canım benimkide birgün mızlamıyor ağlamıyor tamam diyorum artık düzeldi ertesi gün yine eskisinden beter oluyor benimkide akşam saat 19 ile 21 arası anlamıyorum hiç bişey yok sürekli mızlıyor huysuzluk yapıyor karnını doyuruyorum aç değil biliyorum oyun oynatmaya çalışıyorum herşeye sinirleniyor ağlıyor anlamıyorum noluyor bunlara hele dün akşam aynı saatlerde huysuzdu ama saat 22 den sonra ne ağlamak ne ağlamak sanki dövüyoruz normalde en geç 22.30a kadar uyutmaya çalışıyorum bazen sarktığı oluyor ama dün 12 de zor uyuttum durmadan ayağımdan kalkıyor ağlıyor bişeylere sinirleniyor altını değiştirmeme izin vermiyor sinirden deli oldum hadi geç yattın bari geç kalk gece az kalk nerde yine 5,6 kere kalktı sabahta 6 da ayakta gece uyusun diye ayağımda sallıyorum uyuyor yatıyorum geri kalkıyor az önce yine uyuttum inanır mısın sadece 5 dk uyudu ve kalktı artık sabır çekiyorum bütün gün zaten yüküm ağırlaşmaya başladı kucağa almak bile beni zorlarken inatla kucak istiyor gece ayağımda uyumak istiyor kahvaltı yaptırmaya calışıyorum ağzına her verdiğimi çıkarıyor ve zorla kendini kusturmaya calışıyor bazen ben mi çok büyütüyorum diyorum çünkü çok çabuk sinirleniyormuşum gibi hissediyorum hemen ağlıyorum çok çaresiz olduğumu düşünüyorum ama bir gülüverse sanki o omzumdaki bütün yükler kalkmış gibi güçleniyorum bazen piskolojimin bozulduğunu düşünüyorum sizde de oluyor mu böyle
Biliyorsun bizim bakıcı işten ayrıldı, 2 hafta oldu. 2 felaket hafta geçirdik.Eşim de ben de hem yorgun hem uykusuz.Hem çalış hem bebeğe bak çok zor durumlardı.Kızım sinirli, ağzına hiç bir şey koymuyor.Sürekli biberon, o da çok acıktığı için.Gecede kaç defa kalktığını sayamıyorum bile. Neye sinirleniyor, her şeye...Yemesi için ne deniyoruz, her şeyi...Yok arkadaşım huzur kalmadı. Aynen gecenin bilmem kaçında yatıyor, zaten doğru dürüst uyumuyor.Sabahın köründe ayakta! Doktora götürdük çocuk yemek yemiyor, bırak ağzını açmıyor, sinirli acaba bi rahatsızlığımı var diye, Dr her şey normal görünüyor dedi, iştah açıcı bir şurup verdi, hafif uyku da yapıyormuş.2 gündür onu veriyoruz az biraz yedi, daha rahat uyuyor.
Diyeceğim, evet oluyor sanırım böyle dönemler.Çabuk bitsin diye dua ediyorum.Allah yardımcın olsun seninde...