sevgili arkadaşım söylenecek sözüm yok.ALLAH sabır versin anne yüreği üzülmeden duramazsın.Rabbim tez zamanda yavrularını sana bağışlasın.düşük yaptığım bir sırada annem ben de kalıyordu.ben odadan çıkınca annem ağlamaya başladı ben hissettim yatak odasında da ben ağlamaya başladım.komşu teyze "ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna "dedi sanki bu an içindi o sözler hepimiz koptuk tabii ağladık birbirimize sarıldık.böyle atlattık o zor zamanları ailelerimiz bizin en büyük limanımız her zaman onlara sığınırız.ALLAH annelerimize ailelerimize sağlık versin hayırlı ömür versin.canım yavrun yine hayırlıymış daha büyük olupta seni bırakmak zorunda kalsaydı o hiç unutulmuyor.düşüğünü sana zarar vermeden atlatırsın inşaALLAH...ÜZÜLME CANIM VUSLAT YAKIN
Hepinizi çok öpüyorum. kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Ama sizlere yazmak istedim hatta daha çok şey yazacaktım ama zamanınızı almak istemedim. (Bu arada amayaa teşekkür ederim hamile ve nazar boncuk yapmışsın en azından onu görebildim...)
ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM. ÜZÜLME LÜTFENNNN...
Cnm cok uzuldum ya yazdiklarinida okuyunca icim burkuldu butun dediklerine katiliyorum hamile kalmayla bitmiyormus gercekten biliyorsun gecen ay bende dusuk yaptim kalipta kaybetmek daha zormus cnm ama bunda da vardir bi hayir inss bebegin sana en kisa surede gelsin ve busefer sikisiki annesine tutunsun inss
Canım çok duygulandım yazdıklarını okurken, Allahım bizim gibi anne olmanın kıymetini ve maalesef bedelini en duygusal şekilde ödemeye çalışan kullarının dualarını bir an önce duyar inşallah ve hepimizin rüyalarını bir an önce gerçekleştirir. Allahım hiçbirimize daha büyük sıkıntılar vermesin inşallah, o ayrı ama, herkesin sınavı da kendine zormuş anladım. Üzüntünü atlatacak ve yeniden başlayacak güç versin Rabbim. İnsallah tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan şanslı annelerden olursun
Canim seni çok iyi anlıyorum caniniz sağolsun Rabbim güç versin
Benim de gozlerim doldu.. Dedigin gbi guclu bir kadin isen en azindan kendi sagligin iicin moralini bozma.. Ve etrafinda seni dusunen insanlar icin... Ben de olumsuza kendimi hazirladim pozitif olursa surpriz olacak.. Kendimden cok esimi dusunuyorum hep cunku o benden daha cok istiyor.. Allahim gonlune gore versin.. Hayat nasolsa devam ediyo yne denersin.. Bu sene sans getirsin, huzur, saglik,bereket ve bebekle gelsin.. Kendine iyi bak..
selencim çok üzüldüm geçmiş olsun allahın dediği olur napalım inşalahh bidahakine kavuşuruz bebelerimize ...anne seni seviyorum yazman beni daha da cok duygulandırdı bu arada
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ilacındaki hatanı okudum sonra kendi kendime düşündüm bizim ilaçlarla yaptırdığımız tüp bebeğin ilaçsız olanını duymuştum o ay ne kadar yumurta oluşuyorsa okadarı döllenip gene hiç ilaçsız transfer oluyormuş öyle bir tedavide de tutuyorki var demek ki aslında adı tüp bebek normal bir gebelikten hiç farkı yok bize sadece biraz destek lazım o desteğide almışsın bebişlerin göbüşinde çok şükür hadi regli olduğunu farz edelim hamile kalıp üstüne gören hatta 9 ay regli olan bir sürü anne duyduk hem normel yolla hamile kalana östörojen mi yükleniyor biz kadınız şekerim bizde zaten var allah tarafından ne olur içini ferah tut bunu düşünüp düşünüp kurma güzel düşün güzel olsun bu benim hayat felsefem tatlım .....
sağol canım. O kadar iyisin ki...bu iyiliğinin karşılığını rabbim bebekle bebeklerle versin inşallah. Lütfen kalbini o ilaçla falan bozma ben tedavinin her aşamasında stresteydim. Işyeridir, izindir vs. Kafana hiçbişey takma benim için lütfen...
Hepimiz için herşey geçiyor zamanla benimde kafamı toparlamam için zamana ihtiyacım var. Herkes gibi o kadar. (kıs benide kafana takma sen bebişlerine dokun hemde sıkı sıkı. öyle bir sıkı tutki seni asla bırakamasınlar...) seni öpüyorum.
