Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten ya hayallerimin icine ettin naptin hulya sen![]()
![]()
![]()
saka bi yana tabi en iyi yasayan bilir.. bide bakma boyle konustuguma ben istanbul disinda yapamam..![]()
bu arada yeni temiz sayfamiza sende hosgeldin
Hatirliyomusn topikte kaynanasını seven bi biz variz galiba zeyno demistin son kullanma tarihleri geçti galiba![]()
![]()
bu konuda benimde kafam epey karisik
![]()
Ben kullaniyorum ve cok memnunum. Aparatlari tam oturmuyordur belki takarken iyice bir baksan ? Gerci bebek kadar iyi cekemez hic bir makina. Sagarken sut gelmemeye basliyor fakat cok kisa bir sure sonra oglumu emzirirken sut gelmeye devam ediyor iyi bir miktarda
canlar ya ilişki durumlarınız nasıl ?
biz geçen gün denedik ama benim çok canım yandı ya hem de korktum yapamadık
sinir oldum ama ya normal doğum olduğu için orası biraz genişlemiştir rahat ederim dedim ama yok
hem hala dar hem de anatomisi değişmiş sanki ya da eski halini unuttum ben bunun
ay ama nasıl olacak böyle kafayı yicem
adama da yazık
çok anlayışlı sağolsun ama o da bıktı bence bacı kardeş olaylarından![]()
Yaptıranlara hayırlı olsun :) Ben fiyatları merak ettim cok pahalı diye duyuyorum da hep![]()
Cnm adanaya gelirsemde sendeyim ona göre![]()
![]()
![]()
Bende istanbulun kalabaligin dan epey bunalmis durumdayim :)) hayalim sayisal loto tutturup bodruma yerlesmekmakinanda tam zamaninda bozulmuş bebisden dolayi 2 gunde1 aciyorum valla ben
![]()
başıma gelen ve benim saçmalığım
bgn oğlumun maması btmiş farkında bile değilim sütüm de o kdr az ki çok emdi sabah oğlum.Eşimde işe erken gitti çıkıp gelemioda adam bnde çocukla çıkamıorum çaresizlik tavan yapmış durumda çocuğum aç bi acıkınca ağlar zaten yalanıo duruo boynumu emio yüzümü emio verdim emziği ağzına koydum yerine ama emzikte fayda etmio bu süt denen merette çabuk dolmuo memeye.Eski kafaların yaptığı pirinç unu mamasından yaptım oğlana bi güzel içti yrm biberon ah ya sonrası koca bi gaz sıkıntısı şu saat oldu kakasını yeni yaptı çocuğum bu pirinç unu ne illet bişeymiş gazı olmayan çocuğum bgn resmen ıkına ıkına bi hal oldu kakasını yapamayıncada uyumuo huzursuz oluo ahir hayatmda bişi daha öğrndim pirinç unu fln boş iş eskiler nasıl besliolarmış öle ya hiç gazlarıda olmuomuş bi daha kesinlikle vermem![]()
söylemesi ayıp bizde mi bi azgınlık var bilmem.. doğumdan bir gün öncesine kadar devam ettik sonrasında da 34 günlüktüm hem sezeryan hemde safra k. ameliyatım vardı ama hiç zorlanmadım..
benim kullanıcı adımı mutlaka değiştirmem lazım yaaaaaaa ..
![]()
evet canım korkunun ecele faydası yokilk deneme felaketti açıkçası ilk geceden beterdi bende senin gibi genişlemiştir rahat olur diodum ama daha beterdi yani.Şuan sıkıntı yok ilk 3 denemede sıkıntı yaşanıo snrasında eskiye dönüo brz acıycak ama yapcak bişi yok tatlım :)
Oglumun burnu hep tikaniyor kizlar nerde hata yapıyorum
Esra çok geçmiş olsun. dün bahsettin canım çekt biber dolması yaptım. Hamilede değilimki aşerdim diyim. Ay yoksa hamilemiyim :18::18:
Bu arada zeynoo bütün tatilleri bedavaya getirecen![]()
Aa kapımız hep açık. .buyur gel..gelmeden haberleselim, ,kosedeki parkta buluşuruz:)
Gelde beslenme alışkanlığını değiştireyimsenmisinn diyett yapan:)))
Metrelik adana yerizP
Benim hergün çalışıyor makina..
