2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yarın düzelirim inşaALLAH.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.kucaklarımız evlerimiz boş kalmasın

Amayaa 1000 nci sayfalara geçtik hayırlı olsun kızzzzzz :) :) inşalahh 1500 lü sayfalarda hamile olduğumu yazmak istiyorum bende
BÜTÜN BURDAKİ KIZLARDA YAZICAK TABİİİİİİ İNŞALLAHHHH

Son düzenleme:

canim doktoruna inanilmaz sinirlendim nedense 1 kelime fazladan bilgi vermek zor geliyor zorla laf aliyoruz agizlarindan acik konusmuyorlar hepsinde var maalesef strese girmemeye calis sakin rahat ol kismetinde kaderinde varsa o tutunur zaten neler okuduk burda kaza bile geciren vardi transfer sonrasi, Rabbim ol derse olur cnm icini ferah tut olucak insallah

Amayaa 1000 nci sayfalara geçtik hayırlı olsun kızzzzzz :) :) inşalahh 1500 lü sayfalarda hamile olduğumu yazmak istiyorum bende
BÜTÜN BURDAKİ KIZLARDA YAZICAK TABİİİİİİ İNAŞALHHHH

darısı diğer 1000.ci sayfalara inşaALLAH canım 1500 sayfa olmadan alırız müjdeni

Sağol cnm Allah rast getirsin senin gibi bekleyen arkadaşlarımın da

ah canım benim.... doktor sen ne yaptın dedi bütün vücudumun yandığını hissettim sevincim kursağımda kaldı moralim süperdi ama sayenizde yine toparlanıyorum.eksik olmayın ALLAH hepimize kendi evlatlarını sevmeyi nasip etsin

canım yaaa ilaç gibisin ama yan etkisi olmayan ikimizde bardağın dolu tarafına bakalım mevla baktığımız tarafı bize yaşatsın

Kiz son 1,5aydir polyanna gibi bisii oldum ben normalde de cok realistimdir,ama simdi bu islerin icine girince anlik moral bozuklugu haric surekli hersey iyi olacakmis gibi geliyor..

Canım bi işin olacağı varsa ilaç milaç bahane, hepsi bi sebep. Bol bol dua et canım, o yaşadığın hissi de cok iyi anlıyorum. Benim de uzun protokoldü, meğer bi de tetradox kullanmam gerekıyomus 14 gun, kullanmamısım, nası kaynar sular dokulmustu basımdan. Bakalım sonucu gorcez, biz elimizden geleni yapıyoruz, o kadar karısık ki her sey, bişiler karısabiliyo, gerisi Allaha kalmıs. İnan benim kocis pür dikkat bi adamdır, o bile Allah Allah nası atladık o ilacı diyo. Bu gece senin sana da dua edicem canım benim, içini ferah tut, bebişler senle

Dün gece 2014 e girmeden önce hepimiz için dilekler diledim.

Umarım herkes güzel sonuçlar alır demeyeceğim bu sefer.

Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alısınız demek istiyorum. Kısacası Yüce Rabbim ol desin.

Benim 3. test günüm yarındı. ama bugün hastaneye gittim yaptırdım. Sonuç 14 e düşmüş. Ben bebeğime/bebeklerime sıkı sıkı sarılmıştım. Ama bebeğim/bebeklerim beni benimseyememiş demek ki... İsyan etmiyorum sadece çok üzgünüm.

Henüz kanamam başlamadı sadece kahverengi akıntım var. Yani hala beni terk etmedi bebeklerim. Kanamayla vücut atacakmış....

İlaçları bıraktım. Bu akşam içmedim. Tüp bebek aşaması çok zormuş biliyorsunuz ilk denememdi. Her aşaması bir stresmiş,normal bir hamilelikle hiç bir alakası yokmuş. Gerçekten gelen bebekler özel bebeklermiş.

Hepinizle beraber üzülüp beraber sevindik. ben sonucumu aldığımda ilk olarak annemi, kardeşlerimi ve eşimi düşündüm. Ne derim dedim? ben güçlü bir kadınımdır kaldırırım. Benim sınavım bu onların değil... Ama onların üzüntüsüne ve en önemlisi emeklerine dayanamam. Annem ve kardeşime söylediğimde hepsi ağladı bende kendimi tutamadım bende ağladım. Beni istemedi niye hala içimde çıksa ya artık...

