2013 ikiz anne adayları buraya

allahtan sabır dilerim senin için canım.inan çok üzgünüm
rabbim en kısa zamanda tüm acılarını mutluluğa çevirsin inşallah.başın sağolsun

Canim coookkk uzuldum allahim sabir versin biran once tekrar hamile kalirsin ins allahim acini hafifletesin yeni bebeklerle unuttursun ins.
Bisey sorcam canim cekinerek erken dogum falanmi oldu bi sorunmu vardi sık giremiyorum siteye sebebini bilmiyorum okuyamadim oyuzden sordum...

ddm canım... ben de ilk yavrumu kaybetmiştim seni anlayabiliyorum bu duygunun tarifi imkansız... sabredince mükafatı büyük...
yusufumuz cennette çok mutlu Allahın izniyle annesi

çok üzüldüm canım başınsağolsun...evet canım bu bir imtihan olmalı inşlh tez vakitte yeniden hamile kalır bebeğine kavuşursun

ewet erken doğum oldu 31+1 de suyum geldi ve sezeryanla doğum yaptım. benim üçüzdü iki bebeğimi 5 aylıkken kaybettim karnımdaydı o yüzden hep riskim vardı çok zor bir hamilelik geçirdim sonu güzel olur diye umuyodum son bir umudumuz kalmıştı oda olmadı hayırlısı böyleymiş yavrum 10 gün dayanabildi ve uçtu gitti ALLAHIMIN bu gününe çok şükür ALLAHIM verdi ALLAHIM aldı. yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepinizden ALLAH razı olsun...

rabbim verdi rabbim aldı.. imtihanın çok agır rabbim alnının akıyla çıkmayı nasip etsin...

Jüpiter senin meleklerin nasıllar? Küvezden çıktı mı miniğin

beş gün gözetim altında kaldı ve çıktı bebeğim çok şükür şimdi evdeyiz emzirme sürecimiz sıkıntılı benden tavsiye emzirme tekniğini iyi öğrenin yoksa herkes bir taraftan tutuyor çok gıcık bir durum ben nasıl tutacağımı nasıl emzireceğimi bilmiyodum çok kolay olacağını sandım ama süt olmayınca iyi zorlandım kızlar süt sağmak ayrıca bir eziyetmiş en güzeli emmesi bebeğin

ddm nasılsın canım
ben ağır depresyona girmiştim bebeğimi kaybettiğimde, bana açık havada bol bol yürüyüş iyi geldi evde nefes alamıyordum uykumdan uyanmak istemezdim acımı hissetmemek için inşallah iyisindir

saol cnm bir halim bir halimi tutmuyo ALLAHIMIN bugününe çok şükür. bende uyanmak istemiorum uykudan uyanınca çok kötü oluorum hemen aklıma gelio çıldıracak gibi oluorum bebeğimin yüzü hareketleri gözümün önünden gitmio canım çok yanıo biraz kendime geliyim işime başlıycam kafamı dağıtmam lazım sen neden kaybettin bebeğini ne kadar yaşadı?[/QUOTE]

cnm Allah sabır güç kuvvet versin sana okurken benden birşeyler koptu gitti üzülüp bebeklerime yansıtmak istemiyorum ama hissedip üzülmesinler diye ama canımdan can gitti sanki rabbim sana yusufunu aratmasın(mümkün değil ama iyi dilek) sağlıklı evlatlar nasip etsin merak etme annesi yusufun yanında sen mutlu olursan oda yerinde rahat olur üzülürsen oda üzülür yine onu düşün annesi yine bebeğin için çabala onu mutlu etmek senin görevin yanında olmasa bile umarım bir an önce atlatırsın bebeklerime dua et teyzesi onlarda senin kuzun(umarım tebessüm etmişsindir)

cnm Allah sabır güç kuvvet versin sana okurken benden birşeyler koptu gitti üzülüp bebeklerime yansıtmak istemiyorum ama hissedip üzülmesinler diye ama canımdan can gitti sanki rabbim sana yusufunu aratmasın(mümkün değil ama iyi dilek) sağlıklı evlatlar nasip etsin merak etme annesi yusufun yanında sen mutlu olursan oda yerinde rahat olur üzülürsen oda üzülür yine onu düşün annesi yine bebeğin için çabala onu mutlu etmek senin görevin yanında olmasa bile umarım bir an önce atlatırsın bebeklerime dua et teyzesi onlarda senin kuzun(umarım tebessüm etmişsindir)[/QUOTE]

saol cnm iiki varsınız ailemin eşimin ve sizlerin desteğiyle ayakta durmaya çalışıorum ama çok zormuş ALLAHIM düşmanımın başına vermesin sizlerin yavrularını size bağışlasın acılarını göstermesin inşallah

