- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
canım bence ağrının bukadar şiddetli olması normal değil tabi çok zayıf değilsen. çok zayıf insanlarda böyle sancılar olurmuş. bir de magnesyum kullanımını sor doktoruna mutlaka. seni rahatlatacaktır. benim çok işime yaramıştı kasılma ve ağrılarımda...
canım bende 85 le hamile kaldım tüple . benim de ara ara oluyordu kasılmalarım,kramplarım ama çok aşırı değil. magnesium diye bir ilaç var suda eritiliyor. dr.um vermişti.hergün 1 tane mulaka iç,ağrın olursa 2 tane bile içebilirsin demişti. bende sürekli yanımda taşıyordum2.yi.ağrım olursa hemen içiyordum hiçbirşeyim kamıyordu. hatta birgün içmeyi unutmuştum çok ağrım olmuştu. işten apar topar eve dönüp içmiştim.bence mutlaka dr.una sor bu ilacı. hayırlı doğumlar...benimkiler doğdular da 2yaşını bile bitiriyorlar bile kuzularım..darısı başına...
yok canım kilom fazla bile 90 kiloyum ne agrısı anlamış degilim rahim büyümesinden bukadar olacagını sanmıyorum dün idrar tahlili yaptılar herşey normal sadece wbc normal degeri 0-3 olması gerekirken benimki 7 çıkmış eritrosit 0-2 olması gerekirken 4 çıkmış benimkisi bence idrarda enfeksiyon var internetten baktım enfeksiyon oldugunu gösterirmiş bunlar ilaç vermediler evde antibiyotigim var gebelikte kullanılabilirmiş duocıd ismi bu gün içtim bitane valla napçagı şaşırdım allah beterinden saklasında magnesyum ney magnesyum yagımı içiliyormu sürülüyormu nasıl kullanılıcak sendede oldumu agrılar benim agrı sol tarafta sık şekilde gelip gidiyor bacagıma vuruyor zonklama şeklinde kıbırdatmıyor bazen idrarım geldiginde daha çok agrım var seninki nasıldı ...
kızlar meraba hepinize bende ikiz bebeklere hamileyim 9 haftalık tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür yalnız agrım çok benim sol kasık özellikle oturup kalkarken normal ayagımı uzatıp yattıgımda sancım çok idrarım geldiginde daha fazla agrım 10 gündür böyleyim çok ızdırap veriyor bana doktora bakarsan bişeyim yok rahim genişlemekte oldugu için diyor şaştım kaldım bu işe sizin içinizde böyle olan varmı çok kötüyüm ben inşallah bebişlerime bişey olmaz çok uzun yıldan sonra ilk kez gebe oldum bu agrılar sevincimi kursagımda koyuyor..
merhaba bende tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim çok şükür benimde özellikle sol tarafımda çok sancım oluyor aynen ayağım uzatılı uzun süre dinlenirsem biraz hafifliyor henüz doktoruma söylemedim ama eminim onada normal diyecek çünkü nerem ağrıyor desem keseler büyüyor ondan diyor niye kendiliğinden hamile kalanlarda yani genelinde böyle bir sıkıntı yok benim etrafımda sıkıntılarımı sorduğum kişiler bizde senin söylediğin ağrılar daha ilerleyen aylarda olmuştu diyorlar tabii ikiz hamilelik geçirmiş biri yok yanımda ondada olmuşmu bilmiyorum bu tür sıkıntılar
rabbim hepimize vakti saatinde sağlıkı doğumlar nasip etsin inşallah
canım halen agrım geçmedi aynen senin gibi bende soruyorum hamilelik geçirmişlere yoktu biz bu kadar diyorlar bizimki tüp diyemi böyle artık bilmem ben bi haftanın içinde üç kez ayrı doktorlara gittim tüp tedavisi için kullanılan ignelerden yumurtalıgımda kistler olmuş ondan filan dediler yat dinlen diyorlar zaten dolanamıyorum fazla evdeyim hep evin içinde az bişey dolaşsam agrılar sarıyor sol taraf kasıgım berbat ikiz diyemi diyorum bazen ikiz akrabamızda var ondada olmamış bukadar bende var bişey artık bilmiyorum valla evde kasıkları tutarak geziyorum amaliyatlı gibi geçer inşallah ben 11 haftalık oldum hemen hemen seninki kaç haftalık hepimize allah kolaylık versin hayırlısıyla kucaklarımıza gelsinler..
