yaa yemin ederim bağıra bağıra ağlamak istiyorum aynı şeyleri hissetmek bu olsa gerek ..dediğin gibi bu bize karşı bi önlem alma çabaları benide çok yaralıyor ....kimsenin bebeğinde kimsenin hamileliğinde gözümüz yok çok şükür bütün bebecikleri içime sokasım gelir benim vala bak çok severim en yaramazlarına bile bu nie yaramaz demem çocuktur derim cocuğuna vuran annesini öldüresim gelir ama amaaaa işte sanki biz vebalı gibi onun yanında konuşmayın gibi yada nebilim işte aklıma gelmiyo bi tavırlı olmalarına çok üzülüyorum
benimde bütün arkadaşlarım ikincileri yaptılar hatta benden küçükler bile sinir oluyorum nasıl zırtt diye hamile kalabiliyolar ..bi arkadaşım var doğum kontrol hapı kullanıyor du o hafta ilacı bitmiş almaya gidememiş üşenmiş tamammı o hafta hamile kalıyo kız bide beni aramış ağlıyo ben istemiyodum bu cocuğu diye alaaaaaahhımmmm ....bide kuzenim var kocası şehir dışında işte gelince malumm hem doğru dürüst korunmuyo hem her ayy ay napıcam ben ayy napıcam ben olursa aldırırım üçüncüyü yapamam dedim benim gözümün içine baka baka bebek mi aldıracaksın dedim o günden beri yanıma gelemiyo falann vala bu konuda çok doluyum ya nasıl nasıl böleeee daha neler yazasım var
neyse iyi geceler
ne olur yanlış anlaşılma olmasın demek istediğim çevrenin acımasızlığı yoksa kimsenin cocuğunu yada hamileliğini kıskanmak değil aslaaa ölürüm daha iyi...
merhaba arkadaşlar kalp atışı ne zaman duyuluyo acaba
Yelizcim kelimelere dokemediklerimi anlatmissincok uzgunum coookkkk.. heleki benim icin zoru birinin bebegi oldugunda gormeye gitmek bana aciyan bakislar.sonra o bebegi alip sevsen acaba olmuyo kiskanir nazar deger diyemi dusunurler ee sevmesen kiskaniyormu derler.offff allahiimmm kimseyi evlat hasretiyle sinamasin derdimki bu dunyada heralde benden fazla kimse isteyemez kim kim kimin acisini bilebilirki hepimiz bu yolda cok mucadele verdik veriyoruzda umudumuz hicbitmiyor sukurki..rabbbim umutsuz dermansiz birakmasin.sonuna kadar elimizden geleni yapicaz verirse yuceligidir vermezse imtihanimiz.cok isterim ki dunya gozuyle evladimin kokusunu duyayim okula basladigi gun evlendigi gun:) daha neler neler.. of offfff dertlendim gece gece..
Arkadaslar merhaba öncelıkle degerlı yükselen ve hamile kalan arkadaşları canı gönülden kutluyorum.41 kere maşallah dıyorum.Allah kucaklarına almayı nasıp etsın. sabah transferım var 12 de ve ben heyecandan uyuyamıyorum. bugun stresten gozumdekı kırcal damar çatladı kana burundu vücut tansıyonu ve goz tansıyonum tavan yapmış. Bu nasıl bır duygu nasıl karışık bır korku endışe anlatamam ister istemez kafaya takıyor ınsan. Allah hepımızın yardımcısı olsun evlerımız çocuk sesleriyle dolsun.
Arkadaslar merhaba öncelıkle degerlı yükselen ve hamile kalan arkadaşları canı gönülden kutluyorum.41 kere maşallah dıyorum.Allah kucaklarına almayı nasıp etsın. sabah transferım var 12 de ve ben heyecandan uyuyamıyorum. bugun stresten gozumdekı kırcal damar çatladı kana burundu vücut tansıyonu ve goz tansıyonum tavan yapmış. Bu nasıl bır duygu nasıl karışık bır korku endışe anlatamam ister istemez kafaya takıyor ınsan. Allah hepımızın yardımcısı olsun evlerımız çocuk sesleriyle dolsun.
