2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım ya, tam bilmiyorum detayları ama sadece bu mesaja istinaden yazıyorum. Bence kocana kızma, ona güzellikle bu şekilde konuşmamasını söyle sadece. Eminim o da seni düşündüğü için bu şekilde konuşmuştur.

canım yaaa görümcenin yaptığına inanamadım yanii son nokta bu olsa gerek gece nasıl dertlendiyesem rüyamda öleee saçma saçma şeyle gördüm bende ..hakkımızda hayırlısı bölee sinirimi attım gibi oldu iyi oldu kızz yazdığımız :):) öpüyorummm

canım benim bizde seni çok özledik allah kocana akıl fikir versin ne olucak sanki bi kere daha denese hayy allahımmm ama güzbaharcım ya acaba senin için endişeleniyo olabilirmi yine olmassa senin hayal kırıklığına uğramandan korkuyodur yani senin üzülmemen için böle sert olabilir bu konuda inşalahhh bi kez daha denemeyi kabul eder canımm allah gönlüne göre versin .....

BU SENENİN EN SON VE GÜZEL HABERİ OLDU ...ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN ..

Tebrik ederim canım, dünkü ikinci çizginden belliydi zaten. Sağ salim kucaklayacağın günler için sabırsızlanacaksın artık. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim.

topiğimizin kurucusu bizi biraraya getiren güzel sözleriyle hepimizin içini rahatlatan arkadaşımm nerelerdesin günlerdir bi yazını görüm diye didik didik sayfaları okuyoruz ...sen olmuyunca çok dertlendik biz çoook :) :)
canım benimm inşalahh tedavine başlamışsındır ve herşey yolundadır YENİ YIL HEPİMİZE GÜZELLLİKLER GETİRSİN...

selam kızlarrrr.....

yılsonu işleri elimi koumu bağladı bi giremedimmmmm (((

neyse 80 sayfam var okuncak :)))) ilerleyen zamanlarda inşallah ama bugün mümkün değil.

her birinize mutlu mutlu yıllar diliyorum. dün gece eşime, hayatımın en güzel yılını geçirdim dedim, şaşırdı, onca iğne ilaç ameliyat, ve en güzel yıl mı dedi? hı hıııı dedim hepsinde yanımdaydın ya, güzeldi..... yine olsa yine yapardım dedim. Rabbim yarimizi, canımızı, eşimizi, diğer yarımızı her daim yanıbaşımızda kılsın, yuvalarımızdan huzuru, sağlığı ve mutluluğu eksik etmesin inşallah 2014'te de, 2044'te de, bebişlerimizi de bir an evvel göndersin bizlere, mutluluğumuz çoğalarak devam etsin, yaşasın uykusuz geceler ve deeeee eşlerimizle diz dize yaşlanalım emi

güzbaharcım yazını okudum pek sevindim bi yandan, kocana kaşlarımı çata çata bakasım geldi diğer yandan....Rabbim ona merhamet versin. yumoşlarının artması mükemmel bi haber, her geçen ay daha da çoğalsınlar inşallah...

idencim tatlım hayırlı uğurlu olsun tekrardan :))) tabloya hem doktorunu hem merkezini apaçık yazdım şekerim.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...

öyle yaptım tatlım teşekkür ederim şükür hallettik inşallah bidahada olmaz

Kizlar merhaba,
Bugun kontrolum vardi.son testim 1926 idi,4gun gecti,cika cika 3363 e cikabilmis cok daha fazla olmasi gerekti...
Kese implantasyonu olmus, ama henuz saglikli olup olmadigini goremiyoruz,haftaya gel bakalim dedi doktor.hatta 6000 i gecmesi gerekiyormus bugun...korkarim bos kese gebeligi...sinir oldum

anaa gelmişin ya kız :) :) yılsonu işlerinden nefret ediyorum aynenn bende öleyim ..neysee seni gördüğüme sevimdim iyi yıllarr :) :)

nazancım hemen üzülme inşalahh değerin artar sağlıkla dualarımız seninle...iyi yıllar

Mutlu saglikli huzurlu evin neşesi olan bol bebekli bir yil olsun herkes için inşallah icinde bizim topigimize de Hayirli seneler kizlar Rabbim hepimizin gönlünün muradıni versin hoscakalin :)

Son düzenleme:
canim ya ne guzel ile getirmissin diline yuregine saglik rabbim yuvalarimizdan huzur bereketi eksik etmesin bebislerin sesleriyle dolsun evin.ici hersey gonlunce olsun

Ay nazaaan Allah korusun hemen düşünme böyle şeyler... kese implantasyonu ne demek? embriyo yok mu yani içinde? beta hcg nasıl o kadar yükselmiş o zaman ama?

kizlar transfein ilk gununu sayiyomuyuz

transferin ertesi günü 1. gün asraacım.

Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

Kızlar tebrikler tebrikler tebrikleeer!!!
Gözünüz aydın olsun,Allah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. .hayırlı evlat olsunlar..
Çok sevindimm

teşekkür ederim canım. Allahım yardım etsin değerim katlansın inşallah.

Bu arada sende kendine dikkat et.Sağlıklı beslenmeye çalış.

Tatlım neden hemen kötü düşünüyorsun ya.. Kese implantasyonu da ne demek ya.

Lütfen hemen moralini bozma, o zaman nasıl yükselir bu değer hiçbirşey anlamadım.

Güzel şeyler düşün lütfennnn

2014 yılının hepimize sağlıklı birer evlatla gelmesi dileğiyle...

Hepinizi öpüyorum....

kizlar transfein ilk gununu sayiyomuyuz

Hayııııırrrrrrr..... sayılmıyor.....
2014 yılının hepimize sağlıklı birer evlatla gelmesi dileğiyle...

Hepinizi öpüyorum....

amin şekerim bende seni öpüyorum yaaaa ben tabloya seni de gebiş yazdım, nazar dedim :))) umarım doğru anlamışımdır ne zamandır girmiyom ya, monica ve selen yazmışlar tebrik demişler, sensin o dimi

İden tebrikler canim. Saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. ...

Canlarim yeni yıl herkese tombalak tombalak bebişler getirsin. Kucaklar ve evler dolsun taşsın :) rabbim gönlünüze göre versin . Öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…