2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

iyi aksamlar arkadaslar benim transferim cumartesi günü yapildi bugün 3.gün yani ama cok kötü bel agrim oldu 1 saat kadar neden olabilir bilgisi olan varmi tedirgin oldum biraz:18:

iyi aksamlar arkadaslar benim transferim cumartesi günü yapildi bugün 3.gün yani ama cok kötü bel agrim oldu 1 saat kadar neden olabilir bilgisi olan varmi tedirgin oldum biraz:18:

Cnm benimde yedinci günüm ilk üc gün bel kasık agrım cok vardı karnım acayip sis durumdaydı besinci gün hepsi kayboldu

Cnm benimde yedinci günüm ilk üc gün bel kasık agrım cok vardı karnım acayip sis durumdaydı besinci gün hepsi kayboldu

benim karin kasik agrim arada oluyor ama belim okadar agridiki yürüyemecek gibi oldum nedeni insallah bebislerimin tutunmasiyla alakalidir insallah simsiki tutunmuslardir bize bebislerimiz..bende karnimda fazla sislik yok

selen ve monica arkadaşlarım maaşallah değerleriniz yükselmiş Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

mrb selen77 ya bizleri coook heyecanlandırdın ama sonucun çoooooooooook güzel allah devamına erdirsin inşallah kendine dikkat et (birde sen nerede tedavi görüyorsun cvp verirsen coook sevinirim)

hayırlı akşamlar arkadaşlar.cuma cumartesi yani adetimin 20 ve 21. günleri arada pembe arada koyu kahve hepsi toplam avuç içini doldurmayacak lekelemöeö oldu ve kesildi ilk defa başıma böle bişey geldi bi taraftan yerleşme kanaması falanmıdır diye hayaller kuruyorum bi taraftan bi sorun mu var diye evham yapıyorum bu arada bu ay ki adetimle tedaviye başlayacağız kısmetse acaba bu lekelenme yüzünden adetimde gecikirmi amann kafayı yicem ya neyse öpüyorum sizi göbişlerinizden sevgiler :))

mrb selen77 ya bizleri coook heyecanlandırdın ama sonucun çoooooooooook güzel allah devamına erdirsin inşallah kendine dikkat et (birde sen nerede tedavi görüyorsun cvp verirsen coook sevinirim birde sizin sorununuz nedir özel olmassa tabi)

benim karin kasik agrim arada oluyor ama belim okadar agridiki yürüyemecek gibi oldum nedeni insallah bebislerimin tutunmasiyla alakalidir insallah simsiki tutunmuslardir bize bebislerimiz..bende karnimda fazla sislik yok

Hmm benim o derece agrım olmadı ama vardı yani cnm insallahhhh tutunurlar üzmezler annelerini

değerin yükselmiş canım inşallah katlanarak devam eder sen gönlünü ferah tut hamişşin tabikiiii Allah tamamına erdirsin inşallah canımmmm

Sağol canım inşallah katlanmaya devam eder.

canım tebrik ederim gözünaydın...inşallah hep böyle katlanır değerin...Artık çok düşünüp kafanı yormamalısın...meleğin seninle

Evet artık kafama çok takmamaya çalışacağım. ondan dolayı çok strese giriyorum.

Sonuc iyi 2ye katlamis.en son cuma mi yapmistin?
Bazi yerde 2gunde en az%60 yukselmeli diyor,bazisinda ise 3gunde %50.. Deger kucuk olabilir ama katlamis iste
Bu heyecan bitmiyor demistim,simdi 1ocak bekliceksin :))

canım Cumartesi günü yapmıştım.evet 1 ocak dediler ama o gün klinik kapalı perşembe olursa dahi iii olur dediler.

Gözünaydın canım inşallahh değerin dahada artacak

sağol canım darısı başına bitanemmm

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyoruz
Allah tamamına erdirsin çok sevindim, bugünü resmi bayram ilan etmek istiyorum

allahım seninkinide tamamına erdirsin canımmmm.

Canim hadi bakalım gözün aydın. Rabbim inşallah keseyi görmeyi de nasip etsin.

Selencim sonuçta hamilesin ve hicbirsey için canını sıkma. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Insallah daha fazla artacak değerlerin. .[/QUOTE]

Teşekkür ederim inşallah katlanmaya devam eder canım...