Korkma allahim hayirlisini versin gonlune gore versin.. Benim de 9.gunum ama bugun adet sancisi gbi agri var karnimda
kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorumbende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya
Konus valla:)) bu adamlar cok cocuk gibiler valla,sorsan ona hayatim seni uzmemek icindi filan derbi de insanin siniri bozukken,bu adamlarin moralini duzeltmek zorunda kaliyoruz..is bi tane degilki:)
ya ben bide o sinirle kaynanama anlattım olayı eşimde bunu duyunca delirdi tabicanım erkek işte kendi üzüldüğünü belli etmemek için böle bişeye sığınma ihtiyacı duymuştur yada çok masumane sana kıyamadığından üzüldüğünü sanıp başka çocukları görünce böle bi laf etmiş olabilir erkekler konuştukları lafın nereye gittiğine pek bakmıyolar bazen maaleseff...
benim kocamda sorun kendisinde diye bana boşanalım bile dedi düşün...kendini kötü hisettme rabbim büyük ben senin yanındayım sonuna kadar ben senin çocuğunu istiyorum olmassa da olmaz napalımm herkesin çocuğu olcak diye bişi yok neler nelerr hep onun yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum ben o kalkmış bana boşanalım diyo buyur ..........gerçi üzüntüsüne veriyorum bende bunu tabikide beni bırakmaz heralde :) :) :)
nie üzülelim ki demi başkaların çocuğuna şahsen ben kuzenlerimin cocuklarını bırak komşumun cocuğunu bile içime sokasım geliyo çok seviyorum hepsini allah hepsini anasından analarıda yavrusundan ayırmasın en kısa zamanda bize de nasip olsun ....
evet bende mart nisan gibi düşünüyorum tabi inşallah o zamana kadar doğal yoldan olurda gerek kalmaz neşeHaticim esin seni dusunup kendi aklinca korumaya calismis ama isleri daha........ etmis erkeklerin en buyuk ozelligi patavatsiz olmalari takma kafana cnm guzelce konus ve beni bahane etme de cnm inss ayni zamanlarda tedaviye baslicaz bu sefer olacak inss cnm kendine iyi bak cnm optum
kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorumbende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya
benim kocamda sorun kendisinde diye bana boşanalım bile dedi düşün...kendini kötü hisettme rabbim büyük ben senin yanındayım sonuna kadar ben senin çocuğunu istiyorum olmassa da olmaz napalımm herkesin çocuğu olcak diye bişi yok neler nelerr hep onun yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum ben o kalkmış bana boşanalım diyo buyur ..........gerçi üzüntüsüne veriyorum bende bunu tabikide beni bırakmaz heralde :) :) :)
Bu söylediklerinle allah seni kat kat mükafatlandıracak yelizim... hem bu dünyada bebişini verecek, hem öbür dünyada cenneti nasip edecek inşallah...
serenay83;33314549]Yelizcim kelimelere dokemediklerimi anlatmissincok uzgunum coookkkk.. heleki benim icin zoru birinin bebegi oldugunda gormeye gitmek bana aciyan bakislar.sonra o bebegi alip sevsen acaba olmuyo kiskanir nazar deger diyemi dusunurler ee sevmesen kiskaniyormu derler.offff allahiimmm kimseyi evlat hasretiyle sinamasin derdimki bu dunyada heralde benden fazla kimse isteyemez kim kim kimin acisini bilebilirki hepimiz bu yolda cok mucadele verdik veriyoruzda umudumuz hicbitmiyor sukurki..rabbbim umutsuz dermansiz birakmasin.sonuna kadar elimizden geleni yapicaz verirse yuceligidir vermezse imtihanimiz.cok isterim ki dunya gozuyle evladimin kokusunu duyayim okula basladigi gun evlendigi gun:) daha neler neler.. of offfff dertlendim gece gece..
