2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ahh cnm neden canını sıkıyosun bosver kımle gıdıyosa gıtsın
sende kafana gore takıl ıstedıgını al yap daha ne ıstıyosun
yaa hep peşinde olsa benm dedigim olcak dese dahamı ıyı
hıc takılma bebegını uzme kendı ıstedıgını yap derım benm
ben hamıle kaldım kalalı bırgn kayınvalıdemle basbasa kaldım demedıgını bırakmadı sırf uzmek ıcınne nispetler ne laf sokmalar anlatamam , dıger gelınıyle dıger torunuyla kıskandırmaya calıstı benı yaptıklarını anlatsam agzın acık kalır o kadar belliki benı huzursuz etmek istedigi icin yaptıgı tansiyonum dustu carsıda oturdum kaldım yere inan 3 gün kendime gelemedim sonrada amaaannnnn dedim Allah eşimle bebegimle huzurumuzu bozmasında gerisi boşşşşş hıcc takılmmamaya calısıyorum ınan
kim ne düşünüse düşünsün sende once kendını bebegini dusun bence
ınan dıbınden ayrılmaması daha kotu olurdu:1:

canım sen kayınvalidene bugüne kadar hep iyi davrandığın için, herşeye peki dediğin için kıymet görmemişsin bence.. bi laf vardır ya hani insanı .... diye. öyle davranmak lazım aslında kendini çek yani bence biraz iyi de davranma kendileri kaybederler.. valla sinirlendim sabah sabah :) sonuçta onun istediği gibi değil oğlunun istediği gibi bi insansın sen.. o yüzden hiç tatlı canını sıkma değmezz :) ben şahsen öyle davranıyorum hatta kayınvalidenin sana yaptıklarını ben kayınvalideme yapıyorum.. :):) sen böyle iyi niyetliyken kimsenin seni üzmesine izin verme..

aslinda once bilincsiz yapabilecegini dusunmustum kayinvalidenin ama oyle degil gibi gozukuyor.birilerine tercih edilme olayi sureklilik arzetmis.peki tamamen cekseniz kendinizi belki o zaman farkli davranir.ama bu konunun en guzel tarafi esininde olayin farkinda olmasi.ve sana destek olmasi.kendi haline birakin bak goreceksin bazi seyelerin disinda tutulmak ona agir gelecektir..bu sefer o teklif edecektir..kayinvalidenin istedigi gelin profili olmamanda etkili tabi.ayri dunyalarin insanisiniz iste.tipki bizim gibi.eslerimizin bizi tercih etmis olmasina katlanamiyorlar iste.bence uzme kendini degmz inan bana

aman canım ne güzel işte, hiç takma kafana çık kendin gez dolaş
eşin de görüyorsa senin yaptıklarını ve eşinin yaptıklarını problem yok demektir ya, senin için rahat olsun.
çıksanız herşeye karşsa fikirlerine karşı gelse daha sinir bozucu olur inan.
keyfine bak, hiiiçç canını sıkma, o kaybediyor şuanda.

keepminformed ve minikus

ikinizin yazdıklaınıda okudum kızlar rabbim yardımcınız ve destekçiniz olsun benzer sorunlar yaşıyorsnunuz
ama insanoğlu işte türlü türlü oluyor bazen sen anlam veremiyorsun onlara sorarsan onalarda sana anlam veremiyrdur ama şuda bir gerçekki kayınvalde görümce olsun bazen gelinin kızı kardeşi gibi görmüyor benimsemiyor iste burdan sonra değişiyor herşey
boşverin kızlar rabbim size sağlık sıhhat versin onların eline baktırmasın kendi ailenizi başınızdan eksik etmesin bu değerli günlerinizi onların patavatsız hareketleri yüzünden üzüntülü geçirmeyin
bazen hepimiz kendimizi yalnız hissediyoruz sadece ailemizin bizim herzxaman yanımızda olduğuna inanıyoruz ve ölede oluyor o yüzden üzmeyin tatlı canınızı siz ve bebeğiniz şuan herşeyden daha deerlisiniz bebekleriniz güçlü bir anneleri olduğunu bilsinler

