2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
BA-YIL-DİMMMM tek kelime ile muhteşem olmuş...gördüğüm en güzel hamile fotoları....masallah cnm cok güzel bı hamile olmussun

bu arada kızlar 0-3 aylık çok bişey aldınız mı?
ben genelde 3-6 aylık alıyorum ya
fazla kıyafetmz yok 0-3 olan sizlerin nasıl?
şimdi bi tulun daha alcam da acaba 0-3 mü alsam, 3-6 mı?
hadi bana cevap vern artık, niyeyse sorduğum hicbi soruya cevap vermiyosunuz bugün :19:

Canım ben bol bol body aldım 0-3 ay için... ama uzun kollu cok az şeyi var...3-6 ve ilerisi icin de tulum aldım hep...mothercare in yüzde 50 indirimlerinden uyguna aldım hep...

Gecmisi okumadan bugunu anlatayim.Doktor amcamizdan geliyoruz bizim bebek haftasindan oldukce ileri dogum tarihi 20 gun one gelmis :( tobaga ya koca kafali, koca gobisli tombik birsekilde ilerliyormus ve bu gidisle hem erken dogum riskin artiyor hemde bebek 4 kiloyu bulabilir ve normal dogum yaptiramayiz dedi.Herturlu normal dogar ama sende yada bebekte hasar olmasini riske atamayiz dedi ve bu yuzden yarin diyetisyene gidiyoruz dedi.Kafa capini defalarca olctu esimde stres oldu hizli hizli nefes alip vermeye basladi dedim bu cocuk ozurlu heralde ruhumu teslim ediyordum kafasinin buyuk olmasinin saglik acisindan bir tehloke mi teskil ediyor dedim anlaticam dedi birazdan ay iyice kotu oldum seni nst ye alalim dedi sonra.Neyse bebegin beyin kan akimi normalmis ama caplari buyuk oldugu icin normal dogum cok zor gorunuyor diyetle normale almamiz gerekiyor dedi oh dedim.Nst de sancim cikti ama sik araliklarla ve agrili olursa kafanda en ufak bir soru olursa nst yaptir dedi.
Yarin diyetisyene gidiyoruz, birde kalp kapakcigimdaki cokme icin kalp doktoruna gidicem bakalim normal mi olacak sezeryan mi.Ay nst ye baglaninca korku kapladi dusunuyorum hem normalden hemde sezeryandan korkuyorum ay azda kaldi doktor artik son ceyrekdesin dedi pof heyecan cogaliyor.
Tabi kiyafetleri yikamayi 35. Haftanin sonundan onumuzdeki haftaya cektim cantami hazirlamam lazim artik 36. Haftada gibi gorunuyorum bu nasil birsey ya

kızlar 1 haftadır elim ayağım yanıyor geceleri uyumakta zorlanıyorum.Rabbim temmuz-ağustosda doğum yapacaklara sabır versin:)

yanlış hatırlamıyorsam limonagac doğurmuştu canım
34. haftasında gelmiş bebeği epidural sezaryen ile

ya ne güzel bende doğurmak istiyorum artık ya ufff

canım bende aynı şekilde topuklarım çok agrıyo üstüne basamıyorum belimde agrıyor ve sag kasıgım felaket agrıyor
ben bugün hiç ayakta duırmadım bence son haftalardan kaynaklanıyor

evet aynen valla neyse son bir ay sabredicez artık

massallhhh maşallh diye diye bi hal oldum:nazar::nazar::nazar:
harika hepsi
cook isterdim aynı yerde, aynı kıyafetle aynı pozları vermeyi
herşeyyy o kadar güzelki bayıldım
bol bol oku kendine nazarımız degmesin

sizler masallah diyorsunuz zaten degmez insallah. hem Allah hepimizi korusun. fotografcinin isi bu zaten cok profesyonel biriydi. dogumdada cekecek birde bebek 10 gunlukken onun resimlerini cekecek Allah izin verirse.
masallah diyen ve dua eden herkesten Allah razi olsun.

