2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın canlarımmmm
hamilelikte bitti dogumlarda bitti
yavaş yavaş kırklarımızda cıkmaya başladı talıa kırkınız cıkmış hadi gözünüz aydın
banada az kaldı
peki gel gelelim bundan sonraki işe
nasıl korunmayı düşünüyorsunuz spiral taktıranınız varmı kırkın içinde takılıormuş
ben igne düşünüorum igne yaptıranınız varmı hiç daha önce
yada haptan memnun kalan

evet bende sevgimi sorguluyorum. eşim benden daha çok seviyor sanki. bende kendimi anne gibi hissetmiyorum henüz. topuk knı aldılar o kadar ağladı. eşim nasıl kaygılıydı. ben çok rahattım. hiç içim acımadı. o zaman sorguluyorum işte. neden çok sevmiyorum diye. seviyorum tabi ama ekstra bi anne sevgisi yok sanki :(

bu kadar net hissetmedim ben o duyguları ama yanında anne abla teyze yardımcı varsa oların etkisi olduğunu düşünüyorum ben doğum acısı sonra göğüs ucu yarası iltihabı bütün çileyi sen çekiyosun millet yavrum kuzum diye bebeği seviyo bide azıcık ilgilensene çocuğunla sevmiyomusun sen bebeğii diye konuşuyolar ama el ayak çekilip sadece bebek ve sen kalınca herşey değişiyor bence sadece altını temizleyip doyurmanla bitmiyo uyuturken ninni söylüyosun bakınırken onunla konuşuyosun geleceğe dair planlar kuruyosun bu arada sana öyle masumca bakan bişeye kayıtsız kalman imkansızlaşıyo
ve anne bebek aşkı işte o zaman başlıyo

günaydın canlarımmmm
hamilelikte bitti dogumlarda bitti
yavaş yavaş kırklarımızda cıkmaya başladı talıa kırkınız cıkmış hadi gözünüz aydın
banada az kaldı
peki gel gelelim bundan sonraki işe
nasıl korunmayı düşünüyorsunuz spiral taktıranınız varmı kırkın içinde takılıormuş
ben igne düşünüorum igne yaptıranınız varmı hiç daha önce
yada haptan memnun kalan

Kondoma devam :))

bizim bugun yani cmartesi günü ( simdi pazara döndük) kirkimiz cikti cok sükürrr :16::16::16::16::16:
aksama 6 ya kadar banyo yaptiramadim bebegimi bende yapamadim tabi onu yikamayinca esim evde birseyler tamir etmekle mesgulsu aksama kada ugrasti bende bos durmayim diye cekmceleri dolaplari yerlestirdim duzeltim esimin isinin bitmesini bekliyordum cunkü beraber yikayalim diyee neyse aksam 6 da isi bitti o sirada aciktik yemek fln yaptik tmm yemeye oturacagiz kardesim cikti geldi:53: o gelmisken annemide cagirdik o da geldi beraber yemek yedik oturduk saat 9 oldu banyo yaptiracagim diyorum annem hic orali olmuiyor biliyor kirkimizi cikartacagiz bugun ne kadar umursamaz bir kadinya bazen beni deli ediyorr:47::50:
neyse aksam dokuzu geciyordu getirde yikayalim dedi sonunda esim suyu hazirladi ben suyuna katmak icin taslari yikadim temizledim cicekleri flnn topladim balkondan suya kattim ee tabi o sirada havluyu fln da hazirlamayi unutmusum:53: esim suyla mesgul buyuk kizimda kardesinin uzerini cikarmiss hemen soymuss annemim kucagina vermiss annemde suya sokamiyor beceremedi birde bacaklarindna dolayida egilemiyorr kostum hemen usumesin diye aldim elinden suya soktum ee dedimya havluyu fln unuttum yikamaya basladim ence vücüdunu yikadim sampuanladim kafasini sampuanliyordum annem kalkti aldi kizimi kucagina rahat yikayim diye kafasini egdi 2 kere sampuanladim ama suda fazla kalmadi hemen kaldirdi koca bir kova su hazirlamistim sadece 3 tas su döküldü hemen yeter bukadar diye cikari sudann:53: ben soklardayim yaa ama daha hic yikamadimki kolduk alti boyun kismi bacak arasini hic iyi yikayamadim:50: kendim suda 10 15 dk bekletiyorum iyice yikiyorum sonra kafasini yikayip cikartiyorum heme sarip sarmalayip kucagimda bekletiyorum hic usumuyorr . nese cikardi sudan ama ortdada havlu yok hemen kostum aldim dolaptan firlayarak geri döndum ama kizim dondu cok üsüdu eli ayagi buz kestik dudaklari titremeye basladii:50:

birde anneler daha iyi bilir derler ben annemsiz cok daha rahat ve daha saglikli yikiyordum kizim ilk defa böyle üsüdü,
birde ben icine cicekler ve gül suyu kattimya bana hihh bunlara ne gerke var sende herseyi abartiyorsun diyorr:53::53:
ben bukadar ruhsuzz bir anne görmedim daha bana dediklerini bir duysaniz bu senin kv denmi dersiniz valla:43::43::43::43:
aksam 11 kadarda oturdular bende giremedim banyoya ancka onlar gidince girdim gece 12 de :50:kusura bakmayin cok uzattim
bazilariniz üzülüyorya annem yanimda yok diye benim varda ne oluyor bazen uzakta olsada tatli olsak daha iyi diyorum :(((
yinede canlari sag olsun rabbim acisini göstermesinnn :)))

