iyiki varsın(varsınız)canım kafam dağıldı.bakalım beni neler bekliyorhep beraber bekleyeceğiz
canım hastaneden eve yeni geldim.transferim oldu 2 tane embriyo transfer ettiler.herşey yolunda gidiyordu ki hangi ilaçları kullanıyorum yada ilave olacak kısmında film koptuestrofem isimli ilacı ben bırakmıştım meğerse kalp atışı duyulana kadar kullanmk gerekirmiş.kullanmadığım için tutunma şansını %30 azaltmış olmuşum canım çok sıkıldı.başıma ağrılar girdi bir kaç gün sonra adet gibi kanama olma ihtimali varmış durum içler açıcı değil yani
iyi düşünceyiz iyi olacak bak böylegördün
Amayaa 1000 nci sayfalara geçtik hayırlı olsun kızzzzzz :) :) inşalahh 1500 lü sayfalarda hamile olduğumu yazmak istiyorum bende
BÜTÜN BURDAKİ KIZLARDA YAZICAK TABİİİİİİ İNAŞALHHHH
canım seni cok iyi anlıyorum, ben de ignelerimin 4. gunudeyım, dun soyledım anneme tup bebek yaptırdıgımı. Pek algılayamıyolar, bu durumla empati kuramıyolar ve biz de (sahsen ben oyleyım) cok alıngan bi donemımızdeyız, soylenılen en ufak bi lafı yanlıs anlıyoruz. EN guzeli bu donemde ınsanlarla bu konuyu cok konusmamak sanırım. Bence kendin ustesınden gelebilirsin dinlenme asamasında. Zaten asırı bi yatmaya da gerek yok anladıgım kadarıyla, ben izin alıp evde tek basıma takılmayı düşünüyorum valla. Belki bigun kızkardesım gelır, o da ılk gun. Oturup evde komedi filmi izlemek, itap okumak falan en ıyısı ya annecim bile olsa kimseye laf anlatmakla ugrasmak ıstemıyorum
canim doktoruna inanilmaz sinirlendim nedense 1 kelime fazladan bilgi vermek zor geliyor zorla laf aliyoruz agizlarindan acik konusmuyorlar hepsinde var maalesefstrese girmemeye calis sakin rahat ol kismetinde kaderinde varsa o tutunur zaten neler okuduk burda kaza bile geciren vardi transfer sonrasi, Rabbim ol derse olur cnm icini ferah tut olucak insallah
canım yaaa ilaç gibisin ama yan etkisi olmayanikimizde bardağın dolu tarafına bakalım mevla baktığımız tarafı bize yaşatsın
Kiz son 1,5aydir polyanna gibi bisii oldum bennormalde de cok realistimdir,ama simdi bu islerin icine girince anlik moral bozuklugu haric surekli hersey iyi olacakmis gibi geliyor..
canım hastaneden eve yeni geldim.transferim oldu 2 tane embriyo transfer ettiler.herşey yolunda gidiyordu ki hangi ilaçları kullanıyorum yada ilave olacak kısmında film koptuestrofem isimli ilacı ben bırakmıştım meğerse kalp atışı duyulana kadar kullanmk gerekirmiş.kullanmadığım için tutunma şansını %30 azaltmış olmuşum canım çok sıkıldı.başıma ağrılar girdi bir kaç gün sonra adet gibi kanama olma ihtimali varmış durum içler açıcı değil yani
Kmse gelmesin bence ne gerek var sen uzan dinlen kocan da dsardan yemek alsin bi hafta cok gerilmeye luzum yok bence. Bana da ananem geldi. O yorulmasin dye ben daha cok gerildim.. Bosver guzelim kendi kendine idare edersin..
Sahracim,ben ilk kez tup bebek tedavisi gordum.asilama yaptrdigimda annem ablam biliyordu.uzaktalar,ankarada.ben isanbulda yasiyorum.arasalar ne cok sordunuz diyordum,sormasalar hic ilgilenmiyorsunuz diye kusuyordum.o yuzden ben kimseye soylemedim,2cok yakin arkadasim haric.onlarlada sadece tlf.destegi:)) esim yeterli oldu bana.su anda,hamileyim hala soylemedim,kalp atisini duyana kadar da soylemicem.herkese oturup izah edemem.Ev tozlu,camasirlar askida,ama sagolsun esim yemek bulasik,bana hizmet isini iyi yapiyor.ben 2hafta gunde 2kez progestan igne yedim,hareketim kisitlandi zaten.o ara misafir geldi.yatmak zorunda oldugumu ve yuruyemedigimi merdivene feci oturdum,dustum diye acikladikyani istersen ustesinden rahat gelirsin.benim kanamam yani dusuk ihtimalim vardi yatma sebebim..kafan rahat olun bence onemlisi..hastaneye de kendim gittim,igne olmayada yuruyordum hergun.neyse yani kimseye soyleme,en temizi:))
Cevaplayan destek olan herkese cok tesekkur ederim kizlar rabbim hepimizin gönlününbencede kimse duymasın ben negatif sonucu aldıktan sonra 1 ay boyunca aramadık insan kalmadı herkes duymuştu acaba diyorum pozitif olsaydı tebrikler için aradıklarında yine kızarmıydım bilmiyorum ama kimsenin duymaması inan daha iyi kafan rahat olsun ...eşin sana yeter alahın izniyle bebeğine kavuşursun inaşalahhh
canım benimm bebeğin sana tutunduysa ilaç milaç bahane bence sakın ilaca bağlama kendini allahın izniyle olumlu sonuçlar alırsın inaşalahhhhhh
evet gerçekten bu tüp olayının en zor anı sonucu beklemek ama idrar testleri çoğu kişiyi yanıltıyo diye biliyorum inşlahh 1-2 gün sonraki kan testinde olumlu sonuca ulaşırsın allah yardımcımız olsun canımm stres yapma sakınhaa
Dün gece 2014 e girmeden önce hepimiz için dilekler diledim.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır demeyeceğim bu sefer.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alısınız demek istiyorum. Kısacası Yüce Rabbim ol desin.
