ayy evet ya unuttum heyecandan sen tamamladın işte..... ee sen naptın bakalım bebem az kaldı bizede günmü sayıyoruz artık biz allahım bu sefer yüzümüze gül yarabbim
bekliyom hafta içi adet olurum inşallah sonra bakıcaz heycan var ama işallahya ne olur allahım bu son olsun hepimiz için
ben cıkıyom benim herifkızıyor gene iyi geceler kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin
hayırlı olsun arkadaşım rabbim yüzünü güldürsün inşallah
cnm rabbim yüzünü güldürsün inşllh darısı bizim başımıza stres yapma bol bol çizgi film izle valla
Gözünüz aydındarısı bizlere olsun
günaydın kıslarrrr nasılsınız?
Ben 14. gün kan testini yaptırmaya gideceğim öğlen. izin alabilirsem bir ara kan verip geleceğim bana dua edin....
Nazan, ben de 10. gün 16 ile başladım. 12. gün 34, 16. gün 150 oldu. bugün 20. gün, öğlen sonucumu alacağım. Bizim bebişler nazlı galiba... Senin de güzel haberlerini bekleyeceğim. yazdıkların bana da moral oldu.Tebrik ederim,gebelik cikmis.insallah katlanarak cikar degerin,onemli olan o.canim, benimki 16.2 idi...
Dun 1926 idi ve kese gorundu,sadece geriden geliyor bence,moralini bozma sakin:)))
Seleeen heyecanla bekliyorum sonucunu (ve sonucumukızlar hepinize teşekkür ederim.
az önce klinikten aradılar onun için hemen evden çıkıp cronone jel almaya gittim şimdi yaptım ve uzanıyorum.
klinikten arayıp tebrik ettiler.geç tutunmuş olabileceğini ve tüm ilaç iğne ve jellere devam etmem gerektiğini söylediler. kanamamın olup olmadığını sordular bende yok dedim pazartesi günü test tekrarı istiyorlar.
Bol bol dua ediyorum. Kızar sizlerin duasına da ihtiyacım var.
Tüp bebek denemesi ne kadar zormuş her aşama ayrı bekleme şimdi de pazartesiyi beklemeye başlıyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Masal ümitle ve heyecanla okudum yazdıklarını ama çok üzüldüm olmadığını görünce. Allah en kısa zamanda sana güç versin, yardım etsin ve şubatta kolayca kavuş inşallah bebeğine.Malesef 12.gun degerim 3.3e dusmus. Doktorumuz ilaclari birakmami soyledi. Kanamam olcakmis rahim temizlencekmis. Kanamam olduktan sonra kontrole gitcez. 2tane donmusumuz var subatta koncak heralde.
canım inşallah katlanmıştır değerin ben biliorum hamilesin sen hiç merak etme
Seleeen heyecanla bekliyorum sonucunu (ve sonucumu)
İnşallah katlanmıştır canım inşallah bebeklerimiz bizimledir. Dualarım seninle.
İnşallah değerlerimiz katlanmıştır tatlımmm, bende dua ediyorummmmmm.
inşallah canım katlanmıştır. inşallah hamileliğim devam ediyordur.
şimdi çıkamadım sabırsızlıktan ölüyorum. mecbur öğlen arası gidip kan vericem.
selen cim güzel haberlerini bekliyorum dört gözle.sen içini ferah tut bebeklerin seninle azıcık nazlı lar o kadar:)
Kuzum dualarım seninle inşallahh güzel haberlerini alıcazgünaydın kıslarrrr nasılsınız?
Ben 14. gün kan testini yaptırmaya gideceğim öğlen. izin alabilirsem bir ara kan verip geleceğim bana dua edin....
Canım inşallahhhhhhh seninde güzel haberlerini alıcaz selenle beraber bugün en mutlu gününüz olacak ikinizede dua ediyorum Rabbim yüzünüzü güldürsünHepinize çook güzel bir gün ve hafta diliyorum
Hafta sonu Ankara'daydım, internete giremedim. Gelişmeleri şimdi okumaya başlayacağım. Umarım herkes iyidir, mutludur, güzel haberler gelmiştir.
Ben transferimin 20. günü olan bugün bir kez daha kan verdim. :) Kanımı kuruttular vicdansızlar.
Eğer gerektiği gibi yükselmişse (Allahım inşallah) 600 civarı bir değer bekliyoruz. O zaman zaten hafta sonuna keseyi görme umuduyla ultrason randevusu alacağım. Saat 12 gibi belli olacak sonuç.
Sevgiyle ve tüm iyi dileklerimle öpüyorum hepinizi.
canım çok teşekkür ederim. 40 dakika kaldı, benim kalbim yine gümbür gümbür :)
ben daha 12 de iş yerinden çıkacağım hemen hastaneye koşup kan vereceğim. senin ki benden önce belli olacak canım. Allahım bize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?