Hmm benimki 23ünde oldu cnm bende 5 numaralı odadaydım
beni 23ünde saat 1 de bekliyoruz dediler sonra arayıp hemen gelin dediler apar topar gittim.hemen transfere alınca pek kimseyle karşılaşamadım zaten. ama yan yana odalarda kalmışız bakkk:))
beni 23ünde saat 1 de bekliyoruz dediler sonra arayıp hemen gelin dediler apar topar gittim.hemen transfere alınca pek kimseyle karşılaşamadım zaten. ama yan yana odalarda kalmışız bakkk:))
Hmm anladım cnm benim 1:20 gece oldu transferim bi saat yatıp geldim hastaneden testi nerede yaptıracaksın
Hmm anladım cnm benim 1:20 gece oldu transferim bi saat yatıp geldim hastaneden testi nerede yaptıracaksın
bilmiyorum oradada yaptırınca eşimin çok moralı bozuluyor çalışması bile etkileniyor.alışması lazım aslında bu dördüncü denememiz.galiba yine orada yaptırırım.
bilmiyorum oradada yaptırınca eşimin çok moralı bozuluyor çalışması bile etkileniyor.alışması lazım aslında bu dördüncü denememiz.galiba yine orada yaptırırım.
Hmm bende kararsızım daha önce hep saglık ocagında yaptım hastanede yapsam mı bilmiyorum bize biraz uzak esim baska hastanede yap diyo tedavi olmadıgım bi yerde de nasıl yaparım bilmiyorum
iyi aksamlar arkadaslar benim transferim cumartesi günü yapildi bugün 3.gün yani ama cok kötü bel agrim oldu 1 saat kadar neden olabilir bilgisi olan varmi tedirgin oldum biraz:18:
Cnm benimde yedinci günüm ilk üc gün bel kasık agrım cok vardı karnım acayip sis durumdaydı besinci gün hepsi kayboldu
benim karin kasik agrim arada oluyor ama belim okadar agridiki yürüyemecek gibi oldum nedeni insallah bebislerimin tutunmasiyla alakalidir insallah simsiki tutunmuslardir bize bebislerimiz..bende karnimda fazla sislik yok
değerin yükselmiş canım inşallah katlanarak devam eder sen gönlünü ferah tut hamişşin tabikiiii Allah tamamına erdirsin inşallah canımmmm
canım tebrik ederimgözünaydın...inşallah hep böyle katlanır değerin...Artık çok düşünüp kafanı yormamalısın...meleğin seninle
Sonuc iyi 2ye katlamis.en son cuma mi yapmistin?
Bazi yerde 2gunde en az%60 yukselmeli diyor,bazisinda ise 3gunde %50.. Deger kucuk olabilir ama katlamis iste
Bu heyecan bitmiyor demistim,simdi 1ocak bekliceksin :))
Gözünaydın canım inşallahh değerin dahada artacak
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyoruz
Allah tamamına erdirsin çok sevindim, bugünü resmi bayram ilan etmek istiyorum
Canim hadi bakalım gözün aydın. Rabbim inşallah keseyi görmeyi de nasip etsin.
Canım tebrik ederim inşallah bundan sonra değerlerin katlana katlana gider biran önce hayırlısıyla hem keseni hem de kalp atışını duyar sağ salim kucağına alırsın inşallah
ayyyy canım cok sevindim cokkk bak demistim bosuna canını sıktın en basından beri icime dogmustu senin hamile olacagınAllah devamını nasip etsin canım beraber gun sayıcaz artık
Diyeceğini bebişin söylemiş canım sana. Tebrik ederim. Sağlıkla devamını dierim.
kızlar rabbime hamdolsun sizlerden güzel haberler alıyoruz selen ve monica aynı gidiyorsunuz inşallah sonuna kadar böyle güzel ilerlersiniz sizi seviyor ve öpüyorum
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasıl mutlu oldum
çok sevindim monicim selencim tebrikler ve diğer arkadaşlar sağlıkla gelsin minişler
işler yoğun pek uğrayamıyorum sayfalara çok bakamadım inşallah herkes iyidir
biz hastayız biraz bugün ilaç yazdırmaya gittim dr a dedim hapşırıp öksürüyorum sorun olurmu
hiç bişey olmaz dedihaftaya salı kalp atışı için gidicezz :) yeni kontrol oldu diye bugün kontrol etmedi dr
ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepiniziiiiiiiii
kalbimdesin canımmm 1inde galiba transferin dualarım seninle tatlışkooom inşallah alıcaz güzel haberinii
çok sevindim kızlar çok şükür bebişler geliyor artık morelinizi yüksek tutun
kzlar hepinizin gözü aydın rabbim saglıklı bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin inşş sizin adınza çok sevindimm gercekten
Canım çok teşekkürler. inşallah....
