2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hoşgeldin canımmm:16:

ben fiziksel olarak zorlanmıyorum ama psikolojik olarak bebişimi düşünerek çok seri hareket etmemeye çalışıyorum:44:
sağa ve sola ani dönmelerde kordon dolanırmış diye bişiler okumuştum nette ama ne kadar doğru bilmiorum.bir de genelde sol tarafınıza yatın,bebeğe daha fazla oksijen gider falan yazıyordu okuduklarımda.
sol tarafıma yatıncada oğluşum çok tekmeliyor,ayakları çıkacak gibi oluyor karnımdan:52: bende o yüzden biraz soluma yatıorum azcık sırtüstü gibi dönüp daha sonra sağıma yatıyorum.bütün gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum napalım annelik başladı bile:emir_bebek::49:

kızlar benim sorumda şu;ben yatakta soldan sağa dönerken kalça ve bel kemiklerim saki kırılıyormuş gibi çatırdıyor acaip sesler çıkıyor,böyle bir sorunu olan var mı acaba?:44:

aynı çatırdama bendede var demek ki hamilelikten:52:

iyi aksamlar arkadaslar aksam doktordaydık kontrolümüz vardı bebeğimiz 800 grammış zayıfmı sanki biraz 25+5günlük bugün kafama cok taktım
değil canım, zaten bünyeden bünyeye değişiyor misal ufak tefeksen bebiş biraz daha ufak tefek gidebiliyor (eh bir şekil çıkması lazım, ona göre ayarlıyormuş yavrucaklar kendilerini:1:) ama baba yapılı ise bebiş de sonradan yapılı oluyormuş. Ben gibi eşinin yanında promosyon ürün gibi duranlar için faydalı bir bilgi sanırım:9::9::9:

ah şu akşamları yaşadığım sıkıntılar: yemek yiyorum, içim yanıyor su içiyorum ne kadar su içsem de geçmiyor su içtikçe karnım şişiyor ama daha fazla su içmek istiyorum ama aslında istemiyorum da:27: anlatabildim mi ki:9: şöyle su değil de sakız reklamlarındaki gibi bir fresh sıvı alayım ve bütün iç yanmam geçsin istiyorum ama yok öyle birşey :31:su içmekten midem bulanmış karnım şişmiş ve hala içim yanar halde duruyorum uykusuz uykusuz:53:

Listeye baktımd topige uğramayan ne çok kişi var:31:

Hüzünlendim bir an bizim için bu haftalara gelmek mucizeydi
Rabbim sana sonsuz şükürler olsun

Aman ben gene kendi kendime konuşuyorum deli gibi :27:

Listeye baktımd topige uğramayan ne çok kişi var:31:

Hüzünlendim bir an bizim için bu haftalara gelmek mucizeydi
Rabbim sana sonsuz şükürler olsun

Aman ben gene kendi kendime konuşuyorum deli gibi :27:

Allahın ıznıyle bu donemlerı gorduk mutlu sonu da gorur saglıkla neseyle sonlandırırız ıns bu maratonu..hersey duayla..
Neler oldu bıttı su vakte gelene kadar eyy gıdı ..
Duygu yuklu bı gundu benı de uyku tutmadı dogru duzgun ama bıraz daha uyumayı denıcem bugun kontrolumuz var dınc olup soylıceklerımızı unutmamamız lazııım :) her zaman unutuyoruz da hemde yazdıgımız halde :S

kıyamam sende benimle aynı durumdaymışsın canım:43: bende ailemden uzaktayım onlarda İstanbul'da oturuyor. sık sık gidebiliyorum ben,2 haftada 1 de olsa,ama şimdi hamilelik ilerledikçe daha zor olacak gitmem. :50:
bu arada bebişin gelen cicişleri hayırlısıyla güle güle giysin inşallah:16::nazar:

Oyy yok ben daha 3 ay hıc goremıcem sen bana gore sanslısın canım :S
Tsk ederım canım ınss tek tesellım bebısım gelse de sevsek vakıt gecırsek bı an once..

ben de sizdenim kızlar... benim de ara ara kanamalarım oluyo doktor tehlike yok dedi ama bütün arkadaşlarım sen artık çalışma diyorlar :20: 1 ay kaldı zaten doğum iznine ama alıp da ne yapcam ki evde de dinlenemicem gibi geliyo en azından okulda oyalanıyorum diye düşünüyorum. anneme gidemedikten sonra neyleyim raporu :43:

Anne gıbı var mı dımı??yerı asla dolmaz ama bılıyoruz uzaktada olsa saglıklı sıhhatlıler buda buyuk nımet canım..

