kızlar artık çok uğramıyorum buralara ama hepinizi okuyorum ve haberlerinizle çok mutlu oluyorumbende bi kaç ay ara verdim nasip kısmet hemen 2.yi denemek biraz maddi manevi külfetli olacak diye...ama eşimin tavırları beni deli ediyor :26:millete diyormuşki biz size gelemeyiz çünkü haticenin çocuğu olmuyor sizin çocuklarınızı görünce üzülüyor o yüzden size gelemeyiz diyormuş..bugün kaynanam ve görümcem aradı onlarda aynısını dedi.kocan böyle böyle diyo millete dedi..ağlicam ya yanımda bana destek ama millete neler diyormuş.rabbim sen görüyorsun ya
canım yaaa görümcenin yaptığına inanamadım yanii son nokta bu olsa gerek gece nasıl dertlendiyesem rüyamda öleee saçma saçma şeyle gördüm bende ..hakkımızda hayırlısı bölee sinirimi attım gibi oldu iyi oldu kızz yazdığımız :):) öpüyorummmAhhh ahhh aynen ben de yazsam roman olur.. Uzaar giderr.. Ben de bir kac ornek vermek istiyorum. Benim calistigim isyerinde yillar once ben cocuk yapmaya karar verdim.. Ustume isyerinden 3 kisi hamile kaldi dogurdu buyuttu, hatta +1kisi de evlenmeden hamile kaldi hc bsi yokmus gbi erken dogum dye yutturdu:) cok dedim bende bi teknik hatasi var yillardir denerim yok nasi yapmis acep dye.. Diger bir ornek biri var hatta bi cogu benim esimin arkadaslarinin esleri hepsi konusmaktan aciz, bence uyuz tipler.. Bunlardan biri benim buyuk bi hastaligim varkenve bile bilebeni her gordugunde cocuk yap artik dyoo, bi gun evindeyken hem de bozdum.. Yeter artik diye o oldu bidaha dyemedi.. Bu gecenin son ornegi ve bombasini solemek istiyorum.. Aramin son derece bozuk oldugu gorumcem gecen sene hamile kalmis esim bana kotu haber diyerek haber veriyo dusun ki o bile ben tedavi olurken bunu zamansiz buldu ve uzuldu.. Sonra erkek beklenen bebegi kiz oldu.. Bebegin gunahi yok Allahim omur versin ona.. Sonra ne yapsa begenirsin.. Liseden beri koymak istedigim ismi koydu.. O gece tepinerek alisveris merkezinde gezdim ve eve ggelir gelmez esyalarimi topladim baba evine gttim.. Benim hikayem o kadar uzun ki olaylardan roman yazsam bestseller olur yani.. Smdilik bu kadar arada konusalim.. İi geceler cnm..
canım benim bizde seni çok özledik allah kocana akıl fikir versin ne olucak sanki bi kere daha denese hayy allahımmm ama güzbaharcım ya acaba senin için endişeleniyo olabilirmi yine olmassa senin hayal kırıklığına uğramandan korkuyodur yani senin üzülmemen için böle sert olabilir bu konuda inşalahhh bi kez daha denemeyi kabul eder canımm allah gönlüne göre versin .....Amaayam sen napıyorsun arkadaşım, çoook özledimmm...
Kalinkam, neşecim, cicibebem, bebek 34, yeliz ve herkes kızlar sizleri de çoook özledim.. merakla gelişmelerinizi takip ediyorum...
Bebekcim eşine allah acil şifalar versin canım... kızım oku kocanı ve kendini bi... tüm kötülükler sizden uzak olsun...
bana gelince malum cuma günü doktora gittim.. kasık ağrılarım yumoş oluşumundanmış, tedavide bile tek yumurtam vardı şimdi üç tane olmuş... bir yandan doktor bir yandan ben eşimi tekrar denemek için ikna etmeye çalıştık ama asla yanaşmadı, ben bir kere için söz verdim dedi durdu... çünkü doktor bebişin tutunmamasına sebep olarak benim yaşımı, yaştan kaynaklı yumurta kalitesinin düşmesini ve onun sperm problemini söyledi... eşim de bu durumda tekrar denesek de olmaz diyerek bir bahane elde etmiş oldu... velhasıl bende cumartesi günü hem kendi doktorumu aradım sperm olayını netleştirmek için. Aynı zamanda tüm taporları burada bir doktora gösterdim ve bahçeciyi aradaım. oradan erbil beyle görüşme yaptım yine aynı konuyla ilgili... 3 doktorunda bana söylediği tüp bebekte eşinin problemi çözülebilir senin yumurta durumun riskli dediler... akşam bunu anlattım eşime bak bu durum böyle böyle diye... cevap yok... (sanki düşünüyor ama bilmiyorum belki öyle hissetmek istiyorum:)))) ayn zamanda cumartesi adet oldum, dün de bir sürü test yaptırdım, fsh, tsh, ıh, prolaktin ve amh.. sonuçlarını henüz almadım... velhasıl günlerim böyle geçti bol bol ağlamalı, çaresiz......
çok öptüm dua ve sevgi ile...
