Burcucum bana doktor eczanede yaptirilan bir karisim soylemisti,desitin pisik kremi+ a,d,e vitaminleri + omega 6 seklindeydi.ben bir tek onu kullandim diyebilirim.bubchen in pisik kremi fayda etmiyordu,zaten o da satin aldigimiz setin icinde vardi yoksa ozellikle almamistim.
Sudokrem ve chicco pisik kremlerinin cok iyi oldugunu duydum.burada kremin biraz sert kivamli olmasi etkili oluyor,yoksa su gibi pisik kremleri gecirmiyor pisigi.bepanthol gibi.yani benimkilerde oyleydi en azindan.kolay gelsin canim.
Sen cevap vereli iki gun olmus canim simdi yazabildim,gecmistir insallah yamanin sikintilari.cocuklarka dugun isleri cok yorucu oluyor allah kolaylik versin sizlere,hayirli olsun bir yastikta kocasinlar insallah
Cimen alerjisini hic dusunmemistim acikcasi,alerji zor is.benimkilerde bir reaksiyon gorulmedi,olsaydi cikardi simdiye kadar degil mi? Ama omer faruk yedi,humeyra yemedi.
Canim cok gecmis olsun tekrarlamasin insallah,ates zor,ustune ishal daha da zor.canin cikmistir.insallah toparlar allah sifa versin.
Canim yoksun epeydir.sen nasilsin? Esin ve ailesi ile araniz nasil,toparlayabildiniz mi? Ozel bir konu biliyorum ama burada bizimle paylastigin icin sorma curetinde bulundum,umarim yanlis birsey yapmamisimdir.
Ben ve ikizcanlarim iyiyiz cok sukur.surekli etraf kurcalama sacma dagitma derdindeyiz.gece uykularimiz oturmadi,oturmuyor.oglum cok sik kalktigi gibi,her kalkisinda 180 ml mama iciyor.en az iki kere kalkiyor.bazen sebepsiz bagiriyor,pispisliyorum ya da salliyorum.cok mama ictigi icin her sabah boydan boydan sidigi tasmis bir sekilde kalkiyor artik ne yatak kaldi ne yorgan.prima aktif bebek 5 numara kullaniyorum oglum 13 kiloya yaklasti,sizde de tasirma oluyor mu?? Acaba bez degistirsem mi diyorum.humeyrada bu sorun olmuyor cunku gece neredeyse hic mama icmiyor.annem bebek magazalarinda sidigi cok cikan bebekler icin musamba donlar oldugunu,bezinin ustune gece yatmadan giydirebilecegimi soyluyor.var mi fikriniz??
Annem bende bir haftadir,geldiginden beri evimi temizliyor.hic kimse insanin oz annesi gibi olamaz.allah kayinvalidemin eline dusurmesin.bana uzak olsun baska birsey istemem.
Cocuklarim kalabalikta yabancilamayip kendilerinden buyuk cocuklarla cocuk odasina gidip saatlerce oynuyor.masallah,buna o kadar seviniyorum ki.insallah hep boyle gider.pacama yapismiyorlar.cok sukur.
Mukemmel siraliyoruz ama yurumuyoruz daha.oglum duvarlara tutuna tutuna mutfaga yanimiza geliyor.kizim babasi gelince baba babaa diye babasinin sirtindan inmiyor.birbirilerine ce-ee yapip butun gun birbirilerini kovaliyorlar.buyuduler cocuklarimiz kizlar farkinda misiniz,saka gibi soyleseler inanmazdim ama bir yasinda olacaklar.
Senin kuzun nasil canim?? Uykulari oturdu mu guzel yiyor mu??
Masallah masallah canim cok tatli bu pasa ya

koca adam olmus

ayaklar benim oglan gibi mengene sizde de

kocaman masallah
Benimkilerin yaninda da en ufak bir melodiyi mirildan,oglum sallaniyor kizim tekrar ediyor

gelismelerini gormek cok guzel ve duygulandirici degil mi.allah acilarini yasatmasin.
İnsallah uzun seneler gorusuruz canim,bunu ben de cok isterim.stres atiyorum burada,sizleri takip etmek cok zevkli.