çok iyi anlıyorum senii aynı durumdayız Allah bize kolaylık versin...:43:

bende ağladım okurken bu hamilelik bize ne yaptı yahuuuu

Amın canım ıns bızı bebıslerımızın saglıgıyla odullendırsın .. Uzaklık cok farklı ve zorlugu kıyas goturmez ..
Benım kadar aglayan yoktur herhalde yemek ıcmek gıbı bı ıhtıyac halıne geldı duygu yuklu hormonlar hucuma gectıler :)

ahhh ahhh kızlar bende sizin gibi ailemden çooook uzaktayım başlarda alışırım diyordum ama olmuyor alışılmıyor bazen yanlızlık çok acıtıyor insanın canını hamile kaldıktan sonra daha da zorlaştı sanki herşey bazen düşünüyorum da bebeğim annanesini dedesini teyzesini senede 2-3 kez görebilecek onlarda büyüdüğüne şahit olamayacaklar çok üzülüyorum çokkk....inşallah benim kızım büydüğünde böyle uzaklara gitmez....

Insanı uzen bu zaten canım hıcbır halıme vakıf olamıyolar yanlrından ayrıldım cılız bı kızdım sımdı Allah versın doldum tasıyorum coook ısterdım su zamnlarımı onlarla gecırmeyı ve bebegımın her yasını her halını gormelerını.. Yıne de umıdım var benım sızın de oyle mı bılmıyorum ama dua edıyorum Rabbıme bu ayrılık kısa sursun dıye..

aaa çörek otu, meryem ana otu ne işe yarıyor.doğumu falan mı kolaylaştırıyor.normal doğum yapmayı planlıyorum ama çok tırsıyorum.

sende mavi almışsın.bende pembe diyorum ama dünde sordum acaba araa renk alsam mı diye ama sanırım 3-4 yıl kullanılacağı için zaten deforme olur herhalde.

yün ve pamuk yatak bebekler için iyi değilmiş.özellikle ilk 1 yılda alerjik astım gibi durumlara neden olabiliyormuş.bu konuyu bir araştır istersen.

bence kızıma tam karar vereniyorum bir türlü.sanki öyle mükemmel bir şey doğurucam ki ona hiçbir issmi yakıştıramıyorum.ben mi bir garibim yoksa herkess benim gibi mi bilmem.şimdi oğlum olmuycak ya rahat rahat oğlum olsaydı adını mete koyardım diyorum:)tanıdığım bütün mete ler çok karizmatik.aklında olsun.

ay allahım ya benide ağlattın vallaha.bende çok özledim ailemi.gurbet çok zor ve alışılmıyor.7 yıl oldu hala alışamadım hala alışamadım....

Oyy canım 7 yıl mı Allah kolaylık versın bende zamanla alısırım dıyodum ama goruyorum kı bu duruma alısmanın formulu yok sanırım :(

direk göz yaşım aktı okuyunca :( ne güzel düşünmüşler, biz yanındayız demek istemişler... doğumda gelecekler anladığım kadarıyla, Allah yardımcın olsun canım.

Sagol canım Allah razı olsun..ıns bı aksılık bı sıkıntı olmazsa gelcekler once bebegım ıcın sonra da onlar gelecegı ıcın oyle mutlu oluyorum kı dusundukce .. Bu duygu paha bıcılemez guzellıkte ,,

ah şu akşamları yaşadığım sıkıntılar: yemek yiyorum, içim yanıyor su içiyorum ne kadar su içsem de geçmiyor su içtikçe karnım şişiyor ama daha fazla su içmek istiyorum ama aslında istemiyorum da:27: anlatabildim mi ki:9: şöyle su değil de sakız reklamlarındaki gibi bir fresh sıvı alayım ve bütün iç yanmam geçsin istiyorum ama yok öyle birşey :31:su içmekten midem bulanmış karnım şişmiş ve hala içim yanar halde duruyorum uykusuz uykusuz:53:

Ben de ne yesem yiyeyim mide yanması yapıyor yemek yemekten korkar oldum bu ara tatlıya çok düştük bakalım:56:

günaydın güzel anne adayları kadınlar günümüz kutlu olsun:16:
benim 2 gün önce şeker yüklemem vardı önce 50 mglık yapıldı sonuç 157 çıktı drum yüksek dedi
hemen ertesi gün gittim 100 mglık yapıldı neyseki sonuçlar orda iyi çıktı şükür tam detaylı kan ve idrara bakıldı onlarda iyi çıktı çok şükür
çok ağrılarım vardı calsiyum ve magnezyum takviyesi yazdı biraz rahatladım yaa
minnoşlarımı gördüm bu arada büyümüşler annesi yesin onları
artık hafta saymaya başladım bir hafta bitince seviniyorum çünkü erken doğum riski var en az 32.haftaya gelmem lazım
inşallah bekler benim meleklerim
sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar :119:hepimizin kadınlar günü kutlu olsun :16:

uconn canım evet bende mavili uyku seti aldım gördügün gibi çok az mavi detayları var, diger nevresimlerle uyumlu olsun diye. uyku seti uzun zaman kullanılıp yıkanıcak. onun için 2. çocuga saklamanın bir anlamı yok, al pembişleri gitsin :54:

pdnk canım benim doktorum bebegin ne kadar hareketli olursa o kadar iyi, hareket etmeyen bebek bizi düşündürür demişti :26: onun için endişe etme bence herşey yolunda :34:

geridönüşümkutusu canım yazdıklarını çok üzülerek okudum :5: sen sakin olmaya çalış ve üzme kendini. inanki herşey olacagına varıyor. erkekler malesef kadınlar kadar ileri görüşlü hareket edemiyorlar. onları sürekli yönlendirmek gerekiyor. çocuk gibiler. bu durum sadece senin eşine has degil yani. bizde ev kredisi ödüyoruz onun için endişeni ve korkularını çok daha iyi anlıyorum. biz bu erkekler kadar geniş olamıyoruz malesef. sürekli herşey planlı programlı olsun istiyoruz. söyledigine göre aynı hatayı 3. kez yapıyorsa yani gercekten sen haklı çıkarsan işden çıkarılması konusunda rest çekmekten çekinme.ayrıl demiyorum yanlış anlama ama aklını başına almazsa artık senin olmayacagına ikna olsun. nasıl olsa naparsam yapim eşim tüm sorunların üstesinden geliyor gibi bir rahatlık yaşamasına izin verme. umarım hakkınızda hayırlısı olur:54:

bu arada gölgen canım senin eşin iş bulabildi mii :26: umarım siz atlatmışsınızdır:54:

Arkadaşlar merhaba istanbulda 4d ultrasona girenler fiyatları be yeri paylaşabilirmi

Günaydın arkadaşlar iş yoğunlu nedeni ile pek giremiyorum, arada bir girip geçmişi okuyorum ama cevap yazmaya fırsat kalmıyor... Hem anneler hemde bebekler iyidir umarım...
Bizim adam içimde tek başına maç yapıyor top olarak da beni kullanıyor :))) ama onula ilgili her his o kadar güzel ki :)
Eşimde o kadar destek ki ona olan sevgim içimde ki bebeğimle büyüyor :))) Gece defalarca kalkıp beni kontrol ediyor, üstümü örtüyor, ufacık bir ahh etsem yanıma koşup ne yapıyorsam bıraktırıp kendisi tamamlıyor, hamilelikten öncede hep destek olurdu ev işlerinde ama şimdi bıraksam her işi o yapmak istiyor :)) Sen bana tarif et ben hallederim lafı ağzından hiç düşmüyor...
O kadar şanslı hissediyorum ki kendi mi, rahmetli anneciğimin duaları üzerim de sanırım ....
15 Mart'a şeker testi 22 Mart'a kontrolüm var... O zamana kadar oğluma özlemim devam edecek...

4d ultrasonla ilgili fiyat bilgisi sormuş arkadaşımız fiyat daha çok 4d ultrasona göre değilde, doktora göre değişiyor, benim doktorumun her zaman muayenelerde kullandığı ultrason 4d ama ben onun için bir fark ödemiyorum, her muayenede aynı ücreti alıyor 280 TL. Kendisi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olduğu gibi, perinatoloji uzmanı da yani detaylı ultrason ve riskli gebelik konusunda da uzman bir doktor ve kesinlikle tavsiye ederim ... Ama sadece bebeğini 4 boyutla görmek istiyorsan da sana videolarını bile cd kaydedip verir çok tatlı bir doktordur ... Kendisi Anadolu yakasında da bir hastanede haftanın belli günleri 220 TL muayene yapıyor ama orada ki cihazlarını bilmiyorum ... Prof. Dr. Kılıç Aydınlı...

kızlar günaydın herkese, kadınlar gününüz kutlu olsunsizin deee:124:
günaydın güzel anne adayları kadınlar günümüz kutlu olsun:16:
benim 2 gün önce şeker yüklemem vardı önce 50 mglık yapıldı sonuç 157 çıktı drum yüksek dedi
hemen ertesi gün gittim 100 mglık yapıldı neyseki sonuçlar orda iyi çıktı şükür tam detaylı kan ve idrara bakıldı onlarda iyi çıktı çok şükür
çok ağrılarım vardı calsiyum ve magnezyum takviyesi yazdı biraz rahatladım yaa
minnoşlarımı gördüm bu arada büyümüşler annesi yesin onları
artık hafta saymaya başladım bir hafta bitince seviniyorum çünkü erken doğum riski var en az 32.haftaya gelmem lazım
inşallah bekler benim meleklerim
sizler nasılsınız hepinizi öpüyorum
canım inşallah doğumun güzel ve rahat bir zamanda olur ama ben o gelinmesi gereken haftayı 27 diye biliyorum acaba çoğul gebelikte farklı mı oluyor ki? ben de 27ye geldim diye bi rahatlamıştım:49:

Back
X