2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yeni evin hayırlı olsun sana yepyeni mutluluklar getirsin inşallah hep huzurla sağlıkla oturun :16:.

slm kizla nasilsiniz gecmisi oku oku kac saatir ancak yeni bitirebildim ama malesef simdide cikmak zorundayim sabah doktorda ranvevumuz var gec bile kaldim. kizimin 4 de göruntusunu alacagiz cok heyacanliyim o yuzden

buaada girip icinde bguun doktora gittim antibiyotik verdi cok fena olmusum mecburen kullanmak zorunda kaldim yairin yinede kadin doktorumada sorcam o ne diyecek bakalim.

HULYY cnm benim ikiz bacim üzme kendini hemen bukadar umutsuz olma hemen sekeri dustugu icin bebegini kaybedeni hic duymadim bugune kadar senin düsüyor benim yüksek cikiyor senle biraz degiselim ortasini bulalim ne dersin:52:
bebegine birsey olmayacak allahin izniyle insallah sen diyetine dikkat et hersey yoluna girer cnm merak etme

Hullyyycim saçmalamaa hiç bişe olmaz bende de reaktif hipoglisemi çıktı doktorum sık sık ye bişey olmaz dedii nasıl seni böyle korkuttular ki yaaa kaç çıktı ki senin değerlerin???Benim babamda doktor hem ona da sordum o da yok öyle birşey korkma demişti benim sonucum ççıktığında sakin ol herşyin en kötüsünü düşünme hemen?

Kızlar moralim çok bozuk.bu gün şeker yüklemeniz vardı
çok kilo aldım ya ben hani hepimiz sekerr den suphendik
tam tersi bende şeker çok düşük çıktı.hipoglisemi var ve şeker
olmasından çok daha kötü.kan şekerim sürekli düştüğü için çok yokusu
ve geçici olarak şekeri duzeltiomusum buda kilo almam sebep olurmus
Bebeğin anne karnında olmesine sebep oluomus ne yazık ki.
Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm
için .ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuorm.çok çok üzüldüm.
5 kilo vermem lazım ama kan şekerinin de hiç düşmemesi lazım bilmiorm ya

Son düzenleme:
Herkese günaydın.:17:
Biz bugün ikinci tetanoz aşımızı olacağız oğluşumla. Önce bir karnımızı doyuralım bakalım.:17:

doğru söylüyorsun aslında ama elimde değil canım valla iyi güldürdün gece gece 'boşver çatlağı patlağı' cümlen süperdi :1:. gözüme pek çirkin göründüler çizik çizik o ne öyle dedim ama alışıcaz artık napalım.

eşinin sabrına hayran kaldım mervecim valla 7 ay kız dile kolay :27: :1:. benimkine kalsa daha sık da olur ama ben haftada bir yeter diyorum napiyim buna da şükür :1:.

Ben de haftada 2 3 kereden haftada 1 kereye ancak indirebildim o da bebişin hatırına 7 ay değil 7 gün bile dayanamazdı herhalde maşallah eşine:)

gunaydın kızlr
ya bana dr ole soledı
ısın cıddıyetını anlaman ıcın soluorm anne karnında olume sebep olabılır dedı ve senın hayatın boyunca dıkkatlı beslenmen lazım dedı
seker yuklemesıne ragmen 60 sanırım cıktı degerımın bır tanesı
sımdı hemen dıyete basladım ben bugun
2 dılım ekmek domates zeytın omlet ve peynır yıcem
bebek 700 gr 31 cm olmus
dun cok uzgundm ama bugun ıyıyım

Dr diyet verdi kesinlikle uyulmasi gereken bi diyet öyle açlık krizine girmememm

tatlı anniş canını sıkmamaya çalış inşallah herşey güzel olur:) moralini yüksek tut ki bebişin de iyi olsun sen de..:nazar:zira psikolojimiz çok önemli:49:

Canım geçmiş olsun ne kanaması hayırdır:26: İnşallah tehlikeli bişey yoktur
Bebeğinde çok tatlı bu arada maşallah ona:nazar::16:

canım geçmiş olsun neden oldu ki kanaman :44::44:
Oğluşundaa profilden poz vermişşş :16::16::16: Yerim ben onuuu

geçmişş olsun canım inşallahh geçer neyden kaynakanıyomuşki kanama?? ağır bi iş mi yaptın yoksa:26:
oğluşunada maşallaaaahhh yaa kime benziyoo :46:

maşallah kocaman olmuş oğluşun ...geçmiş olsun canım enfeksiyon filanmı var dikkat et kendine çok geçmiş olsun ...