merhaba bende ikiz annesi adayıyım . ama başka kimse yokgaliba
merhaba kızlarr...
bende ikiz anne adayıyım,12. haftanın içindeyiz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inş..
merhaba bende tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim çok şükür benimde özellikle sol tarafımda çok sancım oluyor aynen ayağım uzatılı uzun süre dinlenirsem biraz hafifliyor henüz doktoruma söylemedim ama eminim onada normal diyecek çünkü nerem ağrıyor desem keseler büyüyor ondan diyor niye kendiliğinden hamile kalanlarda yani genelinde böyle bir sıkıntı yok benim etrafımda sıkıntılarımı sorduğum kişiler bizde senin söylediğin ağrılar daha ilerleyen aylarda olmuştu diyorlar tabii ikiz hamilelik geçirmiş biri yok yanımda ondada olmuşmu bilmiyorum bu tür sıkıntılar
rabbim hepimize vakti saatinde sağlıkı doğumlar nasip etsin inşallah
canım halen agrım geçmedi aynen senin gibi bende soruyorum hamilelik geçirmişlere yoktu biz bu kadar diyorlar bizimki tüp diyemi böyle artık bilmem ben bi haftanın içinde üç kez ayrı doktorlara gittim tüp tedavisi için kullanılan ignelerden yumurtalıgımda kistler olmuş ondan filan dediler yat dinlen diyorlar zaten dolanamıyorum fazla evdeyim hep evin içinde az bişey dolaşsam agrılar sarıyor sol taraf kasıgım berbat ikiz diyemi diyorum bazen ikiz akrabamızda var ondada olmamış bukadar bende var bişey artık bilmiyorum valla evde kasıkları tutarak geziyorum amaliyatlı gibi geçer inşallah ben 11 haftalık oldum hemen hemen seninki kaç haftalık hepimize allah kolaylık versin hayırlısıyla kucaklarımıza gelsinler..
ben bu gün muayne oldum 12+4 günlüğüz aynen benim kasık ağrılarıda devam bu gün yine ssordum sorun yok rahmin büyüdüğü için oluyor dedi
geçmiş olsunn bende senin gibiyim kıvranıyorum hatta doktora gittim idrar testi yaptı ve bol lökosit yani enfeksiyon çıktı doktor bana sadece monurol verdi
herkese mrb. bende doğal yolla ikizlerime hamileyim. allah herkesin bebeklerini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
2012 kiz takviminede isimlerinizi ekleyebilirsinz.
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/533065-2012-ikiz-takvimimiz-3.html
bende varim kizlar 13 haftaligiz.Allah yardimcimiz olsun.
hoşgeldiniz üçünüz demerhaba kızlarr...
bende ikiz anne adayıyım,12. haftanın içindeyiz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inş..
merhaba kızlar benimde ikizler gelicek inş. tüpbebek yöntemiyle hamile kaldım kalp atışlarını duymuştuk en son ikili ve üçlü testler yapılmıyor sanırım ikizlerde bahsettiğiniz kasık ağrısı bendede oluyor ama biraz uyuyunca geçiyor bide doktorum elevit diye bi tane multivitamin verdi o öldürüyo beni resmen
Slm bende ikiz anne adayım!nasıl gidiyor kızlar?
merhaba kızlar bende ikiz anne adayıyım tek kesede iki bebek
Selam kızlar 8 ağustostan sonra inşallah bende sizin aranıza katılıcam tabi o zamana kadar bebeklerimi kaybetmezsemçok kanamam oluyor. 4üz gebeliğim var ama 8 ağustosta 2 sini sonlandıracaklar 2izlerimle devam edicem nasipse.. 10. haftamdayım.. Hepimizde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?