- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #10.061
ben yavruma gidemeden yavrum bana geldidiğer iki kardeşinin yanına gitti onlar gibi oda bıraktı gitti beni dün heryerini öptüm kokladım konuştum vedalaştım yavrumla gönderdim cennetine. yavrum için dua eden herkesten ALLAH razı olsun ALLAHIM bu acıyı sizlere yaşatmasın inşallah hiçbir acıya benzemio tarifi yok. elimden bişey gelmio çok şükür inancımız var ALLAHIM daha çok seviomuş yusufumu verdi aldı 10 gün yaşayabildi yavrum. Nefesim kesilio gibi oluorum dayanamıorum, ALLAHIM beni imtihan edio inşallah yüzümün akıyla imtihanımı veririm dua edin benim için atlatıyım nolur
Jüpiter senin meleklerin nasıllar? Küvezden çıktı mı miniğinddm canım... ben de ilk yavrumu kaybetmiştim seni anlayabiliyorum bu duygunun tarifi imkansız... sabredince mükafatı büyük...
yusufumuz cennette çok mutlu Allahın izniyle annesi
ben yavruma gidemeden yavrum bana geldidiğer iki kardeşinin yanına gitti onlar gibi oda bıraktı gitti beni dün heryerini öptüm kokladım konuştum vedalaştım yavrumla gönderdim cennetine. yavrum için dua eden herkesten ALLAH razı olsun ALLAHIM bu acıyı sizlere yaşatmasın inşallah hiçbir acıya benzemio tarifi yok. elimden bişey gelmio çok şükür inancımız var ALLAHIM daha çok seviomuş yusufumu verdi aldı 10 gün yaşayabildi yavrum. Nefesim kesilio gibi oluorum dayanamıorum, ALLAHIM beni imtihan edio inşallah yüzümün akıyla imtihanımı veririm dua edin benim için atlatıyım nolur
Canim coookkk uzuldum allahim sabir versin biran once tekrar hamile kalirsin ins allahim acini hafifletesin yeni bebeklerle unuttursun ins.
Bisey sorcam canim cekinerek erken dogum falanmi oldu bi sorunmu vardi sık giremiyorum siteye sebebini bilmiyorum okuyamadim oyuzden sordum...
Jüpiter senin meleklerin nasıllar? Küvezden çıktı mı miniğin
beş gün gözetim altında kaldı ve çıktı bebeğim çok şükür şimdi evdeyiz emzirme sürecimiz sıkıntılı benden tavsiye emzirme tekniğini iyi öğrenin yoksa herkes bir taraftan tutuyor çok gıcık bir durum ben nasıl tutacağımı nasıl emzireceğimi bilmiyodum çok kolay olacağını sandım ama süt olmayınca iyi zorlandım kızlar süt sağmak ayrıca bir eziyetmiş en güzeli emmesi bebeğin
ddm nasılsın canım
ben ağır depresyona girmiştim bebeğimi kaybettiğimde, bana açık havada bol bol yürüyüş iyi geldi evde nefes alamıyordum uykumdan uyanmak istemezdim acımı hissetmemek için inşallah iyisindir[/Q
saol cnm bir halim bir halimi tutmuyo ALLAHIMIN bugününe çok şükür. bende uyanmak istemiorum uykudan uyanınca çok kötü oluorum hemen aklıma gelio çıldıracak gibi oluorum bebeğimin yüzü hareketleri gözümün önünden gitmio canım çok yanıobiraz kendime geliyim işime başlıycam kafamı dağıtmam lazım sen neden kaybettin bebeğini ne kadar yaşadı?
saol cnm bir halim bir halimi tutmuyo ALLAHIMIN bugününe çok şükür. bende uyanmak istemiorum uykudan uyanınca çok kötü oluorum hemen aklıma gelio çıldıracak gibi oluorum bebeğimin yüzü hareketleri gözümün önünden gitmio canım çok yanıobiraz kendime geliyim işime başlıycam kafamı dağıtmam lazım sen neden kaybettin bebeğini ne kadar yaşadı?
arkadaşlar biz küvezden çıktık. 2 oğlumla beraber evdeyiz. doğum kilolarını koruduklarını söylediler hastaneden çıkarken. 1790 ve 1910 doğmuşlardı. çok şükür 2 haftada 2400 ve 2500 oldular şimdi. ama birisi küvezde biberona alışmış emmiyor. beslemek çok zor oluyor. uyku yok dinlenmek yok hayatım onların odasında geçiyor mama takviyesi yapıyoruz. annem yanımda sağolsun ama 5 kişi de olsa evde ihtiyaç oluyor. Neyse şikayetim yok Allahıma şükürler olsun iyiler. sağ salim doğsunlar hiç şikayet etmicem demiştim. bazen uykusuzluk ve sütümün yetmeyişi beni bunaltıyor ama anne olunca insan nasıl bu kadar güçlü olabildiğine şaşıyor.
arkadaşlar biz küvezden çıktık. 2 oğlumla beraber evdeyiz. doğum kilolarını koruduklarını söylediler hastaneden çıkarken. 1790 ve 1910 doğmuşlardı. çok şükür 2 haftada 2400 ve 2500 oldular şimdi. ama birisi küvezde biberona alışmış emmiyor. beslemek çok zor oluyor. uyku yok dinlenmek yok hayatım onların odasında geçiyor mama takviyesi yapıyoruz. annem yanımda sağolsun ama 5 kişi de olsa evde ihtiyaç oluyor. Neyse şikayetim yok Allahıma şükürler olsun iyiler. sağ salim doğsunlar hiç şikayet etmicem demiştim. bazen uykusuzluk ve sütümün yetmeyişi beni bunaltıyor ama anne olunca insan nasıl bu kadar güçlü olabildiğine şaşıyor.
saol cnm iiki varsınız ailemin eşimin ve sizlerin desteğiyle ayakta durmaya çalışıorum ama çok zormuş ALLAHIM düşmanımın başına vermesin sizlerin yavrularını size bağışlasın acılarını göstermesin inşallah
merhaba kızlar nasılsınız?
ben 2014 mayıs annesiyim inşallah, hamile kaldığım ay 2 yumurtam çatlamıştı hep rüyamda ikiz gördüm ve ikiz kardeşlerim var
10. haftamdayım bu zamana kadar hep tek gördük ama yinede merak ediyorum öyle hikayeler duyuyoruz ki sonradan öğrenen çok oluyormuş... acaba sizler kaçıncı haftalarda öğrendiniz çoğul gebelik olduğunu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?