Sayfalari tek tek okudum yine cok guzel haberler varmis cok sevindim selencim ve monica gozunuz aydin kizlar ins degerleriniz kat ve kat artsin inss
Trasferi olan arkadaslarin da inss bebisleri annelerine simsiki tutunsunlar inss
Bebekcim gecmis olsun esine cnm inss hemen iyilesir hem ev hem is kolaygelsin cnmyaa
Ne guzel hamis yapmissin hepimizi inss sirayla hepimiz kalacagiz inss allahin izniyle yuregine saglik arkadasim
Haticim esin seni dusunup kendi aklinca korumaya calismis ama isleri daha........ etmis erkeklerin en buyuk ozelligi patavatsiz olmalari takma kafana cnm guzelce konus ve beni bahane etme de cnm inss ayni zamanlarda tedaviye baslicaz bu sefer olacak inss cnm kendine iyi bak cnm optum
Cilekcim herseyin yolunda olmasina sevindim cnm kendine ve bebislere iyi bak cnm optum cubuk krakerleri yaninda bulundur cnm bulanti icin
selen ve monica arkadaşlarım maaşallah değerleriniz yükselmiş Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
İnşallah tatlım sağolasın
mrb selen77 ya bizleri coook heyecanlandırdın ama sonucun çoooooooooook güzel allah devamına erdirsin inşallah kendine dikkat et (birde sen nerede tedavi görüyorsun cvp verirsen coook sevinirim)
Sağol canım Yüce Rabbim herkese daha iyilerini göstersin. Canım Ankara Gürgan Klinikte tedavi gördüm. (canım bu arada sen geçengün sormuşsun canım ben sana detaylı bir açıklama yaptım o yazıyada bak istersen)
HEPİNİZİ SEVİYORUM. RABBİM HEPİMİZİ MUTLU ETSİN...
Problem de. Bende olunca bende esime hep soyluyordum,arkadaslarim ailem cok kiziyordu ama zor bir psikoloji ,onu anlayabiliyorum.sizde haklisiniz hersey elbette cocuk degil ama insan karsisindakinide kendisi yuzunden cocugu olmayacak gibi pismanlik mi sucluluk mu bi durumda hissediyor😞
Rabbim tez vakitte gonul ferahligina ulastirsin ins,yaziyi okuyunca kendimi gordum,Esim soylemiyor ama cocugu olamayan yakin arkadasim a soylemistim,hamile gormeye dayanamiyorum diye oda saolsun diger arkadaslara yaymis.tatile gittik arkadas alkol almadigi icin soylemek zorunda kaldi,2,5 aylik hamile oldugunu .kime iclensem bilemedim insanlara acik sozlu olmaya mi yoksa benden saklamalarina mi,tatilde bile yurt disina cikip gerile gerile Denize girip rahat hamilelik gecirmelerine mi sasirdim ,hepsine sanirim😞 allah herkesin muradini versin sorunsuz saglicakla hamilelik gecirtsin ins🙏
Seni cok iyi anliyorum.. Ben de butun arkadaslarimizla aksam gorusmelerini kestim cunku hepsi tavsan gibi uruyor ve benim cocugum olmadigindan kafam gurultuyu goturmuyor.. Son olarak bi gunum var ve ordaki herkesin birer ikiser hatta ucer cocuklari var.. Ordan biri yazin hamile kalmis ucuncuye ve bir ay once bana solememe karari almislar. Sanki ben gormucem karni sismicek. O gun bugun gitmiyorum gormek dahi istemiyorum. Bunu soledigi an yok olmak istedim eve geldigimde saatlerce agladim. Braz insan etrafini dusunur kirilir mi der ama nerdeeee?? Okuz bunlar bildigin��������
yaa yemin ederim bağıra bağıra ağlamak istiyorum aynı şeyleri hissetmek bu olsa gerek ..dediğin gibi bu bize karşı bi önlem alma çabaları benide çok yaralıyor ....kimsenin bebeğinde kimsenin hamileliğinde gözümüz yok çok şükür bütün bebecikleri içime sokasım gelir benim vala bak çok severim en yaramazlarına bile bu nie yaramaz demem çocuktur derim cocuğuna vuran annesini öldüresim gelir ama amaaaa işte sanki biz vebalı gibi onun yanında konuşmayın gibi yada nebilim işte aklıma gelmiyo bi tavırlı olmalarına çok üzülüyorum
benimde bütün arkadaşlarım ikincileri yaptılar hatta benden küçükler bile sinir oluyorum nasıl zırtt diye hamile kalabiliyolar ..bi arkadaşım var doğum kontrol hapı kullanıyor du o hafta ilacı bitmiş almaya gidememiş üşenmiş tamammı o hafta hamile kalıyo kız bide beni aramış ağlıyo ben istemiyodum bu cocuğu diye alaaaaaahhımmmm ....bide kuzenim var kocası şehir dışında işte gelince malumm hem doğru dürüst korunmuyo hem her ayy ay napıcam ben ayy napıcam ben olursa aldırırım üçüncüyü yapamam dedim benim gözümün içine baka baka bebek mi aldıracaksın dedim o günden beri yanıma gelemiyo falann vala bu konuda çok doluyum ya nasıl nasıl böleeee daha neler yazasım var
neyse iyi geceler
ne olur yanlış anlaşılma olmasın demek istediğim çevrenin acımasızlığı yoksa kimsenin cocuğunu yada hamileliğini kıskanmak değil aslaaa ölürüm daha iyi...