BU SENENİN EN SON VE GÜZEL HABERİ OLDU ...ÇOK SEVİNDİM RABBİM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN ..HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMM....
hepimizin beklediği anlardan birini yaşıyorumallahıma şükürler olsun değerim 183 transferin 10. gününde.... allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Dualarımın en başında serenaycım var sonrada diğer isteyen herkes......
HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMM....
hepimizin beklediği anlardan birini yaşıyorumallahıma şükürler olsun değerim 183 transferin 10. gününde.... allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Canım ya, tam bilmiyorum detayları ama sadece bu mesaja istinaden yazıyorum. Bence kocana kızma, ona güzellikle bu şekilde konuşmamasını söyle sadece. Eminim o da seni düşündüğü için bu şekilde konuşmuştur.
selam kızlarrrr.....
yılsonu işleri elimi koumu bağladı bi giremedimmmmm(((
neyse 80 sayfam var okuncak :)))) ilerleyen zamanlarda inşallah ama bugün mümkün değil.
her birinize mutlu mutlu yıllar diliyorum. dün gece eşime, hayatımın en güzel yılını geçirdim dedim, şaşırdı, onca iğne ilaç ameliyat, ve en güzel yıl mı dedi?hı hıııı dedim hepsinde yanımdaydın ya, güzeldi..... yine olsa yine yapardım dedim. Rabbim yarimizi, canımızı, eşimizi, diğer yarımızı her daim yanıbaşımızda kılsın, yuvalarımızdan huzuru, sağlığı ve mutluluğu eksik etmesin inşallah 2014'te de, 2044'te de, bebişlerimizi de bir an evvel göndersin bizlere, mutluluğumuz çoğalarak devam etsin, yaşasın uykusuz geceler ve deeeee eşlerimizle diz dize yaşlanalım emi
güzbaharcım yazını okudum pek sevindim bi yandan, kocana kaşlarımı çata çata bakasım geldi diğer yandan....Rabbim ona merhamet versin. yumoşlarının artması mükemmel bi haber, her geçen ay daha da çoğalsınlar inşallah...
idencim tatlım hayırlı uğurlu olsun tekrardan :))) tabloya hem doktorunu hem merkezini apaçık yazdım şekerim.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Kizlar merhaba,
Bugun kontrolum vardi.son testim 1926 idi,4gun gecti,cika cika 3363 e cikabilmiscok daha fazla olmasi gerekti...
Kese implantasyonu olmus, ama henuz saglikli olup olmadigini goremiyoruz,haftaya gel bakalim dedi doktor.hatta 6000 i gecmesi gerekiyormus bugun...korkarim bos kese gebeligi...sinir oldum
canim ya ne guzel ile getirmissin diline yuregine saglik rabbim yuvalarimizdan huzur bereketi eksik etmesin bebislerin sesleriyle dolsun evin.ici hersey gonlunce olsunselam kızlarrrr.....
yılsonu işleri elimi koumu bağladı bi giremedimmmmm(((
neyse 80 sayfam var okuncak :)))) ilerleyen zamanlarda inşallah ama bugün mümkün değil.
her birinize mutlu mutlu yıllar diliyorum. dün gece eşime, hayatımın en güzel yılını geçirdim dedim, şaşırdı, onca iğne ilaç ameliyat, ve en güzel yıl mı dedi?hı hıııı dedim hepsinde yanımdaydın ya, güzeldi..... yine olsa yine yapardım dedim. Rabbim yarimizi, canımızı, eşimizi, diğer yarımızı her daim yanıbaşımızda kılsın, yuvalarımızdan huzuru, sağlığı ve mutluluğu eksik etmesin inşallah 2014'te de, 2044'te de, bebişlerimizi de bir an evvel göndersin bizlere, mutluluğumuz çoğalarak devam etsin, yaşasın uykusuz geceler ve deeeee eşlerimizle diz dize yaşlanalım emi
güzbaharcım yazını okudum pek sevindim bi yandan, kocana kaşlarımı çata çata bakasım geldi diğer yandan....Rabbim ona merhamet versin. yumoşlarının artması mükemmel bi haber, her geçen ay daha da çoğalsınlar inşallah...
idencim tatlım hayırlı uğurlu olsun tekrardan :))) tabloya hem doktorunu hem merkezini apaçık yazdım şekerim.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...
Ay nazaaan Allah korusun hemen düşünme böyle şeyler... kese implantasyonu ne demek? embriyo yok mu yani içinde? beta hcg nasıl o kadar yükselmiş o zaman ama?Kizlar merhaba,
Bugun kontrolum vardi.son testim 1926 idi,4gun gecti,cika cika 3363 e cikabilmiscok daha fazla olmasi gerekti...
Kese implantasyonu olmus, ama henuz saglikli olup olmadigini goremiyoruz,haftaya gel bakalim dedi doktor.hatta 6000 i gecmesi gerekiyormus bugun...korkarim bos kese gebeligi...sinir oldum
kizlar transfein ilk gununu sayiyomuyuz
HAMİLEYİİİMMMMMMMMMMMMMMM....
Kızlar tebrikler tebrikler tebrikleeer!!!
Gözünüz aydın olsun,Allah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. .hayırlı evlat olsunlar..
Çok sevindimm
Kizlar merhaba,
2014 yılının hepimize sağlıklı birer evlatla gelmesi dileğiyle...
Hepinizi öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?