2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlar iste benim minnak oglum umarim ekleyebilmisdir kisitli imkanlarla tlfdan yaziyorum herkesi,merak ediyorum hepinizi cok ozledim Deniz Sadi iyi bense daha yeni yeni duzeldim umarim herkes iyidir dogum yapan arkadaslari tebrik,ederim gecmisten hic haberim yok en kisa zamanda gorusmek uzere

Eklentiler

• $IMAG0039-1.webp
    $IMAG0039-1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 22
Canim direkt banyo suyuna dokuyorum dimibide onbirinci gun benim oglanin gobegi hala dusmedi.ongunde duser demislerdi oysa

Evet canım direkt banyo suyuna dökeceksin. Göbeği düşmediyse, küvet banyosu yaptıramıyorsunuzdur herhalde? Göbek kordonu kalın olan bebeklerin biraz daha geç düşebiliyormuş. Göbek bakımını iyi yapıyorsan, ıslak tutmuyorsan endişelenecek bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bizim 6. günde düşmüştü. Ama kordonu çok inceydi. :)

Son düzenleme:
Evet canım direkt banyo suyuna dökeceksin. Göbeği düşmediyse, küvet banyosu yaptıramıyorsunuzdur herhalde? Göbek kordonu kalın olan bebeklerin biraz daha geç düşebiliyormuş. Göbek bakımını iyi yapıyorsan, ıslak tutmuyorsan endişelenecek bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bizim 6. günde düşmüştü. Ama kordonu çok inceydi. :)[/QUOTE
]
Doktor bi sey demedi gobek bagiyla ilgili bakimini her gun yapiyorum umarim sikinti olmaz.dusse de bi yikassydim koktu cocuk

Kizlar iste benim minnak oglum umarim ekleyebilmisdir kisitli imkanlarla tlfdan yaziyorum herkesi,merak ediyorum hepinizi cok ozledim Deniz Sadi iyi bense daha yeni yeni duzeldim umarim herkes iyidir dogum yapan arkadaslari tebrik,ederim gecmisten hic haberim yok en kisa zamanda gorusmek uzere

ayyy canim hosgeldin bizde sneii cok özledikk canim benim iyi olmaniza sevindik canim ne zaman internetin galaniyorr gel artikta bebeklerden bahsedelim birazdaa:)))

masallahhhhhhh deniz sadiye cokk yakisikliiii allah bagislasin canim anali babali büyütsün insallahhh bizim icinde öp kokla pasaniii

kızlar göğsüm mastis olmuş.

dün ateşlenmiştim. bugün göğsümdeki kızarıklığı farkettim. bir kaç saat öncede iltihap geldiğinden emin oldum. nette iltihaplı göğüsten emzirebilirsiniz diyor ama gönlüm razı değil. bunu yaşayan var mı?

Canim nasilsin? Bebisin nasil? Kayinvalideme geldim bugun bir sure burada kaliriz gibi Deniz im uyuyor yanimizda meme delisi oglum ilk gunler sutun gelmiyor dediler mama verdirdiler ama israrla emzirip her yolu denedim mamayi kestim simdi sadece anne sutu veriyorum. Tek sorun surekli memede kalmak istemesi, benim icin zor oluyor ay herkesi nasil merak ediyorum umarim bebekler ve anneler iyidir ciddi bir sorunu olan yok degil mi? Merve nasil? Bebegi operasyon gecirebilirmis diye duydum tlfnu yoktu bende arayamadim

Bu gece nobeti babamiz devraldi anneanneden performans su ana kadar iyi. Bu gun anne baba bebegin altini degistirdik. 10 uzerinden 3 veriyorum. Cocuk iyi dayandi bize:1:

Ay sorma canim ya kiz olsa toka takilir su an o durumda bu arada benim tlf hattini baska operatore tasiyoruz sorunlu hattim sana donemedim ama hafta sonuna kadar gecis olacakmis duzelecek senin bebis nasil ne isim koydunuz?

bebiş iyi maşallah. senin bebeğe benzettm biraz. aslında burda çoğu bebeğe benzettim :) benimki saçsız tabi :)

agah koyduk ismini. o iyi ama benim canıma okuyor. arsız bişi, meme diye karnımı doyurcam diye çırpınıyor.

