2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım herkes üzüldü diye sakın üzülme... bu derdi ne yazık ki başkasına bile anlatamıyoruz... bak en yakının eşin bile yanlış anlayarak istemeden seni kırmış..bu derd hep içimizde kalıp büyüyor.. burada en azından bizi anlayanlara, birbirimize anlatıp rahatlamak en güzeli... aslında konuyu açtığın için allah razı olsun arkadaşım... :)))

canım ya çok sağol bende eşimle konuştum uzun uzun haticenin çocuğu olmuyo değil bizim çocuğumuz olmuyo de bari dedim ağlaya ağlaya öldüm ama.kıskançlık değil sonuçta üzülmekte değil ya ne bilim işte amaaaannn

HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMM....

hepimizin beklediği anlardan birini yaşıyorum allahıma şükürler olsun değerim 183 transferin 10. gününde.... allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...

Dualarımın en başında serenaycım var sonrada diğer isteyen herkes......

Tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrr!!!
Allah tamamına erdirsin gözün aydın canım...

insanların patavatsız soruları beni de öldürüyor.Tedaviyi ailem dışında kimse bilmediği için herkese henüz düşünmüyoruz 1 yıl daha geçsin diyorum.Bi bilseler etrafta o kadar çok kötülük kollayan insan var ki kimseye söylememek en iyisi. Bebişim tüple gelse de kimseye söylemicem hamile miyim hamileyim

maşallah canım Allah nazarlardan korusun

hayırlı olsun canım umarım isteyen bekleyen herkes de bigün senin gibi güzel haberi verebilir burdan

canım benim yoksun ne zamandır özlettin kendini.üzme sakın eşin bi anlık boşlukta söylemiştir. Takılma sakın eşinle konuşunca zaten yanlış dile getirdiğini anlayacaktır. bir iki ay ara vermek en iyisi canım hem maddi hem manevi insan çöküntüye uğruyor hele de raporsuz yapınca.İnşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin

Canım gözünaydın test tarihimiz aynı gündü sen erken davrandın Rabbim kucağına almayı nasip etsin degerin cok güzel masallah2014 e bebişle gireceksin 2015 ede kucağında girersin inşallahh

canım çok sevindim devamını getirsin hayırlısıyla rabbim.ve ben gibi isteyen herkese versin

canım biraz kafamı dinledim gayet iyiyim unuttum gittim herşeyi..senide herkeside takip ediyorum zaten..rabbim seninde yardımcın olsun dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.umarım sendende güzel haberler alırız hadi bakalım

amin canm Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Amin canım inşallah Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder hepimize

amin canm Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Amin canım inşallah Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder hepimize

cok şükür maşallahhh Allah tamamını erdirsin

İdencim gözün aydın canım kat kat artar değerin inşALLAH.Darısı başımıza.

Kiz aglattin beni deliiii:'( sevincini taaa icimde yasadim inan cok mutluyuuuummmm ve ikincisi icin sabirsizlaniyorum arayi kapatmam lazim:)

Maaşallah canımm allahım tamamına erdirsin inşallah

Canim ya ins hep dualarimdadisiniz,hem ben sana umut olayim bizim derdimiz ayni sayilir,ins sende hayirlisiyla kavusacaksin bebisine ben inaniyirum cani gonulden,yeni yilini kutluyorum ,ins 2014 hayatimizin en guzel yili olur hayirlisiyla bebislerimize kavusacagimiz en guzel yillimiz olur🙏🙏🙏

Canim hic belirti yasamiyorum o yuzden dr kontrolumu iple cekiyorum,ilk haftalar asiri aclik oluyordu,herkes kilo almissin diyordu ama ben zor bulmusum derdim kilo mi diyordum.ins Esin razi gelir ve tekrar ve mutlu sonla bitten bir tup bebek hikayen daha olur🙏 2014 hepimize hayirlisiyla bebislerimizi getirsin insaallah

Merhaba guzbahar,
Zor bir asamadasin( bence kocana bunun vebalini alabilecek misin obur dunyada diye sor.nihayetinde erkek 60 yadinda da baba olabiliyor ama bizim kisitli vakit..yasdan dolayi su 1-2yilda tedavi ile cocuk sahibi olabilecegini,bu tedaviye onay vermezse de tum tum anne olma hakkini kendisinin almis olacagini soyle bu kararin yukunu almak istemicektir :)))

Mrb arkadaslar simdiden yeni yiliniz kutlu olsun 2014 inss gonlumuzden gecenlerin oldugu bir yil olsun insss hepinizi seviyorum ve tektek opuyorum mutlu ve bebislerimizin geldigi yil olsun inssss

Cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin inss

evet tatlım sen bana umut oluyorsun zaten rabbim sesimizi duyuyor verecek inanıyorum..allah sanada kolaylıklar versin inşallah

Kodalcım kalp atışlarını duyduk çok şükür,gümbür gümbür atıyodu ikisinin de sen de en kısa zamanda duyarsın inşallah
İştah bende de yok canım,herşeyden tiksiniyorum.resmen yaşamımı sürdürmek için mecburen yiyorum,yoksa açlıktan ağlıyorum :26:
Geçecek inşallah bu günler..
Sen de düşün canım, tiksinmeyecegin şeyler bulmaya çalış öyle beslen..sağlıklı da beslenmeliyiz artık içimizin aldığı kadar. .
İyi bak kendine ve minişine..irtibatı koparmayalım,daha sık girmeye çalışıcam

Kızlar tebrikler tebrikler tebrikleeer!!!
Gözünüz aydın olsun,Allah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. .hayırlı evlat olsunlar..
Çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…