2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım benim kendi doktorum değil bu ayrıntılı için doktorumun önerdiği yerdi.kendi doktorum çok naziktir yıllardır giderim ona.bu adam hödük çıktı ya.valla ne hevesle gittim.adam benim sorularım hariç hiçbişey söylemedi raporu verdi elime yok bir anormallik dedi bu kadar.bebeği tüm olarak göremedim bile.2 tane resim vermiş ikiside birbirinden kabus.neyse babasının dediği gibi şunun şurasında 4 ay sonra orjinalini görücem:)giydirir giydirir cici kızımı resmini çekerim.

CNM yaa üzüldüm VALLA böyle hödük doktorlar çok fazla, çok okuyunca bi halt olduklarını sanıyolar ama tam tersi işte napıcan şansına sana çatmış bitanesi neyse artık kendi doktoruna gittiğinde doya doya bakarsın miniğine :17: zaten gitgide büyüyolar daha net gözüküyolar

canım merhaba, atlattın demek şeker olayını sevindim :) tosunun kocaman olmuş maşallah :)) eğer enfeksiyon çok değilse bol su ile atabilirsin inşallah ilaca gerek kalmaz.

Evet seker olayını atlattım hem de hiç midem bulanmadı.tosunumun yanaklar dolmuştu pek bir sevindim buna.yaramaz hiç durmuyor sürekli bir hareket halinde.Enfeksiyon icin kültür sonucunu bekliyorum inşallah kötü cikmaz

kızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı yaaa
benim yaklaşık 2 aydır hergün kanıyor doktora sordum normal diyo ama can sıkmaya başladı artık üff:31:

canım benim kendi doktorum değil bu ayrıntılı için doktorumun önerdiği yerdi.kendi doktorum çok naziktir yıllardır giderim ona.bu adam hödük çıktı ya.valla ne hevesle gittim.adam benim sorularım hariç hiçbişey söylemedi raporu verdi elime yok bir anormallik dedi bu kadar.bebeği tüm olarak göremedim bile.2 tane resim vermiş ikiside birbirinden kabus.neyse babasının dediği gibi şunun şurasında 4 ay sonra orjinalini görücem:)giydirir giydirir cici kızımı resmini çekerim.

Valla paranla rezil olmak diye buna derler sanırım:50: Neyse canım Zaten bir defalığına mahsustu
Yaa eşin haklı valla bu konuda:1:
Artık büyüdüler annesi zaten normal ultrasondada göremiyoruzki tüm vücudunu hepsi sığmıyo ekrana:49:

Ohh iyi sevindim ya sonuçların iyi çıkmasına valla hamiş hamiş bide onunla uğraşmak zorunda kalmadın
Bende bıraktım beyaz ekmeği 3-4 gündür hi. sokmuyorum eve tam buğday ekmeği almış eşim
Onunda yarısını yedik daha.Burnuma kokuyor ama ya:S Hangisi kokusuzki acaba:26:Çavdar nasıl bi,de onu aldıracağım
Ve 2 gram vermişim:27:

gerçekten dikkat etmek lazım canım. ben 100 mg lık yaptırmadan önceki günlerde ciddi anlamda kesmiştim tatlıyı hemen farketti. çavdar ekmeğini sevdim ben hepsinden değişik değişik tüket bence en güzeli. koku gelmedi canım banım ya. bizim sayemizde eşlerde sağlıklı besleniyor değil mi :)

Evet seker olayını atlattım hem de hiç midem bulanmadı.tosunumun yanaklar dolmuştu pek bir sevindim buna.yaramaz hiç durmuyor sürekli bir hareket halinde.Enfeksiyon icin kültür sonucunu bekliyorum inşallah kötü cikmaz

Ay seninde karnından çıkarıp sevesin geliyormu ultrasonda öyle görünce
ben parmaklarını felan görünce dayanamıyorum gözlerim doluyor ısırasım geliyor o parmakları
Bu enfeksiyon idrar yolları enfeksiyonu demi vaji mi yoksa:26:

sen 50 mg lık yaptırdın dimi? 50likte bende de sorun olmadı ama 100 lük iğrençti. ertesi gün bile midem bulandı resmen. benimki çok hareketli değil baştan beri öyle yani, sakin bir bebek olacak sanırım :)

saol cnm ama hiç inanamıyorum çünkü çok şiştim yaaa :17: demin bir arkadaşımla facten görüntülü konuştuk beni görünce şok oldu bir dakika konuşamadı gülmeye başladı :17::43::14:

Oyy o arkadaşın varyaa kıskanmış senin hamiş halini bence tatlılığını:63::27:
Boşverr her şey minnoşlarımız içinnn:52:

kızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı yaaa
benim yaklaşık 2 aydır hergün kanıyor doktora sordum normal diyo ama can sıkmaya başladı artık üff:31:

Ay canım ya benim varya gebelik başladı başlayalı kanıyor helede sabahları kalktığımda havlu hep kan oluyor
Kan sulandırıcı kullanıyorm ben ona bağladım aslında:26:

gerçekten dikkat etmek lazım canım. ben 100 mg lık yaptırmadan önceki günlerde ciddi anlamda kesmiştim tatlıyı hemen farketti. çavdar ekmeğini sevdim ben hepsinden değişik değişik tüket bence en güzeli. koku gelmedi canım banım ya. bizim sayemizde eşlerde sağlıklı besleniyor değil mi :)

