Hadi hayirli olsuun:)) bebeklerinin ilk adimi atilmis,hayirlisiyla yarin embriyo mujdesini alirsin.
Annemin dedigi gibi hayirli,ömürlü ve saglikli olur insallah hepimizinki...
kizlar transferin 4 gunundeyim igne batmalari gibi kasiklarimda agri oluyo neden acaba
Cani kendini cok dinleme..yumurta toplamadan olabilir,travma sonucta bedenin icin.embriyo tutunmasi olabilir veya siradan bir agri..arada kalkip evde yuru,surekli yatma, bagirsaklarin calissin.hareketlerin dikkatli olsun,uzanma yukari,egilme asagi comerek otur vs..10.gunden sonra dusunmeye baslarsin :))
Bende merak içindeyim canım inşallahh güzel haberlerle dönerlerSelen ve monicanin sonuclarini merak ettim valla:))) yerlerine donseler de yazsalar guzel sonuclarini...
Monica gelmedin mi canım daha? Ne oldu sonucun. 600 ü geçmiştir ama senin heyecanın beni de heyecanlandırdı işte.
Kuzum ses ver merak içindeyim
Nazan, ben de 10. gün 16 ile başladım. 12. gün 34, 16. gün 150 oldu. bugün 20. gün, öğlen sonucumu alacağım. Bizim bebişler nazlı galiba... Senin de güzel haberlerini bekleyeceğim. yazdıkların bana da moral oldu.
Canim sonucun insallah yuksek cikar.bu heyecan hic bitmiyor:)) 12.gunden beri 2gunde bir heyecanla bekliyorum bende, bu cocuk buyudu mu diye..benim kontrolum yarin,daha belirleyici olacak sanirim kese buyuklugu ve bhcg degeri.dilerim yolk kesesi gorulur hale gelir...bitmiyo...duruma gore yeni yila gulerek veya korku icinde girecegim ben de...
monicagaller canım çatladım inşallah sevinçten unutmuşsundur bizi mutluluktan uçuyorsundur canım dualarım senınle
selencim dualarım seninle
beeeeeeeeen benn
evet eveeeeet bende varımm:) :)
telefondan girince yazılanları iyi takip edemiyom ben galiba daha yeni gördüm merabaaaaaaaaaaaa :) :)
bende heycanla iyi haberler bekliyorum canım kat kat katlansın değerlerin inşalahhh
Selen ve monicanin sonuclarini merak ettim valla:))) yerlerine donseler de yazsalar guzel sonuclarini...
Bende merak içindeyim canım inşallahh güzel haberlerle dönerler
Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.
Ayy selen sende durumlar nedir çıkmadı mı sonucun?
Öpüyorum hepinizi...
selam kızlar sonucum 30,64 ilaçlara devam halaa hamileyimm
sizler ne diyorsunuz??
Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.
Öpüyorum hepinizi...
Gozun aydin,ziplamis degerin ne guzel,darisi basima :))
cancağzım çoook sevindim değerin süper çıkmış Allah tamamına erdirsin inşallahArkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Öpüyorum hepinizi...
hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin inşallah kan testinle de onaylanır hamişliğin güzel bi değer alırsınkızlar ben hamileyim galiba. sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi gayet net..
20 aralıkta iki tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti...
değerin yükselmiş canım inşallah katlanarak devam eder sen gönlünü ferah tut hamişşin tabikiiii Allah tamamına erdirsin inşallah canımmmmselam kızlar sonucum 30,64 ilaçlara devam halaa hamileyimm
sizler ne diyorsunuz??
Öpüyorum hepinizi...Gözünaydın canım cok mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Öpüyorum hepinizi...
canım hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım tebrik ederimselam kızlar sonucum 30,64 ilaçlara devam halaa hamileyimm
sizler ne diyorsunuz??
sizler ne diyorsunuz??
sizler ne diyorsunuz??
kızlar ben hamileyim galiba. sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi gayet net..
20 aralıkta iki tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti...
sizler ne diyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?