2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oğlumun huysuzluğunun bu kadar artması üzerine nette şunu okudum: yürümeye yakın çocuklarda korku oluşurmuş özellikle 1 yaş civarında. neyse ki kısa sürermiş. gerçekten de oğlumda çok hızlı gelişme var bu aralar. daha geçen hafta yapamadığı hareketleri çok güzel şekilde yapıyor. huysuzluk azaldı ama geçmedi. bol bol düşüyor...
pazar gunu dgunu yapıyoruz aile arasında. 20 mayıs aslında ama hsonu daha rahat olur dedik. çok abartılı değil zaten, geniş aile ile bir akşam yemeği arkasından pasta ama bol bol fotograf niyetindeyim :)

Burcucum bana doktor eczanede yaptirilan bir karisim soylemisti,desitin pisik kremi+ a,d,e vitaminleri + omega 6 seklindeydi.ben bir tek onu kullandim diyebilirim.bubchen in pisik kremi fayda etmiyordu,zaten o da satin aldigimiz setin icinde vardi yoksa ozellikle almamistim.

Sudokrem ve chicco pisik kremlerinin cok iyi oldugunu duydum.burada kremin biraz sert kivamli olmasi etkili oluyor,yoksa su gibi pisik kremleri gecirmiyor pisigi.bepanthol gibi.yani benimkilerde oyleydi en azindan.kolay gelsin canim.

Sen cevap vereli iki gun olmus canim simdi yazabildim,gecmistir insallah yamanin sikintilari.cocuklarka dugun isleri cok yorucu oluyor allah kolaylik versin sizlere,hayirli olsun bir yastikta kocasinlar insallah :-)
Cimen alerjisini hic dusunmemistim acikcasi,alerji zor is.benimkilerde bir reaksiyon gorulmedi,olsaydi cikardi simdiye kadar degil mi? Ama omer faruk yedi,humeyra yemedi.

Canim cok gecmis olsun tekrarlamasin insallah,ates zor,ustune ishal daha da zor.canin cikmistir.insallah toparlar allah sifa versin.

Canim yoksun epeydir.sen nasilsin? Esin ve ailesi ile araniz nasil,toparlayabildiniz mi? Ozel bir konu biliyorum ama burada bizimle paylastigin icin sorma curetinde bulundum,umarim yanlis birsey yapmamisimdir.
Ben ve ikizcanlarim iyiyiz cok sukur.surekli etraf kurcalama sacma dagitma derdindeyiz.gece uykularimiz oturmadi,oturmuyor.oglum cok sik kalktigi gibi,her kalkisinda 180 ml mama iciyor.en az iki kere kalkiyor.bazen sebepsiz bagiriyor,pispisliyorum ya da salliyorum.cok mama ictigi icin her sabah boydan boydan sidigi tasmis bir sekilde kalkiyor artik ne yatak kaldi ne yorgan.prima aktif bebek 5 numara kullaniyorum oglum 13 kiloya yaklasti,sizde de tasirma oluyor mu?? Acaba bez degistirsem mi diyorum.humeyrada bu sorun olmuyor cunku gece neredeyse hic mama icmiyor.annem bebek magazalarinda sidigi cok cikan bebekler icin musamba donlar oldugunu,bezinin ustune gece yatmadan giydirebilecegimi soyluyor.var mi fikriniz??
Annem bende bir haftadir,geldiginden beri evimi temizliyor.hic kimse insanin oz annesi gibi olamaz.allah kayinvalidemin eline dusurmesin.bana uzak olsun baska birsey istemem.
Cocuklarim kalabalikta yabancilamayip kendilerinden buyuk cocuklarla cocuk odasina gidip saatlerce oynuyor.masallah,buna o kadar seviniyorum ki.insallah hep boyle gider.pacama yapismiyorlar.cok sukur.
Mukemmel siraliyoruz ama yurumuyoruz daha.oglum duvarlara tutuna tutuna mutfaga yanimiza geliyor.kizim babasi gelince baba babaa diye babasinin sirtindan inmiyor.birbirilerine ce-ee yapip butun gun birbirilerini kovaliyorlar.buyuduler cocuklarimiz kizlar farkinda misiniz,saka gibi soyleseler inanmazdim ama bir yasinda olacaklar.
Senin kuzun nasil canim?? Uykulari oturdu mu guzel yiyor mu??

