Tatlim ben viyanadayim barcelona ya gidip görmek kismet olmadi henüz viyanayla bir karsilastirma yapamayacagim oyüzden.. Viyana genel de tarih acisindan görülüp gezilecek biryer saraylar, müzeler, meshur kliseler, milyonlarca kelebegin icin de yürüyebilecegin kelebek evi, avrupanin en büyük genclik parklarindan birtanesi (hemen benim evin yanin da), fayton turu, tuna nehri vs... Turistlerin en cok ilgisini ceken seyler 1. Viyana da ki hersey normalin iki kati fiyat olarak diyebilirim ve viyana gercekten cok kalabalik bir sehir avusturyanin en kücük sehirlerinden birisi olmasina ragmen en fazla nüfusa sahip neredeyse..
Kalabaligi sevmem temiz hava olsun dersen tirol, kärnten gibi alplerin ve tamamen doga icinde bulunacagin yerleri tercih edebilirsin hatta istersen avusturyadan italyaya mesela Venedig sabah trenle gidip tur atip aksama tekrar viyana ya dönebilirsin arada ki mesefa oldukca kisa.. Otel fiyatlari da eger maddi durum iyi dersen kafana göre heryerde cok güzel termaloteller var
teşekkür derim canım bu dediklerin aklımda olsun o zaman...ben barcelona taraftarıyım ama viyanayı da mutlaka gör diyorlar o yüzden ikilemdeydim:)))