Ben amniyosentez olduktan sonra annemde kaldım, bir kere bile arayıp sormadılar.. Eve döndüm, kayınvalidem başkasına geçmiş olsuna gitti bana hiç gelmedi hatta yanımda eşim aradı, eşim dedi anne istersen bir vereyim de konuş diye telefonda iyi misin diyip geçti.. Sonraki günlerde hiç gelmediler.. kızları da öyle ne zaman ki ben tavır yaptım o zaman ne oldu ki? diye söylendiler ben hamile olduğum için alınganlık yapmışım.. Ben daha yeni evliyken bile kayınvalidem ameliyat olduğunda hastanede yanında ben kaldım ayıptır söylemesi altının temizliğine kadar yaptım, geldi evinde de baktım, her bayram hamileliğimde dahil evinde misafirlerini ben ağırlarım, her zaman söyler kızlarımdan çok gelinimi görüyorum diye..
Ben onun etrafında ki eş dost akraba kızları da dahil herkese göre daha farklıyım eğitim, iş vs.. Ama hiç fark etmiyor canım..
Hatta alttan alırım gereksiz cevap vermem yakın davranırım.. Hepsi dibimde bir gün bile nasılsın ihtiyacın var mı demezler.. Evimin temizliğine bile annem karşıdan gelir yardım eder.. Bebekle ilgili ne bir plan ne bir alış veriş hiç bir şey görmedim..
Benim annemse herşeyi ben alayım derdinde ama ben izin vermiyorum.. Doğmadan birşey yapılmazmış..
Bu tür söylemlere eşimde kapılır bizim aramız açılır başka da kimseye birşey olmaz..
Arada lafınıda sokar rahatlar ben güler geçerim.. Evet ben de senin gibi şımarık hayatta yaşadığıyla ilgili bile bir fikri olmayan insanların daha çok kıymet gördüğünü gördüm, üzüldüm..
Ben şu sıkışık günlerimizde neyi nasıl yaparım diye listeler yapar araştırırım onlar arkamdan gülüp dalga geçerler..
Benim bir arkadaşım var evlendikten sonra kayınvalidesini evine bile almadı ama şimdi gördüğü ilgiyi ben hiç görmedim..
İyilik yap denize at demişler.. Helal olsun diyorum..
Ama istesemde soğan cücüğü kadar aklı olmayan ama ayrı bir havada yaşayan insanlar gibi olamıyorum..
Talepkar değilim, cıtamı çok aşağıda tuttum galiba şimdi acısını çekiyorum..

Yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri hisseden biri olarak anladım seni.. Ama hiç bir zaman o cücükler gibi olamayacaksın bunu unutma.. O yüzden ağlamak yerine sevdiğin birini al yanına çık alışverişine.. Çünkü böyle tipler kendilerine bağımlı olunmasından ayrı bir haz duyuyorlar.. Hiç kimseyi bulamadın mı kendin git araştır bul al hazırla.. Emin ol seninle paralel olamayan birinin yardımı seni daha da zora sokacaktır, beklentilerini sıfırla başının çaresine bak derim..

Hamileliğim hayatımın en büyük dersi oldu bana eşim de dahil herkesi çok daha iyi tanıdım.. Tek başımayım gocunmuyorum
Kimseyi yargılamıyorum ama artık ben de taviz vermek taraftarı değilim..
Çok eskiden biri bana nasihat etmişti dinlememiştim;
Nezaketle, aptallık arasında ince bir cizgi vardır sakın geçme! Ben geçmişim, sadece iyi biri olmak yetmiyor acı çekiyorsun..

Sen iyiysen herkes iyi..

Ben de sana moral mi verdim fırsat bulmuşken kısmen de olsa içimi mi döktüm bilmiyorum..
Kızlar canlarımsınız, çok sağolun yorumlarınız için. Biraz sakinledim, eşim gidip kahvaltı aldı bana, hiç konusunu açmadık. Nihayetinde annesi işte onun siniri geçer bir süre sonra, benim kırgınlığım geçmeyecek. Bebeği yabancıya bırakacağıma babaanesi bakar diyordum, onu da istemiyorum artık bakmasın. Beni benimsemeyen çocuğumu da benimsemez herhalde. Ben uzak durmayı da denemiştim, canına minnet aylarca görüşmüyoruz en son bi bahane eşimi çağırıyor sadece. Ben karşıdan çok aptal görünüyorum sanırım. Bir sürü şeyi anlamazlığa gelip alttan almanın sonucu bu tabi, gayet normal. Bir şey de kaybedeceği yok, istemiyor işte zorla mı...Kendi kayınvalidesinden çok çekmiş, hep torun ayırmış, gelin ayırmış onlara eziyet etmiş kadın. Şimdi kayınvalidem kendini melek gibi görüyor ama o zamanın şartları ayrı şimdinin ayrı bana da bir versiyonunu yapıyor haberi yok. Ben onun hayalindeki gelin değilim belki ama sonuçta o da benim hayalimdeki kayınvalide değil.
Minikkuş seninki de az değilmiş hani, beterin beteri var işte. Eminim bundan 5-10 sene sonra kimin ne olduğunu anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