Masallah masallah canim cok tatli bu pasa ya :-) koca adam olmus :-) ayaklar benim oglan gibi mengene sizde de :-) kocaman masallah :-)

Benimkilerin yaninda da en ufak bir melodiyi mirildan,oglum sallaniyor kizim tekrar ediyor :-) gelismelerini gormek cok guzel ve duygulandirici degil mi.allah acilarini yasatmasin.

İnsallah uzun seneler gorusuruz canim,bunu ben de cok isterim.stres atiyorum burada,sizleri takip etmek cok zevkli.

Canımm yaman iyi ayva ve elmayı tarçınla haşlayıp verdim öksürüpüne iyi geldi.şükür şuan iyiyiz dün gece kesintisiz 3 saat uyudu şoktayım hala.bugün kına gecesi vardı mecbur gitti anneme buraktım ilk defa ama uyutamamış erken geldim biraz uyuttum hemen düzelicek bence uykuları.herkez 1 yaşından sonra huyu suyu bile değişecek inanamayacaksın diyor.birde sabah iş görüşmesine çağırdılar ben başvurmadıpım halde refaranslarla arıyorlar bide bu var şimdi ben eylül gibi bakmaya başlarım diyordum ama bakalım çok iyi bir yer ama hala kararsızım eninde sonunda işe geri dönücem aklı ermeden gitmek daha mantıklı sanırım ama bu gece bıraktımya ben gelince çırpınması içimi burktu napıcam ne yapmalıyım aklım çok karıştı gene.

kabak tarifi alabilir miyim canım ya?
maşallah kuzucuklarına bu arada :) onları izlemek çok keyiflidir eminim.

Tesekkur ederim canim,evet izlemesi gercekten keyifli oluyor,artik suruye karistik biz de,buyuk cocuklarla oynuyoruz :-) ama bunun icin cok ugrastim,arkadaslarimla gorusmeyi kesmemek icin kendimi cok zorladim,iki bebek malum evden cikmak zor,tam cikarken ya acikirlar ya kaka yaparlar ya uykulari gelir.sosyal olsunlar diye evimi darma dagin birakip ciktim cogu zaman.yeter ki iki insan gorsunler,insan icine girsinler diye.simdi cok sukur yabancilamiyorlar.
Kabak corbasi soyle canim,sogani zeytinyaginda kavurdum,
Onceden ince ince rendeledigim kabak ve havucu sogana ekleyip bir miktar da oyle kavurdum,
Bu asama da kiyma da ekledim,ama eklemedigim de oldu,
Uzerini gececek kadar su ekledim,azicik da tuz.
Tam bugday unu limon ve yumurta sarisiyla terbiye yapip pismeye yakin ekledim,un yerine yogurtla da yaptigim oldu.
Pistikten sonra tereyaginda naneyi azicik cevirdim ustune gezdirdim.insallah oglun da begenerek yer.
Enginarin da corbasini bu sekilde yapiyorum,ayni sekilde tek fark kabak ve havuc yerine minik minik dogranmis enginar var.

oğlumun huysuzluğunun bu kadar artması üzerine nette şunu okudum: yürümeye yakın çocuklarda korku oluşurmuş özellikle 1 yaş civarında. neyse ki kısa sürermiş. gerçekten de oğlumda çok hızlı gelişme var bu aralar. daha geçen hafta yapamadığı hareketleri çok güzel şekilde yapıyor. huysuzluk azaldı ama geçmedi. bol bol düşüyor...
pazar gunu dgunu yapıyoruz aile arasında. 20 mayıs aslında ama hsonu daha rahat olur dedik. çok abartılı değil zaten, geniş aile ile bir akşam yemeği arkasından pasta ama bol bol fotograf niyetindeyim :)

Ya benim oglan da cok huysuz cok bagiriyor bu aralar,demek ondanmis...evet aynen dedigin gibi,benimki de bir anda cok hizli gelisim gosterdi,sadece surunen cocuk ayni anda hem emekledi hem tutunup kalkti hem de siraladi.artik pencereleri kapi kollarini aciyor.kizim huysuz degil ama,o oglum kadar bir anda gelismedi,yani once iki ay emekledi sonra iki ay tutundu sonra siraladi.rahat gelisti yani :-) daha neler ogrenecegiz bakalim...

