Hmm blast embriyonun tutma oranı yüksek oluyomus insallah tutunmuslardır bebislerin sana benimki tek embriyoydu 8 hücreli 3. Gün transferim oldu[/QUOT
dua etmekten başka çaremiz yok. Allaha sığınıyoruz.iki gün öncesine kadar seviniyordum belirtilerim var diye ama bir anda bıçak gibi kesildi sanki.ağrı, şişkinlik,sancı hersey gitti valla..o yüzden bugün çok umutsuzum melankolik takılıyorum
Hmm blast embriyonun tutma oranı yüksek oluyomus insallah tutunmuslardır bebislerin sana benimki tek embriyoydu 8 hücreli 3. Gün transferim oldu[/QUOT
dua etmekten başka çaremiz yok. Allaha sığınıyoruz.iki gün öncesine kadar seviniyordum belirtilerim var diye ama bir anda bıçak gibi kesildi sanki.ağrı, şişkinlik,sancı hersey gitti valla..o yüzden bugün çok umutsuzum melankolik takılıyorum
Aynısı bende deoldu besinci günden sonra belirtiler kayboldu gögüs agrısı haric opudan beri gögüslerime dokunamıyorum
Esim bebisimiz ne yapıyo bakim diyo sürekli olmazsa benden cok o üzülecek insallah pozitif cıkar sonucumuz test günün ne zaman
Hmm anladım cnm insallahhh tamamına erer bu defa
Benimde sekiz embriyom donduruldu iki denemelik
İnss cnm dondurulmusunun olmasi iyi cnm insana rahatlik veriyor inss seninde ilkinde olur kalanlarida kardes icin yaptirirsiniz cnm senin dr kimdi
Aynısı bende deoldu besinci günden sonra belirtiler kayboldu gögüs agrısı haric opudan beri gögüslerime dokunamıyorum
Esim bebisimiz ne yapıyo bakim diyo sürekli olmazsa benden cok o üzülecek insallah pozitif cıkar sonucumuz test günün ne zaman
2 ocak kısmetse..senindemi aynı???.idrar testi yapmayı düşünüyormuşsun galiba
Öyle cnm insallahhh
Esra hanmdı benim drum seninki tayfun muydu
Benimde 2 ocakkkyarın sabah yapmayı düsünüyorum ama pek cesaretde edemiyorum sen hic yaptın mı
bu arada sanırım bizim hastane ve doktorlarımızda aynııııı
Evet canim ...
bu arada sanırım bizim hastane ve doktorlarımızda aynııııı
Aaaaa ciddi misin coook sasırırımadanadamısın baskentte mi yaptın
Benimde 2 ocakkkyarın sabah yapmayı düsünüyorum ama pek cesaretde edemiyorum sen hic yaptın mı
Bence yapma cnm zaten sana tek embiriyo transfer edilmis cikmasi zor bide ucuncu gun embiriyosu bence gununu bekle cnm
bir önceki transferimde yapmıştım tabi negatifi görünce çok fena oldum aynı günde kan vermiştim sonuç yine aynıydı. bende yapmak istiyorum aslında ama eşim yapmamı istemiyor.
Benim opumu tayfun bey yapmıstı
Aaaaa ciddi misin coook sasırırımadanadamısın baskentte mi yaptın
evet canım.baskentteyim esim orada çalışıyor zaten. karşılaşmışızdır mutlaka
Pek cesaretimde yok zaten yapmam herhaldeBence yapma cnm zaten sana tek embiriyo transfer edilmis cikmasi zor bide ucuncu gun embiriyosu bence gununu bekle cnm
Benim esimde tam tersi hergün soruyo yapacanmı diye hayır diyorum ya bi yap diyobir önceki transferimde yapmıştım tabi negatifi görünce çok fena oldum aynı günde kan vermiştim sonuç yine aynıydı. bende yapmak istiyorum aslında ama eşim yapmamı istemiyor.
Genelde o yapiyormus zaten transferini kendi dr yapti dimi
Her drun opu günü varmıs bana o denk geldi cnm evet transferimi esra hanım yaptı
evet canım.baskentteyim esim orada çalışıyor zaten. karşılaşmışızdır mutlaka
Hangi odadaydın peki bekleme odasında baya cift vardı mutlaka görmüsüzdür birbirimizi
kızlar artık çok 6:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam yayanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya
Hangi odadaydın peki bekleme odasında baya cift vardı mutlaka görmüsüzdür birbirimizi
ilkinde yani 21.de gittiğimde 1.numaradaydım kayınvaldemle gitmiştim. diğerinde 4 numaradaydım canım senin tranferin 23.demi oldu
ilkinde yani 21.de gittiğimde 1.numaradaydım kayınvaldemle gitmiştim. diğerinde 4 numaradaydım canım senin tranferin 23.demi oldu
Hmm benimki 23ünde oldu cnm bende 5 numaralı odadaydım
canım erkek işte kendi üzüldüğünü belli etmemek için böle bişeye sığınma ihtiyacı duymuştur yada çok masumane sana kıyamadığından üzüldüğünü sanıp başka çocukları görünce böle bi laf etmiş olabilir erkekler konuştukları lafın nereye gittiğine pek bakmıyolar bazen maaleseff...
benim kocamda sorun kendisinde diye bana boşanalım bile dedi düşün...kendini kötü hisettme rabbim büyük ben senin yanındayım sonuna kadar ben senin çocuğunu istiyorum olmassa da olmaz napalımm herkesin çocuğu olcak diye bişi yok neler nelerr hep onun yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum ben o kalkmış bana boşanalım arıda yavrusundan ayırmasın en kısa zamanda bize de nasip olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?