Kızlar canlarımsınız, çok sağolun yorumlarınız için. Biraz sakinledim, eşim gidip kahvaltı aldı bana, hiç konusunu açmadık. Nihayetinde annesi işte onun siniri geçer bir süre sonra, benim kırgınlığım geçmeyecek. Bebeği yabancıya bırakacağıma babaanesi bakar diyordum, onu da istemiyorum artık bakmasın. Beni benimsemeyen çocuğumu da benimsemez herhalde. Ben uzak durmayı da denemiştim, canına minnet aylarca görüşmüyoruz en son bi bahane eşimi çağırıyor sadece. Ben karşıdan çok aptal görünüyorum sanırım. Bir sürü şeyi anlamazlığa gelip alttan almanın sonucu bu tabi, gayet normal. Bir şey de kaybedeceği yok, istemiyor işte zorla mı...Kendi kayınvalidesinden çok çekmiş, hep torun ayırmış, gelin ayırmış onlara eziyet etmiş kadın. Şimdi kayınvalidem kendini melek gibi görüyor ama o zamanın şartları ayrı şimdinin ayrı bana da bir versiyonunu yapıyor haberi yok. Ben onun hayalindeki gelin değilim belki ama sonuçta o da benim hayalimdeki kayınvalide değil.
Minikkuş seninki de az değilmiş hani, beterin beteri var işte. Eminim bundan 5-10 sene sonra kimin ne olduğunu anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

benimki de güya çok çekmiş. ve ben evlenmeden önce hep şöyle düşündüm o çekmiş bana zararı olmaz. evlenmeden öncede annemden daha samimiydim.

bazı insanlar ben çektim o da çeksin diye düşünüyor. bazısıda ben çektim o çekmesin anlayışında.

geçmiş olsun canımmm dün çok konuştun nazarımız mı değdi sanaaa:nazar::nazar::nazar:
çok şükür bebişin iyimiş görmüş oldun iştee ne güzelll:16::16:

cnm tşkler, yok kız ne nazarıı :9::54:

yedigim birşey dokundu galiba, çünkü aynı zamanda ishal durumu olduu :17:

bebişimi görünce zaten gözlerimde fluluk falan kalmadıııı fal taşı gibi açıldı gözlerimmm, :52:

kızlar daha önce size göbek deliğimden bahsetmiştim :)

karnım büyüdükçe ne olduğu ortaya çıktı. damar gibi bişi. galiba benim kordonumu iyi kesmemişler. ondan olmuş olabilir. evde doğmuşum ben zaten. doğumdan sonra bunun için dr. gitsem mi. şu anda çok gözüme takılıor :)

kızlar daha önce size göbek deliğimden bahsetmiştim :)

karnım büyüdükçe ne olduğu ortaya çıktı. damar gibi bişi. galiba benim kordonumu iyi kesmemişler. ondan olmuş olabilir. evde doğmuşum ben zaten. doğumdan sonra bunun için dr. gitsem mi. şu anda çok gözüme takılıor :)

çıktı mı dışarı. çocuğun burnudur o:1:
bakalım benim ki çıkacak mı. annemin çıkmış çünkü.
onun için bant var mı sanki öyle bişey duymuştum. kıyafetlerden belli olmasın diye.

benimkilerde gelişme yok. bu sütüm olmayacağı anlamına gelir mi?
yok canım, sanırım bizim daha açık tenli olduğumuz anlamına geliyor, araştırdım açık tenli insanlarda bu damar görünmesi daha çok oluyormuş..pek hoş bir görüntü değil ama ne yapalım artık :)

soğuk geliorsundur belki de ona. boşver ama anlamak mümkün değil kayınvalideleri :) seni öncelikli tutması gerekirdi ki burda mevzu sen bile sayılmazsın. torunu gelior. torunu geliyor. torun için heveslenmesi lazım.