Dogum gununz simdiden kutlu olsun canim,senin pesin sira artik birer birer dogum gunu kutlamalarini okuruz :-). Cok sukur bugunlere.

Canımm yaman iyi ayva ve elmayı tarçınla haşlayıp verdim öksürüpüne iyi geldi.şükür şuan iyiyiz dün gece kesintisiz 3 saat uyudu şoktayım hala.bugün kına gecesi vardı mecbur gitti anneme buraktım ilk defa ama uyutamamış erken geldim biraz uyuttum hemen düzelicek bence uykuları.herkez 1 yaşından sonra huyu suyu bile değişecek inanamayacaksın diyor.birde sabah iş görüşmesine çağırdılar ben başvurmadıpım halde refaranslarla arıyorlar bide bu var şimdi ben eylül gibi bakmaya başlarım diyordum ama bakalım çok iyi bir yer ama hala kararsızım eninde sonunda işe geri dönücem aklı ermeden gitmek daha mantıklı sanırım ama bu gece bıraktımya ben gelince çırpınması içimi burktu napıcam ne yapmalıyım aklım çok karıştı gene.

Lalacim isin zor,akli ermeden diyorsun ama akli ermeye basladi bile.iki yasini beklesen,cogu uzmandan iki yas diye okuyorum duyuyorum.tabii karar senin bunu en iyi sen bilirsin.insallah sonuc senin icin de yaman icin de en kolay ve en acisiz sekilde gerceklesir.
İnsallah bir yas sonrasi dedigin gibi olur.inan bunu ben de cok istiyorum.

Tesekkur ederim canim,evet izlemesi gercekten keyifli oluyor,artik suruye karistik biz de,buyuk cocuklarla oynuyoruz :-) ama bunun icin cok ugrastim,arkadaslarimla gorusmeyi kesmemek icin kendimi cok zorladim,iki bebek malum evden cikmak zor,tam cikarken ya acikirlar ya kaka yaparlar ya uykulari gelir.sosyal olsunlar diye evimi darma dagin birakip ciktim cogu zaman.yeter ki iki insan gorsunler,insan icine girsinler diye.simdi cok sukur yabancilamiyorlar.
Kabak corbasi soyle canim,sogani zeytinyaginda kavurdum,
Onceden ince ince rendeledigim kabak ve havucu sogana ekleyip bir miktar da oyle kavurdum,
Bu asama da kiyma da ekledim,ama eklemedigim de oldu,
Uzerini gececek kadar su ekledim,azicik da tuz.
Tam bugday unu limon ve yumurta sarisiyla terbiye yapip pismeye yakin ekledim,un yerine yogurtla da yaptigim oldu.
Pistikten sonra tereyaginda naneyi azicik cevirdim ustune gezdirdim.insallah oglun da begenerek yer.
Enginarin da corbasini bu sekilde yapiyorum,ayni sekilde tek fark kabak ve havuc yerine minik minik dogranmis enginar var.

Ya benim oglan da cok huysuz cok bagiriyor bu aralar,demek ondanmis...evet aynen dedigin gibi,benimki de bir anda cok hizli gelisim gosterdi,sadece surunen cocuk ayni anda hem emekledi hem tutunup kalkti hem de siraladi.artik pencereleri kapi kollarini aciyor.kizim huysuz degil ama,o oglum kadar bir anda gelismedi,yani once iki ay emekledi sonra iki ay tutundu sonra siraladi.rahat gelisti yani :-) daha neler ogrenecegiz bakalim...

Dogum gununz simdiden kutlu olsun canim,senin pesin sira artik birer birer dogum gunu kutlamalarini okuruz :-). Cok sukur bugunlere.

Lalacim isin zor,akli ermeden diyorsun ama akli ermeye basladi bile.iki yasini beklesen,cogu uzmandan iki yas diye okuyorum duyuyorum.tabii karar senin bunu en iyi sen bilirsin.insallah sonuc senin icin de yaman icin de en kolay ve en acisiz sekilde gerceklesir.
İnsallah bir yas sonrasi dedigin gibi olur.inan bunu ben de cok istiyorum.