yaa yemin ederim bağıra bağıra ağlamak istiyorum aynı şeyleri hissetmek bu olsa gerek ..dediğin gibi bu bize karşı bi önlem alma çabaları benide çok yaralıyor ....kimsenin bebeğinde kimsenin hamileliğinde gözümüz yok çok şükür bütün bebecikleri içime sokasım gelir benim vala bak çok severim en yaramazlarına bile bu nie yaramaz demem çocuktur derim cocuğuna vuran annesini öldüresim gelir ama amaaaa işte sanki biz vebalı gibi onun yanında konuşmayın gibi yada nebilim işte aklıma gelmiyo bi tavırlı olmalarına çok üzülüyorum .. ne olur yanlış anlaşılma olmasın demek istediğim çevrenin acımasızlığı yoksa kimsenin cocuğunu yada hamileliğini kıskanmak değil aslaaa ölürüm daha iyi...
sizleri bukadar iyi anlıyo olmak istemezdim ama okadar iyi anlıyorum ki!!!insanlar gerçekten çok acımasızlar bizim içimizde hissettiklermzi anlayabilseler kendilerinden utanırlardı geçenlerde annemlere gitmiştim tuhafiyeye gittik ip almaya tuhafiyeci kadın dükkandaki bütün müşterilerin yanında bana döndü daha neyi bekliyon çocuk yapsana demez mi sonra eşimle evimize dönüyoduk eski bi komşuyla karşılaştık orta yaşlı bi teyze saygıdan elini öptüm kadın yolun ortasında bana bağıra bağıra eşiminde yanında bebek yok mu bebek demez mi ben apışıp kaldım tabi ...yaaa böylesine hassas bi soruyu sokağın ortasında insanların içinde nasıl sorabiliyolar yaşadıklarımı bile bile bide bozulduğumu anladıkları zaman olur olur ALLAH büyüktür vakti zamanı gelince olur diyolarya deli oluyorum deli... tabi tok açın halini ne bilsin aç kalmamış ki.ay bende ne kadar doluymuşum sizin yazılarınızı görünce depreştim resmen artık annemlere hiç gitmek istemiyorum orada sokağa adımımı atar atmaz bi tamıdık görmekten onların saçma sorularından açıyan bakışlarından okadar çok yoruluyorum ki.en azından burada kafam rahat evden pek çıkmıyorum zaten pek tanıdığımda yok kaynanam sağolsun çok anlayışlı hiç lafını bile etmez bebek konusunun kolay kolay amaaan bigün belki bizim acılarımızda diner özlemimizde biter ALLAH büyük bizi en iyi o bilir o anlar derdimizi ondan başka kime yanabiliriz dermanımızı ondan başka kimden isteyebliriz ki tek cümleyle bitirmek istiyorum ve susuyorum bizleri anlamayan herkese cevap olsun BİZE ALLAH YETER.
Ahhh ahhh aynen ben de yazsam roman olur.. Uzaar giderr.. Ben de bir kac ornek vermek istiyorum. Benim calistigim isyerinde yillar once ben cocuk yapmaya karar verdim.. Ustume isyerinden 3 kisi hamile kaldi dogurdu buyuttu, hatta +1kisi de evlenmeden hamile kaldi hc bsi yokmus gbi erken dogum dye yutturdu:) cok dedim bende bi teknik hatasi var yillardir denerim yok nasi yapmis acep dye.. Diger bir ornek biri var hatta bi cogu benim esimin arkadaslarinin esleri hepsi konusmaktan aciz, bence uyuz tipler.. Bunlardan biri benim buyuk bi hastaligim varkenve bile bilebeni her gordugunde cocuk yap artik dyoo, bi gun evindeyken hem de bozdum.. Yeter artik diye o oldu bidaha dyemedi.. Bu gecenin son ornegi ve bombasini solemek istiyorum.. Aramin son derece bozuk oldugu gorumcem gecen sene hamile kalmis esim bana kotu haber diyerek haber veriyo dusun ki o bile ben tedavi olurken bunu zamansiz buldu ve uzuldu.. Sonra erkek beklenen bebegi kiz oldu.. Bebegin gunahi yok Allahim omur versin ona.. Sonra ne yapsa begenirsin.. Liseden beri koymak istedigim ismi koydu.. O gece tepinerek alisveris merkezinde gezdim ve eve ggelir gelmez esyalarimi topladim baba evine gttim.. Benim hikayem o kadar uzun ki olaylardan roman yazsam bestseller olur yani.. Smdilik bu kadar arada konusalim.. İi geceler cnm..