benim kayınvalideyle aram iyi değil ama en azından heveslenir sanıyordum. benimkinde de hiç heves yok. ilk torun üstelik. ben onu düğün alışverişinde bile yormadım yaşlı diye. şimdi de öyle şeyler beklemiyorum da en azından bişi örebilir. benim ki de nazlı çok. annem dedi bişi örüyor musun. öremem ben dedi. el kadar bişi , ihtiyaçtanda değil. neyin nazını yapıor anlamıyorum. gözü görmüyor desen gazete okur, başka bişiler okur. 7/24 tv izler zaten. ben anlayamadım. bakım konusunda da naz yapıyor. ben bakamam ki dior, unuttum diyor. kendi çocuğu içinde falanca yardım etmiş öle diyor. anneme sen bakarsın diyor. annem hem çalışıyor hemde 2 saat uzaklıkta oturuyor. kv ile ise aynı evde yaşıyoruz. bakıcıya vercek param yok. 200 tl ye bile bulsam bakıcı bu parayı veremem. ki bakıcılar zaten baya alıyor. şu anda sadece akışına bıraktım. sonrasını düşünmemeye çalışıyorum. inş. doğum izni 6 ay olur. napcam bilemiorum.

yani bende çözememiş biri olarak şundan yapıo bundan yapıo diemiorum. kv ni haklı çıkaracak bişi diyemicem hiç zaten. bence uyuz uyuzluğundan yapıo :1::1::1: sinir oluyorum böle tiplere çok :47:
muhtemelen soğuk geliyorum,doğru diyorsun. Sıcaklığı gösterme tarzımız bile farklı.. Bize gelmediğinde o suçu eşime atıyordu (yok bi hafta önceden haber vermemiş de hemen kızıyormuş da) ben de anlamazlığa geliyordum bundan sonra anlayıveririm ben de. O altı ayı ben de nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam,izindi rapordu derken en azından gelecek marta kadar idare edecek o beni..Senin aynı evde bakar bence canım, o kadar da olmaz yani ama söylerken hiç mi utanmıyor ya..anlamıyorum millet gelinin torunun dibinden ayrılmaz hatta kavga çıkar bunlar böyle..komşunun kızına gider,sanki yaşlandığında komşunun kızı yanında olacak..İnsana bunları bile düşündürtüyorlar ya

kızlar sıkıntılı şeyler yaşıyorsunuz..
kayınvalide, görümce yada herhangi birileri.. bunlar hayatınızda öncelikli insanlar degil.. olmak isterlerse bunu kendileri zaten sağlarlar
demekki sizinkiler istemiyor. bu durumda üzülmenize değer mi?
insanlarla uyum içerisinde yaşamak gerçekten çok zor birşey.. ama öncelikle kriterleri kendiniz belirleyin, siz onlara göre degil, onlar size göre davransınlar.. uzaksa uzak, yakınsa yakın.. kendileri bilirler.
fakat bu durum eşinizle aranızda sorun yaratmaya başlıyorsa eğer o zaman onları kendi taktikleriyle vurmalısınız.. :9:
sizlerden çok daha akıllı degiller sonuçta. :15: size çok küçük bir örnek vericem ki benim kayınvelidemle aram çok çok iyidir nazar degmesin ama yinede arada ufak tefek şeyler olabiliyor.. o zamanda ben bileyerek isteyerek kalbini kırıyorum mesela. eve gelince eşim anneme biraz sert çıkışmadın mı deyince aaa canım gerçekten mi hiç farketmedim, umarım çok üzülmemiştir yarın arar gönlünü alırım diyorumm :46: orada söyleyecek birşeyi kalmıyorr :15: anlıyacagız bazen safa yatmakta fayda varr:4::32:

hem hayatta kimleri idare etmiyoruz kiii kaynana, iş yerinde müdürler, bazen kendi ailenn hayatın kendisi buu çok ciddiye almamak gerekirrr :49:

onun için bant var mı sanki öyle bişey duymuştum. kıyafetlerden belli olmasın diye.
canım nasıl oldun? daha iyi misin bugün? herkesler hasta olmuş, çok geçmiş olsun kızlar...