Ya iş için yakamı bırakmıyorlarki kıramayacağım insanlar arıyor neyse gittim konuştum 8-4 ve hafta sonu çalışmam dedim maaşıda yüksek tuttum artık ona kalmış.anne sevgisinin yerini tutmaz ama taşındımya çok kalabalık anane dede kuzenleri herdakka birinde şuanda arkamdan ağlamıyor el sallayıp gidiyorum aklı biraz daha erince ağlar düşüncesindeyim acil çalışmam gerekmiyor fakat öyle yerlerden arıyorlarki hadi gidip görüşeyim oluyorum.yanlışmı doğrumu bilmiyorum ama hayırlısı çokda önemli değil.

Slm haziran annişleri inş bebişler demicem çocuklar iyidir çnku sıpalar büyüdü valla yaşına girecekler biz 3gun önce tam 11 aylık olduk ve net yürüyoruz artık :)çok seviniyo yürürken dustuğude oluyor tabi şimdi heyecan sardı. Doğum günü için hazırlıklara başlıycam çok heyecanlıyım :) herkes kendine ve kuzularına iyi baksın canlarım

Slm haziran annişleri inş bebişler demicem çocuklar iyidir çnku sıpalar büyüdü valla yaşına girecekler biz 3gun önce tam 11 aylık olduk ve net yürüyoruz artık :)çok seviniyo yürürken dustuğude oluyor tabi şimdi heyecan sardı. Doğum günü için hazırlıklara başlıycam çok heyecanlıyım :) herkes kendine ve kuzularına iyi baksın canlarım

Büyüdüler ya anlamıcaksın nasıl büyüdüğüne diyenlere inanamıyordum gerçekten çok hızlı geçti.bizde 5 gün oldu 11 aylık olduk baya ayakta duruyor farkında olmadan ama benim oğlum herşeyi bir anda yapıyor yarın bi vakmışım adım atmış sanırım yürüme arabasını kullanma zamanı geldi çünkü yürüteçe koymadım adım atmayı çözmesi lazım yarın çalışmalara başlıyorum yürüse daha rahat olucam kucakçı bizimki😄bugün düğüne gittik ilk defa onunla hiç korkmadı müzikte alkış yapıp durdu elden ele gezdi durdu.doğum günü hazırlıklarına başladım bende 13 haziran ama 16 sında babalar gününde yapıcam aileler ve yakın arkadaşlarımla 1 yaş kurabiyeleri ve resimli magnet siparişlerimizi verdik daha birsürü hazırlık var süslemeydi falan.ama çok keyif alarak yapıyorum çok heyecanlıyım.Allahım hepimizin evlatlarını korusun mutlu yaşları olsun.bîzdende haberler böyle.

Büyüdüler ya anlamıcaksın nasıl büyüdüğüne diyenlere inanamıyordum gerçekten çok hızlı geçti.bizde 5 gün oldu 11 aylık olduk baya ayakta duruyor farkında olmadan ama benim oğlum herşeyi bir anda yapıyor yarın bi vakmışım adım atmış sanırım yürüme arabasını kullanma zamanı geldi çünkü yürüteçe koymadım adım atmayı çözmesi lazım yarın çalışmalara başlıyorum yürüse daha rahat olucam kucakçı bizimki😄bugün düğüne gittik ilk defa onunla hiç korkmadı müzikte alkış yapıp durdu elden ele gezdi durdu.doğum günü hazırlıklarına başladım bende 13 haziran ama 16 sında babalar gününde yapıcam aileler ve yakın arkadaşlarımla 1 yaş kurabiyeleri ve resimli magnet siparişlerimizi verdik daha birsürü hazırlık var süslemeydi falan.ama çok keyif alarak yapıyorum çok heyecanlıyım.Allahım hepimizin evlatlarını korusun mutlu yaşları olsun.bîzdende haberler böyle.

