2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar chicco nun tırnak setine bakıorum da. sizde içindeki parçalar gerekli mi. özellikle tecrübelilerin fikirlerini merak ediorum. set oolarak almak daha iyi ise kipaya gitcem. lazım değilse uğraşmayayım.
canım sanırım chicconun tırnak setindeki makas çıtçıt,okuduğum bebek bakım kitabında 6 aya kadar kesinlikle çıtçıt makas kullanmayın yazıyordu.bende dün bakmıştım bayağı uygun gelmişti arkadaşın aldığı fiyat ama çıtçıt makas olayı fikrimi değiştirdi.ama tabi sen bilirsin tatlım istersen al seti 6 aydan sonra kullanırsın çıtçıt makası:34:

Aramıza hoşgeldin canım:16::16:
hoşbulduk tatlımmm:16::16:

Anladım canım tavsiye ettiğin marka model var mı nevresim uyku seti?
Ben funnababy ve lolybon düşünüyorum. Kiti&kate diye bir marka var o da güzel. Nevresim için de funnababy, taç, storway, cottonbox öneririm.
canım çileği rahatlıkla yiyebilirsin ben nerden baksan bi 10 kg yemişimdir hamişliğim boyunca ebru şallının programında bu çileklerde hormon oluyor almayın açıklamasından sonra 5 dk. Içinde tarım bakanlığından uyarı gitmiş ebru şallı tekrar açıklama yaptı çilek hormon kabul etmeyen tek meyveymiş yaz kış gönül rahatlığıyla yiyin diyee ben zaten daha öncede duymuştum ve yiyorum daa bazıları gerçektende çok lezzetli rastlıyor :56::56:
Çilek hormon kabul etmiyor mu? İlk defa duyuyorum bunu :53:. Ziraat mühendisleri odası başkanı "salatalık ve çilek asla hormon kabul etmez, yaz kış yiyin" demiş. Ben salatalık da yemiyordum :37:

selam kızlar günaydınn:16: yine içim kıpır kıpırr :15:

geçmişi okudum da uyku setinden konu açılmış. melinnaz, merve02 , uconn ve hafzak.

kızlar ben 3 aylık hamileyken uyku setimi almıştım, o zaman çok fazla marka bilgim yoktu güzel degilse geri yollarım demiştim , trendyoldan kidbo almışım :32:

ama gelince iyiki almışım dedim, inanılmaz güzell yorgan başlarını falan satenle geçirmişler mükemmel bir kalite kesinlikle tavsiye ediyorum. hatta resmini paylaşim durun bakın.. ben o zaman 160 tl ye almıştım. şu anda da sanırım aynı fiyatlarda.
uyku setini begenince hemen uyku tulumunu falan da kidbo aldım.

mnsroz canım bu listeyi ben kendim hazırladım, doktoruma gösterdim bu şekilde besleniyorum bebegin gelişimi için bir sakıncası olur mu diye, hayır çok güzel aynen devam et dedi. hatta ben o listede hergün ögleden sonra bir fincan türk kahvesi içtigimi yazmamıştım. onunda bir sakıncası yokmuş.ayrıca akşam yemegi yok gibi görünüyor ama 1 bardak sütte zaten kalsiyum protein hepsi var.

canım güle güle kullansın oğluşun çok güzelmiş uyku seti fiyatıda uygunmuş..

kızlar hangi arkadaşımız bebişinin odasını ikeadan aldı acaba? resmi varsa birisi ekleyebilir mi acaba fıstıklar? bende ikeadan almayı düşünüyorumda:52:

ben funnababy ve lolybon düşünüyorum. Kiti&kate diye bir marka var o da güzel. Nevresim için de funnababy, taç, storway, cottonbox öneririm.

çilek hormon kabul etmiyor mu? Ilk defa duyuyorum bunu :53:. Ziraat mühendisleri odası başkanı "salatalık ve çilek asla hormon kabul etmez, yaz kış yiyin" demiş. Ben salatalık da yemiyordum :37:

ozamaaaaannn sana afiyet olsun canıııımmmmm :21::21:

kızlar dün 4 boyutluda gördük bebişimi, Allahım bu nasıl bi mucize , nasıl bi güzellik, bir daha bir daha şükrettik :16:

iki tane fotoğraf verdi dr., yüzü o kadar net ki, babasına çok benziyor :9:
sağlık açısından gelişimi gayet iyi, bi sorunumuz yok dedi dr.
elleri nasıl minnacık, parmakları, herşeyi oluşmuş artık çok etkilendik ya , hiç kalkasımız gelmedi ordan :21:
gitmeyenlere kesnlkle tavsiye ediyorum, sanki birazdan kucağıma alcakmışım gibiydi , o kadar netti ki, yerim ben onu ya, 720 gr olmuş bu arada, kızlar ceviz ve incir bebeğe kilo aldırıyo haberiniz olsun.
ben hiç tavuk, et, balık yemiyorum desem yeridir, on günde bir belki o da çok az, ama ceviz ve incirimi hergün yiyorum :56:

bende oglen yemegımı yedım
koca bı tabak karnabahar yemeği
yoğurt
2 dılım ekmek
cok sıstım bu sefer ama:52::52:

kızlar dün 4 boyutluda gördük bebişimi, allahım bu nasıl bi mucize , nasıl bi güzellik, bir daha bir daha şükrettik :16:

Iki tane fotoğraf verdi dr., yüzü o kadar net ki, babasına çok benziyor :9:
Sağlık açısından gelişimi gayet iyi, bi sorunumuz yok dedi dr.
Elleri nasıl minnacık, parmakları, herşeyi oluşmuş artık çok etkilendik ya , hiç kalkasımız gelmedi ordan :21:
Gitmeyenlere kesnlkle tavsiye ediyorum, sanki birazdan kucağıma alcakmışım gibiydi , o kadar netti ki, yerim ben onu ya, 720 gr olmuş bu arada, kızlar ceviz ve incir bebeğe kilo aldırıyo haberiniz olsun.
Ben hiç tavuk, et, balık yemiyorum desem yeridir, on günde bir belki o da çok az, ama ceviz ve incirimi hergün yiyorum :56:

bende istiyorum yaaaa ben hiç 4 boyutluda görmedim bebişimiiii :14::14::14: çok merak ediyorum onuuu :14::14:
Normal ultrasyondan bişey anlaşılmıyor kiii

bende istiyorum yaaaa ben hiç 4 boyutluda görmedim bebişimiiii :14::14::14: çok merak ediyorum onuuu :14::14:
Normal ultrasyondan bişey anlaşılmıyor kiii

ay evet canım kesin gir, benm doktorum önermedi bile aslında, gerek yok gayet sağlıklısınız dedi ama ben istedim iyi ki yapmışım :16:

ay evet canım kesin gir, benm doktorum önermedi bile aslında, gerek yok gayet sağlıklısınız dedi ama ben istedim iyi ki yapmışım :16:

bu ultrasonun herhangi bi zararı var mı bebişe canım bi bilginiz var mı? yarım saatte falan bakılıyor diye biliyorum.ben çok girmek istiyorum ama zarar varsa göze alamam zaten başından beri antibiyotikle büyüdü zavallı bebişim :50::50:

eşim yazdıklarınızın birazını okudu da siz burda hiç siyaset konuşmuyo musunuz diyo :9: erkekleeerr

buna çok güldüm :) beklentiye bak :)

kızlar yaa imdat! evlilik yüzüğüm parmağıma olmuyor artık, ne yapsam Frodo gibi boynuma mı taksam:53: var mı aynı durum başına gelen, siz naaptınız? keşke "büyüyünce de takar" mantığı ile az genişinden alsaymışız:1:

benimki parmağıma oluyor hala o yüzden bişey diyemicem istersen boynuna tak.

Yok indirimsiz fiyatı 420, indirimli 300 civarına geliyor ama sen 420 ödeyeceksin, 120 lirayada mothercare den indirimde olmayan birşeyler alabilirsin..Ben 120 liralık çeki mama sandalyesi alırken kullanmayı düşünüyorum..Beşiği alırken şiltesinde(yatağında) kullanabilirsiniz dediler yatağıda orda 350 tl ydi ama ben yatağı işbirden aldım hem fiyatıda daha uygundu 266 tl ye yatağını aldım, birde lasteks olduğu için yatak hava alıyor ve bebek rahatça uyuyor...

bu baby bed modeli mi? beşikte üst kademede yatağı koyduktan sonra ne kadar yükseklik kalıyor. bebek düşecek diye korkuyorum. ay anlatabildim mi acaba neden bahsettiğimi :)))

Sitelerden araştırdımda pek yokmuş.. Bak aklıma ne geldi şu mahalle arasındaki yorgancılara bir sorsan, ölçü versen yaparlar diye düşünüyorum.. Yün olsun daha sağlıklı sonuçta..

benim duyduğum ilk 6 ay pamuk ya da yün yatak önerilmiyor. sert olması gerek çünkü. bu sebeple 34-36 dansite arası sünger öneriliyor. he şimdi diycen ki biz nerde büyümüş, ona da haklısın valla ne bileyim :)))

bu ultrasonun herhangi bi zararı var mı bebişe canım bi bilginiz var mı? yarım saatte falan bakılıyor diye biliyorum.ben çok girmek istiyorum ama zarar varsa göze alamam zaten başından beri antibiyotikle büyüdü zavallı bebişim :50::50:

canım zararı kesnlkle yoktur denemez tabiki, neticede sık uktrasona girmek nasıl zararlıysa , süresi uzun olduğu zararı vardır belki de ama ben zaten ayda 1 kontrole gidiyorum, çok sık girmiyorum ultrasona , bi de bi kez giriceksin buna , her ay değil ki, bebeği etkileyecek kadar zararı olduğunu kesnlkle sanmıyorum. Olsa doktorlar söyler bence...

bebişe herhangi bi zararı yok merak etme tatlım biz 17-18.haftalarda girmiştik,ultrason zaten ses dalgalarıyla çalıştığı için herhangi bir yan etkisi yok.:34:
evet birazcık uzun sürüyor 20 dk falan sürdü sanırım bizimki,tekrar giricem ben nasipse 27 ya da 28.haftamda,bi de doppler bakılcakmış bebekle aramdaki oksijen iletişiminin nasıl olduğunu görmek için.sabırsızlanıyorum şimdiden bebişimi tekrar göreceğim diye.ilkinde bize nanik bile yapmıştı çok gülmüştük:9::9:

Back
X