Canım bi işin olacağı varsa ilaç milaç bahane, hepsi bi sebep. Bol bol dua et canım, o yaşadığın hissi de cok iyi anlıyorum. Benim de uzun protokoldü, meğer bi de tetradox kullanmam gerekıyomus 14 gun, kullanmamısım, nası kaynar sular dokulmustu basımdan. Bakalım sonucu gorcez, biz elimizden geleni yapıyoruz, o kadar karısık ki her sey, bişiler karısabiliyo, gerisi Allaha kalmıs. İnan benim kocis pür dikkat bi adamdır, o bile Allah Allah nası atladık o ilacı diyo. Bu gece senin sana da dua edicem canım benim, içini ferah tut, bebişler senle
Dün gece 2014 e girmeden önce hepimiz için dilekler diledim.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır demeyeceğim bu sefer.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alısınız demek istiyorum. Kısacası Yüce Rabbim ol desin.
Benim 3. test günüm yarındı. ama bugün hastaneye gittim yaptırdım. Sonuç 14 e düşmüş. Ben bebeğime/bebeklerime sıkı sıkı sarılmıştım. Ama bebeğim/bebeklerim beni benimseyememiş demek ki... İsyan etmiyorum sadece çok üzgünüm.
Henüz kanamam başlamadı sadece kahverengi akıntım var. Yani hala beni terk etmedi bebeklerim. Kanamayla vücut atacakmış....
İlaçları bıraktım. Bu akşam içmedim. Tüp bebek aşaması çok zormuş biliyorsunuz ilk denememdi. Her aşaması bir stresmiş,normal bir hamilelikle hiç bir alakası yokmuş. Gerçekten gelen bebekler özel bebeklermiş.
Hepinizle beraber üzülüp beraber sevindik. ben sonucumu aldığımda ilk olarak annemi, kardeşlerimi ve eşimi düşündüm. Ne derim dedim? ben güçlü bir kadınımdır kaldırırım. Benim sınavım bu onların değil... Ama onların üzüntüsüne ve en önemlisi emeklerine dayanamam. Annem ve kardeşime söylediğimde hepsi ağladı bende kendimi tutamadım bende ağladım. Beni istemedi niye hala içimde çıksa ya artık...
Ailem benim buraya yazdığımı ve sizinle herşeyi paylaştığımı biliyor. Yazılarımı da okuduklarını da tahmin ediyorum.
Annemim,babamın,kardeşimin, ablamın, eşimin ve siz kader arkadaşlarımda benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş. Ailemin sağlıklı oldukları ve benimle oldukları için rabbime şükrettim. hemde defalarca... Allahım hamdolsun dedim. hepimiz iyiyiz, hayattayız ve sağlıklıyız. Sizleri takip etmeye devam edeceğim... sizler için dualar da edeceğim bugün anladım ki değer çıksa bile kucağına almadıktan sonra hamilelik hala tehlikede...
Hepinizi çok öpüyorum. kusura bakmayın biraz uzun yazdım. Ama sizlere yazmak istedim hatta daha çok şey yazacaktım ama zamanınızı almak istemedim. (Bu arada amayaa teşekkür ederim hamile ve nazar boncuk yapmışsın en azından onu görebildim...)
canımya çok üzüldüm inan gözlerim doldu okurken bende senin gibi düşünüyorum olmadığı zaman kendimden çok bende onları düşünüyorum nasıl üzüleceklerini napalım bunada şükür hamdolsun buda bizim sınavımız rabbim bir gün nasip edecek inşallah
Kuzum üzülmeDün gece 2014 e girmeden önce hepimiz için dilekler diledim.
Umarım herkes güzel sonuçlar alır demeyeceğim bu sefer.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alısınız demek istiyorum. Kısacası Yüce Rabbim ol desin.
Benim 3. test günüm yarındı. ama bugün hastaneye gittim yaptırdım. Sonuç 14 e düşmüş. Ben bebeğime/bebeklerime sıkı sıkı sarılmıştım. Ama bebeğim/bebeklerim beni benimseyememiş demek ki... İsyan etmiyorum sadece çok üzgünüm.
Henüz kanamam başlamadı sadece kahverengi akıntım var. Yani hala beni terk etmedi bebeklerim. Kanamayla vücut atacakmış....
İlaçları bıraktım. Bu akşam içmedim. Tüp bebek aşaması çok zormuş biliyorsunuz ilk denememdi. Her aşaması bir stresmiş,normal bir hamilelikle hiç bir alakası yokmuş. Gerçekten gelen bebekler özel bebeklermiş.
Hepinizle beraber üzülüp beraber sevindik. ben sonucumu aldığımda ilk olarak annemi, kardeşlerimi ve eşimi düşündüm. Ne derim dedim? ben güçlü bir kadınımdır kaldırırım. Benim sınavım bu onların değil... Ama onların üzüntüsüne ve en önemlisi emeklerine dayanamam. Annem ve kardeşime söylediğimde hepsi ağladı bende kendimi tutamadım bende ağladım. Beni istemedi niye hala içimde çıksa ya artık...