Ellerinden tutup sürekli gezdir o şekilde yürüdü benim oğlan yürüme arabası almadık biz ama sen kullan o çok faydalı oluşmuş cnm bu arada bizde babalar günü doğumluyuz oğlumu babasına o gün hediye ettim çok anlamlı Bi gün olucak eşim açısından :) kurabiye bende yapıcm diş yediğinde yapmıştım bunda da yapıcam oğlum izin verirse bide gebelik olunca zor olucak artık ama yapıcm mutlaka ya hediyelik kararsızım ben ne yapsam yada yaptırsam diye bakalım aramalardayım rabbim sağlıklı yaşlar nasip etsin yavrularımıza

Ellerinden tutup sürekli gezdir o şekilde yürüdü benim oğlan yürüme arabası almadık biz ama sen kullan o çok faydalı oluşmuş cnm bu arada bizde babalar günü doğumluyuz oğlumu babasına o gün hediye ettim çok anlamlı Bi gün olucak eşim açısından :) kurabiye bende yapıcm diş yediğinde yapmıştım bunda da yapıcam oğlum izin verirse bide gebelik olunca zor olucak artık ama yapıcm mutlaka ya hediyelik kararsızım ben ne yapsam yada yaptırsam diye bakalım aramalardayım rabbim sağlıklı yaşlar nasip etsin yavrularımıza

Kendi özgür olmak istiyor beyefendi😄elinden tutup yürütünce oturuyor arabayla olucak sanırım çok heyacanlıyım komik duruyor ufacık adam adım attıkça izlemeye doyamıyorum sabahtan beri arabayla sağa sola gidiyor.eşine çok güzel hediye olmuş.doğumgünü için çok seçenek var kolonya olur lavanta keseleri olur çokta şık olur ben magneti tercih ettim çünkü hersene resimli ve yaşları yazıcak kısmet olurda o günleri görürsek hepsini biriktirip ona hediye etmek istiyorum büyüdünde.

Merhaba hanımlar...
Benim oğlum da yarın 11 ayını dolduruyor. Bizim maalesef uyuma problemimiz var. Annem sağolsun oğlumu sallayarak uyutmaya alıştırdı. Şimdi işin içinden çıkamıyorum. Karnını doyurup , altını temizleyip , kucağımda sakinleştirdikten yatağına yatırıyorum ve uyumasını bekliyorum. Ama asla sallamadan uyumuyor. Sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Sallamadan nasıl uyutabilirim ? Önerisi olan var mı?
Sallayarak uyutmanın zararlarını okudum. İçkulak sıvısı dengeyi sağladığı için , sallayarak uyuturken bu sıvının fazla hareketi de beyne zarar verebiliyormuş. Allah korusun. Oğlumu sallamadığım zaman çok hırçınlaşıyor , bağırıyor , çağırıyor. Ben de mecbur kalıp hafifçe de olsa sallamaya devam ediyorum. Sizler bu konuda nasıl davranıyorsunuz?

Merhaba hanımlar...
Benim oğlum da yarın 11 ayını dolduruyor. Bizim maalesef uyuma problemimiz var. Annem sağolsun oğlumu sallayarak uyutmaya alıştırdı. Şimdi işin içinden çıkamıyorum. Karnını doyurup , altını temizleyip , kucağımda sakinleştirdikten yatağına yatırıyorum ve uyumasını bekliyorum. Ama asla sallamadan uyumuyor. Sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Sallamadan nasıl uyutabilirim ? Önerisi olan var mı?
Sallayarak uyutmanın zararlarını okudum. İçkulak sıvısı dengeyi sağladığı için , sallayarak uyuturken bu sıvının fazla hareketi de beyne zarar verebiliyormuş. Allah korusun. Oğlumu sallamadığım zaman çok hırçınlaşıyor , bağırıyor , çağırıyor. Ben de mecbur kalıp hafifçe de olsa sallamaya devam ediyorum. Sizler bu konuda nasıl davranıyorsunuz?

merhaba.benim ikizlerim de yarın 11.5 aylık oluyorlar.dogumdan sonra agır bir depresyon geçirdigim için çocuklarımla aylarca annem ilgilendi ve oglumu ayakta sallamaya kızımı da kucakta uyutmaya alıştırdı.ikisini aynı anda bu şekilde uyuturdu.neredeyse dogduklarından beri böyle,hala devam ediyor.kızım da artık kucakta pışpışlanmak istemiyor onu da ayakta sallıyoruz.ve önceden bir sag bir sol yapınca hemen uyuyan kızım şimdi dakikalarca ugraştırıyor.saatlerce sallanan oglum ise yüzüme bakarak yatıyor,5 dk sallamayla uyuyor.bu aralar uyku öncesi gelip bana sarılmaya,benden ilgi göstermemi nazlamamı beklemeye başladı kuzum :16: ben de bu sallamalar ne zaman biitecek diye düşünmüyor degilim.

