canım ne güzel dua etmişsin Rabbim cümlemiz için kabul etsin inşaALLAH hepimizin evini çocuk sesleriyle doldursun
bence yumurta sayisiyla ilgili değil benden yirmi yumurta alindi embriyomda üçüncü Gün embriyosu hamileyim çok şükür gönlünü ferah tut derimÇok sağol canım...yumurta sayısı düşük olunca genelde 3.gün embriyosu transfer ediliyormuş canım...senin de öyle mi olmuştu?5.gün embriyosunda şans daha yüksek diyorlar...bu yüzden çok korkuyorum:18:
Çok sağol canım...yumurta sayısı düşük olunca genelde 3.gün embriyosu transfer ediliyormuş canım...senin de öyle mi olmuştu?5.gün embriyosunda şans daha yüksek diyorlar...bu yüzden çok korkuyorum:18:
canım ne güzel dua etmişsin Rabbim cümlemiz için kabul etsin inşaALLAH hepimizin evini çocuk sesleriyle doldursun
Dualarimiz seninle inşaallah değerlerin katlar merakla bekliyoruz...günaydın kıslarrrr nasılsınız?
Ben 14. gün kan testini yaptırmaya gideceğim öğlen. izin alabilirsem bir ara kan verip geleceğim bana dua edin....
saol bitanem şimdi bitirdim sayfaları gözüm ağtıdı valla yazıları çifter çifter görüyom artıksalı raporu almaya gidicem inşllh bitanem sonra bahçeciye fakslıcam onlar ilaçlarımı yazıcaklar alıcam sonrada adeti beklicem inşllh....kalbimdesin beni sormuş bitanem kıyamam ona rabbim inşllh bu sefer yüzümüze gülerde topiğimizi birazda biz sallıyalım şöle.... bu.ben bu sen bu kalbimsesin bu amaya bu neşe bu kalinkam başka kim vardı kızzz
günaydın kıslarrrr nasılsınız?
Ben 14. gün kan testini yaptırmaya gideceğim öğlen. izin alabilirsem bir ara kan verip geleceğim bana dua edin....
Hepinize çook güzel bir gün ve hafta diliyorum
Hafta sonu Ankara'daydım, internete giremedim. Gelişmeleri şimdi okumaya başlayacağım. Umarım herkes iyidir, mutludur, güzel haberler gelmiştir.
Ben transferimin 20. günü olan bugün bir kez daha kan verdim. :) Kanımı kuruttular vicdansızlar.
Eğer gerektiği gibi yükselmişse (Allahım inşallah) 600 civarı bir değer bekliyoruz. O zaman zaten hafta sonuna keseyi görme umuduyla ultrason randevusu alacağım. Saat 12 gibi belli olacak sonuç.
Sevgiyle ve tüm iyi dileklerimle öpüyorum hepinizi.
evet pazartesi salı olmazsam doğru doktora tüp bebekte bile 2 çizgiyi görmedim ben
Hakkımda hayırlısı artık 1 aşılama 3 tüp bebek 2 gelişmeyen embriyo sonunda kendiliğinden olması
çok heycanlıyım
Arkadaslar benım yarın transferım var.Benım 28/12 de yanı cumartesı yumurtalarım toplandı yarın transferım var. ama 4. gün oluyor . Sorun olmaz sanırım dımıdaha doktorla konuşmadım.Bır sorum daha olucak hamile kalan arkadaşlar transfer sonrası neler yaptınız yatış pozısyonlarınız ne.Ben transfer sonrası hastanede yarım saat yatıcakmısım.Eve gelınce ılk 3 gun wc harıc kalkmayı düşünmüyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Allah hepımıze hayırlısını nasıp etsın. :18:
Kuzum ses ver merak içindeyimcanım çok teşekkür ederim. 40 dakika kaldı, benim kalbim yine gümbür gümbür :)
Nazan, ben de 10. gün 16 ile başladım. 12. gün 34, 16. gün 150 oldu. bugün 20. gün, öğlen sonucumu alacağım. Bizim bebişler nazlı galiba... Senin de güzel haberlerini bekleyeceğim. yazdıkların bana da moral oldu.
Canim sonucun insallah yuksek cikar.bu heyecan hic bitmiyor:)) 12.gunden beri 2gunde bir heyecanla bekliyorum bende, bu cocuk buyudu mu diye..benim kontrolum yarin,daha belirleyici olacak sanirim kese buyuklugu ve bhcg degeri.dilerim yolk kesesi gorulur hale gelir...bitmiyo...duruma gore yeni yila gulerek veya korku icinde girecegim ben de...
Zeynepcim,selenin nerede tedavi oldugunu bilmiyorum maalesef.benim belirgin bir sorunum yoktu aslinda,sebepsiz infertilite veya zamaninda cocuk istememenin cezasi :))) senin dusuk yasamana uzuldum,sikintili surec...2-3ten fazla olunca genetik test yapiliyor diye biliyorum.sebeplerinin arastirilmasi gerek tabii,bir de kan pihtilasmesi filan varmis.sen nerde yasiorsun?
canım ben konyadayım evet genetik pıhtılaşma yapılrı ama sonuc negatif
beeeeeeeeen bennsaol bitanem şimdi bitirdim sayfaları gözüm ağtıdı valla yazıları çifter çifter görüyom artıksalı raporu almaya gidicem inşllh bitanem sonra bahçeciye fakslıcam onlar ilaçlarımı yazıcaklar alıcam sonrada adeti beklicem inşllh....kalbimdesin beni sormuş bitanem kıyamam ona rabbim inşllh bu sefer yüzümüze gülerde topiğimizi birazda biz sallıyalım şöle.... bu.ben bu sen bu kalbimsesin bu amaya bu neşe bu kalinkam başka kim vardı kızzz
evet eveeeeet bende varımm:) :)yelizgüzbahar inşallah kız
telefondan girince yazılanları iyi takip edemiyom ben galiba daha yeni gördüm merabaaaaaaaaaaaa :) :)iyi insan lafın üstüne gelirmiş...... ilyelizim cnm h.g bitanem
bende heycanla iyi haberler bekliyorum canım kat kat katlansın değerlerin inşalahhhHepinize çook güzel bir gün ve hafta diliyorum
Hafta sonu Ankara'daydım, internete giremedim. Gelişmeleri şimdi okumaya başlayacağım. Umarım herkes iyidir, mutludur, güzel haberler gelmiştir.
Ben transferimin 20. günü olan bugün bir kez daha kan verdim. :) Kanımı kuruttular vicdansızlar.
Eğer gerektiği gibi yükselmişse (Allahım inşallah) 600 civarı bir değer bekliyoruz. O zaman zaten hafta sonuna keseyi görme umuduyla ultrason randevusu alacağım. Saat 12 gibi belli olacak sonuç.
Sevgiyle ve tüm iyi dileklerimle öpüyorum hepinizi.
Kızlar merhababugün hayırlısıyla opu vardı ve atlattım:) 8 yumurta toplanmış ve yarından itibaren embriyolar hakkında bilgi verilecekmiş...Şuan hiç bir ağrı sızı hissetmiyorum test sonuçlarınızı ben de hevesle bekliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Hamiş arkadaşlar da hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?