Birgün dile gelecek "yeterr bea" diye..korkuyorum isyan edecek, emekliye ayrılmak isteyecek diye![]()
Yeriz valladonunce bir diyette orda aldigim kilolar icin yaparim
Evet makinalarda yakinda isyan edecek cocuklari bana guvenerek mi yaptınız yeter ulennnnn diye![]()
Esra çok geçmiş olsun. dün bahsettin canım çekt biber dolması yaptım. Hamilede değilimki aşerdim diyim. Ay yoksa hamilemiyim :18::18:
Bu arada zeynoo bütün tatilleri bedavaya getirecen![]()
ilk deneme felaketti açıkçası ilk geceden beterdi bende senin gibi genişlemiştir rahat olur diodum ama daha beterdi yani.Şuan sıkıntı yok ilk 3 denemede sıkıntı yaşanıo snrasında eskiye dönüo brz acıycak ama yapcak bişi yok tatlım :)
bnm oğlanda öle ya dışardayken sesi çıkmıo uyuyo markete yada eve girer girmez cıngarı basıo sıpa balkonda yatırıcam bu gidişle onu oraya bi döşek atmayı düşünmüor değilimbgnde ben senin gibi dip köşe girdim eve yrn annem gelicek lahana dolması sardım dolaba koydum yrn belki huysuzlanır die
bnm ki gece en erken 5.30da uyanıo cnm ama özel bi formül yok brz uyanık tutuyorum sadece uykusu gelince esnio zaten emzirip yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyo sabah kalkıo bazen uyanmıo 7ye kdr ama nadir gaz sıkıntımız olmadı pek bu zamana kdr ona bağlıorum ben
tokoyaycım tatlım aynı bebişlerimiz maşallah bnm kide uyku hastası her dk da uyumalarını beklememeliyiz tabi ki ter farkımız biz hala emiyoruz ama çok korkuorum bnde bazen gün içinde sütüm çabuk dolmuyor kafayı yiyorum 1 demlik çay içiyorum süt içiyorum ama bazen zor oluyo mamaya başvuruyorum mama yiyincede huysuz oluo benm sütümü sevio demen gibi cart curt çıkarıo beni emince inş bnmde bitmez![]()
Heh..dermi der:))yada;
Ben cocugu tutayim, sen yıka zeynoo dermis
Bakti uzlasamiyor, ayri eve çıkmak ister falan
Gel kis gel yiyelim..inceldigi yerden kopsun![]()
Cnm ya aslinda az once bisi farkettim canim sikildi. Simdi emir 3 gundur emzik tutmaya basladi atmiyor artik agzindan hatta emzikle falan yatiyor ben tabi cok sevinmistim bu duruma gercekten cok rahat oldu çünkü. Fakat tuttugu emzik nuk damakli. 2 gun bisi yoktu fkt bugun göğsümdu red edip durdu gaz sancisi cekiyor gibi elleriyle itti baktim herseferinde a6ni seyi yapiyor sagip verim dedim hemen bi 125 cc sagip verdim hepsini ictive bugun her aciktiginda sagip verdim diger turlu gögsümden emmek istemedi
acaba bu damakli emzik yüzünden mi oldu? Cunku biliyorsun 1 hafta çalıştım biberonlaverdiler ama göğsünmu yine alıyordu. Şimdi niye böyle yapiyor anlamadim:26: emzik tutmasını ne kdr cok istiyordum halbuki
![]()
yazdıklarımı geri okudumda pek açıklayıcı olmamış.. şöyle anlatayım .. ben mersinde büyüdüm mersinliyim yani.. evlenince mersinin ilçesi silifkeye geldim silifkeninde bi kasabası susanoğlu.. eşim buralı ailesi falan burda ama benm hiç kimsem yok.. mersine 2 saat.. ama ha deyince gidilmiyor işte.. deniz kum güneş hoş gelebilir ama eşim çalıştığı için hafta içi pek bi faaliyetimiz olmuyo akşamları çıkıyoruz o güzel oluyo ama şimdi çocukla çıkmak işkence oluyo .. hafta sonuda ailesi burda olduğu için genelde birlikte geçiriyoruz .. hafta içide birlikteyiz .. bi düşündümde hep birlikteyizbaşlarda yalnız kalmaktan iyiydi onlarla birlikte olmak ama bu aralar sanırım tahammülüm azaldı yada cici gelin modumun kullanma süresi doldu .. tırnaklarımı çıkarıyorum artık.. geçinmek evet daha kolay kiralar ucuz falan filan ama ben burayı sevmiyorum .. yerlisi hep köylü .. kadınlar kızlar hep tarlada serada calışıyo .. arakdaslık edecek kimse yok.. tatilcilerle de takılmak için biraz büyüğüm sanki
kış bitincede ölü şehir oluyor .. her yer kapanıyor .. gidicek hiç bi yer olmuyor .. bla bla bla.. uzatabilirim yani.. ama daha fazla sızlanmıyım ...