Burcucum ben bu uc kitabi da annemdeyken okudum,yani cocuklarla bir basimayken degil,yardimcim varken.cocuklara sevgili peygamberim kitaplarini okuyorum ya,onlardan da bilmedgim cok sey ogrendim,peygamber efendimizi daha da cok sevdim.dini bilincleri gelissin,hayirli evlat olsunlar diye ugrasiyorum ve bunu cok istiyorum.
Benim emzirme derdim yok ama param da yok biryerlere kacmak icin

firsat bulmusken git arkadasim.
Cok ekstrem olacak belki ama kizinin uyku saatinde,o uyurken yola ciksanniz.nereye gideceksiniz bilmiyorum ama azindan bir saat uyur degil mi.sallantiyla daha da cok uyur.
Elbette zorun zoru var,siz ikizin,ben ucuzun,ucuz de dorduzun zorlugunu ve sikintisini bilemez.bu forumda tanistigim tedavi olmadan ucuzlere hamile olan ve onlara tek basina bakan bir arkadasim da var.hic uykusuz dogum yaptigindan beri,nasiil uyusun ki.ustelik biri bes biri alti yasinda iki kizi da var,onlarla annesi ilgileniyormus.insan cok yipraniyor.ama buyuduklerinde onlari oyle gormek ne guzel olacak kim bilir.
Ben cok zor ve sikintili gunler yasadim,bunu tek cocukla yasayan da var elbet.cocuklarimi istemedim,anneme al bunlari nasil bakarsan bak dedigimi cok iyi hatirliyorum.onlari hayatimda istemedim,bu cok uzun surdu.halbuki mukemmel bir kabullenis ve sorunsuzca bir hamilelik yasadim.cogu cogul gebelik yasayanlar yatarak hamilelik gecirirken ben 33. Haftada karnimdan duvara toslaya toslaya yururken banyo mermerlerini fircaliyordum.uzatmayayim,herkes kendine gore zorluk yasiyor ama allah da kesinlikle dagina gore kar veriyor.sukur ki annem yakinimda,benim yardimcim da o oldu.etrafinda hic yakini olmayanlara da rabbim sabir ve guc veriyor bir sekilde buyuyorlar.
İngilizce kelimeleri soyleyecegim ben de,tesekkur ederim