herkese merhaba..
bayadır giremedim,şimdi geçmişi okuyayım dedim ama başım döndü
maşallah,baya ilerlemiş sayfalar..
hangi aşamada olursanız olun Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..
tedaviye başlayamıcak olanlara tedavisiz gelsin bebekleri inşallah..
tedaviye şimdi ya da yeniden başlayacaklara kolaylıklar diliyorum,herşey yolunda gitsin inşallah..
hamile olanlara da çok kolaylıklar diliyorum,rahat bir gebelik geçirsinler inşallah..dua bitmiyo,dilenecek şey bitmiyo,Allah hepimize sabır ve hayırlı evlatlar versin..
benden haberlere gelirsek,9 haftayı bitirdimgebeliğim zor geçiyo,çok bulantılı,beni çok zorluyo.onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür..
sizlere duacıyım ve hep aklımdasınız,güzel güzel haberler okumak nasip olsun her gün burdaaa
selam kızlar sonucum 30,64 ilaçlara devam halaa hamileyimm
sizler ne diyorsunuz??
sizler ne diyorsunuz??
Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.
Ayy selen sende durumlar nedir çıkmadı mı sonucun?
Öpüyorum hepinizi...
Canım ya harika bir haber maşşallah tebrik ederim allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
sizler ne diyorsunuz??
Canım gözünaydın bence hamilesinkızlar ben hamileyim galiba. sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi gayet net..
20 aralıkta iki tane 3.gün embriyosu transfer edilmişti...
kızlar ben hamileyim galiba. sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi gayet net..
sizler ne diyorsunuz??
monicagaller .!.:Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.
Öpüyorum hepinizi...
sizler ne diyorsunuz??
Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Öpüyorum hepinizi...
sizler ne diyorsunuz??
Canım gözünaydın bence hamilesinBenimde 21 Aralık'ta transferim oldu bende idrar testi yapsam çıkarmı?:26::26:Kan testi ne zaman yaptıracaksın?
Bugun bir kan testi yaptir istersen,yada gunune 2 gun kalmis,o zaman sonucu gorursun..
Diyeceğini bebişin söylemiş canım sana. Tebrik ederim. Sağlıkla devamını dierim.
Ne güzel haberler geliyor bugün böyle. Tebrik ederim canım. Yarın kana baktır da rahatla.
Amin canım çok teşekkür ederim...hep dualarımdasınız...
Öpüyorum hepinizi...
kzlar hepinizin gözü aydın rabbim saglıklı bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin inşş sizin adınza çok sevindimm gercektenselam kızlar sonucum 30,64 ilaçlara devam halaa hamileyimm
sizler ne diyorsunuz??
kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorumbende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?