2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
öncelikle geçmiş olsun hayatım alışana kadar olur böle şeyler merak etme allahım seni ve bebeğini korusun inşallahh....
bem bu laptop cillop gibi yepissyeniii bi bilgisyardıı benm bitane canavarım varr o buna saçma sapan araba oyunlarıyla doldurdu internettedede saçma sapan oyun sitelerine giriyoo bilgisayarın içine.etti afedersinnn:27::52:
vaktim yokken zaten giremiyorum orası açık ve net olmuş zatenn:9::9:aman bacım yaa 3 gün giremiyom oturup ogeçmişi nasıl okıyım okuyana kadar zati kızım uyanır...:25::25:

Sagol canim dedigin gibi alisilir zamanla ama benim gözüm korktu birdaha yalnizken hayatta araba kullanmam bir müddet..
Taa birkac ay öncesinden anlatiyordun o canavarin laptopla iliskisini unutmadim canim ozaman da demistim varsa eski bir laptop onu ver diye.. Hem telefondan giremiyormusun sen yazacak baktin olmasa bile takip edersin en azindan

Benimde cekti bak:)
Biz günübirlik gidiyorduk o taraflara denize..bu yaz yinede bebek uyuyunca aksam 10larda havuza girebildim
Ama temiz denizde yuzmek başka. . Seneye yavrularda girer denizee simitlerle:16:
Olbios ta kalanlar cok memnun:40:

Yurtdışı iyiymis, ailece mi planliyosunz..
Fırsatları değerlendirmeli:34:

bende buhafta başladım havuza gitmeye fenalık geldi artık yurtdışı tatilini ailecek düşünüyoruz ama bebekle nasıl olucak onu düşünüyoruz kışın gidebileceğimiz için sızak yerlere gitmeyi düşünüyoruzz bakalım ben mısır çok istiyodum ama acayip karışık ne zaman niyetlensek isyan çıkıyoo anla artık:9::9::9:eşimde dubai istiyo bakıcaz bakalım arkadaşlarvar bikaç aile yine öle geniş birup olucakk

Sagol canim dedigin gibi alisilir zamanla ama benim gözüm korktu birdaha yalnizken hayatta araba kullanmam bir müddet..
Taa birkac ay öncesinden anlatiyordun o canavarin laptopla iliskisini unutmadim canim ozaman da demistim varsa eski bir laptop onu ver diye.. Hem telefondan giremiyormusun sen yazacak baktin olmasa bile takip edersin en azindan

şu anda bende eski laptoptayım zaten babamız yenisini inşaattaki ofisine götürdü ya takip etmeye çalışıyorum aslında ama cvp yazamadığım zamanda uyuz oluyommm:ssz::ssz:
aman dikkat et canım çocukla yalnız araba sürmek zor çok çabuk dikkat dağılabiliyoo..

Canınız sagolsun
Keske buyursanız.
aman laf etmeyelim süt çeker falan
Yağlı yağlı bosver
Zaman incelme zamanı:40::13:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende buhafta başladım havuza gitmeye fenalık geldi artık yurtdışı tatilini ailecek düşünüyoruz ama bebekle nasıl olucak onu düşünüyoruz kışın gidebileceğimiz için sızak yerlere gitmeyi düşünüyoruzz bakalım ben mısır çok istiyodum ama acayip karışık ne zaman niyetlensek isyan çıkıyoo anla artık:9::9::9:eşimde dubai istiyo bakıcaz bakalım arkadaşlarvar bikaç aile yine öle geniş birup olucakk

Kafa dengi arkadaşlarla guzel olur tatiller
Kızın da akıllı usluysa ne güzel olur, dert etme

onur akın dinlemeyi özlemişimm son kibrit çöpüm gibi sakladım seni:43::43:ayy okul yıllarım aklıma geldii ah ah yaşlanmışmıyım neee:50::50:

hımmm bizde adanaya kaçıyoruz hafta sonları falan hava koklamaya:9::9:yakınız birbirimize ne güzelll:16:

Koklamakmı..nefes alınmıyor kıs orda:37:
Insan klima altında terlermi ya:23:
sekerim senide nigde tatil rehberime ekliyorum hemen :60: :60:

Her yerde tanıdık oldu bak
Tur acentası açabilirsin sanırım:1::1:
Eksik varmı, bulalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Koklamakmı..nefes alınmıyor kıs orda:37:
Insan klima altında terlermi ya:23:

Tur acentani artık açabilirsin sanırım:1::1:
Eksik varmı, bulalım

hava koklamak derken alışveriş falan anlarsın yaaa:34:akşamları barajın kenarında yemek güzel oluyoo yaa eğlencede var ohhh:24:tabi bebekle beraber biraz ertelendiide
zeynoo acentayı kursun bende takılcam onaaa

şu anda bende eski laptoptayım zaten babamız yenisini inşaattaki ofisine götürdü ya takip etmeye çalışıyorum aslında ama cvp yazamadığım zamanda uyuz oluyommm:ssz::ssz:
aman dikkat et canım çocukla yalnız araba sürmek zor çok çabuk dikkat dağılabiliyoo..

Sende artik girebildigin kadar canim buna da sükür yine arada ses ediyorsun okadar cok kisi var ki son 1-2 aydir birdefa bile göremedigim mesela

Canınız sagolsun
Keske buyursanız.
aman laf etmeyelim süt çeker falan
Yağlı yağlı bosver
Zaman incelme zamanı:40::13:

Sekerim bende caniniz istesin yapip yiyesiniz diye söylüyorum
Siz kilo alirken ben veriyor olurum fenami hahaha

merhaba kızlar, ne güzel olmuş bu topik:3: gelebilir miyim ben de?

Hosgeldin güzelim nerelerdeydin öyle kayip ilani verecektik

amaan benim klasik hayatım işte yine bir ton talihsizlik fln..canım pek sıkkındı kaç zamandır, vakit de bulamadım şimdi azcık azcık vakit ve neşe bulmuşken geleyim dedim:8:

Sende artik girebildigin kadar canim buna da sükür yine arada ses ediyorsun okadar cok kisi var ki son 1-2 aydir birdefa bile göremedigim mesela

esracım allah nasip ederde ikinci çocuğun olursa anlarsın iananki bazen ayakta uyuyorum benm oğlan zaten bilgisayarı ele geçiriyoo alamıyoruz elinden o kreşe başlamadan bana rahat yüzü yokk ama vakit buldukça gelip sohbetlre katılıyorum zaten dilim şişiyooo biriktirioyurmm:1::1:

Cok fenasinnn esra:29: demek aradaki farkı açacaktın ha:28:
Zaten bende metrelik yaptiririz dedim ya; 5 cm i benim, gerisi zeynomun olacaktı
Misafir o çünkü:27:
Şakası bi yana neyseki aram yok yaf:34:

Back
X