Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm yani yasıda var baya bu yasa kadar bir dikiş tutturamadımı cokmu kaygısız yoksa büyüdügü ortamda böylemi yanı istikrarsız
kızlar bebek yatağı için genelde işbir diyorlar.yataşta bilindik.ama bebek sağlığı için hangisi daha iyiymiş bilgisi olan var mı?araştırdınız mı?
kızlar bebek yatağı için genelde işbir diyorlar.yataşta bilindik.ama bebek sağlığı için hangisi daha iyiymiş bilgisi olan var mı?araştırdınız mı?
onu burda konuşurken duymuştum ince diye.ikea düşünmedimde işbir ve yataş kullanan arkadaşlarım var.henüz hiç araştırmadım.bebek nasıl yatakta yatar diye.önce bir ön araştırma yapıp mağazalara öyle gidicem.ikea yatağı geldi benim. çok ince. nette 10 cm diodu. beş santim anca. beğenmedim ben. yatakcılardaki bebek yataklarıda çok pahalı. ikea yı iade etcem ama. yatak arayışım sürcek.
Canım sen beşiğini felan almışmıydın:26:
onu burda konuşurken duymuştum ince diye.ikea düşünmedimde işbir ve yataş kullanan arkadaşlarım var.henüz hiç araştırmadım.bebek nasıl yatakta yatar diye.önce bir ön araştırma yapıp mağazalara öyle gidicem.
yok canım almadım beşiği.ama belisin bir modelini beğendim.onu alıcam ama şimdiden alırsam odamı çok daraltıcak.mayısta alıcam o yüzden.bu hafta sonu uyku setini nisan maaşıylada yatağını alırsam tamam olucak.biraz ters iş olacak ama evim küçük ne yapayım.bu arada senin dediğin kidboo almaya karar verdim modelleri çok güzel.hatta 4-5 tanesi arasında kaldım.
şimdi baktım yatak fiyatlarına gene. idaş yataş çok pahalı. yatsanda 160 a var bi tane. belki mağazada daha indirim yaparlar. gidip göreyim. ikeadakini 100 e almıştım zaten. az daha ekleyip yatsandan alabilirim.
gene ikeaya gitmek zor ya![]()
yatsan ne kız markamı mağazamı?_
marka. baya mağazası var. alışveriş merkezlerinde de oluyor genelde. hatta eşim vakti zamanında oraya iş görüşmesine gitmişti. eşim gitmeden önce orası yat satıo sanmıştı.meğerse yatağın yat ıymış adındaki
Hehesormakta haklıymışım yani bu arada tefriciyeye yardımcı olmak isterim aklında bulunsun
![]()
tşk. bu arada 99 güne düşmüşüm. kapatmadan bebek yataklarına baktım gene. kimi sert olsun kimi yumuşak olsun dio. bu konuyu dr. na soran var mı. ben dr. ma soru sormaya çekiniorum ya. böle bişiyi sormaya daha çok çekinirim sanırımbilgisi varmıdır ki. sorsam komik olur mu
iyi aksamlar arkadaslar aksam doktordaydık kontrolümüz vardı bebeğimiz 800 grammış zayıfmı sanki biraz 25+5günlük bugün kafama cok taktım
hayır kordon bebege dolanmasın diye dikkatli davranıyorum sagıma yatıyorum suan sürekli dikkat ettigim icin canm yanıyor yani