güzbaharcım gece dert gecesi olmuşBişey yazdım keşke yazmasaydım herkes üzülmüş Ama rabbim büyük sabredelim arkadaşlar...
pers bitanem maşallah atlatmışsın zor günleri rabbim devamını getirsin inşallah unutma bizleri dualarda öldürürüm bak
canım herkes üzüldü diye sakın üzülme... bu derdi ne yazık ki başkasına bile anlatamıyoruz... bak en yakının eşin bile yanlış anlayarak istemeden seni kırmış..bu derd hep içimizde kalıp büyüyor.. burada en azından bizi anlayanlara, birbirimize anlatıp rahatlamak en güzeli... aslında konuyu açtığın için allah razı olsun arkadaşım... :)))
HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMM....
hepimizin beklediği anlardan birini yaşıyorumallahıma şükürler olsun değerim 183 transferin 10. gününde.... allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Dualarımın en başında serenaycım var sonrada diğer isteyen herkes......
Ahhh ahhh aynen ben de yazsam roman olur.. Uzaar giderr.. Ben de bir kac ornek vermek istiyorum. Benim calistigim isyerinde yillar once ben cocuk yapmaya karar verdim.. Ustume isyerinden 3 kisi hamile kaldi dogurdu buyuttu, hatta +1kisi de evlenmeden hamile kaldi hc bsi yokmus gbi erken dogum dye yutturdu:) cok dedim bende bi teknik hatasi var yillardir denerim yok nasi yapmis acep dye.. Diger bir ornek biri var hatta bi cogu benim esimin arkadaslarinin esleri hepsi konusmaktan aciz, bence uyuz tipler.. Bunlardan biri benim buyuk bi hastaligim varkenve bile bilebeni her gordugunde cocuk yap artik dyoo, bi gun evindeyken hem de bozdum.. Yeter artik diye o oldu bidaha dyemedi.. Bu gecenin son ornegi ve bombasini solemek istiyorum.. Aramin son derece bozuk oldugu gorumcem gecen sene hamile kalmis esim bana kotu haber diyerek haber veriyo dusun ki o bile ben tedavi olurken bunu zamansiz buldu ve uzuldu.. Sonra erkek beklenen bebegi kiz oldu.. Bebegin gunahi yok Allahim omur versin ona.. Sonra ne yapsa begenirsin.. Liseden beri koymak istedigim ismi koydu.. O gece tepinerek alisveris merkezinde gezdim ve eve ggelir gelmez esyalarimi topladim baba evine gttim.. Benim hikayem o kadar uzun ki olaylardan roman yazsam bestseller olur yani.. Smdilik bu kadar arada konusalim.. İi geceler cnm..
Canım ben 5.5 haftalıkken gördüm kanamam olmuştu onun için gittiğimizde doktor kontrol amaçlı baktığında gördü bizede gösterdi rahatlıyalım diye dün yine kontrolüm vardı bu seferde 6+4 günlük hamileydim bu seferde o harika sesi süpriz yapıp dinletti tavsiyem yanında birsirü selpak mendil bulundur ben çok ağladım insan çok farklı oluyor heleki bu kadar çook uğraşmışken yanlız şöylede bir durum var benim hamileliğim 6+4 olması gerekirken bebeğin gelişimi 7+1 gözüküyor yani 4 gün daha önde maaşallah
hepimizin beklediği anlardan birini yaşıyorumallahıma şükürler olsun değerim 183 transferin 10. gününde.... allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorumbende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya
canım biraz kafamı dinledim gayet iyiyim unuttum gittim herşeyi..senide herkeside takip ediyorum zaten..rabbim seninde yardımcın olsun dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.umarım sendende güzel haberler alırız hadi bakalımcanım benim yoksun ne zamandır özlettin kendini.üzme sakın eşin bi anlık boşlukta söylemiştir. Takılma sakın eşinle konuşunca zaten yanlış dile getirdiğini anlayacaktır. bir iki ay ara vermek en iyisi canım hem maddi hem manevi insan çöküntüye uğruyor hele de raporsuz yapınca.İnşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin
canım biraz kafamı dinledim gayet iyiyim unuttum gittim herşeyi..senide herkeside takip ediyorum zaten..rabbim seninde yardımcın olsun dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.umarım sendende güzel haberler alırız hadi bakalım
amin canm Allah ım hepimizin yardımcısı olsun. Amin canım inşallah Rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder hepimize
İdencim gözün aydın canım kat kat artar değerin inşALLAH.Darısı başımıza.HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMM....