oy maşallah oğluşuna canım ne güzel poz vermiş..son resimde hele gözleride açık sanki..tam vesikalık poz olmuş:)

canım henüz bakmadım ama aklımda..burada bi arkadaş hiç bakma güzel bişey yok dedi..hevesim kaçmıştı..bi bakayım o zaman..

bence teoman uyar.

geçmiş olssun ya inşallah önemli bişey değildir.bu arada benim kızımın bir resmi bile yok.ne güzel poz vermiş oğluşun böyle.kıskandım şimdi:)

ya bu arada ne güzel bebek odası yapıyorsunuz kızlar.benim bebek odası yapacak yerim yok şimdilik yatak odama beşik alıcam.şifonyer bile sığmıyor odama.neyi nereye koyucam çok meraklardayım.düşündükçe sinir oluyorum.elimde mezura sürekli ölçüm yapıyorum.

bu dört boyutlu mu. değilse niye bu kadar net

geçmişi oku oku ancak bitirebildim:1:şükür yetiştim size:4:hafta sonu diyetisyene gittim listemi aldım,bugün diyete başladım sonunda:50:aslında dikkat ediyordum bi haftadır fakat bugünden itibaren artık parmağımı delmeye de başladım:14:kan şekerimi ölçmek için.korkuyordum ama alıştım sanırım bir günde.inşallah diyetle düşer değerlerim...

cumartesi modokoya gittik.niye gittiysem hepsi içimde kaldıs:31:sadece karyola bakıcaktık ama oda takımlarını görünce dibim düştü.ama neyazıkki evde müsait odam yok:( istesemde yapamıcam:50:sırf buyüzden taşınsak mı acaba diye düşünmeye bile başladım:28:

minikkuş canım eviniz hayırlı olsun,sağlıcakla oturun inşallah.ama neden mayıs geç değil mi?iyice ağırlaşırsın ozamanlara...
dün bende kartal koçtaştaydım 2 ile 5 arası.bizde sepet aldık dolap içi için.bebeğe oda yapamıcam için kendi gardolabımızı bebiş için düzenlemeye çalışıcaz artık nekadar yeterse.kendi eşyalarımız bile zor sığarken:27:

buluşma işi güzel fikir,ben zaten doğma büyüme küçükyalılıyım.şuan tuzlada oturuyorum.çok uzak olmadığı sürece orta merkezi biyere gelebilirim.kadıköy bence olabilir.bana kalsa pinhan mükemmel fikir ama avrupa yakasındaki arkadaşlar için orta nokta olması gerek.

MMM41 canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.oğluşunda çok tatlı çıkmış.maşallah Nazar

Maşallah annesi:nazar: Geçmiş olsun.. İfadesi çok ciddi beyimizin ;)

Arkadaşlarım hepinize öncelikle çok teşekkür ederim, ilginiz için.. Dün moralimiz bozulunca çıktık işten biraz dinlendik evde cevap yazamadım kimseye kusuruma bakmayın..

Sabah işe gelirken çantam ağır geldi farkettim birde koştur koştur yürüdüm nereye yetişiyorum sanki bilemicem, karnımın altı ve sol üst kısma sancı girdi yolun ortasında o hızla durup kaldım bir süre sonra yavaştan toparlandım devam...
Wc'ye girdim yazmıştım geçmişte akıntım çok arttı günlük kullanıyorum artık die,günlükte kan vardı, beynimden vurulmuşa döndüm Allah kimseye yaşatmasın.Su içtim bissürü ikinci wc'yi bekledim,gittim daha da artmıştı..Döndüm odaya girdim doktorumu aradım anlattım gel muayene edelim seni dedi..

İltihaplanmam artmış, fitil verdi.. Sabah akşam bir tane kullanıyorum,cumartesi tekrar muayeneye gidicem.. Bebeğim iyi ve sağlıklı uyuyordu..

Ultrasonumuz 4D bu nedenle bu kadar net..

