Canım bebeğin hayırlı olsun. :) Benim bebeğim de bugün 22 günlük oldu. :) Gün geçtikçe, ihtiyacına göre süt de artıyor. Ben her gün ısırgan otu çayı, melissa ve rezene karışık çay, bol bol şekersiz komposto ve elbette bol su içmeye çalışıyorum. Herhalde toplamda 4-4.5 lt kadar sıvı alıyorumdur. Badem ve salep de güzel süt yapıyor canım. Bebeğin gazızı bazen hemen, bazen de yarım saat uğraşarak çıkarabiliyorum. Bir kaç gündür de, her emzirmenin ardından olmasa da günde 3-4 kez emzirme sonrası bir çay kaşığı kadar rezene çayı veriyorum. Daha kolay gaz çıkarmaya başladı sanki :) Kolay gelsin...
Canim caylari hep birlikte mi demliyorsun yoksa ayri ayri mi.birde rezeneyi keten tohumu ile demle dedilerGunde kac bardak iiciyorsun.kusura bakma cok soru sordum ama sutumun artmsi icin ne gerekirse ysparim.bende gunde 4 lt sivi tuketiyorum.sabsh gece sut gunde iki uc bardak rezene gunde uc kez humana ve laktamil arti uc lt su iciyorum.yediklerim cabasi.bu arada ben rezeneyi sabah bir kez 4 kasik veriyorum cok rahatliyor ama gel gelelim gazini cikaramiyorum.yarim saat demissiin ya bebek uyanmiyor mubu arads