2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ne güzel dua etmişsin Rabbim cümlemiz için kabul etsin inşaALLAH hepimizin evini çocuk sesleriyle doldursun

bence yumurta sayisiyla ilgili değil benden yirmi yumurta alindi embriyomda üçüncü Gün embriyosu hamileyim çok şükür gönlünü ferah tut derim

cnm öyle düşünme 3. gün yada 5. gün fark etmiyor bence allah isterse olur zaten ben 3. gün transferiyle ikizlerime hamileyim çok şükür

canım ne güzel dua etmişsin Rabbim cümlemiz için kabul etsin inşaALLAH hepimizin evini çocuk sesleriyle doldursun

günaydın kıslarrrr nasılsınız?

Ben 14. gün kan testini yaptırmaya gideceğim öğlen. izin alabilirsem bir ara kan verip geleceğim bana dua edin....
Dualarimiz seninle inşaallah değerlerin katlar merakla bekliyoruz...

Günaydın kızlar

Hastaneden geldim foruma girdim oku oku bu saati ettim

5gün iğne oldum günlük 175 doz ve şuan 4tane 11,50 mm -1 tane de 10,50 mm yumurta var. Aynı 175 doz 3 gün daha tedaviye devam perşembe kontrol. Rahim kalınlığı 7,9 mm

Bugün cetrodite iğneye başlıyorum.

Değer ve yumurtalar nasıl sizce?

Son düzenleme:

Yerim ben seni yaaa cok tatli olmusuz maasalah bize cok mutlu oldum

Arkadaslar benım yarın transferım var.Benım 28/12 de yanı cumartesı yumurtalarım toplandı yarın transferım var. ama 4. gün oluyor . Sorun olmaz sanırım dımı daha doktorla konuşmadım.Bır sorum daha olucak hamile kalan arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız yatış pozısyonlarınız ne.Ben transfer sonrası hastanede yarım saat yatıcakmısım.Eve gelınce ılk 3 gun wc harıc kalkmayı düşünmüyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Allah hepımıze hayırlısını nasıp etsın. :18:

Monica gelmedin mi canım daha? Ne oldu sonucun. 600 ü geçmiştir ama senin heyecanın beni de heyecanlandırdı işte.

Canım hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın.bende 3 gün yattım ama dizlerimin altına yastık koyarak trasferden sonra beni bu şekilde yatırmışlardı rahme daha fazla kan gidiyor diye duymuştum 5. Güne kadar sabrettim ve banyo yapmadım ( 5. Gün ılık hızlı bir banyo yaptım parfüm deodorant hiç kullanmadım hergün 2 dilim ananas ve kabak çekirdeği yedim bide transfere girdiğimde içimden hep "ya halık ya bari ya musavvir" dedim

herkese merhaba..
bayadır giremedim,şimdi geçmişi okuyayım dedim ama başım döndü
maşallah,baya ilerlemiş sayfalar..

hangi aşamada olursanız olun Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..
tedaviye başlayamıcak olanlara tedavisiz gelsin bebekleri inşallah..
tedaviye şimdi ya da yeniden başlayacaklara kolaylıklar diliyorum,herşey yolunda gitsin inşallah..
hamile olanlara da çok kolaylıklar diliyorum,rahat bir gebelik geçirsinler inşallah..dua bitmiyo,dilenecek şey bitmiyo,Allah hepimize sabır ve hayırlı evlatlar versin..

benden haberlere gelirsek,9 haftayı bitirdimgebeliğim zor geçiyo,çok bulantılı,beni çok zorluyo.onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür..
sizlere duacıyım ve hep aklımdasınız,güzel güzel haberler okumak nasip olsun her gün burdaaa

canım ben konyadayım evet genetik pıhtılaşma yapılrı ama sonuc negatif

monicagaller canım çatladım inşallah sevinçten unutmuşsundur bizi mutluluktan uçuyorsundur canım dualarım senınle

selencim dualarım seninle

Kızlar merhaba bugün hayırlısıyla opu vardı ve atlattım:) 8 yumurta toplanmış ve yarından itibaren embriyolar hakkında bilgi verilecekmiş...Şuan hiç bir ağrı sızı hissetmiyorum test sonuçlarınızı ben de hevesle bekliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHamiş arkadaşlar da hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsın

canım ben konyadayım evet genetik pıhtılaşma yapılrı ama sonuc negatif

Hayirlisi olsun canim,yeni tedaviye ne zaman baslayacaksin?yakinda dusunuyor musun,ankarayi sormustun ya hani o yuzden.
Genetik olunca embriyoyu ozel bir islemle secip transfer ediliyor saniyorum.allah saglikli gebelik saglikli bebek verdin bize:))

çilekli meraba canımm bebişlerin ve seninde iyi olmana sevindim öpüyommm :)

Son düzenleme:
beeeeeeeeen benn

yeliz güzbaharinşallah kız
evet eveeeeet bende varımm:) :)

iyi insan lafın üstüne gelirmiş...... ilyelizim cnm h.g bitanem
telefondan girince yazılanları iyi takip edemiyom ben galiba daha yeni gördüm merabaaaaaaaaaaaa :) :)

bende heycanla iyi haberler bekliyorum canım kat kat katlansın değerlerin inşalahhh

Hadi hayirli olsuun:)) bebeklerinin ilk adimi atilmis,hayirlisiyla yarin embriyo mujdesini alirsin.
Annemin dedigi gibi hayirli,ömürlü ve saglikli olur insallah hepimizinki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…