güzbaharcım gece dert gecesi olmuşBişey yazdım keşke yazmasaydım herkes üzülmüş Ama rabbim büyük sabredelim arkadaşlar...
pers bitanem maşallah atlatmışsın zor günleri rabbim devamını getirsin inşallah unutma bizleri dualarda öldürürüm bak
kızlar hepinizi çok özledim... aslında buradaydım gelişmeleri takip ediyordum ama yazacak halim yoktu..
burdan başlamak istedim... bayıllllldımmm cicibebem kendime gelemedim çok zaman:)))))
Arkadaşlarım herkesler nasıl, pers, gülüm, sevgi, çilek, kodal, binnua ve diğer anneler... bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım... kiminiz kalp atışını duymuş çoook sevindim.. allah sağlıkli bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah...
yeni anneler monicam,selencim, oze çok mutlu oldum kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin iniaşşal...degerleriniz kat ve kat artsin...
Kalbimdesin ne durumdasın heyecan bastımı.. büyük gün yarın arkadaşım... inss bebisleri annelerine simsiki tutunsunlar inss... hep
bana gelince malum cuma günü doktora gittim.. kasık ağrılarım yumoş oluşumundanmış, tedavide bile tek yumurtam vardı şimdi üç tane olmuş... bir yandan doktor bir yandan ben eşimi tekrar denemek için ikna etmeye çalıştık ama asla yanaşmadı, ben bir kere için söz verdim dedi durdu... çünkü doktor bebişin tutunmamasına sebep olarak benim yaşımı, yaştan kaynaklı yumurta kalitesinin düşmesini ve onun sperm problemini söyledi... eşim de bu durumda tekrar denesek de olmaz diyerek bir bahane elde etmiş oldu... velhasıl bende cumartesi günü hem kendi doktorumu aradım sperm olayını netleştirmek için. Aynı zamanda tüm taporları burada bir doktora gösterdim ve bahçeciyi aradaım. oradan erbil beyle görüşme yaptım yine aynı konuyla ilgili... 3 doktorunda bana söylediği tüp bebekte eşinin problemi çözülebilir senin yumurta durumun riskli dediler... akşam bunu anlattım eşime bak bu durum böyle böyle diye... cevap yok... (sanki düşünüyor ama bilmiyorum belki öyle hissetmek istiyorum:)))) ayn zamanda cumartesi adet oldum, dün de bir sürü test yaptırdım, fsh, tsh, ıh, prolaktin ve amh.. sonuçlarını henüz almadım... velhasıl günlerim böyle geçti bol bol ağlamalı, çaresiz......
çok öptüm dua ve sevgi ile...
kızlar hepinizi çok özledim... aslında buradaydım gelişmeleri takip ediyordum ama yazacak halim yoktu..
burdan başlamak istedim... bayıllllldımmm cicibebem kendime gelemedim çok zaman:)))))
Arkadaşlarım herkesler nasıl, pers, gülüm, sevgi, çilek, kodal, binnua ve diğer anneler... bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım... kiminiz kalp atışını duymuş çoook sevindim.. allah sağlıkli bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah...
yeni anneler monicam,selencim, oze çok mutlu oldum kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin iniaşşal...degerleriniz kat ve kat artsin...
