Ben nabzima hic bakmadim ama usenmezsen nabzini saysana,ben askili ile gezinmesemde terleyip bunaliyorum.umarim ilaclardan degildir yaa:))benim canım ok tez arkadaşım bide manyak gibi titizim ya... ya onu başında dolaşıyorum söylüyorum tek tek o ağır yapınca da dayanamayıp sinirlenip ben yapıyorum :)))) arada bi uzanıyorum, eğilmiyorum yapacağımı yere oturup yapıyorum. ama çok sık değil. nazancım 2 gündür evin içinde askılıyla geziniyorum. yanıyorum ben yaaa hava çok sıcak da değil
Canım benim çarşamba günü transferin olacakmış İNŞALLAH RABBİM o güzel kalbinin tam ortasında yatan hasretini sana vaktinde hayırlısıyla sağlıkla verir evin şenlensin İNŞALLAH aslında düşününce o kadar güzel bir günde tranferin olacakki 2014 yılının ilk günü umarım bu yıl senin ve burada ki hepimizin yılı olur ve o minicik meleklerimize kavuşuruz MEVLAM hepimize her iki cihanda yüzümüzü karartmıycak sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH .......
canım tüp bebek için kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bu ay kendiliğinden idrar testinde 2 çizgi silik çıktı.
Ben nabzima hic bakmadim ama usenmezsen nabzini saysana,ben askili ile gezinmesemde terleyip bunaliyorum.umarim ilaclardan degildir yaa:))
Sabrini kocana da goster,adam rahat rahat ev isini yapsin yaw:))) bende benimkine kaynanalik ediyorum,sinir oluyo:)
Himmmm,ne guzel kendiliginden olur insallah.genelde tedavi sonrasi ilac etkileri 1-2ay suruyor demisti doktor bana..o zaman kaldi 2 gun di mi,regline?cok heyecanli...:))
Himmmm,ne guzel kendiliginden olur insallah.genelde tedavi sonrasi ilac etkileri 1-2ay suruyor demisti doktor bana..o zaman kaldi 2 gun di mi,regline?cok heyecanli...:))
tansiyonum 13 e 8 nabzım 75 canım bu durumda ne oluyor ( bu arada benim tansiyonum hep 10/5 yada 10/6 dır.) demekki yükselmiş şimdi.
bu arada biraz özel olacak ama göğüslerinde şişlik varmı acıma falan varmı. bende yok 8. gün indi ve acıma o gün bitti. göğüslerime dokunup duruyorum sapık mı oldum ne?
evet pazartesi salı olmazsam doğru doktora tüp bebekte bile 2 çizgiyi görmedim ben
Hakkımda hayırlısı artık 1 aşılama 3 tüp bebek 2 gelişmeyen embriyo sonunda kendiliğinden olması
çok heycanlıyım :18:
Çok şaşkınım
tansiyonum 13 e 8 nabzım 75 canım bu durumda ne oluyor ( bu arada benim tansiyonum hep 10/5 yada 10/6 dır.) demekki yükselmiş şimdi.
bu arada biraz özel olacak ama göğüslerinde şişlik varmı acıma falan varmı. bende yok 8. gün indi ve acıma o gün bitti. göğüslerime dokunup duruyorum sapık mı oldum ne?
Kan basincin yukselmis bu da bir isaret bence:))
Yaa benim normalde regl oncesi siser acirdi,simdi hamilelik isareti ya,bende bisii yok!! Ne sislik ne acima ne renk degisimi..hakkaten asab bozucu,bende kendimi elleyip bakip duruyorum
canlarım daha önce 20 haftaya kadar yaşadığım hamilelik tecrübemde hamilelik hormonu çoğalmaya başlayınca göğüslerde hassasiyet ve mide bulantısı başlıyor.ilk günlerde olan belirtiler tamamen ilaçlardan kaynaklı stres yok....kendinizi taciz etmeyim
Kan basincin yukselmis bu da bir isaret bence:))
Yaa benim normalde regl oncesi siser acirdi,simdi hamilelik isareti ya,bende bisii yok!! Ne sislik ne acima ne renk degisimi..hakkaten asab bozucu,bende kendimi elleyip bakip duruyorum
kızlar kaç yumurtanız oluştu? Benim 4 yumurtam varİlaç dozu günde 150 mg'dı...Sayı olarak yeterli mi sizce? Döllenmezse diye çok korkuyorum:18:
Canım bende seninle aynıyım regl öncesi şişerdi acırdı. ondan farklı bende dayanılmaz biçimde ağrı olurdu. şimdi hiçbir belirti yok. şu anda biraz akıntım var. benim regl 7 gün sürer ve çok ağrılı olurdu. şimdi kasıklarımda batma var bel ağrısı var. Allaha şükür karın ağrım falan yok baş ağrısı var oda ara ara oluyor. o regl zamanıda olurdu.
yalnıız bu hormonardanmıdr nedir. bazen çok sinirleni veriyorum. bazen kendi kendime ağlamak istiyorum ki. Kolay kolay ağlayan biri değilimdir. Bazen de gayet iyiyim. benim koca gelgitlere şaşırıyor. Anlayacağın karmançormanım
canlarım daha önce 20 haftaya kadar yaşadığım hamilelik tecrübemde hamilelik hormonu çoğalmaya başlayınca göğüslerde hassasiyet ve mide bulantısı başlıyor.ilk günlerde olan belirtiler tamamen ilaçlardan kaynaklı stres yok....kendinizi taciz etmeyim
canım hamilesin ondan oluyor bu ruh değişikliği
Benim de 5 yumurtam olusmus skma canini rabbim ol derse 1 yumurta kafi. Bu olusan 5 tanenin 4 u olgunlasmis 3 u dollenmis 1tanesi kalitesizmis :) kala kala 2 embriyom oldu anlicagin. Buna da sukurler olsun ya hic olmasaydi.. Ayetel kursi oku icinden hep dua et.. Cok zor olumsuz dusunmemek ama sabret cnm insallah olacak..
Canım bende seninle aynıyım regl öncesi şişerdi acırdı. ondan farklı bende dayanılmaz biçimde ağrı olurdu. şimdi hiçbir belirti yok. şu anda biraz akıntım var. benim regl 7 gün sürer ve çok ağrılı olurdu. şimdi kasıklarımda batma var bel ağrısı var. Allaha şükür karın ağrım falan yok baş ağrısı var oda ara ara oluyor. o regl zamanıda olurdu.
yalnıız bu hormonardanmıdr nedir. bazen çok sinirleni veriyorum. bazen kendi kendime ağlamak istiyorum ki. Kolay kolay ağlayan biri değilimdir. Bazen de gayet iyiyim. benim koca gelgitlere şaşırıyor. Anlayacağın karmançormanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?