Ciddiyet konusunda hakikatten aşırı bir ciddiyet içerisinde minicikim :)
Göbeğini hoplata hoplata gülen bir anneden bu çıkmamalı diye düşünüyorum :)

Yanaklı manaklı bu kısmı ben, burnu minnak o bana benzio şükr :)
Ama genel anlamda eşime benzior sanırsam çünkü aşırı bir ciddiyet var :)
Ben hep kıkır kıkır gülen bir bebek hayal ediodum dumur oldum :)

iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben hala kötüyüm şu k.valide-görümce muhabbetimden (evet hala geçemedi o konu ve hayır takmamayı da hala başaramadım). Yine büyüklük bende kalsın, eşim üzülmesin diye aradım k.validemi, gittik aldık bi yere oturup konuştuk..Eşimle ne eski konulara girdiler, işte eşimin yeterince onları arayıp sormaması, yanlış anlaşılmalar fln..Bana gelince, sordum niye bana gelmek istemiyorsun diye, döndü bir surat "ben seninle ne konuşayım" dedi! Sonra bu komşu kızlarının ona sıcak davrandığını, benim kapıdan girince sadece hoş geldin deyip yanağından öptüğümü, öyle onlar gibi sarılmadığımı,beni soğuk bulduğunu bir de 5 sene önce görümcemin benim için yaptığı sandığı beğenmeyip kaldırdığımı (kocaman nişan sandığı, içinde diğer çeyizlerle kilerde duruyor, böyle altın yaldızlı, incik boncuklu, bizim eve hiç bir şekilde uymayacak bir şey) ve son olarak evimde bazen kitaplık vb.eşyaların gözüne battığını kalkıp düzenlemek istediğini söyledi...en son da "Allah var bir saygısızlığını görmedim bunlar yani" dedi,hastalanırsam tabi gelirmiş ama normal zamanda onun da bir sosyal hayatı varmış...Bir de kimse görümcenin lafını açmadığı,imasını etmediği halde 3-4 kere "benim aklıma X giremez, benim düşüncelerim bunlar,X'in değil,X birşey derse ona cevabını verip sizi savunurum ama ben kendim de düşünürüm" deyişi vardı ki komedi dizisi gibiydi...Nihayetinde birbirimizi daha çok görelim dedik ayrıldık sanki tatlıya bağlanmış gibi ama eşim de ben de öyle bir kırıldık ki olmaz artık.. Midem sürekli kasılıyor, kusmalarım arttı doğru düzgün birşey yiyemiyorum..Gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah ağlayarak uyandım..Kadınla sosyopat kızı bir güzel hamilelik depresyonuna soktular beni sanırım

wallahi canım kafana taktıkların, canını sıktıkların kimdir??? Çok Açık ve Net bir biçimde..
El insanı..
Elin kılı tüyü seni neden bu kadar gıdıklıor??
Benimkilerde beni ne ararlar ne sorarlar, muhattap bile olmam, evime gelsinler misafir gibi oturur kalkar giderler..
Bir huzurluyum bir mutluyum sorma gitsin..
Üstelik benim annem babam ablamda uzakta..
Herşeyimi kendim ve eşim beraber yaparız,eşim olsun yeter bana..
Benim evim, benim eşim, benim eşyalarım, benim bebeğim.. vs vs herşeyden ben sorumluyum ve kimseyi de ne önümden ne berimden konuşturmam..
İnsanlara azıcık insiyatif tanırsan herbirşeyinde hak iddia ederler..
Sen iyi niyetlisin çok iyi anlıyorum seni fakat elinden gelini yaptıktan sonra sıra ayağından gelini yapmak unutma..

Evet canım baktım, ben ilk linktekini daha çok beğenmiştim ama ikinci de yaz için uygun olabilir..
Ben açtırıp bakmıştım ufak gelmedi bana.. Ama zaten çok büyük olmasını istemediğim için iş görür diye düşünmüştüm..
Ben bu battaniyeleri karyolasında üzerini örtmek için evde kullanırım diye düşünmüştüm..
Dışarısı ve puset için daha basit bir şeyler bakmayı düşünüyorum..
Ama ikisi de çok güzel, kaliteli ve yumuşacık :))

günaydın kızlarrr :16:

canım çok teşekkürler, bende triko olanı çok begendim, digerini de spor bir model oldugu için sevimli ve yazın dışarıda üzerine örtmek için uygun olur diye düşündüm :49: çok küçük olmamasına sevindim hemen alıyorum :32:

Hully canım sanada çok geçmiş olsun, öyle hemen en kötüsünü düşünme lütfen,, yapman gereken şey sadece dikkat etmek.. her zaman zor biliyorum ama yapacak bişi yok maleseff... korkma olur muu :38:

birde bu yenge ile ilgili yazı nedir merak ettim :26:görümcelerden bahsedilmiş.biriniz link paylaşsın lütfen bende bakim nolmuş :53::44:

bu arada söylemeden edemicem bazı görümceler gerçekten kaynanalardan daha fena oluyor.. yaklaşık 2 ay önce amcamın oğlu evlendi, yengemle gelin karşılıklı dairelerde oturuyorlar. ben iş çıkışı anneme ugramıştım annemde diger blokta oturuyor. yengeme ugrim dedim içeri bir girdim bağrış çağrış, yengemle kızı bağırışıyor.. ne oldu diye sordum. görümce olan amcamın kızı yok efendim ben niye yapıyorum o akşama kadar evde oturacak ben okuldan gelip bide işle mi uğraşicam diye yengemi dolduruyorr :52:
orda şartellerim bir attıı, birazda korkar benden:20: alla alla o kız senin pisligini toplamak için mi abinle evlendi, sen ne hakla onun akşama kadar oturup oturmamasına karışabilirsin diye bir tersledim. yengemde şaşırdı, ve yengeme döndüm dedim kii sustur kızınıı böyle konuşturma sende sakın bu salagın dolduruşlarına gelme huzur falan bırakmaz bu dedimm , oda bana hak verdi ve kızını bi güzel payladı. :49: daha lise öğrencisi, ettigi laflara bak.. ordan çıktıktan sonrada amcamın oğlunu arayıp anlattım dedim senin kardeşin şimdiden böyle saçma sapan şeylerle anneni etkilemeye çalışıyor ona göre eşini koru bak dedim.:52: ispiyonladım yanii
oda saol zeynepcim aradıgın için dedii :21: sonuçta benim görümcem yok ama kadın dayanışması diye bir şey var dimi :23::27:

iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben hala kötüyüm şu k.valide-görümce muhabbetimden (evet hala geçemedi o konu ve hayır takmamayı da hala başaramadım). Yine büyüklük bende kalsın, eşim üzülmesin diye aradım k.validemi, gittik aldık bi yere oturup konuştuk..Eşimle ne eski konulara girdiler, işte eşimin yeterince onları arayıp sormaması, yanlış anlaşılmalar fln..Bana gelince, sordum niye bana gelmek istemiyorsun diye, döndü bir surat "ben seninle ne konuşayım" dedi! Sonra bu komşu kızlarının ona sıcak davrandığını, benim kapıdan girince sadece hoş geldin deyip yanağından öptüğümü, öyle onlar gibi sarılmadığımı,beni soğuk bulduğunu bir de 5 sene önce görümcemin benim için yaptığı sandığı beğenmeyip kaldırdığımı (kocaman nişan sandığı, içinde diğer çeyizlerle kilerde duruyor, böyle altın yaldızlı, incik boncuklu, bizim eve hiç bir şekilde uymayacak bir şey) ve son olarak evimde bazen kitaplık vb.eşyaların gözüne battığını kalkıp düzenlemek istediğini söyledi...en son da "Allah var bir saygısızlığını görmedim bunlar yani" dedi,hastalanırsam tabi gelirmiş ama normal zamanda onun da bir sosyal hayatı varmış...Bir de kimse görümcenin lafını açmadığı,imasını etmediği halde 3-4 kere "benim aklıma X giremez, benim düşüncelerim bunlar,X'in değil,X birşey derse ona cevabını verip sizi savunurum ama ben kendim de düşünürüm" deyişi vardı ki komedi dizisi gibiydi...Nihayetinde birbirimizi daha çok görelim dedik ayrıldık sanki tatlıya bağlanmış gibi ama eşim de ben de öyle bir kırıldık ki olmaz artık.. Midem sürekli kasılıyor, kusmalarım arttı doğru düzgün birşey yiyemiyorum..Gece doğru düzgün uyuyamadım, sabah ağlayarak uyandım..Kadınla sosyopat kızı bir güzel hamilelik depresyonuna soktular beni sanırım

canım sen gerçekten çook iyi niyetlisin bence ve bunun karşılığını belki k.validenden ya da eşinin ailesinden göremiceksin ama mutlaka senin lehine olacak herşey..sabrına hayran kaldım büyüklük hep sende kalsın ,ben de öyle yapmaya çalışıyorum umarım senin gibi olmayı başarırım..onlardan hiç birşey bekleme,beklenti olmayınca hayal kırıklığı da azalıyor..bırak olduğu kadar olsun çünkü ne olursa olsun sen gelinsin..kaynana ve gelin arasında kalem baştan kırıktır derler..bunu unutmamamız gerek bence:49:

gunaydın kızlr
ya bana dr ole soledı
ısın cıddıyetını anlaman ıcın soluorm anne karnında olume sebep olabılır dedı ve senın hayatın boyunca dıkkatlı beslenmen lazım dedı
bebek 700 gr 31 cm olmus