çok hoşş olmuş yaa.. ilk fotoları gördüm internetten buldun falan sandım.. sonra aklıma geldi saçımı kestircem boyatcam sahilde çekim var demiştin .. çok beğendim ..hamilelik yakışmış.. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: annelikte yakışır inşallah..

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım..
Senden bekliyorduk ilk doğumu ama seninkiler de henüz çok minnak..
Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin..

Maşallah:nazar: Maşallah:nazar: Allah nazarlardan sakınsın.. Çok güzel.. İçimizden birinin tecrübe etmesi bile güzel, biz de sayende olursa nasıl olurun en güzel örneğini görmüş olduk :)

Gecmisi okumadan bugunu anlatayim.Doktor amcamizdan geliyoruz bizim bebek haftasindan oldukce ileri dogum tarihi 20 gun one gelmis :( tobaga ya koca kafali, koca gobisli tombik birsekilde ilerliyormus ve bu gidisle hem erken dogum riskin artiyor hemde bebek 4 kiloyu bulabilir ve normal dogum yaptiramayiz dedi.Herturlu normal dogar ama sende yada bebekte hasar olmasini riske atamayiz dedi ve bu yuzden yarin diyetisyene gidiyoruz dedi.Kafa capini defalarca olctu esimde stres oldu hizli hizli nefes alip vermeye basladi dedim bu cocuk ozurlu heralde ruhumu teslim ediyordum kafasinin buyuk olmasinin saglik acisindan bir tehloke mi teskil ediyor dedim anlaticam dedi birazdan ay iyice kotu oldum seni nst ye alalim dedi sonra.Neyse bebegin beyin kan akimi normalmis ama caplari buyuk oldugu icin normal dogum cok zor gorunuyor diyetle normale almamiz gerekiyor dedi oh dedim.Nst de sancim cikti ama sik araliklarla ve agrili olursa kafanda en ufak bir soru olursa nst yaptir dedi.
Yarin diyetisyene gidiyoruz, birde kalp kapakcigimdaki cokme icin kalp doktoruna gidicem bakalim normal mi olacak sezeryan mi.Ay nst ye baglaninca korku kapladi dusunuyorum hem normalden hemde sezeryandan korkuyorum ay azda kaldi doktor artik son ceyrekdesin dedi pof heyecan cogaliyor.
Tabi kiyafetleri yikamayi 35. Haftanin sonundan onumuzdeki haftaya cektim cantami hazirlamam lazim artik 36. Haftada gibi gorunuyorum bu nasil birsey ya

İnşallah zamanında gelir minik Asya.. Bende de aynı sıkıntı var iri bebekten kaynaklı sezeryan ihtimali.. Ben de sezeryandan korkuyorum..
Umarım istediğin şekilde sağlıkla yaparsın doğumunu.. Hazırlıkları erkene almakla iyi etmişsin.. Ne olacağı belli olmuyor..

:))) totonu kasi kiz:))
cok guldum. 40 yasina merdiven dayamis biri icin cok sevimli geldi kiz falan :)))))

40 mı :44: merdiven mi :44: ay bu fotolarda 16 yaşında gibisin.. bak biz çok pis kilo falan aldık el ayak şişmiş pert durumdayız yani kıskanabiliriz:ssz: nazar falan değdirebiliriz deme bize ööle şeeeLer... :23::23:

çok güzelller bayıldım benim kociş böle bişeye asla izin vermez:14::14:
çok şanslısın yaaa:31::31:
Harika ötesi olmuş süper süpeer süpeeeeerrr:46::46:

resimler cok profesyonel olmus.

