2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Az önce İstanbul'dan kargo geldi canım ailemden ... bebeğime birsürü ciciler almışlar haber de vermemişlerdi..paketleri açtıkça ağladım son noktayı kardeşimin yazdığı not koydu hala da ağlıyorum :14::14::14: uzaklık çok zor kızlar özellikle böyle hassas bi dönemde kimsesiz olmak,istediğin zaman çıkıp annene gidememek,canın çektiğinde istedğini yaptıracak birini bulamamak,doğup büyüdüğün yerden arkadaşından çevrenden herşeyden ayrılıp gelmek çok çok zor çekilesi dert değil... iki aydır ailemden kimseyi görmüyorum ve doğuma kadar da göremicem :50::50: ailesine annesine yakın olanlar kıymetini bilin ve vaktinizi iyi değerlendirin derim.Allah bu durumu hiçbirinize yaşatmasın inş ..

Ay demeee çok hüzünlendimmmm:5::5:
Gözyaşlarımı tutamıyorum şuan ağlıyorum bana ne oluyosa:14::14::14:
Bende ailemden uzaklardayım hiçkimsem yok
Bazen diyorum yalnızlık bir insana verilecek en büyük ceza diye...

sende yaşıyosun ya beni anladığın için ağlıyosundur böyle bişeyi sen yazsan bende sana ağlardım yaşamayanın anlaması,bu halimize ortak olması çok çok zorrr :50::50: ooofff çok efkarlandım :ssz::ssz:
işkence gibi ceza zerre kalır yanında arkadaşım

Aman Allah'ım Tam bir prenses odası olmuş Minnoşun çok şanslı:34:
Yemin ederim o beşiğe girip uyuyasım geldi:9: masal gibi...
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşaşalh güzel kızın:16::16:

çok teşekkür ederiz teyzesi, beğenmene çok sevindim Allah razı olsun :16:
tüm bebişlerimiz sağlık sıhaatle büyüsün, inşallah burda büyüdüklerini yaramazlıklarında paylaşıcaz :emir_bebek:
çok az kaldııı:32:

Az önce İstanbul'dan kargo geldi canım ailemden ... bebeğime birsürü ciciler almışlar haber de vermemişlerdi..paketleri açtıkça ağladım son noktayı kardeşimin yazdığı not koydu hala da ağlıyorum :14::14::14: uzaklık çok zor kızlar özellikle böyle hassas bi dönemde kimsesiz olmak,istediğin zaman çıkıp annene gidememek,canın çektiğinde istedğini yaptıracak birini bulamamak,doğup büyüdüğün yerden arkadaşından çevrenden herşeyden ayrılıp gelmek çok çok zor çekilesi dert değil... iki aydır ailemden kimseyi görmüyorum ve doğuma kadar da göremicem :50::50: ailesine annesine yakın olanlar kıymetini bilin ve vaktinizi iyi değerlendirin derim.Allah bu durumu hiçbirinize yaşatmasın inş ..

kıyamam ama:43:
benim ailem uzakta değil ama bazen düşünmüyor değilim uzakta olsalar ne olurdu diye
heleki hamilelikte, düşünmesi bile üzerken beni
Allah sabır versin tatlım ama güzel düşün bak 2 ay sonra hem ailen hem bebişin gelicek
sonrasında tüm dünyan bebişin olucak:16:

sende yaşıyosun ya beni anladığın için ağlıyosundur böyle bişeyi sen yazsan bende sana ağlardım yaşamayanın anlaması,bu halimize ortak olması çok çok zorrr :50::50: ooofff çok efkarlandım :ssz::ssz:

Ne yapalım bizimde kısmetimizde bunları yaşamak varmış.Bilerek kabul ederek evlendik deyip kendimi teselli ediyorum hep
Ama özlem hasret bazen öyle bastırıyor ki.Burada içeride ölsem kimsenin ruhu duymaz bi kapımı tıklatan yok
Hamile olduğumuz için dahada hassaslaştık sanırım:31:

kıyamam ama:43:
benim ailem uzakta değil ama bazen düşünmüyor değilim uzakta olsalar ne olurdu diye
heleki hamilelikte, düşünmesi bile üzerken beni
Allah sabır versin tatlım ama güzel düşün bak 2 ay sonra hem ailen hem bebişin gelicek
sonrasında tüm dünyan bebişin olucak:16:

onunla avutuyorum zaten kendimi.Allahım diyorum iyiki verdin onu bize bağışla da bu hasreti,çektiğim sıkıntıyı onunla gideriym.bi nevi teselli oluyo işte sayılı gün çabuk geçer diyorum sabırla bekliyorum gelecekteki güzel günleri...