Kalbimdesin ne durumdasın heyecan bastımı.. büyük gün yarın arkadaşım... inss bebisleri annelerine simsiki tutunsunlar inss... hep dualarımdasın canımmmm...
Tedavisi, trasferi olan bütün arkadaşlara da allah yardım etsin... bebişleri annelerine kavuşunca onları bırakmasın... sımsıkı tutunsun... (kızlar haberlerinizi okuyunca tek tek isminizle dua ediyorum ne olur kızmayın ismini yazamadıklarım kafam hiç yerinde değil ne olur kusura bakmayın... )
Amaayam sen napıyorsun arkadaşım, çoook özledimmm...
Kalinkam, neşecim, cicibebem, bebek 34, yeliz ve herkes kızlar sizleri de çoook özledim.. merakla gelişmelerinizi takip ediyorum...
Bebekcim eşine allah acil şifalar versin canım... kızım oku kocanı ve kendini bi... tüm kötülükler sizden uzak olsun...
bana gelince malum cuma günü doktora gittim.. kasık ağrılarım yumoş oluşumundanmış, tedavide bile tek yumurtam vardı şimdi üç tane olmuş... bir yandan doktor bir yandan ben eşimi tekrar denemek için ikna etmeye çalıştık ama asla yanaşmadı, ben bir kere için söz verdim dedi durdu... çünkü doktor bebişin tutunmamasına sebep olarak benim yaşımı, yaştan kaynaklı yumurta kalitesinin düşmesini ve onun sperm problemini söyledi... eşim de bu durumda tekrar denesek de olmaz diyerek bir bahane elde etmiş oldu... velhasıl bende cumartesi günü hem kendi doktorumu aradım sperm olayını netleştirmek için. Aynı zamanda tüm taporları burada bir doktora gösterdim ve bahçeciyi aradaım. oradan erbil beyle görüşme yaptım yine aynı konuyla ilgili... 3 doktorunda bana söylediği tüp bebekte eşinin problemi çözülebilir senin yumurta durumun riskli dediler... akşam bunu anlattım eşime bak bu durum böyle böyle diye... cevap yok... (sanki düşünüyor ama bilmiyorum belki öyle hissetmek istiyorum:)))) ayn zamanda cumartesi adet oldum, dün de bir sürü test yaptırdım, fsh, tsh, ıh, prolaktin ve amh.. sonuçlarını henüz almadım... velhasıl günlerim böyle geçti bol bol ağlamalı, çaresiz......
çok öptüm dua ve sevgi ile...
Canim ya ins hep dualarimdadisiniz,hem ben sana umut olayim bizim derdimiz ayni sayilir,ins sende hayirlisiyla kavusacaksin bebisine ben inaniyirum cani gonulden,yeni yilini kutluyorum ,ins 2014 hayatimizin en guzel yili olur hayirlisiyla bebislerimize kavusacagimiz en guzel yillimiz olur🙏🙏🙏
Kodalcım kalp atışlarını duyduk çok şükür,gümbür gümbür atıyodu ikisinin deCileklimonata canim ne zamandır yoksun merak ettim. Bende takip ediyorum ama pek yazamıyorum. 9 hafta bitmiş hamdolsunki..
bulantin olması kötü evet zaten ikiz gebelikler de daha çok olurmuş. Kalp atışını duydunuz mu canım.
Beni sorarsan 7. Hafta bitmek üzere. Bulantım yok ama tiksinti ve arasıra gelen öğürmelerim ve iştah kapalı.onun haricindeki yarin doktor randevum var.ben geçen hafta başka bir doktora baktirdim.oda kalp atışını gösterdi.yarin kendi tüp bebek doktoruma gidicem. Kan testi ve idrar testi falan istemişti.onlari gostericem ve birkez daha minigimi gorucem.ama merkez de doppler ultrason olmadığı için kalp sesini duyamayacagim
Arasıra yaz lütfen merakta bırakma bizi.Allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?