2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
F&F baby ürünleri güzel. Penyeleri yumuşacık. Desenleri de çok hoş. Sık sık %50 indirime giriyor ürünlerin bir kısmı.

Benim bildiğim Armada ve Etlik Forum Outlette var.

forumdaki kipada varmıdır ki ya şaşırıyorum ben siz yazarken, akşam bi bakalaım bakalım merak ettm.

kızlar ben yaklaşık 1 haftadır nefes almakta güçlük çekiyorum. bir an da nefesim kesiliyor ve ateş basar gibi oluyorum. her zaman değilse de günde bir iki kez oluyor çok daralıyorum. ben son aya kadar çalışırım diyordum ama çalışamıycam galiba...

Canım bende geçen gün okuldaki arkadaşlara söylüyordum bazen nefes alamıyorum diye. Bir tanesi şimdiden öyle şey mi olur falan dedi. Bu hafta netten 27. haftada anndeki değişikliklri okurken gördün bebek diyaframa baskı yaptığından derin nefes almada zorlanabilirsiniz ama bebeğe giden oksijende bir sıkıntı yoktur yazıyordu.Ayrıca bu haftalarda kramplarda artacakmış bende dün sabah ilk krampımı yaşadım akşama kadarda yeri geçmedi Allah'tan internet var :9:

canım ankarada ikeanın açıldığı yerde biliyormusun natavega alışveriş merkezi diye bir yer var dikimevinin yukarısında mamak da orda çok büyük bir kipa var

biliyorum biliyorum haftasonu da oraya gtcez zaten, ordakinde var mı sen aldın mı canım bişeler?

kızlar moralim çooook bozuk...Şeker yükleme dün yaptırdım açlık 99 tokluk 185.
Doktor acil diyetisyen dedi.Dedim düşmezse nolcak dedi ki bir hafta sonra tekrar test yapacağız düşmezse hergün insülin vurmak zorunda kalabiliriz.
Çokkkk kötüyüm .Konu hakkında bilgisi olanlardan.diyet yaparak düzeleceğini bilenlerden yardım bekliyorum :((((((

Canım ben insüline başladım diyetle birlikte günde bi kere vuruyorum ama artabilir de dozu salı günü belli olacak insülini zaten şekerini dengelemek ve kontrol altına almak için veriyo korkulcak bişey yok ;)

Ayyy kızlarrr yardım edin bi yaaa :)) İYice karıştı kafam park yatak alsam mı almasam mı?? Kimisi kokuyor diyor kimisi bebek büyüdükçe içindne düşer çok hafif diyor...Ben kraft almayı düşünüyordum hatta yarın gidip alacaktım...Kafam karıştı şimdii :((

artık cok zorlanıorm
ınanın hıc halım kalmıo
bır an once 32. haftaya kavusmak ıstıorm

kızlar ben yaklaşık 1 haftadır nefes almakta güçlük çekiyorum. bir an da nefesim kesiliyor ve ateş basar gibi oluyorum. her zaman değilse de günde bir iki kez oluyor çok daralıyorum. ben son aya kadar çalışırım diyordum ama çalışamıycam galiba...

benim de aynı durumum canım nefesim daralıyor derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum,korkuyorum da bazen kalbim durcak gibi oluyor:50:

biliyorum biliyorum haftasonu da oraya gtcez zaten, ordakinde var mı sen aldın mı canım bişeler?

ben bugün natavega kipadaydım hiçbişey alamadım tırnak bakım seti 15 lira diye bahsedilmişti ama 35 liraydı kampanya bitmiş heralde..bişey bulamadım ben:50:

Ayyy kızlarrr yardım edin bi yaaa :)) İYice karıştı kafam park yatak alsam mı almasam mı?? Kimisi kokuyor diyor kimisi bebek büyüdükçe içindne düşer çok hafif diyor...Ben kraft almayı düşünüyordum hatta yarın gidip alacaktım...Kafam karıştı şimdii :((

bence alma ben kime sorduysam 6 ay ancak yatar dedi ve sağlam bişey olmadığı için sağlıklı değilmiş..büyüyünce yatağı indirince çok derin oluyor ve devrilebilir çıkmaya çalışırsa falan..mothercare yada ikea da 200 tl ye karyolalar var aynı fiyatta nerdeyse onlardan düşün derim ben..:49:

İçim ezildi resmen.. Benim ailem birkaç saat uzakta avrupa yakasında ben bile özlüyorum, sürekli aklımdalar seni düşünemiyorum..
Allah sabır versin, bebeğin olduktan sonra daha iyi hissedeceksin diye düşünüyorum..
Ailen ne kadar düşünceli.. Azıcık daha sabret birlikte kucaklayacaksınız bebeğini..