yok dışarı çıkmadı. ayy çıkmasın ya. ben tırsarım öle şeylerden. aynı seviye şuanda göbekdeliği ile. :)

keep bence takılma artık. benim de hayal kırıklığına uğradığım oldu. ama onun kendine faydası yok ki hep hasta.kendi derdinde.:43:

yok canım, sanırım bizim daha açık tenli olduğumuz anlamına geliyor, araştırdım açık tenli insanlarda bu damar görünmesi daha çok oluyormuş..pek hoş bir görüntü değil ama ne yapalım artık :)

muhtemelen soğuk geliyorum,doğru diyorsun. Sıcaklığı gösterme tarzımız bile farklı.. Bize gelmediğinde o suçu eşime atıyordu (yok bi hafta önceden haber vermemiş de hemen kızıyormuş da) ben de anlamazlığa geliyordum bundan sonra anlayıveririm ben de. O altı ayı ben de nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam,izindi rapordu derken en azından gelecek marta kadar idare edecek o beni..Senin aynı evde bakar bence canım, o kadar da olmaz yani ama söylerken hiç mi utanmıyor ya..anlamıyorum millet gelinin torunun dibinden ayrılmaz hatta kavga çıkar bunlar böyle..komşunun kızına gider,sanki yaşlandığında komşunun kızı yanında olacak..İnsana bunları bile düşündürtüyorlar ya

benim kayınvalidenin şöle bi huyu var. asla ben yapmam etmemi doğrudan sölemez. hem bu tarz söyler. unuttum falan diyor ya mesela. zaten öncedende söylemiştim köye gitme planları yapıor. hemde ben lohusayken gidecekmiş. lohusa kelimesini bile kullandı.
neyse sonuç o bişiyi yapmak istemiorsa öle bi yaparki tamam bırak yapma dersin sonunda.

bakmak istemior. dolayısıyla aklım kalcak çocukta. çünkü bu iyi bakmayacağı anlamına geliyor. artık tanıdım yaşayacağım sıkıntıları biliorum. mümkün olacak mı bilmiorum ama eve yakın bi yer daha var bağlı olduğum kurumun. oraya geçmeye çalışcam. her tenüffüs gelirim sanırım eve. bi deri bi kemik kalırım sanırım. yaşayacağım stres de cabası.

kızlar sıkıntılı şeyler yaşıyorsunuz..
kayınvalide, görümce yada herhangi birileri.. bunlar hayatınızda öncelikli insanlar degil.. olmak isterlerse bunu kendileri zaten sağlarlar
demekki sizinkiler istemiyor. bu durumda üzülmenize değer mi?
insanlarla uyum içerisinde yaşamak gerçekten çok zor birşey.. ama öncelikle kriterleri kendiniz belirleyin, siz onlara göre degil, onlar size göre davransınlar.. uzaksa uzak, yakınsa yakın.. kendileri bilirler.
fakat bu durum eşinizle aranızda sorun yaratmaya başlıyorsa eğer o zaman onları kendi taktikleriyle vurmalısınız.. :9:
sizlerden çok daha akıllı degiller sonuçta. :15: size çok küçük bir örnek vericem ki benim kayınvelidemle aram çok çok iyidir nazar degmesin ama yinede arada ufak tefek şeyler olabiliyor.. o zamanda ben bileyerek isteyerek kalbini kırıyorum mesela. eve gelince eşim anneme biraz sert çıkışmadın mı deyince aaa canım gerçekten mi hiç farketmedim, umarım çok üzülmemiştir yarın arar gönlünü alırım diyorumm :46: orada söyleyecek birşeyi kalmıyorr :15: anlıyacagız bazen safa yatmakta fayda varr:4::32:

hem hayatta kimleri idare etmiyoruz kiii kaynana, iş yerinde müdürler, bazen kendi ailenn hayatın kendisi buu çok ciddiye almamak gerekirrr :49:
doğru diyorsun canım, isteyince yapılabilir..bi duygu sömürüsü, bi iki ters lafa bakar ama işte insan taktik kullanmadan öyle içtenlikle olsun istiyor..neyse herşey istediğimiz gibi olmuyor işte. Bu arada o beraber alışverişe gittiği komşu kızını önce eşime almak istemiş k.valide, o istemeyince kayınbiraderime o da beğenmedi içinde kaldı sanırım:1: Dilerim kayınbiraderim de aynı benim tarzımda biri ile evlenir ki büyük ihtimalle öyle olur:31:

canım nasıl oldun? daha iyi misin bugün? herkesler hasta olmuş, çok geçmiş olsun kızlar...