Cnm dikkat ettikten sonra bi şey olmaz benim de 70 çıktı yüklemeden sonra iyi dedi dr, allaha emanetler artık

k.valide konuma yorumlar yapmışsınız, sağolun kızlar:16: dediklerinize yüzde yüz katılıyorum, gerçekten değmez ve en iyisi uzak durmak,hayatımızdan uzak tutmak..eşime kıyamadığım için bu kadar çaba gösterdim zaten, sırf o üzülmesin diye. Hayatta en önem verdiği insan annesi, kadın bir çırpıda onu da iteleyince çok üzüldü onun haline de sonra ben üzüldüm vs. anne kız psikolojileri bozulmuş onların, Allah'a havale ettim artık. Eşimi düşününce, kendimi onun yerine koyunca hala üzülüyorum ama sonuçta ne anneler var çocuklarını daha minicikken bırakıyorlar bu en azından büyütmüş, okutmuş güzelce bakmış sonradan itelemiş..

gunaydın kızlr
ya bana dr ole soledı
bebek 700 gr 31 cm olmus
canım sen yine dikkat et ama doktor seni azıcık fazla korkutmuş, bak bebeğin gelişimi çok güzel:nazar: boyu kilosu her şeyi yerinde(hatta sanırım biraz önden gidiyor). Sağlıkla doğacağına eminim. Sen de dikkat edersin, diyetini yaparsın olur biter. Ben şimdiden geçmiş olsun diyeyim:49:

canm cok gecmiş olsun hıc moralini bozma hersey cok guzel olucak
saglıkla alıcaz kucagımıza Allahın ıznıyle
hamilelikte zaten dikkatli beslenmemiz gerekiyo hepimizin, oyle dusun
onemli olan saglık durumumuzu bilip ona gore davranmak
erken ogrenmek aslında sans bızım ıcın
bundan sonra bıra daha dıkkat edersın gecer gıder Allahın ıznıyle

Ben iki gündür depresyondayım sanırım. İki gün tatilden sonra işe başlamak zor geldi bana. Durup durup ağlayasım var. Geçen hafta oğluşum sol tarafımı resmen çürütmüştü. bu hafta o kadar acı yok ama hala aynı yere dayanmakta ısrar ediyor miniğim. Gazım da olunca kalbim sıkışıyor. Yaramaz bir de geriniyor içerde. Bir sağdan bir soldan vuruyor, taklalar atıp yer değiştiriyor. Dün canımın acısından bir sürü ağladım.

Yetmezmiş gibi eşim 10 gün şehirdışında olacak :43:

Ben iki gündür depresyondayım sanırım. İki gün tatilden sonra işe başlamak zor geldi bana. Durup durup ağlayasım var. Geçen hafta oğluşum sol tarafımı resmen çürütmüştü. bu hafta o kadar acı yok ama hala aynı yere dayanmakta ısrar ediyor miniğim. Gazım da olunca kalbim sıkışıyor. Yaramaz bir de geriniyor içerde. Bir sağdan bir soldan vuruyor, taklalar atıp yer değiştiriyor. Dün canımın acısından bir sürü ağladım.

Yetmezmiş gibi eşim 10 gün şehirdışında olacak :43:
ah kıyamam ya, sen tek mi kalacaksın çağır bir arkadaşını yanında kalmaya..Gaz beni de çok zorluyor, yediklerime dikkat etmezsem günüm gecem rezil oluyor, sen de dikkat et canım yediklerine, daha rahat edersin..Bebiş de şimdi eziyet ediyor ama maşallah biliyorsun ki kıpırdıyor ve sağlıklı, biz bir gün kıpırdamadı diye soluğu acilde almıştık, ah ne ağlamıştım (biraz abartmışız tabi:17:)eşim hala her gün soruyor kıpırdıyor mu diye..bir de sola yatmayı dene canım, sanırım öyle yapınca sola dayanmıyor bebek ve rahat ediyorsun daha az ağrı oluyor

