Nefisebrk canım Nerelerdesin nasılsın ikizler çok mu yoruyor seni 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım beni merak etmen sorman çok güzel teşekkür ederim

mevlit yaptım geçen hafta,onun yorgunlugu çıkmadı hala.çok kalabalıktı.hem de sadece arkadaş grubuma yapmıştım,sagolsun hepsi gelmiş.bir de akrabalara yapıcam yazın.hepsini bir günde agırlayamazdım ev herhalde çökerdi

annem salı günü gelmişti,çocuklara baktı ben de temizlik yaptım.bir de o arada hala gardroptaki hiçbir kıyafetime giremedigim için kıyafet alışverişine çıktık eşimle iki kere.çok kararsızım ben ya.bir türlü karar veremeyince gece 11e kadar magazalarda kıyafet arattım eşime

annem haftasonu gitti ben tekim evde şimdi.çok şükür tek bakabiliyorum artık.uyanık olduklarında iş de yapabiliyorum.kucaga almayı sevmeyen biri oldugumdan hiçbiri kucak istemiyor,isteseler de almıyorum.azıcık aglayıp oyuna devam ediyorlar.
ama akşam babaları gelince kıyamet kopuyor baba beni kucagına al diye

bir de annemi ve babamı görünce aynısını yapıyorlar

adam biri kucagınada biri bacagına yapışmış vaziyette yemek yiyor ben de yan gelip oturuyorum

sanırım analarının karşılamadıgı kucak ihtiyaçları tavan yapıyor

ben alamam valla,alırsam bütün gün ne iş yapabilirim ne birşey.en baştan alıştırmadım.
birbirleriyle oynuyorlar çok şükür.birbirilerini görünce kahkaha atıyorlar kendilerince konuşup gülüşüyorlar.beni aramıyorlar hiç,holde bir aşagı bir yukarı gidp geliyorlar oynuyorlar :) rabbime sonsuz şükürler olsun,bugünleri göremeyecegim sanıyordum.hala gece çok sık uyanmalarına ragmen çok rahatladım.bir de gece güzel yatsalar,benden iyisi olmayacak.şimdi ögle uykusundalar.ben de yemeklerini hazırladım internetin başına geçtim :)
o degil de ben kızımı çok hırpalamaya başladım o kadar vicdan azabı çekiyorum ki.aralarında ayrım yapmak,ya da etrafı dagıtınca kızmak bagırmak degil.uyumuyor,uykuya çok zor dalıyor,sanki gece güzel uyumuş gibi bir de sabahın köründe dikiliyor.tahammül edemiyorum.uykudan defalarca kalkınca o kadar sinirleniyorum ki,gözüm kararıyor ne çocuk görüyorum ne birşey.işte kızımı da bu ruh haliyle sabah epey hırpaladım...haşin davranıyorum,yastıga hızlı koyuyorum kucagıma hızlı alıyorum sinirle.o kadar tedavi oldum sözde,şu sinirime nasıl çözüm bulacagım?? o kadar pedagoji kitabı yalan oldu.herşeyi biliyorum,yine asabi davranıyorum...