Ailem benim buraya yazdığımı ve sizinle herşeyi paylaştığımı biliyor. Yazılarımı da okuduklarını da tahmin ediyorum.
Annemim,babamın,kardeşimin, ablamın, eşimin ve siz kader arkadaşlarımda benimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Kısmet değilmiş. Ailemin sağlıklı oldukları ve benimle oldukları için rabbime şükrettim. hemde defalarca... Allahım hamdolsun dedim. hepimiz iyiyiz, hayattayız ve sağlıklıyız. Sizleri takip etmeye devam edeceğim... sizler için dualar da edeceğim bugün anladım ki değer çıksa bile kucağına almadıktan sonra hamilelik hala tehlikede...
canımya çok üzüldüm inan gözlerim doldu okurken bende senin gibi düşünüyorum olmadığı zaman kendimden çok bende onları düşünüyorum nasıl üzüleceklerini napalım bunada şükür hamdolsun buda bizim sınavımız rabbim bir gün nasip edecek inşallah
Kuzum üzülmeherşeyde bir hayır vardır vücudun dinlendikten sonra 2.yi denersin bebişler Ozaman gelir yada doğal yolla olur benim öyle olmuştu 1. Deneme negatifti ertesi ay doğal yolla oldu kalp atışını duyamadık bebişi aldılar suan 2. Denemem yarında test günüm hersey güzel olacak canım inşallahh hepimiz anne olucaz
Teşekkür ederim canımm. Bizimle birlikte tüm ailemiz strese giriyor. Hergün birkaç sefer arayıp soruyorlardı. Onlarda biliyorlar herkes de belirti farkı ama işte ümit yaaa. Ailemle birbirimize çok bağlıyız ve ben ailemden uzaktayım. Yaşın kaç olursa olsun bağlı olunca zor. Eşim çok destek oldu ama bugün bebişin düştüğün duyunca kötü oldu.karşımda uzanıyor boş boş tv seyrediyor hiç konuşmuyoruz.
İnşallahhh canım benim transferden sonra kasık ağrısı oldu 10. Güne kadar sürdü Regli olacakmış gibiydi bugün 11. Gün o ağrı geçti yerine başağrısı geldi şuan cok kötü birsekilde ağrıyor yarın bu ağrıların sebebini görücem inşallahh sonu güzel olurİnsallahhhh cnmmmm
Sagoll cnm insallahhhhhhhhh
Sendende güzel haberler alırız insallahhhhhh nasılsın görüsmeyeli
Gercekten miii insallahhhhh ikimizde cıglık ata ata geliriz belirtin falan var mı hic
cnm annelerin güzeli biricik arkadaşım öncelikle gözün aydın yeğenlerimizi alıp gelmişim ilaç konusuna gelince fazla takılma rabbimin mucizesi büyük ol dedimi olur mrak etme bitanem böle böle olcan sen.......ben inanıyorum buna yeğenlerimizide strese sokma valla yolarım seni ...bu arada sayfaları pek okuyamadım hepinizin rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin dualarımdasınız her daim cicibebem sıra bize geliyo az kaldı .......fazla kalamıcam kocamın doğum günü süpriz yapıcam ona hepinizi çok seviyorum... cnm arkadaşım yeğenlerimize iyi bak tmmı
teşekkür ederim canımm. Bizimle birlikte tüm ailemiz strese giriyor. Hergün birkaç sefer arayıp soruyorlardı. Onlarda biliyorlar herkes de belirti farkı ama işte ümit yaaa. Ailemle birbirimize çok bağlıyız ve ben ailemden uzaktayım. Yaşın kaç olursa olsun bağlı olunca zor. Eşim çok destek oldu ama bugün bebişin düştüğün duyunca kötü oldu.karşımda uzanıyor boş boş tv seyrediyor hiç konuşmuyoruz.
Aminnnn kuzum inşalllahhhhhh çok TSK ederim Rabbim sevdiği kullarını denermiş demekki bizde o kullardanız bu bizim sınavımız ve hayırlısıyla başarıyla geçip evlatlarımızı kucağımıza alıcaz seni cok iyi anlıyorum 3aşılama 1tüp bebek negatif 1tane kurtaj yasadım inşallah yarın herşey güzel olurYarını dört gözle bekiyorum bebeğim. Güzel haber vereceksin ve Allahımın izniyle kucağına da alacaksın dua ediyorum.
Aminnnn kuzum inşalllahhhhhh çok TSK ederim Rabbim sevdiği kullarını denermiş demekki bizde o kullardanız bu bizim sınavımız ve hayırlısıyla başarıyla geçip evlatlarımızı kucağımıza alıcaz seni cok iyi anlıyorum 3aşılama 1tüp bebek negatif 1tane kurtaj yasadım inşallah yarın herşey güzel olur[/QUOT
inşaALLAH canım inşaALLAH yarın müjdeli haberini alacağız.moral olacaksın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?