iyi dimi kızlar, iyi ya çok şükür, doktor zaten 140 altysa hiç gelmene gerek yok dedi, gtmicem. Çok korkuyordm canım çok tatlı istiyodu, neyseki iyi atlattık saate aldırmaksızın bi nutella çılgınlığı yapıcam, herşey bebişim için :21: bebişim de 675 gr olmuş, 24+2 yiz. Ben çok üzgündüm çünkü doktorda beklerken kızlar 26+3 lük bi bayan daha vardı görseniz beni üçe katlar, bebişi de kocamandıı çok kıskandık beklerken bi moralim bozuldu, ben zayf hamile kaldığım için öle koskocaman bi karnım yok, hiç 6 aylık gibi durmuyorum ama çok şükür herşeyi yolıunda dedi doktor, sen aldırış etme dedi, herkesin bünyesi farklı dedi :46: sevindik, o zaamaaannn nutelllaaaa :52: :49:
Üzülecek bir durum yok. Herkesin bünyesi farklı. Bebeğin sağlıklı olsunda karnının büyüklüğü falan önemli değil. BEn de büyüyor diye geriliyorum, sen özeniyorsun koca göbeklere :37: Nutellaya da çok takılma :34:
Kızlar gerçektende bu dalinin sıvı deterjanında çok mu kimyasal madde var bende onu almayı düşünüyordum
Granül sabunda makinayı tıkıyormuş bozuyormuş galiba sizler neyi tercih edeceksiniz bu deterjan konusunda:31::26:
Dalinde çok kimyasal mı varmış :37: Granül sabun hem kalıntı bırakıyormuş hem de iyi çıkarmıyormuş lekeleri. Dalin de kaka lekesini falan çok iyi çıkarmıyormuş ama leke çıkarıcı kullanılabiliyor.
Hemen aklına en kötü ihtimali getirme. Diyetine uyarak bu süreci sorunsuz atlatabilirsin. Az bir zaman kaldı zaten, birazcık dişini sıkcaksın. Bu süreçte çok şey atlatıyor insan sanırım :49:

kızlar bu gun ıtıbarı ıle cok duzenlı beslenmeye basladım
yedıgım herseyı bır deftere ytazıcam
bakalım ay sonuna kadar 3 kılo verebılırsem ıyı olcak

ah kıyamam ya, sen tek mi kalacaksın çağır bir arkadaşını yanında kalmaya..Gaz beni de çok zorluyor, yediklerime dikkat etmezsem günüm gecem rezil oluyor, sen de dikkat et canım yediklerine, daha rahat edersin..Bebiş de şimdi eziyet ediyor ama maşallah biliyorsun ki kıpırdıyor ve sağlıklı, biz bir gün kıpırdamadı diye soluğu acilde almıştık, ah ne ağlamıştım (biraz abartmışız tabi:17:)eşim hala her gün soruyor kıpırdıyor mu diye..bir de sola yatmayı dene canım, sanırım öyle yapınca sola dayanmıyor bebek ve rahat ediyorsun daha az ağrı oluyor
Neler yapıyorum bir bilsen. Sağa yatıyorum sağdan vuruyor, sola dönüyorum soldan vuruyor. Tam dönmeden sırtıstü yatar gibi ama yan pozisyonda yatacakmışım :37: Beyefendi keyfine pek düşkün :55: Sıcak bitki çayları, gaviscon şurup, masaj... Yediklerime zaten dikkat ediyorum. Neden oluyor bu kadar ben de anlamadım. Çocuk ya sırtını ya poposunu dayıyor tam kaburgamın ucuna. Oraya öyle bir baskı yapıyor ki :43: Azıcık elimle göbeğimi sallıyorum, önce tınlamıyor ama azıcık bile kayınca rahatlıyorum. Çocuk içeri sığmıyor mu nedir :49:

kızlar bakın bu anı defteri olacak, bir de üstüne bebişin adı yazılacak(uçurtmanın altına)..şimdi de kapı süsü üzerindeyim minik minik hayvanlar yaptım pek şirin oldular $Adsız.webp bebek şekerleri de yapıyorum ama fazla ayrıntı tasarlamışım çok yavaş ilerliyor, son haftalarda bi şeker yapma partisi (:1:) vereceğim galiba kardeşim, arkadaşlar fln yardım edecek:21:

Back
X