2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hmm anladım cnm insallahhh tamamına erer bu defa
Benimde sekiz embriyom donduruldu iki denemelik

İnss cnm dondurulmusunun olmasi iyi cnm insana rahatlik veriyor inss seninde ilkinde olur kalanlarida kardes icin yaptirirsiniz cnm senin dr kimdi

Rabbim tez vakitte gonul ferahligina ulastirsin ins,yaziyi okuyunca kendimi gordum,Esim soylemiyor ama cocugu olamayan yakin arkadasim a soylemistim,hamile gormeye dayanamiyorum diye oda saolsun diger arkadaslara yaymis.tatile gittik arkadas alkol almadigi icin soylemek zorunda kaldi,2,5 aylik hamile oldugunu .kime iclensem bilemedim insanlara acik sozlu olmaya mi yoksa benden saklamalarina mi,tatilde bile yurt disina cikip gerile gerile Denize girip rahat hamilelik gecirmelerine mi sasirdim ,hepsine sanirim😞 allah herkesin muradini versin sorunsuz saglicakla hamilelik gecirtsin ins🙏

Problem de. Bende olunca bende esime hep soyluyordum,arkadaslarim ailem cok kiziyordu ama zor bir psikoloji ,onu anlayabiliyorum.sizde haklisiniz hersey elbette cocuk degil ama insan karsisindakinide kendisi yuzunden cocugu olmayacak gibi pismanlik mi sucluluk mu bi durumda hissediyor😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…