saol cnm iiki varsınız ailemin eşimin ve sizlerin desteğiyle ayakta durmaya çalışıorum ama çok zormuş ALLAHIM düşmanımın başına vermesin sizlerin yavrularını size bağışlasın acılarını göstermesin inşallah [/QUOTE]

yeni gördüm ve çok üzüldüm inan ben de taa içimde yaşadım sanki, Allah rahmet eylesin canım Allah sana ve ailene çokça sabır versin çok zor ama hayat devam ediyor. Bu acıya katlanmak kimbilir senin hangi güzel ve hayırlı günleri yaşamana sebep olacak. Allah sabredenlerle beraberdir. Allah yar ve yardımcın olsun.

arkadaşlar biz küvezden çıktık. 2 oğlumla beraber evdeyiz. doğum kilolarını koruduklarını söylediler hastaneden çıkarken. 1790 ve 1910 doğmuşlardı. çok şükür 2 haftada 2400 ve 2500 oldular şimdi. ama birisi küvezde biberona alışmış emmiyor. beslemek çok zor oluyor. uyku yok dinlenmek yok hayatım onların odasında geçiyor mama takviyesi yapıyoruz. annem yanımda sağolsun ama 5 kişi de olsa evde ihtiyaç oluyor. Neyse şikayetim yok Allahıma şükürler olsun iyiler. sağ salim doğsunlar hiç şikayet etmicem demiştim. bazen uykusuzluk ve sütümün yetmeyişi beni bunaltıyor ama anne olunca insan nasıl bu kadar güçlü olabildiğine şaşıyor.

maşallah delikanlılara bu tempoyu hiç bilmediğimiz için başlarda iyice zor geliyordur. ama sen de bebişler de bu düzene alışacaksınız. sütün emzirdikçe artar, hep pozitif düşün. yetmediğinde de mamalar var canını sakın sıkma. inşallah gün geçtikçe daha iyi olacak herşey

gözün aydın canım:) sağlık sıhhat dilerim bebişlerine

yeni gördüm ve çok üzüldüm inan ben de taa içimde yaşadım sanki, Allah rahmet eylesin canım Allah sana ve ailene çokça sabır versin çok zor ama hayat devam ediyor. Bu acıya katlanmak kimbilir senin hangi güzel ve hayırlı günleri yaşamana sebep olacak. Allah sabredenlerle beraberdir. Allah yar ve yardımcın olsun.[/QUOTE]

saol cnm ALLAH razı olsun allahım sizlerin yavrularınızı size bağışlASIN

merhaba kızlar nasılsınız?
ben 2014 mayıs annesiyim inşallah, hamile kaldığım ay 2 yumurtam çatlamıştı hep rüyamda ikiz gördüm ve ikiz kardeşlerim var
10. haftamdayım bu zamana kadar hep tek gördük ama yinede merak ediyorum öyle hikayeler duyuyoruz ki sonradan öğrenen çok oluyormuş... acaba sizler kaçıncı haftalarda öğrendiniz çoğul gebelik olduğunu???

Siteyi düzgün takip edemiyorum. İkiz gebelikte normal doğum yapan var mı? Doktorum tehlikeli değil diyor eğer baş aşağı dönmüşlerse.. İyice strese girdim. İlk gebeliğim olması da korkmam içi bir etken..

hayırlı olsun cnm. bnmde iki yumurtam çatladı ama üçüzdü. 6 haftalıkken ikiz dedi 8 haftalıkken üçüz olduğu belli oldu. ALLAHIM sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Herkese merhaba...

31+3 günlük ikizlerimi bekliyorum..
Bebeklerim şu an 1450 ve 1480 gr.

Mutluluğumun ve heyecanımın yanında, şikayetlerim de gün geçtikçe artıyor..

Oturmak ağrı veriyor, bacaklarım karnıma baskı yapıyor, ayaktayken iyi ama bu sefer bacaklarım ve ayaklarım iyice şişiyor, belim ağrıyor, yatmak desem tam kabus... sırt üstü yatmak tamamen haram, hiç nefes alamıyorum.. sağıma veya soluma yatıp uyumaya çalışıyorum, kollarım uyuşuyor ve karnımın yanlarındaki gerginlik ve ağrıdan uykuya dalamıyorum. Oturarak uyumaya çalışıyorum..
Ne çok şikayet ettin diyeceksiniz ama sizlerde aynı sıkıntılar var mı, yoksa ben mi çok nazlıyım, merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim.

Tabi herşeye rağmen Allaha sonsuz şükürler olsun, anneliğin kutsallığını daha iyi anlamaya başladım. Allah, hepimizin, bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşmamızı; ayrıca bebek isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin...

BURCU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…