gündüzleri iyiyim de akşama çıkar bunun iyiisi kötüsü
sabah ter içinde uyandım. gece yatarken iki yastıkla uyudum. öksürmedim, burnum da akmadı tıkanmadı. ama her yerim tutulmuş alışmadığımdan.

benim kayınvalidenin şöle bi huyu var. asla ben yapmam etmemi doğrudan sölemez. hem bu tarz söyler. unuttum falan diyor ya mesela. zaten öncedende söylemiştim köye gitme planları yapıor. hemde ben lohusayken gidecekmiş. lohusa kelimesini bile kullandı.
neyse sonuç o bişiyi yapmak istemiorsa öle bi yaparki tamam bırak yapma dersin sonunda.

bakmak istemior. dolayısıyla aklım kalcak çocukta. çünkü bu iyi bakmayacağı anlamına geliyor. artık tanıdım yaşayacağım sıkıntıları biliorum. mümkün olacak mı bilmiorum ama eve yakın bi yer daha var bağlı olduğum kurumun. oraya geçmeye çalışcam. her tenüffüs gelirim sanırım eve. bi deri bi kemik kalırım sanırım. yaşayacağım stres de cabası.

o da iyiymiş:19:

kızlar merhabalar 25 haftalık gebeyim ve çalışıyorum 7 haftam var izne ayrılmama fakat iş yernde sorunlar yaşıyorum zaten çalıştığım ortam sağlıklı deil heyet raporu almayı düşünüyorum
heyet raporu alan varmı bana yardımcı olurmusunuz=?

merhaba canım heyet raporunu doktorun verir ama heyetten önce zaten senede 40 gün rapor hakkın var onu da kullanabilirsin..ayrıca çalışma şekilin gebelik için sorun yaratıyorsa doktorunla konuş,izne çıkana kadar masa başı bir iş için sana rapor verebilir sanırım.ve işyerin de çalışma şartlarını düzenlemek zorunda.

doğru diyorsun canım, isteyince yapılabilir..bi duygu sömürüsü, bi iki ters lafa bakar ama işte insan taktik kullanmadan öyle içtenlikle olsun istiyor..neyse herşey istediğimiz gibi olmuyor işte. Bu arada o beraber alışverişe gittiği komşu kızını önce eşime almak istemiş k.valide, o istemeyince kayınbiraderime o da beğenmedi içinde kaldı sanırım:1: Dilerim kayınbiraderim de aynı benim tarzımda biri ile evlenir ki büyük ihtimalle öyle olur:31:

sen hiç kafana takmaa sonuçta oğlu seninnn :52: çizgini sakın bozma.. kendinide üzmee :54:

e yakın yer varsa geç canım tabi, iyi bakmamak biraz aşırı olur ona ihtimal vermem (bakacağı bir bebek ve de kendi kanından sonuçta) ama köye gider diyorsan bilemem. Ne garip şeyler bunlar ya, havsalam almıyor valla nasıl bir düşünce silsilesidir nasıl bir mantıktır...

keep bence takılma artık. benim de hayal kırıklığına uğradığım oldu. ama onun kendine faydası yok ki hep hasta.kendi derdinde.:43:
Allah şifa versin canım, Allah korusun dilemem öyle birşey ama iki komşu kızına hem de minikkuşun deyimiyle cücük kadar aklı olmayan iki komşu kızına tercih edileceğimize geçerli nedenler daha az kalp kırardı herhal..Amma doğru diyorsun, takıldım resmen, sabahtan beri aynı konu geçmedi bi türlü:31:

gündüzleri iyiyim de akşama çıkar bunun iyiisi kötüsü
sabah ter içinde uyandım. gece yatarken iki yastıkla uyudum. öksürmedim, burnum da akmadı tıkanmadı. ama her yerim tutulmuş alışmadığımdan.
iki yastık mı o niye ki,ter iyidir ama sonrasında üşütmeden duş alıp hemen üstünü değiştirirsen daha çabuk atlatırsın. Umarım geçer çabucak:49:

Back
X