canım 11 haftalık olmuşun ne güzel maşalahh sana zaman ne çabuk geçiyor :) :)
evet anlayabiliyorum seni ama biz eşler ne için varız birbirimiz için çocuğum olcaksa da eşimden olsun isterim olmuyacaksada ölene kadar onun olmak isterim eminim senin de eşin böyle düşünüyorudur...allahın izniyle siz kavuşmuşsunuz bebeğinize allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin ve inşalahhhh bizde en kısa zamanda kavuşuruz bebeğimize ...ocak sonu transfer bekliyorum hamilesin bana dua et :) :)
haticecim bu adamlar ne kadar iyi, düzgün insanlar olsalar da bazı konularda sahiden kalas oluyorlar... Eminim kendince seni korumaya çalışmıştır, sen de niyetinin iyi olduğunu bilirsin. Onunla konuşup kime ne söyleneceği konusunda ortak bir karar verin ve sonrasında bu olayı unut gitsin bence canım... önümüze bakalım, enerjimizi, sabrımızı bebeğimiz için saklayalım. öpüyorum seni.
tatlım dualarım sen ve monica ile beraber sizi bende çok seviyor ve öpüyorumseni özledim haticim. Bende seni çok öpüyorum. Sen akıllı ve inançlı kadınsın kocanın boşluğuna gelmiş olabilir lütfen kafana takma.
güzbaharcım gece dert gecesi olmuşhaticim üzme kendini bi tanem, kendince sana destek oluyor bir şekilde... Ama klasik erkek canım... Sadece konuşuyorlar.. Düşünmüyorlar...:)))kıyamam ki ben size...Insanlar bazen gerçekten farkında olmadan kötülük yapıyor, aslında düşünmedikleri için, empati kuramadıkları için sanırım... Aklım hayalim almaz çünkü birinin bir başkasının canını bilerek yakmasını... Burası imtihan dünyası canlarım.. Sadece bizim değil, onlarda imtihan oluyor.. Canlarım dualarınıza sonsuz amin ... Allah bizim de anne olmamaızı, evladımızı büyütüp evlendirmemizi nasip etsin... Ona sımsıkı sarılabilelim inşallah... Bu arada ben geç evlendim kariyerdi aşık olayım diye beklerken yaş oldu 39... Bu arada insanların acıyan bakışlarına, acıtıcı sözlerine o zaman da maruz kaldım... çığlık atasım geldi hep, "hey millet, koca bulamadığımdan değil, başka hayallerim olduğundan evlenmiyorum "diye...( bu kısımda çok dolu kızlar) sonra da bu yaşadıklarım... Tek söz var söylenecek "allah büyük".. Yar ve yardımcımız olsun...
pers bitanem maşallah atlatmışsın zor günleri rabbim devamını getirsin inşallah unutma bizleri dualarda öldürürüm bakrabbim tez vakitte gonul ferahligina ulastirsin ins,yaziyi okuyunca kendimi gordum,esim soylemiyor ama cocugu olamayan yakin arkadasim a soylemistim,hamile gormeye dayanamiyorum diye oda saolsun diger arkadaslara yaymis.tatile gittik arkadas alkol almadigi icin soylemek zorunda kaldi,2,5 aylik hamile oldugunu .kime iclensem bilemedim insanlara acik sozlu olmaya mi yoksa benden saklamalarina mi,tatilde bile yurt disina cikip gerile gerile denize girip rahat hamilelik gecirmelerine mi sasirdim ,hepsine sanirim😞 allah herkesin muradini versin sorunsuz saglicakla hamilelik gecirtsin ins🙏
inşallah canım inşallah seninde az kadı bebeklerine kavuşmana allah yar ve yardımcın olsun karnın böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?