Benim 3. test günüm yarındı. ama bugün hastaneye gittim yaptırdım. Sonuç 14 e düşmüş. Ben bebeğime/bebeklerime sıkı sıkı sarılmıştım. Ama bebeğim/bebeklerim beni benimseyememiş demek ki... İsyan etmiyorum sadece çok üzgünüm.
Henüz kanamam başlamadı sadece kahverengi akıntım var. Yani hala beni terk etmedi bebeklerim. Kanamayla vücut atacakmış....
İlaçları bıraktım. Bu akşam içmedim. Tüp bebek aşaması çok zormuş biliyorsunuz ilk denememdi. Her aşaması bir stresmiş,normal bir hamilelikle hiç bir alakası yokmuş. Gerçekten gelen bebekler özel bebeklermiş.
Hepinizle beraber üzülüp beraber sevindik. ben sonucumu aldığımda ilk olarak annemi, kardeşlerimi ve eşimi düşündüm. Ne derim dedim? ben güçlü bir kadınımdır kaldırırım. Benim sınavım bu onların değil... Ama onların üzüntüsüne ve en önemlisi emeklerine dayanamam. Annem ve kardeşime söylediğimde hepsi ağladı bende kendimi tutamadım bende ağladım. Beni istemedi niye hala içimde çıksa ya artık...
Ailem benim buraya yazdığımı ve sizinle herşeyi paylaştığımı biliyor. Yazılarımı da okuduklarını da tahmin ediyorum.
Annemim,babamın,kardeşimin, ablamın, eşimin ve siz kader arkadaşlarımda benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş. Ailemin sağlıklı oldukları ve benimle oldukları için rabbime şükrettim. hemde defalarca... Allahım hamdolsun dedim. hepimiz iyiyiz, hayattayız ve sağlıklıyız. Sizleri takip etmeye devam edeceğim... sizler için dualar da edeceğim bugün anladım ki değer çıksa bile kucağına almadıktan sonra hamilelik hala tehlikede...
Hepinizi çok öpüyorum. kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Ama sizlere yazmak istedim hatta daha çok şey yazacaktım ama zamanınızı almak istemedim. (Bu arada amayaa teşekkür ederim hamile ve nazar boncuk yapmışsın en azından onu görebildim...)
ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM. ÜZÜLME LÜTFENNNN...
Dün gece 2014 e girmeden önce hepimiz için dilekler diledim.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır demeyeceğim bu sefer.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alısınız demek istiyorum. Kısacası Yüce Rabbim ol desin.
Benim 3. test günüm yarındı. ama bugün hastaneye gittim yaptırdım. Sonuç 14 e düşmüş. Ben bebeğime/bebeklerime sıkı sıkı sarılmıştım. Ama bebeğim/bebeklerim beni benimseyememiş demek ki... İsyan etmiyorum sadece çok üzgünüm.
Henüz kanamam başlamadı sadece kahverengi akıntım var. Yani hala beni terk etmedi bebeklerim. Kanamayla vücut atacakmış....
İlaçları bıraktım. Bu akşam içmedim. Tüp bebek aşaması çok zormuş biliyorsunuz ilk denememdi. Her aşaması bir stresmiş,normal bir hamilelikle hiç bir alakası yokmuş. Gerçekten gelen bebekler özel bebeklermiş.
Hepinizle beraber üzülüp beraber sevindik. ben sonucumu aldığımda ilk olarak annemi, kardeşlerimi ve eşimi düşündüm. Ne derim dedim? ben güçlü bir kadınımdır kaldırırım. Benim sınavım bu onların değil... Ama onların üzüntüsüne ve en önemlisi emeklerine dayanamam. Annem ve kardeşime söylediğimde hepsi ağladı bende kendimi tutamadım bende ağladım. Beni istemedi niye hala içimde çıksa ya artık...
Ailem benim buraya yazdığımı ve sizinle herşeyi paylaştığımı biliyor. Yazılarımı da okuduklarını da tahmin ediyorum.
Annemim,babamın,kardeşimin, ablamın, eşimin ve siz kader arkadaşlarımda benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş. Ailemin sağlıklı oldukları ve benimle oldukları için rabbime şükrettim. hemde defalarca... Allahım hamdolsun dedim. hepimiz iyiyiz, hayattayız ve sağlıklıyız. Sizleri takip etmeye devam edeceğim... sizler için dualar da edeceğim bugün anladım ki değer çıksa bile kucağına almadıktan sonra hamilelik hala tehlikede...
Hepinizi çok öpüyorum. kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Ama sizlere yazmak istedim hatta daha çok şey yazacaktım ama zamanınızı almak istemedim. (Bu arada amayaa teşekkür ederim hamile ve nazar boncuk yapmışsın en azından onu görebildim...)
ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM. ÜZÜLME LÜTFENNNN...
canim bnm allah büyük rabbim utandirmasin sımsıkı tutunsun bebeklerin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?