Birsey sorucam benim gobek deligim kuyu gibi ama seninki top gibi olup disari firlamis bende bir anormallik mi var :26:

benim göbüşte aynı delik dışarı çıktı resmen düğme gibi kişiden kişiye değişiyo bence..

bu arada kızlar 0-3 aylık çok bişey aldınız mı?
Ben genelde 3-6 aylık alıyorum ya
fazla kıyafetmz yok 0-3 olan sizlerin nasıl?
şimdi bi tulun daha alcam da acaba 0-3 mü alsam, 3-6 mı?
Hadi bana cevap vern artık, niyeyse sorduğum hicbi soruya cevap vermiyosunuz bugün :19:

benim sadece hastane çıkışım 0-3 ay diğerleri 3-6 ay annem aldırmadı hemen buyuyolar zaten çocuk yataktan çıkmıyor dedi
sonra düşündüm gayeet mantıklı:34::34::

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ayyy allahım yardımcın olsun inşallah bebişlerin zamanını bekler dualarımdasın:54:
Ne buyuk heyecan ya 1 kişi gidecen 4 kişi geleceniz allah babanızın yardımcısı olsun:1:
Tabi senin yerin bambaşka sanada booool bol süt ve dayanma gücü akıllı uslu bol uyuyan akıllı uslu bebişler versin:54::54:

40 mı :44: Merdiven mi :44: Ay bu fotolarda 16 yaşında gibisin.. Bak biz çok pis kilo falan aldık el ayak şişmiş pert durumdayız yani kıskanabiliriz:ssz: Nazar falan değdirebiliriz deme bize ööle şeeeler... :23::23:

heelle ben heele ben annanem gibi oturup kalkmaya başladım çorabımı giyip çıkarmak bile işkence
böylelerini görünce moralim bozuluyo millet hem hamile hem çıtı pıtı yaa:47::47:

cok guldum. 40 yasina merdiven dayamis biri icin cok sevimli geldi kiz falan :)))))

40 40 deyip duruosun. fotolarda hiç öle kırklık halin yok. sen hep yaşla ilgili bişiler söyleyince farklı canlanmıştın gözümde. yaşın lafını etme artık inanmayız :)

gül gül:9::9::9::9: valla eşimde bana bazen kız diyor hoşuma gitmiyor değil yani bende yok artık kadınım ben diyorum:52::52::52::52:
aman hem kız hem kadın hem anne hepsi olabiliriz sorun yok her yaşın ayrı bir güzelliği var hem ruh yaşı önemli

minikuss nasılsın cnm tosunun nasıllar

çok hoşş olmuş yaa.. ilk fotoları gördüm internetten buldun falan sandım.. sonra aklıma geldi saçımı kestircem boyatcam sahilde çekim var demiştin .. çok beğendim ..hamilelik yakışmış.. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: annelikte yakışır inşallah..

bende ilk öle sandım. katalog resimleri sandım hatta:1::1:

40 mı :44: merdiven mi :44: ay bu fotolarda 16 yaşında gibisin.. bak biz çok pis kilo falan aldık el ayak şişmiş pert durumdayız yani kıskanabiliriz:ssz: nazar falan değdirebiliriz deme bize ööle şeeeLer... :23::23:

ama aramizda bir fark var. siz doguracaksiniz kilo vereceksiniz ve yeniden gencecik guzel citirlar olacaksiniz. bense kart tavuk olarak kalcam hahahahah

heelle ben heele ben annanem gibi oturup kalkmaya başladım çorabımı giyip çıkarmak bile işkence
böylelerini görünce moralim bozuluyo millet hem hamile hem çıtı pıtı yaa:47::47:

çorap ve ayakkabı giymek hakkaten işkence.. yanımda olduğu zaman eşim giydiriyo saolsun ama artık havalar ısındı da çorap giymiyorum bi sandalet geçiriyorum ayağıma onunda arkasına basıyorum bazen :1:

ama aramizda bir fark var. siz doguracaksiniz kilo vereceksiniz ve yeniden gencecik guzel citirlar olacaksiniz. bense kart tavuk olarak kalcam hahahahah

çocuk doğurmak hücreleri yeniliyormuş.. bünyeyi gençleştiriyomuş .. sende bu çıtırlık olduğu müddetçe yaşlanmazsın canım .. ama o kilolar verilmesinde gel sen beni gör.. ozaman yandımm..:50:

Back
X