Haticecim belki kendi gitmek istemiyordur da seni bahsne gosteriyordur,olamaz mi?ya da gercekten senin uzuldugunu dusunuyordur baskalarinin cocugunu gordugunde...buyuk ihtimal ikisinden biri ama millete boylede denmez ama dimi? Erkek milleti biraz dusuncesiz ve patavatsiz olabiliyo maalesef( bence otur guzelce sinirlenmeden izah et,her ne olursa olsun millete boyle bi aciklama yapmanin yersiz oldugunu...sen de kafana takma,amaan.....
haklısın bencede bahane aklına gelmemişte öyle demiştir ama denmez dimi yaçok şükür çocuğu verenin rabbim olduğunu biliyorum neden üzüleyim milletin çocuğunu görünce ya adam gibi konuşayım akşam onunla..takmamalıyım oda doğru..çok sağol canım ya
kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorumbende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya
merhaba arkadaşlar kalp atışı ne zaman duyuluyo acaba
Mrb arkadaslar benimde bugün transfer sonrası 7. Günüm ilk günler güzel stressiz geciyodu ama son günler hem gecmiyo hem stresli oluyo :18::18::18::18::18:
maşallah cnm çogu gitmiş azı kalmış hadi hayırlısı inş pozitif sonuç alırısın rabbim yüzünü güldürsün inşş
Mrb arkadaslar benimde bugün transfer sonrası 7. Günüm ilk günler güzel stressiz geciyodu ama son günler hem gecmiyo hem stresli oluyo :18::18::18::18::18:
Cnm ne guzel cogu gitmis azkalmis stres yapma inss bebisin seninledir cnm
merhaba arkadaşlar kalp atışı ne zaman duyuluyo acaba
Sagol İnsallahhh cnmm sen nasılsın
İyiyim cnm cok sukur beklemedeyim cnm iki ay sonra inss tedaviye tekrar baslicam
evet canım aynen. benimde 7.günüm ve bugün sinirlerim çok bozuk.çünkü içimden bir ses buda olmadı diyor
Aa aynı gün mü transfer olmusuz bende bazen oldu diyırum bazen olmadı diyorum kacıncı gün transferiydi seninki kac hücreliydi ???
Hmm anladım cnm Rabbim bu defa yüzünü güldürür insallah baskentte mi yapacaksın yine
benim iki gün arayla iki transfer yapıldı. biri 21.de diğeri 23.de yapıldı ilki 3.gün 7 hücreli digeride blasttı canım...
Sagol cnm inss evet cnm yine baskentte olacak inss dondurulmuslarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?