2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun ilacındaki hatanı okudum sonra kendi kendime düşündüm bizim ilaçlarla yaptırdığımız tüp bebeğin ilaçsız olanını duymuştum o ay ne kadar yumurta oluşuyorsa okadarı döllenip gene hiç ilaçsız transfer oluyormuş öyle bir tedavide de tutuyorki var demek ki aslında adı tüp bebek normal bir gebelikten hiç farkı yok bize sadece biraz destek lazım o desteğide almışsın bebişlerin göbüşinde çok şükür hadi regli olduğunu farz edelim hamile kalıp üstüne gören hatta 9 ay regli olan bir sürü anne duyduk hem normel yolla hamile kalana östörojen mi yükleniyor biz kadınız şekerim bizde zaten var ALLAH tarafından ne olur içini ferah tut bunu düşünüp düşünüp kurma güzel düşün güzel olsun bu benim hayat felsefem tatlım .....

sağol canım. o kadar iyisin ki...bu iyiliğinin karşılığını rabbim bebekle bebeklerle versin inşallah. Lütfen kalbini o ilaçla falan bozma ben tedavinin her aşamasında stresteydim. işyeridir, izindir vs. Kafana hiçbişey takma benim için lütfen...

Hepimiz için herşey geçiyor zamanla benimde kafamı toparlamam için zamana ihtiyacım var. herkes gibi o kadar. (kıs benide kafana takma sen bebişlerine dokun hemde sıkı sıkı. Öyle bir sıkı tutki seni asla bırakamasınlar...) seni öpüyorum.

selencim çok üzüldüm geçmiş olsun allahın dediği olur napalım inşalahh bidahakine kavuşuruz bebelerimize ...anne seni seviyorum yazman beni daha da cok duygulandırdı bu arada

Canim seni çok iyi anlıyorum caniniz sağolsun Rabbim güç versin

Hepinize teşekkür ederim benimle birlikte olduğunuz için. Rabbim en kısa zamanda sizleri mutlu etsin. İnanan canı gönülden istiyorum. Kalbim sızlıyor. Eşim çok istiyordu. Sanırım düştüğüne inanamıyor. Öğlenden berii şokta sanırım....

selencim çok üzüldüm geçmiş olsun allahın dediği olur napalım inşalahh bidahakine kavuşuruz bebelerimize ...anne seni seviyorum yazman beni daha da cok duygulandırdı bu arada

inşallah canım. Annem benim herşeyim. (herkesin annesi özel tabiiki) Onun üzülmesine dayanamıyorum.

sağol canım arkadaşım sizlerin desteği beni kendime getiriyor.ben bu tedavimde hamile kalırsam bir mucize olmuş olacak doktorum çok umutsuzdu o da bekleyip görelim dedievet canım iyi düşünelim iyi olsun

canım benim bütün zamanlar senin ama zaman umutsuzluk için olmasın Umut için olsunseni kafama da takıyorum Kalbime de Rabbim sana evladını uğraşmadan beklemeden kolaylıkla versin.mevlam birbirimize ettğimiz bütün duaları kabul etsin.bugün transfere girmeden önce 2 rekat hacet namazı kıldım dua ettim sana monikaya nazana cicibebeye bebek 34 de güzbahara adını hatırlayamadığım bütün kaderdaşlarıma bu gün olmasa bir gün mutlaka olacak rabbim o günü çabuk getirsin inşaallah

haklısın canım biz elimizden geleni yapıyoruz taktir ALLAH'ın inşaALLAH Rabbim dualarımızı kabul eder hayırlı sağlıklı kolay yolla evlatlarımızı bize bağışlar

canımya çok üzüldüm inan gözlerim doldu okurken bende senin gibi düşünüyorum olmadığı zaman kendimden çok bende onları düşünüyorum nasıl üzüleceklerini napalım bunada şükür hamdolsun buda bizim sınavımız rabbim bir gün nasip edecek inşallah

elbet bir gün olacak canım ALLAH sabretmeyi ve tevekkül etmeyi nasip etsin.evini (evlerimizi) cennet meyveleri şenlendirsin inşaALLAH

Kuzum üzülme herşeyde bir hayır vardır vücudun dinlendikten sonra 2.yi denersin bebişler Ozaman gelir yada doğal yolla olur benim öyle olmuştu 1. Deneme negatifti ertesi ay doğal yolla oldu kalp atışını duyamadık bebişi aldılar suan 2. Denemem yarında test günüm hersey güzel olacak canım inşallahh hepimiz anne olucaz

Teşekkür ederim canımm. Bizimle birlikte tüm ailemiz strese giriyor. Hergün birkaç sefer arayıp soruyorlardı. Onlarda biliyorlar herkes de belirti farkı ama işte ümit yaaa. Ailemle birbirimize çok bağlıyız ve ben ailemden uzaktayım. Yaşın kaç olursa olsun bağlı olunca zor. Eşim çok destek oldu ama bugün bebişin düştüğün duyunca kötü oldu.karşımda uzanıyor boş boş tv seyrediyor hiç konuşmuyoruz.

Yarını dört gözle bekiyorum bebeğim. Güzel haber vereceksin ve Allahımın izniyle kucağına da alacaksın dua ediyorum.

cnm annelerin güzeli biricik arkadaşım öncelikle gözün aydın yeğenlerimizi alıp gelmişim ilaç konusuna gelince fazla takılma rabbimin mucizesi büyük ol dedimi olur mrak etme bitanem böle böle olcan sen .......ben inanıyorum buna yeğenlerimizide strese sokma valla yolarım seni ...bu arada sayfaları pek okuyamadım hepinizin rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin dualarımdasınız her daim cicibebem sıra bize geliyo az kaldı .......fazla kalamıcam kocamın doğum günü süpriz yapıcam ona hepinizi çok seviyorum... cnm arkadaşım yeğenlerimize iyi bak tmmı

canım erkeklerin tepkisi çok degisik oluyo, bizden coookk farklılar. O da oyle atlatmaya çalışıyo. Benim kocam da boyle durumlarda aynısını yapar hep

İnsallahhhh cnmmmm

Sagoll cnm insallahhhhhhhhh
Sendende güzel haberler alırız insallahhhhhh nasılsın görüsmeyeli

Gercekten miii insallahhhhh ikimizde cıglık ata ata geliriz belirtin falan var mı hic
İnşallahhh canım benim transferden sonra kasık ağrısı oldu 10. Güne kadar sürdü Regli olacakmış gibiydi bugün 11. Gün o ağrı geçti yerine başağrısı geldi şuan cok kötü birsekilde ağrıyor yarın bu ağrıların sebebini görücem inşallahh sonu güzel olur

canım benim sağol sen olmayınca birşeyler eksik bu topikte seni çok özlüyoruz.ALLAH eşine hayırlı sağlıklı seninle bir ömür versin ömrünüze güzel sağlıklı yavrular neşe katsın inşaALLAH

selencim bizim de evde aynısı olur.biz çok tecrübe ettik inşaallah sizin son olur.bir daha böyle sonlar yaşamazsınız

Yarını dört gözle bekiyorum bebeğim. Güzel haber vereceksin ve Allahımın izniyle kucağına da alacaksın dua ediyorum.
Aminnnn kuzum inşalllahhhhhh çok TSK ederim Rabbim sevdiği kullarını denermiş demekki bizde o kullardanız bu bizim sınavımız ve hayırlısıyla başarıyla geçip evlatlarımızı kucağımıza alıcaz seni cok iyi anlıyorum 3aşılama 1tüp bebek negatif 1tane kurtaj yasadım inşallah yarın herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…