yaa yemin ederim bağıra bağıra ağlamak istiyorum aynı şeyleri hissetmek bu olsa gerek ..dediğin gibi bu bize karşı bi önlem alma çabaları benide çok yaralıyor ....kimsenin bebeğinde kimsenin hamileliğinde gözümüz yok çok şükür bütün bebecikleri içime sokasım gelir benim vala bak çok severim en yaramazlarına bile bu nie yaramaz demem çocuktur derim cocuğuna vuran annesini öldüresim gelir ama amaaaa işte sanki biz vebalı gibi onun yanında konuşmayın gibi yada nebilim işte aklıma gelmiyo bi tavırlı olmalarına çok üzülüyorum
benimde bütün arkadaşlarım ikincileri yaptılar hatta benden küçükler bile sinir oluyorum nasıl zırtt diye hamile kalabiliyolar ..bi arkadaşım var doğum kontrol hapı kullanıyor du o hafta ilacı bitmiş almaya gidememiş üşenmiş tamammı o hafta hamile kalıyo kız bide beni aramış ağlıyo ben istemiyodum bu cocuğu diye alaaaaaahhımmmm ....bide kuzenim var kocası şehir dışında işte gelince malumm hem doğru dürüst korunmuyo hem her ayy ay napıcam ben ayy napıcam ben olursa aldırırım üçüncüyü yapamam dedim benim gözümün içine baka baka bebek mi aldıracaksın dedim o günden beri yanıma gelemiyo falann vala bu konuda çok doluyum ya nasıl nasıl böleeee daha neler yazasım var
neyse iyi geceler
ne olur yanlış anlaşılma olmasın demek istediğim çevrenin acımasızlığı yoksa kimsenin cocuğunu yada hamileliğini kıskanmak değil aslaaa ölürüm daha iyi...
Yelizcim kelimelere dokemediklerimi anlatmissincok uzgunum coookkkk.. heleki benim icin zoru birinin bebegi oldugunda gormeye gitmek bana aciyan bakislar.sonra o bebegi alip sevsen acaba olmuyo kiskanir nazar deger diyemi dusunurler ee sevmesen kiskaniyormu derler.offff allahiimmm kimseyi evlat hasretiyle sinamasin derdimki bu dunyada heralde benden fazla kimse isteyemez kim kim kimin acisini bilebilirki hepimiz bu yolda cok mucadele verdik veriyoruzda umudumuz hicbitmiyor sukurki..rabbbim umutsuz dermansiz birakmasin.sonuna kadar elimizden geleni yapicaz verirse yuceligidir vermezse imtihanimiz.cok isterim ki dunya gozuyle evladimin kokusunu duyayim okula basladigi gun evlendigi gun:) daha neler neler.. of offfff dertlendim gece gece..
Yelizcim kelimelere dokemediklerimi anlatmissincok uzgunum coookkkk.. heleki benim icin zoru birinin bebegi oldugunda gormeye gitmek bana aciyan bakislar.sonra o bebegi alip sevsen acaba olmuyo kiskanir nazar deger diyemi dusunurler ee sevmesen kiskaniyormu derler.offff allahiimmm kimseyi evlat hasretiyle sinamasin derdimki bu dunyada heralde benden fazla kimse isteyemez kim kim kimin acisini bilebilirki hepimiz bu yolda cok mucadele verdik veriyoruzda umudumuz hicbitmiyor sukurki..rabbbim umutsuz dermansiz birakmasin.sonuna kadar elimizden geleni yapicaz verirse yuceligidir vermezse imtihanimiz.cok isterim ki dunya gozuyle evladimin kokusunu duyayim okula basladigi gun evlendigi gun:) daha neler neler.. of offfff dertlendim gece gece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?