandığımda ya sağımdayım yada yüzüstü buluyorum kendimi.doktorumla paylaştım oda sana ozellikle soluna dön yat demicem,nasıl rahat ediyorsan oyle yat dedi.

arzumu canım iki doktora gittiğini söylemişsin diğeri ne diyecek bakalım.inşallah geçici bir sorun olur.daha doğrusu bu kan sulandırıcı ilaçlarla falan halledilecek bir problem olsun.

uğurum sanada çok geçmiş olsun.doktorunun bu durumu farketmesi çok büyük şans olmuş senin için.önlemini almış şimdi evinde dinleniyorsun.yatmak biraz zor ama bebişler için herşeye katlanıcaz.

yarın benimde ayrıntılı ultrasonum var.benim içinde dua edin lütfen.çokkk uzun zaman sonra bebeğimi görücem onu çok özledim.her ne kadar annesinin ciğerine oturup nefes almasını engellesede:)

Umarım kazasız belasız atlatırsın canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın.. fotoları kapmayı unutma..

Uyuya mı kaldın Allah seni ne etmesin:9::9: yok ben uyudum dediğin gibi mışıl mışıl öğlen 1'e kadar:31:

Ben koltukta uyukalmışım sonra eşim götürdü yatağa.. Ama uyanınca da bir daha yatamadım sabaha kadar babamla uğraştım rüyamda hatta uyanıkken rüya gördüğüme yemin edebilirim

Canım ben sola yatmaya çalışıyorum ama aslında yüzüstü uyuyan ben daha ilk aydan karnımın çıkmasıyla aylardır döne döne uyumaya çalışıyorum..
Sola mecbur dönüyorum çünkü bebeğim sürekli sağ tarafta ve uyurken sağıma dönersem resmen beni itiyor.. öyle bir vuruyor ki uykumdan uyanıyorum.. Arada sırtüstü yatarak kaçamak yapıyorum ama uyku kalitem o kadar düştü ki buna da şükür diyorum..

Boyun uzunmuş canım senin baya:) anaa ben 1.63 lük boyumla 71 kiloyum:1:

aman hayırlısı sağlıklı sıhatli şekilde bebişleimize kavuşalımda kilolardanda kurtuluruz inşallah:17:
ama yinede dikkat etmek gerekiyo :56::56:

ben elimden geldiği kadar soluma yatmaya çalışıyorum zaten kan pıhtılaşmam var meleğime gündüz bile iğne yoluyla kan gidiyo zaten:31:
ama şöyle düşünmek gerekirse bizim annelerimiz böyle bişey bilmiyodu bile şimdi dr.lar moda çıkarıyo bence:34:
nasıl rahat edersen öyle takıl:1:

]kızlar yavv şu adresi görmüşsünüzdür muhakkak çok güzel gecelikler var uygun gibi fiyatlar sizce nasıl kii:26::26:

LİNKİ KOPYALADIM AMA ÇIKMIYO SİTENİN ADI

LOHUSA SEPETİ

Son düzenleme:
minikkus- saol cnm tsk ederim önemli birsey gibi degil evet haklisin ama sinir ülkeler arasi degistigini sanmiyorum cnm aslinda ne olduugnu bende anlamadim
doktor hergun ölcmen gerek dedi bende tamam deyim kabul ettm bir anda ne oldugunu bile anlamadan zaten cok yorgun ve bitkin düstum beklemekten biran önce doktordan kurtulmak istedim sanirim. valla sabredecez artik onlar allahin izniyle saglikli dogsunlarda gerisi mühim degil :)

Back
X