Ne yapalım bizimde kısmetimizde bunları yaşamak varmış.Bilerek kabul ederek evlendik deyip kendimi teselli ediyorum hep
Ama özlem hasret bazen öyle bastırıyor ki.Burada içeride ölsem kimsenin ruhu duymaz bi kapımı tıklatan yok

Evet en başından belliydi böyle bi uzaklığın olacağı ama kötü zamana denk geldi alışamıyorum bi türlü..:14:çok ağlıyorum buda bebeğime zarar veriyo kendimi tutuyosam da onun hürmetine yoksa depresif haller çoktan baş gösterirdi ki yapı olarak çok müsaitim..Allah sabrımızın karşılığında bizi sağlıklı sııhatli bebişlerimizle mükafatlandırsın inş iyiki varlar :30::30:

Güle güle giyinsin kuzucuk cicilerini saplıklı günlerde hepside çok güzel..

Geçmiş olsun canım.Biz aynı hastaneye gidiyouz seninle şeker yüklememi 15 tlye yaptırmıştım ben haberin olsun:34:

Aaaa ben tel açıp sordum niye öyle dediler. ben de gidince derim burda arkadaşım 15e yaptırmış derim :16:saol cnm söylediğin için o telefondaki kıza da :20::20::19:

kıyamam sende benimle aynı durumdaymışsın canım:43: bende ailemden uzaktayım onlarda İstanbul'da oturuyor. sık sık gidebiliyorum ben,2 haftada 1 de olsa,ama şimdi hamilelik ilerledikçe daha zor olacak gitmem. :50:
bu arada bebişin gelen cicişleri hayırlısıyla güle güle giysin inşallah:16::nazar:

kıyamam sende benimle aynı durumdaymışsın canım:43: bende ailemden uzaktayım onlarda İstanbul'da oturuyor. sık sık gidebiliyorum ben,2 haftada 1 de olsa,ama şimdi hamilelik ilerledikçe daha zor olacak gitmem. :50:
bu arada bebişin gelen cicişleri hayırlısıyla güle güle giysin inşallah:16::nazar:

ben de sizdenim kızlar... benim de ara ara kanamalarım oluyo doktor tehlike yok dedi ama bütün arkadaşlarım sen artık çalışma diyorlar :20: 1 ay kaldı zaten doğum iznine ama alıp da ne yapcam ki evde de dinlenemicem gibi geliyo en azından okulda oyalanıyorum diye düşünüyorum. anneme gidemedikten sonra neyleyim raporu :43:

ben de sizdenim kızlar... benim de ara ara kanamalarım oluyo doktor tehlike yok dedi ama bütün arkadaşlarım sen artık çalışma diyorlar :20: 1 ay kaldı zaten doğum iznine ama alıp da ne yapcam ki evde de dinlenemicem gibi geliyo en azından okulda oyalanıyorum diye düşünüyorum. anneme gidemedikten sonra neyleyim raporu :43:

canım kanamaların oluyorsa izin alman daha iyi sanki. öğretmen misin? bende öğretmenim ama kadrolu değildim hamileliğin başında hep uyukluodum,merkezden köy okuluna gidip gelmek çok zor oluyodu bende okulu bıraktım.ama evde de sıkılıyorum:52:

bu ultrasonun herhangi bi zararı var mı bebişe canım bi bilginiz var mı? yarım saatte falan bakılıyor diye biliyorum.ben çok girmek istiyorum ama zarar varsa göze alamam zaten başından beri antibiyotikle büyüdü zavallı bebişim :50::50:

canım ben 2 gün önce girdim 4 boyutluya yani 24. haftada, herjangi bir zararı olsaydı brnim dr um kesinlikle bakmazdı, hem bazı şeyler 4 boyutluda daha ayrıntılı göründüğü için faydalı bişey bence, yarım saat değil 5 dk baktı bizim dr, bu güne kadarki en kısa kontrollerimden biriydi endişe etme dr un söylemesede sen sor 4 boyutlu görmek istiyorum diye,hem çok zevkli bişiii bebişini görüyosun ilk defa şeklini şemalini :49:

öyle söyleme tatlım ya doyulmuyor valla,insan hergün görse bıkmaz mucize çünkü:49::52::emir_bebek::nazar:
inşallah canım sende görürsün bebişini.
benim 2 tane doktorum var,bir tanesi gittiğimizde hep normal ultrason bakıyor,diğer doktorumuza gittiğimizde ise detaylı dört boyutlu falan bakıyor.ondan 2 kere görmüş olacağım nasipse.bende bilmiyordum 4 boyutlu bakacağımı ilk gittiğimde,ama doktor artık bebiş büyüdü diğer ultrasona geç dedi naklen yayın oldu bizede :52::9:

çıtçıt makas dediğimiz normal tırnak makası canım,hani erkeklerin cepte taşıdıkları:34: 6.aya kadar o makasla kesmeyin normal tırnak makasları var onunla kesin yazmış okuduğum kitapta.

çıt çıt makas bu tatlım Eki Görüntüle 650630

bu da normal bebek tırnak makası canım Eki Görüntüle 650631

o zaman setin içindeki makas gerekli. ama bu makasla nasıl kesilir ki tırnak

çok iyi anlıyorum senii aynı durumdayız Allah bize kolaylık versin...:43:

bende ağladım okurken bu hamilelik bize ne yaptı yahuuuu

ikeadan aldıklarım geldi. yatagı rulo yapmışlar. minnacık olmuş. çok rahat taşınır. hafif bişi. boşa kargo için dert etmişim. daha sonradan kendim inceleyerek alırdım. paketli halde hiç 10 cm gibi durmuo ama açınca nolcak bakcam artık.

çok uykum vardı iyi inceleyemedim

ahhh ahhh kızlar bende sizin gibi ailemden çooook uzaktayım başlarda alışırım diyordum ama olmuyor alışılmıyor bazen yanlızlık çok acıtıyor insanın canını hamile kaldıktan sonra daha da zorlaştı sanki herşey bazen düşünüyorum da bebeğim annanesini dedesini teyzesini senede 2-3 kez görebilecek onlarda büyüdüğüne şahit olamayacaklar çok üzülüyorum çokkk....inşallah benim kızım büydüğünde böyle uzaklara gitmez....

günaydın kızlar. dün çok uykum vardı gene de geç saatlere kadar pc başında kaldım. şu an uykusuzluktan ölüyorum. çok ama çok uykum var :(

gecede iki kez kabus gördüm.

ilkinde çok korktum. hastanedeymişim doğum yapcakmışım. tek başımayım. eşime ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum. annemi aramak istemiorum doğum hemen olmazsa boşa gelmesin diye. açılmam 4 santimmiş. eyvah diorum meryem ana otu içeçektim, çörek otu yiyecektim. o kadar araştırma yaptım diorum. çok heyecanla doğumu bekliordum. korku ve heyecan. eşime ulaştım. telefonu patronu açtı. o ara eşimde geldi. teli kapattım. eşim çok kötü bi haldeydi. kendi kendine söyleniyordu. ne oldu dedim. ağlamaya başladı. ama acı dolu. işten çıkardılar dimi dedim. bende sarıldım ona ağladım, hiç beni dinlemiosun dedim. çok acı dolu bi ağlayıştı ikimizinkide. o ara uyandım. çok korkmuştum. kalbim çarpıodu.