Canım tebrik ederim inşallah bundan sonra değerlerin katlana katlana gider biran önce hayırlısıyla hem keseni hem de kalp atışını duyar sağ salim kucağına alırsın inşallah

Rabbim o günleri görmeyide nasip eder inşallah. Rabbim isteyen herkese daha güzel değerler göstersin.Daha mutlu olsunlar...

ayyyy canım cok sevindim cokkk bak demistim bosuna canını sıktın en basından beri icime dogmustu senin hamile olacagın Allah devamını nasip etsin canım beraber gun sayıcaz artık

kısss içine doğdu niye söylemedin.evet tatlım inşallah gün sayarız. tüp bebeğin her evresi farkı stres yawww

Diyeceğini bebişin söylemiş canım sana. Tebrik ederim. Sağlıkla devamını dierim.

Haklısın canım İnşallah rabbim devam ettirir. mutlu sona ulaşırım/ulaşırız.

kızlar rabbime hamdolsun sizlerden güzel haberler alıyoruz selen ve monica aynı gidiyorsunuz inşallah sonuna kadar böyle güzel ilerlersiniz sizi seviyor ve öpüyorum

Seni özledim haticim. bende seni çok öpüyorum. Sen akıllı ve inançlı kadınsın kocanın boşluğuna gelmiş olabilir lütfen kafana takma.

canımmmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim. Bak dediğin gibi hamileyim. Allahım inşallah devamını erdirir.

çok sevindim kızlar çok şükür bebişler geliyor artık morelinizi yüksek tutun

Allah razı olsun kuzum. Allah hepimiz yardım etsin inşallah.

canım 11 haftalık olmuşun ne güzel maşalahh sana zaman ne çabuk geçiyor :) :)
evet anlayabiliyorum seni ama biz eşler ne için varız birbirimiz için çocuğum olcaksa da eşimden olsun isterim olmuyacaksada ölene kadar onun olmak isterim eminim senin de eşin böyle düşünüyorudur...allahın izniyle siz kavuşmuşsunuz bebeğinize allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin ve inşalahhhh bizde en kısa zamanda kavuşuruz bebeğimize ...ocak sonu transfer bekliyorum hamilesin bana dua et :) :)

Seni cok iyi anliyorum.. Ben de butun arkadaslarimizla aksam gorusmelerini kestim cunku hepsi tavsan gibi uruyor ve benim cocugum olmadigindan kafam gurultuyu goturmuyor.. Son olarak bi gunum var ve ordaki herkesin birer ikiser hatta ucer cocuklari var.. Ordan biri yazin hamile kalmis ucuncuye ve bir ay once bana solememe karari almislar. Sanki ben gormucem karni sismicek. O gun bugun gitmiyorum gormek dahi istemiyorum. Bunu soledigi an yok olmak istedim eve geldigimde saatlerce agladim. Braz insan etrafini dusunur kirilir mi der ama nerdeeee?? Okuz bunlar bildigin😡😡😡😡

yaa yemin ederim bağıra bağıra ağlamak istiyorum aynı şeyleri hissetmek bu olsa gerek ..dediğin gibi bu bize karşı bi önlem alma çabaları benide çok yaralıyor ....kimsenin bebeğinde kimsenin hamileliğinde gözümüz yok çok şükür bütün bebecikleri içime sokasım gelir benim vala bak çok severim en yaramazlarına bile bu nie yaramaz demem çocuktur derim cocuğuna vuran annesini öldüresim gelir ama amaaaa işte sanki biz vebalı gibi onun yanında konuşmayın gibi yada nebilim işte aklıma gelmiyo bi tavırlı olmalarına çok üzülüyorum

benimde bütün arkadaşlarım ikincileri yaptılar hatta benden küçükler bile sinir oluyorum nasıl zırtt diye hamile kalabiliyolar ..bi arkadaşım var doğum kontrol hapı kullanıyor du o hafta ilacı bitmiş almaya gidememiş üşenmiş tamammı o hafta hamile kalıyo kız bide beni aramış ağlıyo ben istemiyodum bu cocuğu diye alaaaaaahhımmmm ....bide kuzenim var kocası şehir dışında işte gelince malumm hem doğru dürüst korunmuyo hem her ayy ay napıcam ben ayy napıcam ben olursa aldırırım üçüncüyü yapamam dedim benim gözümün içine baka baka bebek mi aldıracaksın dedim o günden beri yanıma gelemiyo falann vala bu konuda çok doluyum ya nasıl nasıl böleeee daha neler yazasım var
neyse iyi geceler

ne olur yanlış anlaşılma olmasın demek istediğim çevrenin acımasızlığı yoksa kimsenin cocuğunu yada hamileliğini kıskanmak değil aslaaa ölürüm daha iyi...