Ailem benim buraya yazdığımı ve sizinle herşeyi paylaştığımı biliyor. Yazılarımı da okuduklarını da tahmin ediyorum.

Annemim,babamın,kardeşimin, ablamın, eşimin ve siz kader arkadaşlarımda benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş. Ailemin sağlıklı oldukları ve benimle oldukları için rabbime şükrettim. hemde defalarca... Allahım hamdolsun dedim. hepimiz iyiyiz, hayattayız ve sağlıklıyız. Sizleri takip etmeye devam edeceğim... sizler için dualar da edeceğim bugün anladım ki değer çıksa bile kucağına almadıktan sonra hamilelik hala tehlikede...

Hepinizi çok öpüyorum. kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Ama sizlere yazmak istedim hatta daha çok şey yazacaktım ama zamanınızı almak istemedim. (Bu arada amayaa teşekkür ederim hamile ve nazar boncuk yapmışsın en azından onu görebildim...)

ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM. ÜZÜLME LÜTFENNNN...

Kmse gelmesin bence ne gerek var sen uzan dinlen kocan da dsardan yemek alsin bi hafta cok gerilmeye luzum yok bence. Bana da ananem geldi. O yorulmasin dye ben daha cok gerildim.. Bosver guzelim kendi kendine idare edersin..

Cevaplayan destek olan herkese cok tesekkur ederim kizlar rabbim hepimizin gönlünün
muradini versin

Canim bnm Allah büyük rabbim utandirmasin sımsıkı tutunsun bebeklerin inşallah

Cnm cok uzuldum ya yazdiklarinida okuyunca icim burkuldu butun dediklerine katiliyorum hamile kalmayla bitmiyormus gercekten biliyorsun gecen ay bende dusuk yaptim kalipta kaybetmek daha zormus cnm ama bunda da vardir bi hayir inss bebegin sana en kisa surede gelsin ve busefer sikisiki annesine tutunsun inss

Son düzenleme:

Canım çok duygulandım yazdıklarını okurken, Allahım bizim gibi anne olmanın kıymetini ve maalesef bedelini en duygusal şekilde ödemeye çalışan kullarının dualarını bir an önce duyar inşallah ve hepimizin rüyalarını bir an önce gerçekleştirir. Allahım hiçbirimize daha büyük sıkıntılar vermesin inşallah, o ayrı ama, herkesin sınavı da kendine zormuş anladım. Üzüntünü atlatacak ve yeniden başlayacak güç versin Rabbim. İnsallah tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan şanslı annelerden olursun

Benim de gozlerim doldu.. Dedigin gbi guclu bir kadin isen en azindan kendi sagligin iicin moralini bozma.. Ve etrafinda seni dusunen insanlar icin... Ben de olumsuza kendimi hazirladim pozitif olursa surpriz olacak.. Kendimden cok esimi dusunuyorum hep cunku o benden daha cok istiyor.. Allahim gonlune gore versin.. Hayat nasolsa devam ediyo yne denersin.. Bu sene sans getirsin, huzur, saglik,bereket ve bebekle gelsin.. Kendine iyi bak..

sevgili arkadaşım söylenecek sözüm yok.ALLAH sabır versin anne yüreği üzülmeden duramazsın.Rabbim tez zamanda yavrularını sana bağışlasın.düşük yaptığım bir sırada annem ben de kalıyordu.ben odadan çıkınca annem ağlamaya başladı ben hissettim yatak odasında da ben ağlamaya başladım.komşu teyze "ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna "dedi sanki bu an içindi o sözler hepimiz koptuk tabii ağladık birbirimize sarıldık.böyle atlattık o zor zamanları ailelerimiz bizin en büyük limanımız her zaman onlara sığınırız.ALLAH annelerimize ailelerimize sağlık versin hayırlı ömür versin.canım yavrun yine hayırlıymış daha büyük olupta seni bırakmak zorunda kalsaydı o hiç unutulmuyor.düşüğünü sana zarar vermeden atlatırsın inşaALLAH...ÜZÜLME CANIM VUSLAT YAKIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…