Bazen yoklukları (veya uzakta olmaları ) daha hayırlı oluyor :34:

bu arada bi sorum daha var.. şimdi biz kırkımız çıkana kadar abdestli olmuyomuyuz ? yoksa kanama bitince temizlenebiliyor muyuz ? kaç kişiye sordum herkes başka bişey söylüyo.. kimisi kanama bitince diyor kimisi 40 gün abdestsiz olursun diyor ? biri beni aydınlatabilir mi? benim kanamam bitti namaz kılabilirmiyim acaba??[/QUOTE]

Doğum hikayelerinizi okurken rastladım soruna canım kanaman bitince abdest alıyorsun... Kırk gün lohusalığın en uzun süresi.... Kırk gün içinde ne zaman kanaman biterse abdest alırsın... Nasıl adetin en uzun süresi on... Ama kanaman dört gün de sürebilir altıı da ve biter bitmez abdest alırsın aynen öyle.... Ben ilahiyat mezunuyum.. Güvenebilirsin....

Son düzenleme:
kızlar korse almak istiyorum
sezeryan oldum
sizler neler kullanıyosunuz?
int den nerden alabilirm var mı bildikleriniz?

kızlar bebeklerımızde gaz sancısı yapmasın dıe ne yemememız lazım. Dıkkat edecegımız bısey var mı . Dun gece kızım ortalıgı yıktı zorla uyuttuk pizza yedım kola ıctım ondanmıdır sız napıyosunuz gaz ıcın nsı cıkarıyosunuz

eşin kullanabiliorsa ne mutlu valla
bizimki sevmiyor

Canim mecburen sevcek.igne hap kilo yapiyor diyorlar.geri cekme de hamilelik riski var.sprail de bana itici glyr.valla bilmiyorum yaa

kızlar bebişleriniz kaç dk meme emiyor birde her iki göğüsünüzede emiyormu

benim kız 25 dk bir göğsümü emiyor ve sonra memede uyuyor kalıyor diğer memeyi sağmak zorunda kalıyorum her ikisini birden emmiyor
uyuya kalmasa belki emecek

zeyno canım senin oğlan gibi oldu benim kızda meme olmadan uyumuyor sallamak filan kar etmiyor meme alsın ağzına uyuyor

birde biz geceleri hep uyanığız gece gündüz ayırımı yapamıyor akşam 11 den gece 3-4 gibi bizi ayakta tutuyor napıcaz bilemiyorum bu şekilde önerisi olan varmı ??

Eklentiler

• $sss.webp
    $sss.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $ssss.webp
    $ssss.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 43
Sezeryan olan hanımlar kac gunde agrılarınız bıttı ayaga rahat kalkacak hale geldınız ? Ben cuma gunu sezeryan oldum hala wc ye dahıl gıtmem olay durumda kalkana kadar agrımayan yerım kalmıyo normal mı arkadaslar ?

[/QUOTE]

Doğum hikayelerinizi okurken rastladım soruna canım kanaman bitince abdest alıyorsun... Kırk gün lohusalığın en uzun süresi.... Kırk gün içinde ne zaman kanaman biterse abdest alırsın... Nasıl adetin en uzun süresi on... Ama kanaman dört gün de sürebilir altıı da ve biter bitmez abdest alırsın aynen öyle.... Ben ilahiyat mezunuyum.. Güvenebilirsin....[/QUOTE]

çok sağol canım.. baya mantıklı geldi bana..güzel açıklamışsın.. bende liseden imam hatipliyim aslında ama hiç bilgim yok .. tabi ozamanlar ilgimi çekmemiş demekki.. teşekkrler..

Sezeryan olan hanımlar kac gunde agrılarınız bıttı ayaga rahat kalkacak hale geldınız ? Ben cuma gunu sezeryan oldum hala wc ye dahıl gıtmem olay durumda kalkana kadar agrımayan yerım kalmıyo normal mı arkadaslar ?

benimde ilk günler öyleydi. bugün 12. gün. hala ağrıyor. ama en azından artık yan falan yatabiliyorum. biraz daha rahatladım

Kondoma devam :))

Canim mecburen sevcek.igne hap kilo yapiyor diyorlar.geri cekme de hamilelik riski var.sprail de bana itici glyr.valla bilmiyorum yaa

yok be kilo yapsa bana yapardı ben özellikle kilo yapsın diye içiyordum .kilo yapan tek hap sinir haplarıdır onu biliorum
igneyi ayda 1 kere oluyorsun 1 kerede niye kilo yapsnki hem hadi hapı hergün içiçelsin sonuçta ama igne yapamz

kızlar benimde hala kanamam bitmedi ya günlük ped hep leke oluyor. sizde de geliormu kanama

bugün 13. günüm yere eğilebiliyorum ağrılarım şükür yok ama arada sancı oluyor o da olacak okadar tuvalete filan kendim gidebiliyorum kendim yatıp kalkabiliyorum ama ilk yataktan kalkarken ağrı oluyo ben hala sırt üstü yatıyorum henüz yan yatamadım ama şimdilerde normal hayatıma dönebildim sayılır...

bunlardan hangisini aldın
bedenleri normal bedenimize göre nasıl alalım?

Canim ben su an 70 kiloyum s beden aldim.aslinda 68 e kadar s diyor ama bana oldu
canım hangisini aldın
uzun olan sanırım yaz için olmaz değil mi
benim 12. günüm son 3 gündür iyiyim:24:

Back
X