kızlar 1 gıbı sancım basladı ve tam 5 dakkada bır gelıyor otekı oglumda oldugu gıbı sımdıde nısanım geldı doktora hemen gıtmelımıyım karar veremıyorum otekı dogumum gece 2de sancım basladı sabah 10da hastaneye gıttım nısanım oyle geldı akıl verın bana kızlar ya:50:

Son düzenleme:
Ayni durum bende de var meme delisi benimki de hatta ben internet de olmayinca saglik ocagini arayip sormustum bu kadar emmek istemesi normal mi diye normal demislerdi her istediginde verecekmisiz istemedigi an yok ki mememi emzik yapti kendine
Bebegin adiyla yasasin Allah saglik versin
Sen toparlandin mi? Ben normal dogum yaptim 26 gun oldu dikislerim yeni dusuyor ve hala rahat degilim

Taliaa canim tekrardan cok gecmis olsun ins biran önce atlatirsiniz sen yazmadan ben pamukcuk diye bir hastalik oldugunu bile bilmiyorum daha dikkkatli olmaya calisirim artik bende

Herkese iyi geceler kizlar oglusum her banyosundan sonra misil misil uyuyor cok sükür.. Göbek kanama konusu bizde de var bugün 2 defa temizledim kuruladim yine gelmis cok azda olsa, sabah doktora götürecegim göbegi düstükten sonra getir temizleyelim demisti zaten
$image.webp

bızım ıcın dua edın doguma gırıyorum ve cok korkuyorum:18: hayırlısıyla bebegımı kucagıma alacam insallah.. rabbım herkesın evladına bagıslasın..

bızım ıcın dua edın doguma gırıyorum ve cok korkuyorum:18: hayırlısıyla bebegımı kucagıma alacam insallah.. rabbım herkesın evladına bagıslasın..

Canııımm Rabbim bir avazda aldırsın kucagına bebeğini inşallah sıkıntısız bir dogumun olsun. ayetelkürsiyi oku bol bol.bende anne olmak ıstıyorum dua edermisin benim içinde lütfen.

Allah bir avazda kurtarsın canım, belki de doğurmuşsundur bu saate kadar, Allah yardımcın olsun. Güzel haberini bekliyoruz..

Hayırlı sabahlar hanımlar sahra doğurmuş ben doğuramadım daha iyice sıkıntıya gimeye başladım
umarım cuma günü doktorum doğuma alır.Zaten evdeki sıkıntıda yetiyor doğsa meleğim unuturdum herşeyi kayınvalidem sağolsun
ben bu halde eşim gececi gündüz evde yatıyorken eve misafir çağırıyor .İnsan bi sorar veya bir haber verir biraz sıkıntıya girdim
koşuşturcam bugün stresliyim çok zaten hava sıcak evdeki koşuşturmam bana yetiyor zarzor yürüyüş yapıyorum bide misafir
üstelik kocam daha yeni işten gelmiş Allah'ım sabır ver.
sahra dogum yapmış kızlar cok iyiymiş maaşallah benle yazıştı
darısı bekleyenlere inşallah
Çok sevindim ya bi ben doğuramadım ya hayırlısı.Allahım kucaklarında koysun.

Eki Görüntüle 742804

bu da oğluşum kızlar maaşallah deyin paşama.... :nazar: :nazar: :nazar:
Manşallah canım allah analı babalı büyütsün.

sonunda bende perşembe günü bebeğime kavuşuyorum.hiç istemesemde sezeryan olmaya karar verdim.
Hadi hayırlısı allahım güç kuvvet versin.

Son düzenleme:
Kizlar yaa benim oglusumun yanaklarinda sivilce gibi seyler cikti.bu nedir acaba sizde yasiyor musunuz

Gecen hafta doktora kontrole gittigimiz de sormustum ben gögüsleri neden şiş oglumun diye doktorun bana söyledigi bebek suan senin hormonlarini da tasiyor biraz zamanla gögsünün şişlikleri iner ve yüzünde cok kücük sivilce bile cikar.. Normal bir durummus merak etme

Back
X