Evlendiğimde biraz uzaktım şimdi kilometreleeeeerce uzağım dünyanın bi ucu hesabı İstanbul-Ağrı ...
amin canım sağolasın bende aynı fikirdeyim yalnızlık olayım bi nebze azalcak miniğimle.İnş oda annesini üzmez sağlıkla gelir vakti zamanında :31::31:

Akşamımız hayrolsun hanımlar..biz bugün oğluşumla muayene olduk herşey yolundaymış ama kendimi yormayıp sık sık dinlenmem gerekiyomuş minikim büyüdükçe zorlarmış biraz beni o yüzden temkinli olmalıymışım..783 gr olmuşuz bide :emir_bebek:
doktorumuz çok enteresan kızlar ya ultrason kağıdımızı istemezsek vermiyo ben sormasam bebeğin ağırlığını söylemiyo sadece hayati meselelerle ilgileniyo gibi bi hali var :44:doktor bey bebeğin ağırlığını öğrenebilir miyim diyorum,ne işe yarar bilmiyorum ama söylim 783 gr diyo.bana mı tuhaf geliyo sizce de tuhaf mı:44:
şeker yükleme mevzusunu sordum yaptığı kan tahlilinde şekerim normal olduğu için gerek duymadığını söyledi.böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Kızlar geçen sefer 50 gramlık yükleme sonucum

Açlık:71
Tokluk: 170

Bugün yenilenen sonucum

Açlık:86
Tokluk: 147

gece 12 de yenen çilek miymiş sebep yani. :1:

Doktorumla görüştüm. Göndermeme gerek yok beslenme uzmanına dedi. Sen kendin dikkat ederek gayet güzel idare etmişsin dedi. 10 gün sonra bir daha bakalım ama dedi. Bu kadın beni glukoz manyağı yapacak sanırım. :1:

Anladım canım ya Belis hakkında fikrimi söylemek istiyorum:1:
Bizzat gittim yerinde inceledim bana çok sağlıksız geldi Belis'in beşikleri
Bide sallanıyordu zaten beşikler sallandı benim başım döndü
Beşikler sallandı benim midem bulandı:1:
Şöyle dokundum sanki kırılacak gibiydi eşim tık tık vurdu resmen samanla doldurulmuş gibydi sanki
Ama bilmiyorum Belki bizim baktığımız Belis mağazasında öyleydi
Ümraniyedekine baktık biz:16:

Uyku setinde hangilerine karar verdin canım daha doğrusu karar veremedin

mervecim bende yakından baktım.bir suntalem birde mdf olanlar var beliste.suntalemler dediğin gibi.ama mdf olan gayaet sağlam geldi bana.bu arada ben sallanmasını istiyorum.ayrıca sabitleniyorda tabiki.şimdi huysuz bir bebek çıkar bu sefer neden sallanan almadım demek istemiyorum.birde altı çekmeceli olmalı benim alacağım beşiğin.çünkü yerim zaten dar en azından bikaç çamaşır sığdırırım beşik altına.
gelelim uyku setine
Kidboo.. Linens For Baby bu sayfadan bakarsan canım
fluffy shepp
sunny day
baby dinos
butterfly
cute bear pink
rabitto pink
hepsi birbirinden güzel valla

Tokoyay; canım geçmiş olsun,bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.iyiki eşinde yanındaymış.
beslenme uzmanına gittiğinde ayrıntılı olarak paylaşırmısın listeni canım?

Çok şükür yalnız ve dışarda değildim canım. :17:
Şimdilik beslenme uzmanına göndermiyor doktorum ama bakalım. :17: Tiroidlerim için beni takip eden endokrin uzmanıma da her iki sonucumu gönderdim. Ondan ne cevap gelecek bakalım. :44:

kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştüm:14:düştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla:14::14:

Back
X