tekrar uyuduğumda da londraymışız. hastaneye gidelim diorum anneme. yok dio evde doğum yaparsın. sonra bende düşünüorum, sigortamız yok pahalı olur diyorum. londradaki ev kızkardeşiminmiş. annem kirletmeyelim kızın evini bi köşede ben doğurturum dio. bende banyoya geçmeyi teklif ediodum. doğurmadan uyandım ama uğraştım baya

haziran a kadar daha kaç kez doğurcam rüyalarımda bakalım
aaa çörek otu, meryem ana otu ne işe yarıyor.doğumu falan mı kolaylaştırıyor.normal doğum yapmayı planlıyorum ama çok tırsıyorum.
selam kızlar günaydınn:16: yine içim kıpır kıpırr :15:

geçmişi okudum da uyku setinden konu açılmış. melinnaz, merve02 , uconn ve hafzak.

kızlar ben 3 aylık hamileyken uyku setimi almıştım, o zaman çok fazla marka bilgim yoktu güzel degilse geri yollarım demiştim , trendyoldan kidbo almışım :32:

ama gelince iyiki almışım dedim, inanılmaz güzell yorgan başlarını falan satenle geçirmişler mükemmel bir kalite kesinlikle tavsiye ediyorum. hatta resmini paylaşim durun bakın.. ben o zaman 160 tl ye almıştım. şu anda da sanırım aynı fiyatlarda.
uyku setini begenince hemen uyku tulumunu falan da kidbo aldım.

mnsroz canım bu listeyi ben kendim hazırladım, doktoruma gösterdim bu şekilde besleniyorum bebegin gelişimi için bir sakıncası olur mu diye, hayır çok güzel aynen devam et dedi. hatta ben o listede hergün ögleden sonra bir fincan türk kahvesi içtigimi yazmamıştım. onunda bir sakıncası yokmuş.ayrıca akşam yemegi yok gibi görünüyor ama 1 bardak sütte zaten kalsiyum protein hepsi var.
sende mavi almışsın.bende pembe diyorum ama dünde sordum acaba araa renk alsam mı diye ama sanırım 3-4 yıl kullanılacağı için zaten deforme olur herhalde.
kızlar kafama takılan bişey var. fikri olan yazsın lütfen... bu beşik bize amcamızın hediyesi.ama içinde yatagı yok ve ben bu beşiğe uygun yatağı nasıl bulucam anlamadım. resmen oval bir yatak almam lazım ama piyasa da öyle bir yatak olduğunu sanmıyorum. ne yapsam sizce... annem de diyor ki içine yün yatak yaparız.ama yün yatak da inişli yokuşlu olucak çocuk rahatsız olmaz mı ??
yün ve pamuk yatak bebekler için iyi değilmiş.özellikle ilk 1 yılda alerjik astım gibi durumlara neden olabiliyormuş.bu konuyu bir araştır istersen.
Kızlarrr, bu oğlanın ismi ne olucak yahu...
Yavrukuşun ismi daha belli değil, nerdeyse doğacak artık, 3 aycık kaldı..
Ahmet Hakan, twitterda şöyle yazmıştı; 20 yıl sonra Rüzgar, Yaman, Ege, Poyraz, Kuzey'den geçilmeyecek..
Gerçekten hep aynı isimler dönüyor; insan sevse bile koymaktan vazgeçiyor..
İyi de,
ne olucak bu bebişin ismi..

Sizler kesin kararlarınızı verdiniz mi?
Var mı güzel isim önerileriniz..

Güzel anlamlı ve şık bir isim olsun, istiyorum..
Ama böyle fazla dini çağrışımlar olsun istemiyorum;
zaten önemli olan iyi bir anlamı olması;
dinen önemli olan da bu.
Ama çağrışım olarak Talha, Enes falan gibi isimler beni itiyor..
sizin fikileriniz çok kıymetli,
var mı önerileriniz?
bence kızıma tam karar vereniyorum bir türlü.sanki öyle mükemmel bir şey doğurucam ki ona hiçbir issmi yakıştıramıyorum.ben mi bir garibim yoksa herkess benim gibi mi bilmem.şimdi oğlum olmuycak ya rahat rahat oğlum olsaydı adını mete koyardım diyorum:)tanıdığım bütün mete ler çok karizmatik.aklında olsun.
ay allahım ya benide ağlattın vallaha.bende çok özledim ailemi.gurbet çok zor ve alışılmıyor.7 yıl oldu hala alışamadım hala alışamadım....

Back
X