2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cileklimonata canim ne zamandır yoksun merak ettim. Bende takip ediyorum ama pek yazamıyorum. 9 hafta bitmiş hamdolsunki..
bulantin olması kötü evet zaten ikiz gebelikler de daha çok olurmuş. Kalp atışını duydunuz mu canım.
Beni sorarsan 7. Hafta bitmek üzere. Bulantım yok ama tiksinti ve arasıra gelen öğürmelerim ve iştah kapalı.onun haricindeki yarin doktor randevum var.ben geçen hafta başka bir doktora baktirdim.oda kalp atışını gösterdi.yarin kendi tüp bebek doktoruma gidicem. Kan testi ve idrar testi falan istemişti.onlari gostericem ve birkez daha minigimi gorucem.ama merkez de doppler ultrason olmadığı için kalp sesini duyamayacagim
Arasıra yaz lütfen merakta bırakma bizi.Allaha emanet olun...

Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.
Ayy selen sende durumlar nedir çıkmadı mı sonucun?
Öpüyorum hepinizi... [/QUOTE]

Canim hadi bakalım gözün aydın. Rabbim inşallah keseyi görmeyi de nasip etsin.

selam kızlar sonucum 30,64 ilaçlara devam halaa hamileyimm

sizler ne diyorsunuz??

Selencim sonuçta hamilesin ve hicbirsey için canını sıkma. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Insallah daha fazla artacak değerlerin. .

sizler ne diyorsunuz??

Canım tebrik ederim inşallah bundan sonra değerlerin katlana katlana gider biran önce hayırlısıyla hem keseni hem de kalp atışını duyar sağ salim kucağına alırsın inşallah

kızlar ben hamileyim galiba. sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi gayet net..

20 aralıkta iki tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti...
Canım gözünaydın bence hamilesin Benimde 21 Aralık'ta transferim oldu bende idrar testi yapsam çıkarmı?:26::26:Kan testi ne zaman yaptıracaksın?

Bugun bir kan testi yaptir istersen,yada gunune 2 gun kalmis,o zaman sonucu gorursun..

Ayy, canım çok sevindim gerçekten. Demedik mi sana. Allah mutluluğunu daim etsin. İyi bak artık kendine.

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar arada bakıyorum buraya b,kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı bugün test günüydü pozitif çıktı iki tane koydurmuşlardı sizinle paylaşmak istedim darısı bekleyenlerin başına

sizler ne diyorsunuz??

Diyeceğini bebişin söylemiş canım sana. Tebrik ederim. Sağlıkla devamını dierim.

Ne güzel haberler geliyor bugün böyle. Tebrik ederim canım. Yarın kana baktır da rahatla.

sizler ne diyorsunuz??

kızlar rabbime hamdolsun sizlerden güzel haberler alıyoruz selen ve monica aynı gidiyorsunuz inşallah sonuna kadar böyle güzel ilerlersiniz sizi seviyor ve öpüyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasıl mutlu oldum
çok sevindim monicim selencim tebrikler ve diğer arkadaşlar sağlıkla gelsin minişler
işler yoğun pek uğrayamıyorum sayfalara çok bakamadım inşallah herkes iyidir

biz hastayız biraz bugün ilaç yazdırmaya gittim dr a dedim hapşırıp öksürüyorum sorun olurmu
hiç bişey olmaz dedi haftaya salı kalp atışı için gidicezz :) yeni kontrol oldu diye bugün kontrol etmedi dr

ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepiniziiiiiiiii

kalbimdesin canımmm 1inde galiba transferin dualarım seninle tatlışkooom inşallah alıcaz güzel haberinii

Canım gözünaydın bence hamilesin Benimde 21 Aralık'ta transferim oldu bende idrar testi yapsam çıkarmı?:26::26:Kan testi ne zaman yaptıracaksın?

Bugun bir kan testi yaptir istersen,yada gunune 2 gun kalmis,o zaman sonucu gorursun..

Diyeceğini bebişin söylemiş canım sana. Tebrik ederim. Sağlıkla devamını dierim.

Ne güzel haberler geliyor bugün böyle. Tebrik ederim canım. Yarın kana baktır da rahatla.

çok teşekkür ederim... kısmetse bu akşam bi test yaptırcam , sonra bide test günümde yani 1 ocakta yaparım hem değeri katlanmışmı bakarım hemde merak içinde kalmamış olurum...

Amin canım çok teşekkür ederim...hep dualarımdasınız...

Son düzenleme:
kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorum bende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya

Haticecim belki kendi gitmek istemiyordur da seni bahsne gosteriyordur,olamaz mi?ya da gercekten senin uzuldugunu dusunuyordur baskalarinin cocugunu gordugunde...buyuk ihtimal ikisinden biri ama millete boylede denmez ama dimi? Erkek milleti biraz dusuncesiz ve patavatsiz olabiliyo maalesef( bence otur guzelce sinirlenmeden izah et,her ne olursa olsun millete boyle bi aciklama yapmanin yersiz oldugunu...sen de kafana takma,amaan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…