Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kızlar 0-3 aylık çok bişey aldınız mı?
ben genelde 3-6 aylık alıyorum ya
fazla kıyafetmz yok 0-3 olan sizlerin nasıl?
şimdi bi tulun daha alcam da acaba 0-3 mü alsam, 3-6 mı?
hadi bana cevap vern artık, niyeyse sorduğum hicbi soruya cevap vermiyosunuz bugün![]()
koyabilecegim butun resimler bunlar. yuzumu gostermek istemiyorum malum
Eki Görüntüle 701139 Eki Görüntüle 701140 Eki Görüntüle 701141 Eki Görüntüle 701142 Eki Görüntüle 701143
Eki Görüntüle 701139 Eki Görüntüle 701140 Eki Görüntüle 701141 Eki Görüntüle 701142 Eki Görüntüle 701143
yanlış hatırlamıyorsam limonagac doğurmuştu canım
34. haftasında gelmiş bebeği epidural sezaryen ile
canım bende aynı şekilde topuklarım çok agrıyo üstüne basamıyorum belimde agrıyor ve sag kasıgım felaket agrıyor
ben bugün hiç ayakta duırmadım bence son haftalardan kaynaklanıyor
massallhhh maşallh diye diye bi hal oldum
harika hepsi
cook isterdim aynı yerde, aynı kıyafetle aynı pozları vermeyi
herşeyyy o kadar güzelki bayıldım
bol bol oku kendine nazarımız degmesin
aaa bunlar sen misin ya çok güzel foto ve çok da tatlısınız maşallah totonu kaşı kız![]()
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gecmisi okumadan bugunu anlatayim.Doktor amcamizdan geliyoruz bizim bebek haftasindan oldukce ileri dogum tarihi 20 gun one gelmistobaga ya koca kafali, koca gobisli tombik birsekilde ilerliyormus ve bu gidisle hem erken dogum riskin artiyor hemde bebek 4 kiloyu bulabilir ve normal dogum yaptiramayiz dedi.Herturlu normal dogar ama sende yada bebekte hasar olmasini riske atamayiz dedi ve bu yuzden yarin diyetisyene gidiyoruz dedi.Kafa capini defalarca olctu esimde stres oldu hizli hizli nefes alip vermeye basladi dedim bu cocuk ozurlu heralde ruhumu teslim ediyordum kafasinin buyuk olmasinin saglik acisindan bir tehloke mi teskil ediyor dedim anlaticam dedi birazdan ay iyice kotu oldum seni nst ye alalim dedi sonra.Neyse bebegin beyin kan akimi normalmis ama caplari buyuk oldugu icin normal dogum cok zor gorunuyor diyetle normale almamiz gerekiyor dedi oh dedim.Nst de sancim cikti ama sik araliklarla ve agrili olursa kafanda en ufak bir soru olursa nst yaptir dedi.
Yarin diyetisyene gidiyoruz, birde kalp kapakcigimdaki cokme icin kalp doktoruna gidicem bakalim normal mi olacak sezeryan mi.Ay nst ye baglaninca korku kapladi dusunuyorum hem normalden hemde sezeryandan korkuyorum ay azda kaldi doktor artik son ceyrekdesin dedi pof heyecan cogaliyor.
Tabi kiyafetleri yikamayi 35. Haftanin sonundan onumuzdeki haftaya cektim cantami hazirlamam lazim artik 36. Haftada gibi gorunuyorum bu nasil birsey ya
:))) totonu kasi kiz:))
cok guldum. 40 yasina merdiven dayamis biri icin cok sevimli geldi kiz falan :)))))
resimler cok profesyonel olmus.
Birsey sorucam benim gobek deligim kuyu gibi ama seninki top gibi olup disari firlamis bende bir anormallik mi var :26:
bu arada kızlar 0-3 aylık çok bişey aldınız mı?
Ben genelde 3-6 aylık alıyorum ya
fazla kıyafetmz yok 0-3 olan sizlerin nasıl?
şimdi bi tulun daha alcam da acaba 0-3 mü alsam, 3-6 mı?
Hadi bana cevap vern artık, niyeyse sorduğum hicbi soruya cevap vermiyosunuz bugün![]()
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
40 mı :44: Merdiven mi :44: Ay bu fotolarda 16 yaşında gibisin.. Bak biz çok pis kilo falan aldık el ayak şişmiş pert durumdayız yani kıskanabilirizNazar falan değdirebiliriz deme bize ööle şeeeler...
![]()
cok guldum. 40 yasina merdiven dayamis biri icin cok sevimli geldi kiz falan :)))))
çok hoşş olmuş yaa.. ilk fotoları gördüm internetten buldun falan sandım.. sonra aklıma geldi saçımı kestircem boyatcam sahilde çekim var demiştin .. çok beğendim ..hamilelik yakışmış..annelikte yakışır inşallah..
40 mı :44: merdiven mi :44: ay bu fotolarda 16 yaşında gibisin.. bak biz çok pis kilo falan aldık el ayak şişmiş pert durumdayız yani kıskanabiliriznazar falan değdirebiliriz deme bize ööle şeeeLer...
![]()
heelle ben heele ben annanem gibi oturup kalkmaya başladım çorabımı giyip çıkarmak bile işkence
böylelerini görünce moralim bozuluyo millet hem hamile hem çıtı pıtı yaa![]()
ama aramizda bir fark var. siz doguracaksiniz kilo vereceksiniz ve yeniden gencecik guzel citirlar olacaksiniz. bense kart tavuk olarak kalcam hahahahah