2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kız anam bacım cicibgebem ben geldim nolmuş kim hamile kimler nasıl okuyamadım sayfaları bile napoyoz ya kısaca özet

geç bana hemen merak ettim anam giremiyom kaç gündür kurtlandım valla heee

kız anam bacım cicibgebem ben geldim nolmuş kim hamile kimler nasıl okuyamadım sayfaları bile napoyoz ya kısaca özet

geç bana hemen merak ettim anam giremiyom kaç gündür kurtlandım valla heee

tamda adamına söyledin ben neyediyimi unutuyorum sen nerelerdesinki kaç gündür öldük merektan bidaha yapma böyle

kizlar epeydir giremedim pakedim bitmis kablosuz yok vs derken ozledimm simdi de azcik okudum kim ne durumda diye:) benim sonuclar cikti 11.gun 385 13.gun 780 darisi hepinizin basina insallahh Allah yuzumuzu guldursun herkese iyigeceler dualarim herkese

gözün aydın canım maşallah darısı başımıza

tamda adamına söyledin ben neyediyimi unutuyorum sen nerelerdesinki kaç gündür öldük merektan bidaha yapma böyle

kız nereye kaçtın hemen yaaaaaaaaa anam adamım anam hepsi hasta oldular yorgan döşek yatıyolar bende adamımın yerine markete ben bakıyom bende iyiyim biraz işte geç geliyorum eve giremiyorum hemen yatıyorum valla kalbimdesinin salı günümü transferi ayyyyy çok sevindim yaaaaaa allahım inşllh bollu bollu verde başını kaşıcak vakti olmasında bitlenir işllh emiiiiiii aminnnnnnnn

Gözünüz aydın darısı bizlere olsun

Cuma topladilar pazartesi transfer oldu.. Dogruluk payi vardir belki ama ben bu cocuk isinde sans flan gormuyorum.. Ben cok hastalik ameliyat gecirdim.. Diger hastaliklar da Allahtan geliyo ama bu kesinlikle nasip isi.. O yuzden 3 e 5 e bakmicak.. İcini ferah tut.. Benim bugun 7.gunum ve olmazsa da dunya sonu degil.. Allah bizlere can sagligi versin.. Zaten normalde 1 yumurta olusurmus.. Allah nasip ediyo da oluyo.. Ha bi de sunu dicem.. Alakasiz ama.. Su tvde gosteriyo ya cocuk dogurup atiyolar olduruyolar.. Aklim almiyo yarabbim.. İsteyene versin rabbim.. Sana da dua ediyorum olursa da olmazsa da Allahtan.. (Beni acayip dine baglar bi tip gbi bulmussundur simdi. Ben bole degildim bu surecte oldum )))

burdayım seni bekliyom geçmiş olsun herkez hasta valla kalbimdesin de bana seni sormuş tam cevap yazcaktım bir baktım sen burdasın onunda tırasferi var allahım çifter çifter versin inşallah sen neyaptın ropor çıktımı

Son düzenleme:
Arkadaslar dün transfer oldum 3 embriyo yerlestirildi 5.gün embriyosuydu bana cok dua edin arkadaslar allah hepimizin yüzünü güldürsün allah hayirlisini nasip etsin

saol bitanem şimdi bitirdim sayfaları gözüm ağtıdı valla yazıları çifter çifter görüyom artık salı raporu almaya gidicem inşllh bitanem sonra bahçeciye fakslıcam onlar ilaçlarımı yazıcaklar alıcam sonrada adeti beklicem inşllh....kalbimdesin beni sormuş bitanem kıyamam ona rabbim inşllh bu sefer yüzümüze gülerde topiğimizi birazda biz sallıyalım şöle.... bu.ben bu sen bu kalbimsesin bu amaya bu neşe bu kalinkam başka kim vardı kızzz

yeliz güzbaharinşallah kız

ayy evet ya unuttum heyecandan sen tamamladın işte ..... ee sen naptın bakalım bebem az kaldı bizede günmü sayıyoruz artık biz allahım bu sefer yüzümüze gül yarabbim

bekliyom hafta içi adet olurum inşallah sonra bakıcaz heycan var ama işallahya ne olur allahım bu son olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…