Canan Karatay varya bilirsin.şekere zehir diyor zaten onu duydum duyalı tatlı yemek istemiyorum ama yemeklerden sonra
canım çekiyor.Ya ben hala kokulardan tiksiniyorum ya ondan kokuyor galiba burnuma hele sarımsak kokusuna dayanamıyorum:120:
Çeşit çeşit tüketeceğim bende bundan sonra şey bide ayıptır söylemesi bağırsaklarımıda bi çalıştırdıki:17::9:

Ay canım ya benim varya gebelik başladı başlayalı kanıyor helede sabahları kalktığımda havlu hep kan oluyor
Kan sulandırıcı kullanıyorm ben ona bağladım aslında:26:

hadiya sende de mi var canım benim
ben kan sulandırıcı falan da kullanmıyorum ama acaip burnum tıkalı hissediyorum direk temizlerkende günde 4-5 kez kanıyor
o değilde çok kan kaybediyorum ya:36:

ay ben her hafta tartılıyorum mervecim bu hafta 300 gr almışım çook sevindim
geçen hafta 900 gr dı:9::9:

hadiya sende de mi var canım benim
ben kan sulandırıcı falan da kullanmıyorum ama acaip burnum tıkalı hissediyorum direk temizlerkende günde 4-5 kez kanıyor
o değilde çok kan kaybediyorum ya:36:

ay ben her hafta tartılıyorum mervecim bu hafta 300 gr almışım çook sevindim
geçen hafta 900 gr dı:9::9:

Ya bende o zaman hamilelerde olması normal sorma ya 2 damla kanım var zaten bi damlasını minnoşum aldı öbür damlasıda
böylece gidiyor işte:31:
Ben 2 güne bir tartılıyorum valla:9: hergün tartılmıyorum moralim bozuluyor:19:
Bu hafta yediklerine dikkat etmişmiydin hemşom:23:

Ya bende o zaman hamilelerde olması normal sorma ya 2 damla kanım var zaten bi damlasını minnoşum aldı öbür damlasıda
böylece gidiyor işte:31:
Ben 2 güne bir tartılıyorum valla:9: hergün tartılmıyorum moralim bozuluyor:19:
Bu hafta yediklerine dikkat etmişmiydin hemşom:23:

aslında çok dikkat etmedim hemşom ya ama akşam yemelerini kestim acıkınca yoğurt yedim hep meyveyi geç saatte yemedim şeker içerdiği için
ama bende çok şaşırdım bi 800gr bekliyodum kesin:9:

aslında çok dikkat etmedim hemşom ya ama akşam yemelerini kestim acıkınca yoğurt yedim hep meyveyi geç saatte yemedim şeker içerdiği için
ama bende çok şaşırdım bi 800gr bekliyodum kesin:9:

Anacım akşam yemeklerini kesmişsin daha ne:1:
meyve dedinde meyve yiyorum üstelik saat 12:39::39:

CNM yaa üzüldüm VALLA böyle hödük doktorlar çok fazla, çok okuyunca bi halt olduklarını sanıyolar ama tam tersi işte napıcan şansına sana çatmış bitanesi neyse artık kendi doktoruna gittiğinde doya doya bakarsın miniğine :17: zaten gitgide büyüyolar daha net gözüküyolar

4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem:(4 hafta...inşallah o zaman bari güzel bir foto alırım.

Anacım akşam yemeklerini kesmişsin daha ne:1:
meyve dedinde meyve yiyorum üstelik saat 12:39::39:

evet dimi daha ne olsun haa bide beyaz ekmek yerine tam buğday yemeye başladım:)
ya işte çok geç saatte yenen meyve direk şekerli olduğu için hoop kilo aldırıyo
sende çok geç yeme meyveyi yoğurt ye yada süt iç açlığını bastırır kuzum

4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem:(4 hafta...inşallah o zaman bari güzel bir foto alırım.

Canım ya şu pentideki sütyenin çeşidi ne adını hatırlıyor musun?
Pentinin sitesine baktım bir sürü çeşit var
Marvel sütyen var 1 beden küçlütüyor yazıyor üstünde o muki acaba?

evet dimi daha ne olsun haa bide beyaz ekmek yerine tam buğday yemeye başladım:)
ya işte çok geç saatte yenen meyve direk şekerli olduğu için hoop kilo aldırıyo
sende çok geç yeme meyveyi yoğurt ye yada süt iç açlığını bastırır kuzum

Evet canım bu hatamıda düzeltmem lazım doğru dedin teşekkür ederim kuzum:38:

rica ederim tatlımmm:16:
başladınmı alışverişe canm

Mobilyasını aldk işte daha doğrusu annem aldı:1:
Ikeadan aldık onuda hensvık serisini
Bide yatağını kapı süsünü şekerlerini şeker sepetini cibinliğini pelüş oyuncaklarını dönencesini felan aldık
Biz tersten başladk valla almaya:1: kıyafette daha az
İnş haftaya toplu alışverişe çıkacağız hastane çıkışı bile almadım daha
uyku setini felanda o zaman alacağım
Sen mobilya işini ne yapmayı düşünüyorsun
Üçüz ya ilk aylarda zor olacak senin için ayrı odada:31:

Back
X