Son düzenleme:

Yelizcim kelimelere dokemediklerimi anlatmissin cok uzgunum coookkkk.. heleki benim icin zoru birinin bebegi oldugunda gormeye gitmek bana aciyan bakislar.sonra o bebegi alip sevsen acaba olmuyo kiskanir nazar deger diyemi dusunurler ee sevmesen kiskaniyormu derler.offff allahiimmm kimseyi evlat hasretiyle sinamasin derdimki bu dunyada heralde benden fazla kimse isteyemez kim kim kimin acisini bilebilirki hepimiz bu yolda cok mucadele verdik veriyoruzda umudumuz hicbitmiyor sukurki..rabbbim umutsuz dermansiz birakmasin.sonuna kadar elimizden geleni yapicaz verirse yuceligidir vermezse imtihanimiz.cok isterim ki dunya gozuyle evladimin kokusunu duyayim okula basladigi gun evlendigi gun:) daha neler neler.. of offfff dertlendim gece gece..

sizleri bukadar iyi anlıyo olmak istemezdim ama okadar iyi anlıyorum ki!!!insanlar gerçekten çok acımasızlar bizim içimizde hissettiklermzi anlayabilseler kendilerinden utanırlardı geçenlerde annemlere gitmiştim tuhafiyeye gittik ip almaya tuhafiyeci kadın dükkandaki bütün müşterilerin yanında bana döndü daha neyi bekliyon çocuk yapsana demez mi sonra eşimle evimize dönüyoduk eski bi komşuyla karşılaştık orta yaşlı bi teyze saygıdan elini öptüm kadın yolun ortasında bana bağıra bağıra eşiminde yanında bebek yok mu bebek demez mi ben apışıp kaldım tabi ...yaaa böylesine hassas bi soruyu sokağın ortasında insanların içinde nasıl sorabiliyolar yaşadıklarımı bile bile bide bozulduğumu anladıkları zaman olur olur ALLAH büyüktür vakti zamanı gelince olur diyolarya deli oluyorum deli... tabi tok açın halini ne bilsin aç kalmamış ki.ay bende ne kadar doluymuşum sizin yazılarınızı görünce depreştim resmen artık annemlere hiç gitmek istemiyorum orada sokağa adımımı atar atmaz bi tamıdık görmekten onların saçma sorularından açıyan bakışlarından okadar çok yoruluyorum ki.en azından burada kafam rahat evden pek çıkmıyorum zaten pek tanıdığımda yok kaynanam sağolsun çok anlayışlı hiç lafını bile etmez bebek konusunun kolay kolay amaaan bigün belki bizim acılarımızda diner özlemimizde biter ALLAH büyük bizi en iyi o bilir o anlar derdimizi ondan başka kime yanabiliriz dermanımızı ondan başka kimden isteyebliriz ki tek cümleyle bitirmek istiyorum ve susuyorum bizleri anlamayan herkese cevap olsun BİZE ALLAH YETER.

Bu gece dert gecesi oldu yarın görümceme gidicez şehir dışına misafirlğe ounda küçük bi bebeği var ördüğüm bebek örgüleri vardı valize koydum bi işe yarasınlar bari dedim madem benim bebeğim giyemiyo o giysin sanki yıllardır içimde yanan bi volkan var gibi Yandıkça beni hergün tüketen bitiren YA RABBİM SEN BİZE YARDIM ET DÜNYAMIZI AYDINLAR İÇİMİZE FERAHLIK VER DUALARIMIZI KABUL EYLE...

Bu gece dert gecesi oldu yarın görümceme gidicez şehir dışına misafirlğe ounda küçük bi bebeği var ördüğüm bebek örgüleri vardı valize koydum bi işe yarasınlar bari dedim madem benim bebeğim giyemiyo o giysin sanki yıllardır içimde yanan bi volkan var gibi Yandıkça beni hergün tüketen bitiren YA RABBİM SEN BİZE YARDIM ET DÜNYAMIZI AYDINLAT İÇİMİZE FERAHLIK VER DUALARIMIZI KABUL EYLE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…