doktorum aglatacaksın demişti.3 saat aralıksız aglayabilir,bırak aglasın bak almanlar çocugu yediriyor doyuruyor bakımını yapıyor aglasa da aglamasa da koyuyor kenara işine bakıyor demişti.'sen uyumayı bilmiyorsun gel seni uyutayım' diyormuşuz biz bebeklere sallayarak.ama ben aglatamadım.aslında dayanablirdim ama eşim de çok duygusal çıktı,çünkü kızım baba diye aglıyordu yatagına bıraktıgımda.yani biz hala sallıyoruz.annem varken birini o birini ben sallıyoruz,yalnızken oglumu salıncakta kızımı ayagımda sallıyorum,kızımı bazen babası kucagında uyutuyor.etraftan duyuyorum sallanmak istemiyor diye bazı bebekler için.bir benimkiler öyle olamadı.bir deyorulunca sızan bebekler var.benimkiler yorulunca resmen çıglık çıglıga bagırıyor salla beniiiiiiiii uykum geldiiiiiiiiii ne bekliyorsuuuuuuuuun diye sanki.zor valla :50:

Ya iş için yakamı bırakmıyorlarki kıramayacağım insanlar arıyor neyse gittim konuştum 8-4 ve hafta sonu çalışmam dedim maaşıda yüksek tuttum artık ona kalmış.anne sevgisinin yerini tutmaz ama taşındımya çok kalabalık anane dede kuzenleri herdakka birinde şuanda arkamdan ağlamıyor el sallayıp gidiyorum aklı biraz daha erince ağlar düşüncesindeyim acil çalışmam gerekmiyor fakat öyle yerlerden arıyorlarki hadi gidip görüşeyim oluyorum.yanlışmı doğrumu bilmiyorum ama hayırlısı çokda önemli değil.

öne sürdügün şartlar çok makul canım inşallah istedigin gibi olur.seni de yormaz.kalabalıkta bakmak gerçekten kolaylık oluyor,ben de benimkileri çok bırakmışımdır anneme,arkamdan aglamazlar pek.ama şu son zamanlarda ömer bana pek bir düşkün oldu,markete bile çıksam peşimden aglıyor.gerçi geçen gün sucunun peşine de aglamıştı :1::1::1::1:

maşallah hayırli ugurlu olsun :16: benim cimcik kız da bir iki adım atmaya başladı,yürüme oyuncagı alıp almama konusunda kararsızız çünkü kızım boş damacana olsun,büyük karton kutuluar olsun hepsini sürüyor mübarek :16: tembel oglum hala duvarlara tutunup geziyor :1:

selamm kizlar benm oglanda oldu 11 ay 19 gunluk .. bizimki yuruyo ama korkuyo adim atmaya guvenemiyo dahaa bi ara tam artik yurur diyorum tekrar kendine korku salliyor.. kisa mesafeleri elini birakip kosa kosa gidiyoo ..bi turlu tam yurume asamasina gelemedik >) saglik olsun ogrenir inslh:15:kac gundur disaRI cikmadik cani SIKILDI parka goturdum elini tutum yesliklerde atladi yurudu ..salincaga bindirdim kaykaya cok keyiflendi iceri girince yine aglamalarr..neyseki yoruldu uyuyo imdi..bizde bi sorun var geceleri biberon almiyo ancak meme istiyo onuda doya doya emiyo birakio hemen..birde disler cikiyo cok huysuz miz mizz..:18:tosun gibi cocuk oldu kuru kemik bide ustune usutmus salya sumuk uzun zamandirr dudagina kasik degmesiyle oksuruyo midesini bulandiriyo zorla yediriyiorm cok zor yedirmekle ugrasmak:50:

maşallah hayırli ugurlu olsun :16: benim cimcik kız da bir iki adım atmaya başladı,yürüme oyuncagı alıp almama konusunda kararsızız çünkü kızım boş damacana olsun,büyük karton kutuluar olsun hepsini sürüyor mübarek :16: tembel oglum hala duvarlara tutunup geziyor :1:

Kız çocukları erken yürürlermiş :) benim oğlanda yurutecinden ite ite bide elinden tutup gezdirmek sayesine yürüdü ama inan yürüyünce daha zor bitim benim diom ona ben :D hep peşimde afedersin wc ye gidiom oturup taşa öylece yakamda hep ya Bi sorunumuz var biz 9 ayında kestik memeden ben gebe kalınca bnm oğlan şimdilerde meme diye ağlıyor napıcam ben bilmiyorum onun bunun yanında yakama asılıyo başta sıkıntı olmadı keserken anlamıodu komşunun kızı emerken bakıp hep ondan dolayı oldu sanırım :(vicdanım zedelenio böyle olunca

Kızlar Merhaba
Bizim biraz pisigimiz vardı. Bir türlü tam anlamıyla geçmedi şimdi de sanırım mantar gibi bir şey oldu minik minik sivilce gibi etrafı. . Ne kullanmam lazım acaba onerebileceginiz bir şeyler var mı :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım penaten diye bir krem var. Biz almanyadan tanıdıklar yoluyla getirttik. Türkiyede satılmıyor. Anında pişiği geçiriyor. Sen bile kullanabilirsin yanıklarda vs... Eğer tanıdık yoksa chicco tavsiye eden çok oldu bana . Bir dene istersen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kız çocukları erken yürürlermiş :) benim oğlanda yurutecinden ite ite bide elinden tutup gezdirmek sayesine yürüdü ama inan yürüyünce daha zor bitim benim diom ona ben :D hep peşimde afedersin wc ye gidiom oturup taşa öylece yakamda hep ya Bi sorunumuz var biz 9 ayında kestik memeden ben gebe kalınca bnm oğlan şimdilerde meme diye ağlıyor napıcam ben bilmiyorum onun bunun yanında yakama asılıyo başta sıkıntı olmadı keserken anlamıodu komşunun kızı emerken bakıp hep ondan dolayı oldu sanırım :(vicdanım zedelenio böyle olunca

İlk doğumun normal mi olmuştu?

Kızlar merak ettiğim birşey var. Bebeği gündüz uykusunu 1 e düşüren var mı? Benim sıpa sanırım tek uyku düzenine geçiyor. 2 kere uyutunca akşam uyumak bilmiyor. Bir de hala uyurken kıvranmaya devam ediyor. Sizin bebekleriniz de böyle hareketlimi?

Canım penaten diye bir krem var. Biz almanyadan tanıdıklar yoluyla getirttik. Türkiyede satılmıyor. Anında pişiği geçiriyor. Sen bile kullanabilirsin yanıklarda vs... Eğer tanıdık yoksa chicco tavsiye eden çok oldu bana . Bir dene istersen.

Canım ya ben dogdugundan beri penaten kullanıyorum her altını acista. Her şeyi denedik ama doğal zeytinyağı fayda etti aklinizda olsun. Mucize gibi geldi.. iki seferde tamamen geçirdi..

Kızlar merak ettiğim birşey var. Bebeği gündüz uykusunu 1 e düşüren var mı? Benim sıpa sanırım tek uyku düzenine geçiyor. 2 kere uyutunca akşam uyumak bilmiyor. Bir de hala uyurken kıvranmaya devam ediyor. Sizin bebekleriniz de böyle hareketlimi?

Bizim ki iki kere uyuyor hala. Ben yatagina koyduğum gibi uyuyor kimildamadan bende bunu anlamıyorum hep bıraktığım gibi buluyorum. Normal mi acaba.. zaten iki saate bir uyanıyor hala geceleri de ...

Bizim ki iki kere uyuyor hala. Ben yatagina koyduğum gibi uyuyor kimildamadan bende bunu anlamıyorum hep bıraktığım gibi buluyorum. Normal mi acaba.. zaten iki saate bir uyanıyor hala geceleri de ...

akşam kaçta yatıyo sabah kaçta uyanıyo senin bebeğin bizim uykumuz bir aydır teke düştü öğlen bir kere yatıyor artık başka yok önce bir sabah birde 3 gibi uyuyordu şimdi tek uykuya düştü

Back
X