Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
675 gramız kızlar biz de bugün 24+3 olduk sizler nasılsınız biz minnak mıyız biraz acaba?
canım ifadelerden bahsediyosan mesaj panelinin altında
şeker yükleme testi 24. haftada yapılıyor canım
ama geç kalmış sayılmazsın
bize her testi doktorumuz bir önceki randevumuzda söylüyor
hangi haftada hangi testin yapılacağını hatta yazıp veriyor
size doktorunuz söylemedi mi![]()
canım git tabi,bende merakla bekliyorum yazını.bakalım sana nasıl bir program vericek doktorun.paylaşırsan sevinirim canım
pdnk canım uyku düzenim benimde berbatgece kalkıp oturuyorum,sonra gündüz uyuyorum.iyice bozuldu dengem
ilişki durumu bizimde sıkıntılı,eşimde bende endişeliyiz.son jübilemizi çoktan yaptık sanırımyapıcak bişey yok
çatlaklar hiç umrumda değil,özel bişey yapmıyorum.zaten benim öncedende çatlaklarım olduğundan düşüncem böyle sanırım.ama hiç olmasaydı mücadele edebilirdim belki
minikuss anladım canım,güle güle oturun tekrar.darısı bize inşallah :) koçtaşta kafamı kaldırsaydım eminim seni tanırdım canım,profilindeki resimlerini görmüştüm çünkü:13:
hully canım geçmiş olsun,dikkat et diyetine boşuna üzme kendini.hiç bişey olmaz Allahın izniylebak bende diyetteyim.destek oluruz birbirimize burda merak etme sen
marissa34 canım başın saolsun.benimde pek yardım edenim olmayacak,kayınvalidem yok.annemde yaşlı zaten babama bakıyor.ablamların hepsi çalışıyor.belki bi kaç gün gelirler ama gerisini benim halletmem gerek.inşallah altından kalkarız.üzme kendini şimdiden.eşlerimiz izin alır inşallah onlar yardımcı olur birazda.bebişlerimiz sağlıcakla gelsinde inşallah gerisi boş
denizkizi57 canım kesinlikle tatlandırıcı yasakamannn diyim
doktorum yasakladı.şekersiz içmeye çalış,eğer kilo ve şeker problemin yoksa 1 tane şeker at.bi sakıncası olmazki.dikkat et canım...
canım öncelikle hoşgeldinyorumuna gelince geçmişi okumadığın için bilmiyorsundur sanırım.bu kilo verme diyeti değil tabiki
gebelikle sağlıklı beslenme programı,gebelik şekeri çıkanlar için sadece.sende böyle bir sorun yoksa kafana göre takıl canım
duba olmana gerek kalmaz
![]()
e bebekten aldığım ürünler geldi şimdi. ama netten alışveriş bana göre değil sanırım :) taşıma problemi olmadı gerçi ama küveti beyaz seçmiştim. ilerde de kullanma imkanım olsun die. gelince rengini begenmedim. çok mızmızım ya![]()
biz işimiz sebebiyle taşındık ve dolayısıyla doktor değişimi oldu ama buraya geldiğimden beri iki doktora gittim ikiside bahsetmedi böyle bişeyden :S En iyisi ben söylim başka çare yok sonra dönüşü olmayan bi yola gireriz Allah korusun kolaysa çek vicdan azabını...
ama bende onların hiçbiri yok kiii mesaj simgeleri yazıyo üç beş bişy var onlarda bu kullandıklarınız değil site yönetimi beni unutmuş :)
benm minnak işe kaldırdı bu gün beni b vurdu:)
oturduğum yerde içim rahat ederek alabileceğim bi yer hala bulamadım son çare internet geliyo aklıma ama ona da cesaret edemiyorum bu yaşadığını yaşama korkusundan dolayı :) imkanın varsa bebişinle tıpış tıpış git elinle dokun gözünle gör öyle al derim ben :)
cnm sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline gir , sonra sol tarafta ayarlarım da seçenekleri düzenleye tıkla, altlara dogru bak tarih saat ayarlarından sonra çeşitli seçenekler kısmında 3 tane secenek var, en üstte yazan gelişmiş düzenleyici yi seç. en altta da kaydet dersen hepsi çıkar![]()
küvete kaç kere baktım forum istanbulda ama hep erindim otobüslerde taşımak zor olur diye :) hazır ayağıma geldi ii oldu da ben görerek dokunarak almayı daha çok seviyorum
teşekkür ederim canııım bu alkışlar senin için![]()
675 gramız kızlar biz de bugün 24+3 olduk sizler nasılsınız biz minnak mıyız biraz acaba?
küvete kaç kere baktım forum istanbulda ama hep erindim otobüslerde taşımak zor olur diye :) hazır ayağıma geldi ii oldu da ben görerek dokunarak almayı daha çok seviyorum
Canım bu söylenen kilolar zaten tahmini son ayda söyledikleri kilodan 1 kilo dahi farkedebilirmiş.
Siz böyle anlattıkça çooooooooooooook imreniyorum şimdi istanbulda olmak vardı. Ben alışverişlerimin %90 ı yakındaki bir şehre gidip aynı gün yapmak zorunda kalıcam![]()
slm kızlar,
size birşey sormak istiyorum bende 1 ay önce falan bir kasık ağrısı başlamıştı doktora gittim bişey yok dedi zamanla geçti haftasonu yine başladı. hafif hafif oldu ama pazar gecesi tuvaletimi biraz fazla tutmuşum uyandım tuvalete gittim sonra bi 3-4 dk sağlam sancı girdi korktum ama geçti çabuk. şimdi de azar azar var yani kötü şeyler düşünmüyorum aslında hamileliğimin başından beri zaman zaman yaşıyorum ama yine de canımı sıkıyor. benim gibi kasık ağrısı yaşayan yada etrafından duyan varmı acaba?
İki haftalık hamileyken öğrenmiştim hamile olduğumu ve kasık ağrısı şikayetiyle gitmiştim doktora o gün bugün ara ara uğruyo bazen şiddetli bazen hafif sızı şeklinde.yani yaklaşık 6 aydır çekiyorum.bu sebepten farklı farklı doktorlara gittim kimi magnezyum eksikliği dedi kimi idrar yolları iltihabından dedi kimi rahim genişledikçe ara ara olur sancılar normaldir dedi..hangisidir sebep tam bilmiyorum ama hepsi olabilir canım.tahlillerini düzenli yaptırıyosan enfeksiyon çıkmadıysa beslenmene dikkat et harici normal bi durum canını da sıkma çooook yaşayanı duydum o yüzden nasıl olmalıyııızz relaxx![]()